Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-18 23:01:00
(#1152) beküldve: 2008-04-18 22:19:10
(#1151) Butaság, a manga lényegesen jobb, mint az anime. Mint általában minden, ami először volt - ha a manga, akkor az, ha az anime, akkor meg az
Hm, pedig elvileg a második felétől átmegy a "még olvasható, de az eleje jobban tetszett" kategóriába. Nomindegy, 2000 forinttal több marad.
De azért még mindig sok-sok puszi a Hellsingért x')
Hümm, pedég én is úgy értesültem, hogy a mangát ez esetben verte az anime változat...
Persze a Sensei szava perdöntő, nem is vitatkozom vele! ^^°
Tuti ami bittos a Hellsing az így is úgy is toppos!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-18 21:52:12
(#1149) Én már tudtam. Legközelebb ne húzzátok el ilyen sokáig a visszaszámlálást, mert (nem tudom, más hogy volt vele), de nekem a végére egészen lelankadt az érdeklődésem. Nem ültem olyan körömrágva a gép előtt, mint az első megjelenésnél. Jó, monjduk ennek két oka is van 1. Meeten voltam, és nem tudtuk beüzemelni a laptopon a netet 2. A cosplay-re való készülés minden figyelmemet leköti.
Amúgy ez már eldöntött: az én Death Note-omba bekerült a Hellsing név. Azaz, mivel DN lett, a Hellsinget kihagyom a bevásárlólistámról. De biztos elolvasom, drágám majd kölcsönadja.
Amúgy ez már eldöntött: az én Death Note-omba bekerült a Hellsing név. Azaz, mivel DN lett, a Hellsinget kihagyom a bevásárlólistámról. De biztos elolvasom, drágám majd kölcsönadja.
beküldve: 2008-04-18 21:33:39
(#1148) Nahát-nahát csak sikerült valami olyasmit találni, aminek én sem tudok ellenállni . A Hellsingbe majd belenézek, a Nana meg nem nagyon hoz lázba (végül is lány vagyok, shoujo az egész életem, úgyhogy mangában már nem érdekel a téma :P). De szinte biztos, hogy a Death Note-ot venni fogom. Köszi, Mangafan!
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-04-18 21:28:53
(#1147) Ááááá, ez az!!!! =))
Totál felpörögtem most, köszönöm!!
Yeah, Death Note
Úgy látszik muszáj lesz elmennem a nyári Conra
Totál felpörögtem most, köszönöm!!
Yeah, Death Note
Úgy látszik muszáj lesz elmennem a nyári Conra
beküldve: 2008-04-18 21:16:29
(#1146) beküldve: 2008-04-18 21:10:57
(#1145) Remélem, az Árnybíró előbb véget ér, minthogy ez elkezdődik. Vagy a Nana.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-04-18 21:05:15
(#1144) A nyári anime con július 19-én lesz.
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
beküldve: 2008-04-18 20:52:54
(#1143) fúú, tényleg leszedték a manga.hu-ról. Én is mostanában mentettem le onnan szerencsére... mondjuk most már tökmind1 asszem ezt megveszem Akkor most mikor adják ki? Mármint mikor van anyári con? (bocs, ha valahova ki van írva, de nem találtam sehol...-_-"...bár lehet, hogy csak fáradt vagyok..)
Hehehe
A manga.hu-n a DN még mindig letölthető: ezt nevezem a megtévesztés felső fokának
A manga.hu-n a DN még mindig letölthető: ezt nevezem a megtévesztés felső fokának
Na, orvosolták a "problémát"...
Persze én valamit megérezhettem, mert tegnap éjjel még gyorsan lekaptam, ami hiányzott...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-18 20:39:40
(#1141) Hm, fene. Csak az FMA-t és a Death Note-ot találtam el a tippemben.
Megkérdezhetem, hogy ha a Hellsing a tavaszi conra, a Death Note pedig a nyárira jelenik meg, akkor a Nana mikorra? A Képregényfesztiválra esetleg?
Megkérdezhetem, hogy ha a Hellsing a tavaszi conra, a Death Note pedig a nyárira jelenik meg, akkor a Nana mikorra? A Képregényfesztiválra esetleg?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-04-18 20:36:42
(#1140) beküldve: 2008-04-18 20:35:09
(#1139) Hehehe
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én már csak azon gondolkodom, h hova rakjam a sok mangámat
Egyre több lesz =))
Külön szekrényt neki!
Egyre több lesz =))
Külön szekrényt neki!
nekem erre két polc fel van tartva. az egyik hamarosan be is telik. =)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~