Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Akira Toriyamától látnék valamit szívesen, mondjuk DR.Slump, Blue Dragon, Dragonball stb...Ő tényleg egy nagyon jó mangaka!
Dr. Slump rulz! Amúgy a Blue Dragon, mint manga már nem Toriyama műve, hanem a desznotos Obata Takesi rajzolása.
nkem igen..sőtt.. és én is szeretnék inut vagy gravit..(a lényeg h sok kötetből áljon)
Ha az inu nállad Inuyasha akkor ha tudsz olaszul vagy spanyolul a legközelebbi nyaralásunkról hozok neked.Én olaszból szereztem Fullmetal alchemistet nem tudok olaszul,de a szótár igen
yeye hiszen ha még a szótár "sem tudna olaszul" hol állna a világ?
Gondolom most eg jó ideig nem lesz új manga, hiszen most is eléggé televagytok. (tényleg nem vállaltatok egy kicsit sokat? Mert úgyérzem, hogy egyszerre 7-8 mangát még nem tudtok tartani. Mert amikor az egyik "előrelép" akkor jó sokat halad (1-2 kötet...), viszont a többi még úgyse. (lsd.NANA.)
Nem azért mondtam, ne is legyen sértődés, csak megemlítettem.
Amúgy miért kellett felhozni egy olyan témát amibe jó régóta nem írtak már?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
nkem igen..sőtt.. és én is szeretnék inut vagy gravit..(a lényeg h sok kötetből áljon)
Ha az inu nállad Inuyasha akkor ha tudsz olaszul vagy spanyolul a legközelebbi nyaralásunkról hozok neked.Én olaszból szereztem Fullmetal alchemistet nem tudok olaszul,de a szótár igen
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Death Note?
Legnedvesebb álmomban sem mertem remélni...Köszönöm, Mangafan!
Legnedvesebb álmomban sem mertem remélni...Köszönöm, Mangafan!
lol Az én nedves álmaimban nem mangák vannak
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-04-23 19:04:45
(#1163) Mondjuk így is van pár sokkötetes manga... Én speciel itt Magyarországon Akira Toriyamától látnék valamit szívesen, mondjuk DR.Slump, Blue Dragon, Dragonball stb...Ő tényleg egy nagyon jó mangaka!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-23 19:01:35
(#1162) nkem igen..sőtt.. és én is szeretnék inut vagy gravit..(a lényeg h sok kötetből áljon)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-23 18:40:02
(#1161) Kár hogy nincs inu.... De mondjuk a pénztárcám már nem bírta volna
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
Amúgy ez már eldöntött: az én Death Note-omba bekerült a Hellsing név. Azaz, mivel DN lett, a Hellsinget kihagyom a bevásárlólistámról.
Hát ízlések és pofonok, de én is detto így gondolom. A Hellsinget most megvettem, a következő kettő megvan és nálam a Hellsing vásárlás itt végetért. Marad viszont a többi, amiket eddig is vettem.
A DN-nek, meg nagyon örülök. Még nem olvastam végig, szóval mostmár tuti megvárom a magyart.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-23 17:30:55
(#1159) Én is örülök, főleg a death notenak!!!!! el is találtam!! XD (nanáá)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-04-20 10:35:11
(#1158) Kettőt eltaláltam, már majdnem megvolt De a megjelenéseknek mindenképp örülök! A FMA dvdt, Hellsinget már beszereztem, de DN még nagyon sok idő:( Még egy ok, hogy várjuk a nyáriszünetet;)
beküldve: 2008-04-19 14:22:04
(#1157) na, el is találam a DN-ot, és imádom is!
végre vmi, amit ismerek is és szeretek is XD
végre vmi, amit ismerek is és szeretek is XD
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-04-19 14:03:12
(#1156) beküldve: 2008-04-19 12:54:23
(#1155) Nagyon örültem a hírnek, lesz miért várni a nyarat.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Butaság, a manga lényegesen jobb, mint az anime. Mint általában minden, ami először volt - ha a manga, akkor az, ha az anime, akkor meg az
Hm, pedig elvileg a második felétől átmegy a "még olvasható, de az eleje jobban tetszett" kategóriába. Nomindegy, 2000 forinttal több marad.
De azért még mindig sok-sok puszi a Hellsingért x')
Hümm, pedég én is úgy értesültem, hogy a mangát ez esetben verte az anime változat...
Vannak, akik a FMA-ra is ezt mondják, én viszont a mangával összehasonlítva a végét(!) egyszerűen nevetségesnek találtam (mármint az FMA anime végét). És azután, hogy szétválik a történet, akkor is csak egy szinten van a mangával, ami mondjuk azért nagy szó, mert az ilyesmi ritka. :)
beküldve: 2008-04-19 02:22:26
(#1153) Hazaérek a munkából és mit kell látnom? Mostmár aztán muszáj lesz megrendszabályoztatnom magam. Ennyi mangát hova teszek már? Az élet megoldandó problémák sora.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?