Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-11-15 16:26:13
(#1227) Mi értelme van megvenni valamit németűl és magyarúl is??
Azt megértem hogy japán (nézegetni) + valami más (olvasgatni), de te tudod...
Azt megértem hogy japán (nézegetni) + valami más (olvasgatni), de te tudod...
beküldve: 2008-11-15 14:03:07
(#1226) CC volt az egyik manga a Suikoden és a Vampire knight mellett amit szerettem volna magyarul is olvasni, németül már megvan eredetiben, de biztos vétel magyarul is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-11-15 12:23:15
(#1225) Én szsz. sajnálom, hogy nem vettem meg a Tarot Cafe-t. Bár már sok mangáról lemondtam, a Káosz kapuit meg a ynári srácokat csípőből húzom a listámról, de a Rémmetrón még gondolkodom:P Elvégre már 2 kötete megvan, de megéri vajon?
Én mint rajongó a Cain-saganak jobban örültem volna, de ami késik nem múlik.
Én mint rajongó a Cain-saganak jobban örültem volna, de ami késik nem múlik.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem még jöhetne a Bleach pl. nyugodtan, nem muszáj mindent azonnal megvenni...
Én is pl. szinte csak a Conon veszek mangákat, de akkor sokat
Itt szintén, szóval nem vigasztal a tény, hogy a Bleach ára idén is a pénztárcámban maradhat
no pussy, just the dicks
Na igen. Én kölcsönkértem a Baniát, és rájöttem, hogy a Tarot Café helyett azt kellett volna megvenni, és hiába szeretném utólag beszerezni, szerintem erre egyszerűen nem fog sor kerülni.
Az "ínséges időkben" még megvettem a Baniát és a Tarot cafét is, ám mostanában rájöttem, hogy EGYIKET se kellett volna... ('ˇ---ˇ)
Mondjuk a TC-nak jobb a nyomdai minősége mint a B-nak, de ez mit sem változtat a dolgon...
beküldve: 2008-11-15 11:53:24
(#1222) Az az izgalom semmihez nem fogható xDD
Meg az, h van valami amit vár az ember
Meg az, h van valami amit vár az ember
MIANEVED?!
Szerintem még jöhetne a Bleach pl. nyugodtan, nem muszáj mindent azonnal megvenni...
Megjelenés után én sem tudom semmit megvenni...
Na igen. Én kölcsönkértem a Baniát, és rájöttem, hogy a Tarot Café helyett azt kellett volna megvenni, és hiába szeretném utólag beszerezni, szerintem erre egyszerűen nem fog sor kerülni.
A Kenshin és az Árnybíró is befejezett sorozat, nyugi. Már ha magára a sztorira gondolsz, nem a magyar kiadásra
nem tudtam gomenne, nem néztem utána, mielőtt leírtam
am. nem a magyarra gondoltam télleg ilyen hülyének látszom?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-15 11:49:06
(#1219) Én szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy közel lakik hozzám egy barátom és megosztjuk a bevásáolandó mangákat és újságokat. Ő vesz pl. Mondót, és ASMagazint, Ő Árnybírót és Gravit, Én Hellsinget és Örög menyasszonyát, stb stb. Ajánlom mindenkinek, akinek van ilyen barátja De ez a visszaszámlálás...hát, szerintem ezt jócskán elszúrták. Sokakat leginkább ez hozott fel az oldalra, meg a fórum. :P Nem tudom ti hogy gondoljátok, de szerintem van benne igazság.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2008-11-15 11:38:33
(#1218) Szerintem se kellene most Bleach, túl sok lenne anyagilag. Bármennyire szeretem is, nem tudnék most belevágni egy 40+ kötetes sorozatba. Rövidebb (tíz kötet alatti) sorozatok viszont jöhetnének még.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-15 11:32:35
(#1217) Szerintem még jöhetne a Bleach pl. nyugodtan, nem muszáj mindent azonnal megvenni...
MIANEVED?!
Nem hiszem hogy jó ötlet újabb sorozatokat indítani, elvégre így is rendesen van miből szemezgetni (meg már lassan nincs az az ember aki mindért ki tudná csengetni az árát
(' ~ .~)
(' ~ .~)
Ezzel egyetértek. Sokan vannak, akik csak azért megvesznek egy mangát, mert magyar, tehát mindent begyűjtenek. De ha még sokkalsokkal több lesz, akkor ők is válogatni fognak (már én is nézem, hogy mit kéne kihúzni a bevásárlólistáról Pedig én eleve nem akartam mindent megvenni). És ha megoszlik a piac, akkor egy címet kevesebben fognak rendszeresen venni. Vagy hirtelen annyi mangavásárló lett Magyarországon, hogy még így is megéri?
És akkor a futó sorozatok még ennél is lassabban fognak jönni?
Szerk: A mordályos nyul 2008-11-15 09:18:42
beküldve: 2008-11-14 23:08:51
(#1215) Nem hiszem hogy jó ötlet újabb sorozatokat indítani, elvégre így is rendesen van miből szemezgetni (meg már lassan nincs az az ember aki mindért ki tudná csengetni az árát
(' ~ .~) Apropó Bleach, talán a változatosság kedvéért inkább nem csak (szinte) a Jumpos címeket kéne nyomatni, mert már lassan a fülemből is sónen folyik ( X__x)
Ha mindenképpen ebből a körből kellene válsztanom akkor inkább a One Piece-re szavaznék - sztem(!) sokkal érzelemdúsabb arról nem is beszélve hogy a grafix-a is egyedibb - meg az anim változatot se látták annyian, így egy kis meglepi is lenne benne Mindegy, majd ha lesz Karib-tenger kalózai 4 érdemes lesz kihozni hogy meglovagolja a kalózos áramatot
(' ~ .~) Apropó Bleach, talán a változatosság kedvéért inkább nem csak (szinte) a Jumpos címeket kéne nyomatni, mert már lassan a fülemből is sónen folyik ( X__x)
Ha mindenképpen ebből a körből kellene válsztanom akkor inkább a One Piece-re szavaznék - sztem(!) sokkal érzelemdúsabb arról nem is beszélve hogy a grafix-a is egyedibb - meg az anim változatot se látták annyian, így egy kis meglepi is lenne benne Mindegy, majd ha lesz Karib-tenger kalózai 4 érdemes lesz kihozni hogy meglovagolja a kalózos áramatot
De kár, hogy így lecsapták... a visszaszámlálónak olyan feelingje van De azé örülök, ez egy klassz sorozat
Lehet, hogy tavaszi CON előtt fícsörnek betesznek egy visszaszámlálót (Bleach? )
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-14 21:55:12
(#1213) De kár, hogy így lecsapták... a visszaszámlálónak olyan feelingje van De azé örülök, ez egy klassz sorozat