Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-09-22 16:33:56
(#1182) III. bejelentés-visszaszámláló mikorra várható?
A IV. előtt és a II. után.
Már ilyen korán?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-21 13:55:57
(#1179) Nekem úgy tűnik, hogy a Hellsing és a Nana nagyon hanyagolva van / lesz; Árnybíró, Naruto és DN pedig kőkeményen lesz tolva az arcunkba. Kensin? Egy elfeledett cím a boltok polcain... *magánvélemény*
Azért reméljük, nem így lesz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-29 18:03:39
(#1177) Csak halkan megjegyezném, hogy még a Nana is fut, bár ha igazak a pletykák, akkor azt se húzzák már sokáig.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-29 16:59:30
(#1176) Nekem úgy tűnik, hogy a Hellsing és a Nana nagyon hanyagolva van / lesz; Árnybíró, Naruto és DN pedig kőkeményen lesz tolva az arcunkba. Kensin? Egy elfeledett cím a boltok polcain... *magánvélemény*
Igen, csak akkor lenne érdemes újakat bejelenteni.
Leghamarabb elvileg az Árnybírónak kell befejeződnie, most jött ki a 11. és 17 részes a sorozat. Aztán majd a DN, Nana és a Kenshin fejeződik be. A Hellsing és a Naruto utolsó kötete meg még nagyon-nagyon sokára fog megjelenni, még nem fejezték be egyiket sem a mangakák.
Leghamarabb elvileg az Árnybírónak kell befejeződnie, most jött ki a 11. és 17 részes a sorozat. Aztán majd a DN, Nana és a Kenshin fejeződik be. A Hellsing és a Naruto utolsó kötete meg még nagyon-nagyon sokára fog megjelenni, még nem fejezték be egyiket sem a mangakák.
A Hellsingből már csak 2 fejezet van hátra *sniff*. Összesen 10 kötetes, +/- 1, a Dawn; ebből egy kötet jelent meg eddig itthon. A Kenshin összesen 28 kötetes, és eddig 4 kötetet adtak ki mangafanék. Szóval nem valószínű, hogy a Kenshin előbb ér a végére ittenhonban, mint a Hellsing. Nana 19 kötet, ergo akár azt is megelőzheti. Death Note 12 kötet, talán ezzel egy időben ér véget majd a Hellsing is.
De persze minden a kiadótól függ, hogy milyen sorrendben adják ki őket.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Most elég sok az új manga. Így szerintem csak akkor ha pár mangának vége lesz.
Igen, csak akkor lenne érdemes újakat bejelenteni.
Ha kéthavonta jön ki egy Árnybíró, akkor egy év múlva kész lesz a sorozat, de szerintem a többi manga biztos lassítani fogja, számoljunk még rá pár hónapot.
Én személy szerint nem örülnék annak, hogy amikor befejezik az Árnybírót, új sorozatot jelentenének be. Gyorsítana a futó sorozatok kiadásán, hogy ki vesz lőve egy sorozat.
Aminek viszont örülnék: néha előrukkolhatna a kiadó egy-két one-shottal. Főleg seineneknek örülnék, mert elég szegény a magyar mangapiac ilyen téren.
beküldve: 2008-08-29 16:01:27
(#1173) Most elég sok az új manga. Így szerintem csak akkor ha pár mangának vége lesz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-29 14:24:48
(#1172) Szerintem csak a sikítozós DN fangirlök legnedvesebb álmaiban van a Death Note
Hát, ha valaki egy füzettől nedvesedik...
Ezzz komoly XDXD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerintem csak a sikítozós DN fangirlök legnedvesebb álmaiban van a Death Note
Hát, ha valaki egy füzettől nedvesedik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Death Note?
Legnedvesebb álmomban sem mertem remélni...Köszönöm, Mangafan!
Legnedvesebb álmomban sem mertem remélni...Köszönöm, Mangafan!
lol Az én nedves álmaimban nem mangák vannak
Szerintem csak a sikítozós DN fangirlök legnedvesebb álmaiban van a Death Note
beküldve: 2008-08-27 21:35:52
(#1168)