• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Bejelentés-visszaszámláló II.
Oldalak: ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... <<>>
beküldve: 2008-04-06 11:57:00
(#404)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Bleach
InuYasha
Death Note
Lövésem sincs

Nem lenne rossz ha mind3 jó lenne xD

MIANEVED?!
moderátor
beküldve: 2008-04-06 11:44:04
(#403)
waterhorse
waterhorse
[ Rászokóban ]
Bleach
InuYasha
Death Note
Evangelion

Inu annyira nem áll közel hozzám, A helyére inkább Dragon Ball-t írnék, de nem kétséges melyikre van nagyobb esély. A többiből remélem legalább egyet eltalálok.

moderátor
beküldve: 2008-04-06 11:30:48
(#402) Válasz Csaba (#400) üzenetére
Lyraevi
Lyraevi
[ Új arc ]
a főszereplők háttértörténetét mesélik el különálló sztorikban: Munszu gyerekkora a császárral és Kjevolhjanggal, Vonszul története, Szando születése és szerelme Monrjonggal, egy sztori a Bandzsa korábbi Onsijáról stb.

*.* Ez jól hangzik, az Árnybíróban is mindig azt vártam, mikor térnek ki ezekere a részekre, de ezek szerint, akkor abban nem lesz benne...

moderátor
beküldve: 2008-04-06 11:17:19
(#401)
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
Sámán király
Death Note
Wolf's Rain
Bleach

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
moderátor
beküldve: 2008-04-06 10:53:20
(#400) Válasz フリツク オル シィ (#375) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]

1- OSA-LOGY

Légyszi, legalább te mondd már el, mi ez, mert hiába kerestem rá, fogalmam sincs!

Az Osa-logy egy olyan filler kiadvány, ami egy kötetben, több rövid történetet mutat be különböző szerzőktől... a közös a történetekben, h mindegyik az Árnybíróról szól ill. hozzá kapcsolódik...

Az talán a koreai, nem tudom... A japán változatban Joun és Jang a szerzők, és a főszereplők háttértörténetét mesélik el különálló sztorikban: Munszu gyerekkora a császárral és Kjevolhjanggal, Vonszul története, Szando születése és szerelme Monrjonggal, egy sztori a Bandzsa korábbi Onsijáról stb. meg a Fools, egy független történet az inkvizíció korabeli Európában, ami nagyon viccesen figurázza ki a Berserket
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Az egész sztori ismeretében nagyon megrázóak a háttértörténetek, Kjevolhjangé és Vonszulé különösen

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
moderátor
Szerk: Csaba 2008-04-06 10:55:14
beküldve: 2008-04-06 10:46:51
(#399)
Leo
Leo
[ Új arc ]
bleach
inuyasha
más ötletem nincs

A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
moderátor
beküldve: 2008-04-06 10:33:28
(#398)
まぁや
まぁや
[ Rászokóban ]
szerintem a következő mangák lesznek:
-InuYasha
-Death Note
-Hell Girl
-Read Or Die (másik neve: Read Or Dream)
remélem eltalálom vmelyiket! ^^

私は日本のファンです。
moderátor
beküldve: 2008-04-06 10:28:11
(#397)
Bohács Dávid
Bohács Dávid
[ Új arc ]
Sziasztok!

Új vagyok még itt, de leadom a szavazatomat:

Death Note
Bleach
Fullmoon
Inu-Yasha

moderátor
beküldve: 2008-04-06 10:03:04
(#396) Válasz A mordályos nyul (#388) üzenetére
Negiluy
Negiluy
[ Új arc ]

2. Gravitation

Erről már a Mangattack "tárgyal". Ha tudsz még módösítani a hozzászóláson, inkább tippelj mást.

Ok, köszike, akkor:
1.Death Note
2.Bleach
3. Inuyasha
4.Fullmoon

moderátor
beküldve: 2008-04-06 09:39:32
(#395) Válasz Rudymester (#380) üzenetére
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Az első címnél egyből kiesik a játékosok fele, az biztos.... vagy nem..... vagy..... nem tom

Az elsőnél még nem, mivel egyet lehet hibázni. Holnap fog sok ember kiesni a szórásból és el fog szaporodni a "nem én nyertem" kommentek száma.

moderátor
beküldve: 2008-04-06 09:29:55
(#394) Válasz A mordályos nyul (#392) üzenetére
Angithia
Angithia
[ Új arc ]

Akira ( :3 )

Ennek én is örülnék, de elég esélytelen. Nagyon hosszú, nagyon drága, és sokan elkönyvelték a film alapján. Talán 5 év múlva.

Mióta gond a hosszúság a Naruto után?

De a Naruto tömegcucc, az Akira meg nem annyira. Hány embert hallottál már, hogy azt mondja "Kiolvastam az Akira mangáját, és imádom!" Sokan el sem kezdik. Inkább a Narutot, még ha huszadannyi értelme sincs.

Najó ez igaz!

"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
moderátor
beküldve: 2008-04-06 09:26:15
(#393)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
egy ici pici segítség a mondoról. aki figyelmesen elolvasta amit írtak akkor "négy új sorozat"-ból kiveheti h nem lesz egykötetes v onseshot manga, hanem mind sorozat lesz.... persze lehet h aki írta a hírt erre a szóra nem figyelt és csak hibásan írta....

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
moderátor
beküldve: 2008-04-06 09:25:46
(#392) Válasz Angithia (#391) üzenetére
A mordályos nyul
A mordályos nyul
[ Addiktgyanús ]

Ennek én is örülnék, de elég esélytelen. Nagyon hosszú, nagyon drága, és sokan elkönyvelték a film alapján. Talán 5 év múlva.

De a Naruto tömegcucc, az Akira meg nem annyira. Hány embert hallottál már, hogy azt mondja "Kiolvastam az Akira mangáját, és imádom!" Sokan el sem kezdik. Inkább a Narutot, még ha huszadannyi értelme sincs.

moderátor
beküldve: 2008-04-06 09:23:59
(#391) Válasz A mordályos nyul (#389) üzenetére
Angithia
Angithia
[ Új arc ]

"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
moderátor
beküldve: 2008-04-06 09:22:09
(#390) Válasz Meglivorn (#318) üzenetére
A mordályos nyul
A mordályos nyul
[ Addiktgyanús ]

Tenchi Muyo

HA HA...
Az egy dolog hogy én spec. örülnék neki, meg rajtam kívül talán 5 ember, de annyira ismeretlen, hogy semmi esély rá.
Az ismeretlen mangákból pedig általában nem a vicces szórakoztató stílus szokott megjelenni :)

Feltétlen számolj be hatodiknak, már tervben van, hogy elkezdem.

moderátor
Oldalak: ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... <<>>