Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-06 11:57:00
(#404) Bleach
InuYasha
Death Note
Lövésem sincs
Nem lenne rossz ha mind3 jó lenne xD
InuYasha
Death Note
Lövésem sincs
Nem lenne rossz ha mind3 jó lenne xD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-06 11:44:04
(#403) Bleach
InuYasha
Death Note
Evangelion
Inu annyira nem áll közel hozzám, A helyére inkább Dragon Ball-t írnék, de nem kétséges melyikre van nagyobb esély. A többiből remélem legalább egyet eltalálok.
InuYasha
Death Note
Evangelion
Inu annyira nem áll közel hozzám, A helyére inkább Dragon Ball-t írnék, de nem kétséges melyikre van nagyobb esély. A többiből remélem legalább egyet eltalálok.
a főszereplők háttértörténetét mesélik el különálló sztorikban: Munszu gyerekkora a császárral és Kjevolhjanggal, Vonszul története, Szando születése és szerelme Monrjonggal, egy sztori a Bandzsa korábbi Onsijáról stb.
*.* Ez jól hangzik, az Árnybíróban is mindig azt vártam, mikor térnek ki ezekere a részekre, de ezek szerint, akkor abban nem lesz benne...
beküldve: 2008-04-06 11:17:19
(#401) Sámán király
Death Note
Wolf's Rain
Bleach
Death Note
Wolf's Rain
Bleach
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
1- OSA-LOGY
Légyszi, legalább te mondd már el, mi ez, mert hiába kerestem rá, fogalmam sincs!
Az Osa-logy egy olyan filler kiadvány, ami egy kötetben, több rövid történetet mutat be különböző szerzőktől... a közös a történetekben, h mindegyik az Árnybíróról szól ill. hozzá kapcsolódik...
Az talán a koreai, nem tudom... A japán változatban Joun és Jang a szerzők, és a főszereplők háttértörténetét mesélik el különálló sztorikban: Munszu gyerekkora a császárral és Kjevolhjanggal, Vonszul története, Szando születése és szerelme Monrjonggal, egy sztori a Bandzsa korábbi Onsijáról stb. meg a Fools, egy független történet az inkvizíció korabeli Európában, ami nagyon viccesen figurázza ki a Berserket
Az egész sztori ismeretében nagyon megrázóak a háttértörténetek, Kjevolhjangé és Vonszulé különösen
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-06 10:46:51
(#399) bleach
inuyasha
más ötletem nincs
inuyasha
más ötletem nincs
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
beküldve: 2008-04-06 10:33:28
(#398) szerintem a következő mangák lesznek:
-InuYasha
-Death Note
-Hell Girl
-Read Or Die (másik neve: Read Or Dream)
remélem eltalálom vmelyiket! ^^
-InuYasha
-Death Note
-Hell Girl
-Read Or Die (másik neve: Read Or Dream)
remélem eltalálom vmelyiket! ^^
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-04-06 10:28:11
(#397) Sziasztok!
Új vagyok még itt, de leadom a szavazatomat:
Death Note
Bleach
Fullmoon
Inu-Yasha
Új vagyok még itt, de leadom a szavazatomat:
Death Note
Bleach
Fullmoon
Inu-Yasha
2. Gravitation
Erről már a Mangattack "tárgyal". Ha tudsz még módösítani a hozzászóláson, inkább tippelj mást.
Ok, köszike, akkor:
1.Death Note
2.Bleach
3. Inuyasha
4.Fullmoon
Az első címnél egyből kiesik a játékosok fele, az biztos.... vagy nem..... vagy..... nem tom
Az elsőnél még nem, mivel egyet lehet hibázni. Holnap fog sok ember kiesni a szórásból és el fog szaporodni a "nem én nyertem" kommentek száma.
Akira ( :3 )
Ennek én is örülnék, de elég esélytelen. Nagyon hosszú, nagyon drága, és sokan elkönyvelték a film alapján. Talán 5 év múlva.
Mióta gond a hosszúság a Naruto után?
De a Naruto tömegcucc, az Akira meg nem annyira. Hány embert hallottál már, hogy azt mondja "Kiolvastam az Akira mangáját, és imádom!" Sokan el sem kezdik. Inkább a Narutot, még ha huszadannyi értelme sincs.
Najó ez igaz!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 09:26:15
(#393) egy ici pici segítség a mondoról. aki figyelmesen elolvasta amit írtak akkor "négy új sorozat"-ból kiveheti h nem lesz egykötetes v onseshot manga, hanem mind sorozat lesz.... persze lehet h aki írta a hírt erre a szóra nem figyelt és csak hibásan írta....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ennek én is örülnék, de elég esélytelen. Nagyon hosszú, nagyon drága, és sokan elkönyvelték a film alapján. Talán 5 év múlva.
De a Naruto tömegcucc, az Akira meg nem annyira. Hány embert hallottál már, hogy azt mondja "Kiolvastam az Akira mangáját, és imádom!" Sokan el sem kezdik. Inkább a Narutot, még ha huszadannyi értelme sincs.
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
Tenchi Muyo
HA HA...
Az egy dolog hogy én spec. örülnék neki, meg rajtam kívül talán 5 ember, de annyira ismeretlen, hogy semmi esély rá.
Az ismeretlen mangákból pedig általában nem a vicces szórakoztató stílus szokott megjelenni :)
Feltétlen számolj be hatodiknak, már tervben van, hogy elkezdem.