Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Akira ( :3 )
Ennek én is örülnék, de elég esélytelen. Nagyon hosszú, nagyon drága, és sokan elkönyvelték a film alapján. Talán 5 év múlva.
2. Gravitation
Erről már a Mangattack "tárgyal". Ha tudsz még módösítani a hozzászóláson, inkább tippelj mást.
Jah, és köszi a választ az Osa-Logy-ra. Ez tényleg elég esélyes.
Szerk: A mordályos nyul 2008-04-06 09:23:24
Az első címnél egyből kiesik a játékosok fele, az biztos.... vagy nem..... vagy..... nem tom
Ezzel nem értek egyet...mivel csak 3-at kell eltalálni, így ha az elsőt nem is írtad, még mindig jó lehetsz... ^^
Ha eltaláltad, akkor persze nő az esélyed!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 08:46:12
(#386) Ok, ha mindenki ennyire lelkes, akkor én is bepróbálkozom! XD Nyah, akkor:
1. Death Note
2. Gravitation
3. Inuyasha
4. Fullmoon
Nyah, ez elég vegyes lista lett...
Az is igaz,hogy lehet, hogy elfogult vagyok, mert ezek mind a kedvenceim közé tartoznak...
Sok sikert mindenkinek!
1. Death Note
2. Gravitation
3. Inuyasha
4. Fullmoon
Nyah, ez elég vegyes lista lett...
Az is igaz,hogy lehet, hogy elfogult vagyok, mert ezek mind a kedvenceim közé tartoznak...
Sok sikert mindenkinek!
BLEACH - van rá esély
Kamikaze Kaito Jeanne
Lovely Complex - ez jaj de nagyon szeretném... :)
One Piece
Eddig már mind a 4 elhangzott, amik lesznek, és még egyszer sem találkoztam volna Kamikaze Kaito Jeanne vagy Lovely Complex címmel, pedig minden hsz.-t végigolvastam. Vagy csak rossz a memóriám. Kamikaze Kaito Jeanne
Lovely Complex - ez jaj de nagyon szeretném... :)
One Piece
Hírlevelet a népnek, ha kiderülnek a címek, mert sokkal jobb innen megtudni, mint egy snassz hírlevélből.
Talán azért van az a fektetett téglalap, hogy megzavarjon bennünket.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-06 08:10:50
ŐŐŐ szavazok...
Az Inuyasha-ra, mert T.P. okosnak látszik.
Death Note, mert az kell és kész.
Személy szerint érdekel még a Neon Genesis Evangelion, bár az nem illik a Mangafan profiljába.
Valamint a végére odebiggyesztem a Blame-t, mert az is egész sok szavazatot kapott eddig.
Az Inuyasha-ra, mert T.P. okosnak látszik.
Death Note, mert az kell és kész.
Személy szerint érdekel még a Neon Genesis Evangelion, bár az nem illik a Mangafan profiljába.
Valamint a végére odebiggyesztem a Blame-t, mert az is egész sok szavazatot kapott eddig.
Ezzel szerintem esélyes vagy a versenyben.
Lehetne egy olyan meglepetés is még plusszba, hogy a webboltban az akciók rész nem csak üresen áll, én díjaznám.
Ezt én is furcsállottam. Akkor kellett volna megcsinálni az akció részleget, amikor az első akciós vásárlási lehetőség felüti fejét, vagy csak akkor kellene lennie, amikor akció van.
beküldve: 2008-04-06 07:08:19
(#382) :3 én is játszom! én is játszom!
death note
GTO XD szép is lenne
és mint fan: hátha... DOGS
death note
GTO XD szép is lenne
és mint fan: hátha... DOGS
beküldve: 2008-04-06 04:01:33
(#381) Azta... ez tök para... pont olyan érzésem van mint Karácsonkor XD Vajon mi lesz a fa alatt?
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-04-06 01:52:34
(#380) Az első címnél egyből kiesik a játékosok fele, az biztos.... vagy nem..... vagy..... nem tom
beküldve: 2008-04-06 00:28:30
(#379) Legkésőbb ma este lehull az első lepel
Szóval: "Médámsz é möszijőz, fetvozső! kérem tegyék meg tétjeiket!"
Szóval: "Médámsz é möszijőz, fetvozső! kérem tegyék meg tétjeiket!"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-05 23:27:39
(#378) 1. Death Note
2. Bleach
3. Ranma
4. Fullmetal alchemist
Szerintem ezek a befutok , föleg a Death note!
2. Bleach
3. Ranma
4. Fullmetal alchemist
Szerintem ezek a befutok , föleg a Death note!
1.InuYasha (egyzser már volt róla szó--le is vették a manga.hu-ról)
2.Vampire Knight (ne kérdezzétek miért, de sztem lesz)
3.Ghost in Shell (eég híres, elég jó szóval jöhetne )
4.Sailor Moon ( hát örök klasszikus--és Shoujo-t még nem nagyon hozott a Mangafan(mondjuk én se épp azokat írtam )
2.Vampire Knight (ne kérdezzétek miért, de sztem lesz)
3.Ghost in Shell (eég híres, elég jó szóval jöhetne )
4.Sailor Moon ( hát örök klasszikus--és Shoujo-t még nem nagyon hozott a Mangafan(mondjuk én se épp azokat írtam )
Hát időközben változtatgattam magamban,de mikor rájöttem h ezt a hsz egy nagyon gyenge pillanatomban hoztam ugy döntöttem ujraírom:
InuYasha (marad)
Death Note
FMA
Blame!
tehát előző törölve (most még lehet ugye ^^""")
végülis még 1 se hangzott el
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
2. Hellsing (Voltak róla anno felröppenő hírek, hogy esetleg lesz...).
*lemaradva* Hol röppentek azok fel? ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
1- OSA-LOGY
Légyszi, legalább te mondd már el, mi ez, mert hiába kerestem rá, fogalmam sincs!
Az Osa-logy egy olyan filler kiadvány, ami egy kötetben, több rövid történetet mutat be különböző szerzőktől... a közös a történetekben, h mindegyik az Árnybíróról szól ill. hozzá kapcsolódik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3