Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Visszaolvasgattam pár oldalt...nem tartom tisztességesnek hogy néhány felhasználó többször is tippelt..
Nem vagyok moderátor, de a helyetekben csak egyet hagynék meg...Bocsi, de szerintem így helyes. :)
Nem vagyok moderátor, de a helyetekben csak egyet hagynék meg...Bocsi, de szerintem így helyes. :)
Nem kell bocsánatot kérned, mert jól mondtad... lol
Amg... minden frissen érkezettnek ajánlom elolvasásra a Játékszabályok-at...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mnd1 mindenki próbál nyerniXD
Ja, itt vérre megy a jákték? xD Én poénból tippeltem aztán vagy bejön vagy nem (de egyben szinte biztos vagyok... nem is, inkább kettőben)
Mondjuk szerintem valami kevésbbé felkapott cuccokra kénne számitani, azok még nagyobbat szólhatnak...(az Árnybíró is teljesen ismeretlen volt mégis mekora sikere lett)
De NGE biztos nem lesz akkor inkább mondjuk: Blame!
beküldve: 2008-04-05 13:19:28
(#327) Visszaolvasgattam pár oldalt...nem tartom tisztességesnek hogy néhány felhasználó többször is tippelt..
így kb. lehetetlen (legalább valami támpontot adhattak volna...)
Abszolút kitalálható, sok jel és info merült fel (még ha nem is mind itt, hanem más fórumokon)
mit értesz más fórumokon alatt? kepregeny.net, manga.hu, mondo fórum, japanimánia hírei között? csak mert ezeket mind olvasom és nem hiszem h sokkal könnyebb lenne kitalálni. XD mondjuk nekem mind1, mert én soha nem nyerek ilyesmin csak a sorsjegyen.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-05 13:05:47
(#325) Akkor mégegyszer: kapható lesz már valamelyik a 4 közül conon?
//update: nem *bólogat*
//update: nem *bólogat*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
így kb. lehetetlen (legalább valami támpontot adhattak volna...)
Abszolút kitalálható, sok jel és info merült fel (még ha nem is mind itt, hanem más fórumokon)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Remélem az egyik a Hikaru no Go. Bár erre kevés esélyt látok. XD Emelett örülnék még a Prince of Tennisnek is, vagy a Yu-Gi-Oh!-nak, vagy a D.Gray-mannek, vagy valami jó shoujónak. *.*
És ez most a tipped, vagy csak valami kívánságlista?
Egyik sem. Mivel ez az egész nyereményjáték így kb. lehetetlen (legalább valami támpontot adhattak volna...), én nem tippelek. Ezek a címek csak azok, amiknek én személy szerint nagyon örülnék, de ha nem ezek lesznek, nem fog összedőlni a világ. ^^"
De igen, és is mondtam neki, hogy ezzel nem ér el semmit.
Mnd1 mindenki próbál nyerniXD, de emberek télleg a tippeket csak egyszer küljétek már el ,mert sztem igy nincs semmi értelme hogy négyszer küldtök el négy különböző tippet!!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-05 10:40:38
(#321) De igen, és is mondtam neki, hogy ezzel nem ér el semmit.
Mellesleg már legalább 10 embernek ez volt a tippje:
Bleach
FMA
Inuyasha
Death Note.
Nem tudom, engem az InuYasha valahogy nem fogott meg. Nem tetszik, tehát ha az kijön, akkor nincs, ami annyira fogyasztaná a pénzem. Aztán lehet, hogy később megszeretem, ki tudja.
Mellesleg már legalább 10 embernek ez volt a tippje:
Bleach
FMA
Inuyasha
Death Note.
Nem tudom, engem az InuYasha valahogy nem fogott meg. Nem tetszik, tehát ha az kijön, akkor nincs, ami annyira fogyasztaná a pénzem. Aztán lehet, hogy később megszeretem, ki tudja.
van még tippem:
1. Wolf's rain
2. Shaman king (ennek nagyon örülnék)
3. Blood+
1. Wolf's rain
2. Shaman king (ennek nagyon örülnék)
3. Blood+
Csak egyszer lehet, tippelni (4 címet), nem...?
beküldve: 2008-04-05 10:19:26
(#319) Tenchi Muyo
HA HA...
Az egy dolog hogy én spec. örülnék neki, meg rajtam kívül talán 5 ember, de annyira ismeretlen, hogy semmi esély rá.
Az ismeretlen mangákból pedig általában nem a vicces szórakoztató stílus szokott megjelenni :)
beküldve: 2008-04-05 10:02:52
(#317) beküldve: 2008-04-05 09:58:39
(#316) beküldve: 2008-04-05 09:49:32
(#315) Jól van, jól van. Csak én mindig visszaolvasom az összes hsz.-t, amit még nem láttam, és mivel 2 napig nem volt netem, azt a 16 vagy mennyi oldalt nem olyan könnyű mindent alaposan átolvasni, és még van hátra jó sok topic.
Moni-chan, nem gondolod, hogy a rengeteg tipped ellentmond a szabályzatnak? Mert a válasz: igen. Csak egyszer lehet 4-et tippelni.
Moni-chan, nem gondolod, hogy a rengeteg tipped ellentmond a szabályzatnak? Mert a válasz: igen. Csak egyszer lehet 4-et tippelni.