Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-05 09:45:05
(#314) azt a 4-et (SK,MC:AH,OP,A) húztam ki a legtöbbször
Ebből szinte semmit nem értettem. Elmondanád a kevésmangaismerőknek, hogy ez mit jelent?
Öhm... eggyel előtte lévő hozzászólásban írta le... Nem kell hozzá zseninek lenni, csak olvasni kell tudni. ^^
Sámán király
One Pice
Meg Cabot: Avalon high school
One Pice
Meg Cabot: Avalon high school
beküldve: 2008-04-05 09:42:39
(#312) beküldve: 2008-04-05 09:33:47
(#311) Inuyasha -> régi terv
Paradise Kiss -> rövid is, jó is, shoujo is
Bleach ->ha már Naruto...
Death Note -> ezért van oda a többség...
one shottal nem nagyon tudok mit kezdeni, elég széles a választék ebben a körben ^^"
Paradise Kiss -> rövid is, jó is, shoujo is
Bleach ->ha már Naruto...
Death Note -> ezért van oda a többség...
one shottal nem nagyon tudok mit kezdeni, elég széles a választék ebben a körben ^^"
Remélem az egyik a Hikaru no Go. Bár erre kevés esélyt látok. XD Emelett örülnék még a Prince of Tennisnek is, vagy a Yu-Gi-Oh!-nak, vagy a D.Gray-mannek, vagy valami jó shoujónak. *.*
És ez most a tipped, vagy csak valami kívánságlista?
Fiú létedre Gravitaiton?
Most mi van? Fiúk nem szerethetik a boys love sztorikat? Nekem tetszett, de a Mirage of Blaze (Káprázat lángjai) már nem annyira. Talán azért, mert nem néztem végig. Amúgy Ádám nem azt mondta, hogy ő szereti, csak benn volt a tippjei közt.
azt a 4-et (SK,MC:AH,OP,A) húztam ki a legtöbbször
Ebből szinte semmit nem értettem. Elmondanád a kevésmangaismerőknek, hogy ez mit jelent?
mennyi ennek az esélye?
Viszonylag csekély
Konkrétan, ha az össze, a Mangafan által reálisan kiadható manga száma X, akkor x*(x-1)*(x-2)*(x-3)/4 lehetőség van, ebből egy a jó, tehát a négy tippből három jó válasz esélye 1*1*1*(x-3):x*(x-1)*(x-2)*(x-3)/ 4, azaz 1 az x*(x-1)*(x-2)/4-hez
Igen, tudom, hogy kiakasztó vagyok
Nem is kiakasztó
gyááá--én akartam kiszámolni
Amugy az rendben van h mindenki 4 nagy durranást ír de sztem mind a 4 nem lehet az
tegyük fel h lesz Death Note(legyen^^)
meg mondjuk FMA
akkor a másik kettő hogy lenne már ekkora szám?
Hiretelen a japánok megemberelték magukat--az összes elviket sutba dobva hozzánkvágnak 4 kemélnyen liszecelt mangát?
na jó nem fejtegetem tovább
hiszen holnap 1 kiderül
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-05 07:40:34
(#307) Szörnyűek ezek a reálosok, hogy mindent meg akarnak magyarázni. XD
Azért több cím is sejthető volt a kiadó régebbi tervei alapján, nah meg ha tényleg kielégíteni akarják a közönség igényeit, akkor a "Mit kéne magyarul kiadni?" topikot statisztikai alapnak is vehetik, és akkor már lehet szűkíteni a kört. ^^
Falszifikáció: Lehet, hogy közben új japán kiadók is szóba jöttek és akkor bővülne a kör. Ill. a Mangafannak van ez a kis furcsa heppje, hogy tuti kihoznak legalább 2 olyan címet, amire senki sem számít. XD
És egy új filozófia: Valójában ez a topik nem arról szól, hogy találjuk ki, hogy mi lesz a 4 új megjelenés. Ez csak álca. Itt csak felmérik a helyzetet, hogy egy új koncepciót tudjanak felállítani, amiben lesz olyan manga, amit mindenki megvesz, de mégsem nyeri meg senki a verseny, s ezzel és hasonló önkényes és természetfeletti cselekedetekkel, lassan világuralomra törnek.
(Szólt a bölcsés.)
Falszifikáció: Lehet, hogy közben új japán kiadók is szóba jöttek és akkor bővülne a kör. Ill. a Mangafannak van ez a kis furcsa heppje, hogy tuti kihoznak legalább 2 olyan címet, amire senki sem számít. XD
És egy új filozófia: Valójában ez a topik nem arról szól, hogy találjuk ki, hogy mi lesz a 4 új megjelenés. Ez csak álca. Itt csak felmérik a helyzetet, hogy egy új koncepciót tudjanak felállítani, amiben lesz olyan manga, amit mindenki megvesz, de mégsem nyeri meg senki a verseny, s ezzel és hasonló önkényes és természetfeletti cselekedetekkel, lassan világuralomra törnek.
(Szólt a bölcsés.)
hirtelen mennyi "új arc" lett ezen a fórumon, ill a topicban. XD
lol, de gonosz XD
De egyben igaz is.
beküldve: 2008-04-05 07:00:43
(#305) Nah, megadom én is a tippeimet:
-Death Note
-Get Backers
-Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
-Bleach
-Death Note
-Get Backers
-Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
-Bleach
ツハベエカフ
Mindketten kellően fárasztóak vagytok...
De a lényeg, hogy Alister számításai alapján az életben nem találjuk el, hogy milyen mangák jönnek ki... ez van.
De a lényeg, hogy Alister számításai alapján az életben nem találjuk el, hogy milyen mangák jönnek ki... ez van.
lumana.wordpress.com
Mindenki az ingyen mangára nyomul
Aztán sztem senkinek se jön be egy tippje sem ... najó egy-egy talán, dehogy 4ből 3 találat legyen... mennyi ennek az esélye?
Aztán sztem senkinek se jön be egy tippje sem ... najó egy-egy talán, dehogy 4ből 3 találat legyen... mennyi ennek az esélye?
He-he, ezen én is elgondolkodtam, elég nagy mázlistának kell lenni, hogy bejöjjön, de reménykedni lehet. Hisz a remény hal meg utoljára… na jó ez így nem teljesen igaz, mert a sejtszintű anyagcsere folyamtok. Bocsi…
mennyi ennek az esélye?
Viszonylag csekély
Konkrétan, ha az össze, a Mangafan által reálisan kiadható manga száma X, akkor x*(x-1)*(x-2)*(x-3)/4 lehetőség van, ebből egy a jó, tehát a négy tippből három jó válasz esélye 1*1*1*(x-3):x*(x-1)*(x-2)*(x-3)/ 4, azaz 1 az x*(x-1)*(x-2)/4-hez
Igen, tudom, hogy kiakasztó vagyok
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mindenki az ingyen mangára nyomul
lumana.wordpress.com
hirtelen mennyi "új arc" lett ezen a fórumon, ill a topicban. XD
lol, de gonosz XD
az, h lóg itt egész nap, nem feltétlenükl azt jelenti, h minden új arc, most regisztrált...