Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
4. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 4. Magyar Képregényfesztivál
Ja, és szurkoljatok, hogy kijöjjenek a cuccok a nyomdából időre :)
nagyon remélem hogy időben kint lesznek, mert szombaton megyek hozzátok látogatóba :P
beküldve: 2008-05-15 21:39:31
(#11) Nem igaz!! Ez az istenverte vizsgaidőszak minden programnak bekavar és még egyszer:
majd lélekben veszek részt rajta ...
majd lélekben veszek részt rajta ...
beküldve: 2008-05-15 19:40:58
(#10) Én viszont kimaradt Hellsing/FMA zacskóról érdeklődnék... Van-e még? Ha igen, kiviszitek?
beküldve: 2008-05-15 18:48:27
(#9) Anyám, ha én beszabadulnék Pestre... csak az a bibi, hogy az ország legtávolabbi csücskében lakom. Szóval nem lesz belőle semmi.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
No, én ott leszek. Sok jó magyar képregényt is beszerzek: Spirál, Satan's Angel, ZAP 1 stb. Mangákkal is van egy kis lemaradásom, így azokat is pótolom.
Lesz meglepetés? És már megint titok?
Valmai új és izgalmas ,mint mindíg.PL. nem kell mangáért fizetni Lesz meglepetés? És már megint titok?
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
Én nem tudok felmenni Képregényfeszt-re. Látom, jó programok lesznek, de ha én oda felmennék, vennék Naruto 5-t, és úgyis elfogna a kísértés, hogy beszerezzem a NANA 1-t, azt viszont nem akarom.
beküldve: 2008-05-15 17:15:27
(#7) NANA-s zacsi? mert akkor nem strapálom magam, amúgy már ezt több ezerszer kérdeztem, de Narutós zacsitok van még visszamaradva? vagy ilyesmi?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-05-15 17:15:47
Nanához terveztünk posztert, de nem jött meg az illusztráció időben No mindegy, majd legközelebb
Attól még persze lesz meglepi
Attól még persze lesz meglepi
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-05-15 16:35:58
(#5) Meglepetés szerintem 100% hogy nem lesz..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
No, én ott leszek. Sok jó magyar képregényt is beszerzek: Spirál, Satan's Angel, ZAP 1 stb. Mangákkal is van egy kis lemaradásom, így azokat is pótolom.
Valmai új és izgalmas ,mint mindíg.PL. nem kell mangáért fizetni Lesz meglepetés? És már megint titok?
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-05-15 13:00:21
(#3) No, én ott leszek. Sok jó magyar képregényt is beszerzek: Spirál, Satan's Angel, ZAP 1 stb. Mangákkal is van egy kis lemaradásom, így azokat is pótolom.
Ja, és szurkoljatok, hogy kijöjjenek a cuccok a nyomdából időre :)
XD ez már jól kezdődik... XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-05-15 12:54:08
(#1) Ja, és szurkoljatok, hogy kijöjjenek a cuccok a nyomdából időre :)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...