Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Animéd
"Plusz a sok fan(girl) velem megútáltatta sikeresen az FMA nevű csodát.Edvárd,kjáááá (L)"
Ezen nagyon jót pörögtem De sajna nem mondasz hülyeséget.
A mangára meg én is vevő lennék. Mert tudjátok az igazság odaát van
Ezen nagyon jót pörögtem De sajna nem mondasz hülyeséget.
A mangára meg én is vevő lennék. Mert tudjátok az igazság odaát van
Azé MER FÁN:D
Egyetértek.
Plusz hozzáteszem,h nekem már alapból az első 20 rész sem tetszett.Követi a mangát? Akkor a manga ekkora trash lenne?
l-lol? Egy kicsit.
Nem,nem vitázni akarok Balus,csak fura az egész.Na márcsakazértis adja ki a Mangafan az FMA mangát,oszt megnézzük.Kiderítjük az igazságot.
Plusz a sok fan(girl) velem megútáltatta sikeresen az FMA nevű csodát.Edvárd,kjáááá (L)
Kicsit lol? Sztem az FMA nem errű kéne,h szójjon.De engem nem izgat má.
A manga talán még igen,meg a Brotherhúgy a 48. résztől.
Plusz hozzáteszem,h nekem már alapból az első 20 rész sem tetszett.Követi a mangát? Akkor a manga ekkora trash lenne?
l-lol? Egy kicsit.
Nem,nem vitázni akarok Balus,csak fura az egész.Na márcsakazértis adja ki a Mangafan az FMA mangát,oszt megnézzük.Kiderítjük az igazságot.
Plusz a sok fan(girl) velem megútáltatta sikeresen az FMA nevű csodát.Edvárd,kjáááá (L)
Kicsit lol? Sztem az FMA nem errű kéne,h szójjon.De engem nem izgat má.
A manga talán még igen,meg a Brotherhúgy a 48. résztől.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Moderátor 2010-08-27 04:20:12
Hát nem tudom, nekem valahogy 21. résztől 48-ig nagyon unalmas volt az egész. De hát ízlések és pofonok. Ennyi
Filler tömeg? Én ezt a kifejezést inkább az első sorozatra használnám, na az aztán tényleg tele volt a teljesen fölösleges, oda nem illő epizódokkal. Én végigolvastam a mangát, és bizton állíthatom neked, hogy a Brotherhood szinte képkockáról képkockára egyezik az eredetivel. Úgyhogy a filler fogalma ebben a sorozatban értelmét veszti.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2010-08-26 21:58:03
Balus leírnád részletesebben nekem azt,hogy miért tettszett a Brotherhood ennyire??? De most komolyan mondom,mert szerintem valami filler tömeg az egész. 48résztől állati jó,de előtte valami botrány...
Tehát kiváncsi vagyok a véleményedre.
Viszont 48-64 részről annyit,hogy az összes befejezett anime közül amit eddig láttam ez volt a legdrámaibb és legösszetettebb. Szenzációsra csinálták meg a befejezést.
Az utolsó opening meg a földhöz vert mindig amikor hallgattam, nagyon megadja azt a sötét,borús hangulatot.
Tehát kiváncsi vagyok a véleményedre.
Viszont 48-64 részről annyit,hogy az összes befejezett anime közül amit eddig láttam ez volt a legdrámaibb és legösszetettebb. Szenzációsra csinálták meg a befejezést.
Az utolsó opening meg a földhöz vert mindig amikor hallgattam, nagyon megadja azt a sötét,borús hangulatot.
Szerk: Azur 2010-08-26 21:55:27
beküldve: 2010-08-26 21:45:37
(#345) Nálam így néz ki a Top 10:
1. Fullmetal Alchemist Brotherhood
2. Death Note
3. Berserk
4. Trigun
5. Samurai Champloo
6. Hellsing Ultimate
7. Black Lagoon
8. Code Geass
9. Azumanga Daiou
10. Sengoku Basara
1. Fullmetal Alchemist Brotherhood
2. Death Note
3. Berserk
4. Trigun
5. Samurai Champloo
6. Hellsing Ultimate
7. Black Lagoon
8. Code Geass
9. Azumanga Daiou
10. Sengoku Basara
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-08-26 21:26:46
(#344) Sok animét megnéztem már és van egy-két igen vontatott, de a legtöbb jó volt.
Nagy kedvencek: Inuyasha, Bleach, Speed graher, Hellsing, Vándorló palota, Chihiró, Nodame, Clannad, Elfen lied, Az erdő úrnője, Yobi, School days (bár ezt inkább azoknak ajánlom akik szeretik a tanulságos és egyben hajmeresztő eseményeket ), Ghost stories, Blood+, Trigun, Trinity blood, Death note, Sámán király, Full metal panic, D a vámpír vadász stb.
Nagyából ennyi bár biztos lesz még.
Nagy kedvencek: Inuyasha, Bleach, Speed graher, Hellsing, Vándorló palota, Chihiró, Nodame, Clannad, Elfen lied, Az erdő úrnője, Yobi, School days (bár ezt inkább azoknak ajánlom akik szeretik a tanulságos és egyben hajmeresztő eseményeket ), Ghost stories, Blood+, Trigun, Trinity blood, Death note, Sámán király, Full metal panic, D a vámpír vadász stb.
Nagyából ennyi bár biztos lesz még.
Dombai Szilvia
beküldve: 2010-08-26 19:40:13
(#343) One Piece (számomra a világ legjobb animéje XD) és természetesen az Egy Akatsukis élete
...meg a Bleach,Naruto,Nana,FMA,FMA2,FMP, Slayers,
...meg a Bleach,Naruto,Nana,FMA,FMA2,FMP, Slayers,
Szerk: zaku-san 2010-08-26 19:44:04
beküldve: 2010-08-26 17:27:46
(#342)
Szerk: Szakura-csan 2010-08-26 17:28:48
beküldve: 2010-08-04 23:44:25
(#341) Olyan sok jó van,hogy nem tok választani. De ha kéne akkor Sky crawlers, és a Bleach...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Olyan anime nem is igazán van amit nem szeretek.
Ezzel én is így vagyok!! De azért kiemelnék egy-kettőt Vampire Knight,NANA,Blood+,Soul Eater,Honey and Clover,Death Note.
beküldve: 2010-08-03 09:08:02
(#339) nekem a Fullmetal Alchemist és a Soul Eater a kedvenc animém csak az FMA 2. évadját még nem volt szerencsém megnézni...
Wera
beküldve: 2010-08-02 19:05:01
(#338) Lássuk csak...
Hellsing Ultimate, Kuroshitsuji, Samurai Champloo, Shigurui, Blood Plus, Kenshin ovák, Skip beat, FUMOFFU, Ouran high school, Great teacher Onizuka, School rumble és yaoi minden mennyiségben.
De most az abszolút kedvencem a Kuroshitsuji
Nekem is
Amit még nagyon szeretek, az a Méz és lóhere, Blood+, NANA, Death Note és az FMA.
Ezzel csak egyet érteni tudok, a Méz és Lóhere anime tényleg negyon jó.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
RICO
Szerk: Moderátor 2010-08-27 04:18:55