Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ésés szerintem itt lesz a Fairy Tail is, de még egyenlőre csak manga van...
1. Green Green: mert állati jó humora van
2. Fullmetal Alchemist + a Brotherhood: jó sztori
3.Death Note: ide sztem nem kell indoklás
4.Higurashi no Naku Koro ni: vicces hogy az egyik pillanatban még mosolyognak aztán az egyik bekattan
5.Hellsing OVA: vér, vér, vér
2. Azumanga Daioh
3. Aria (all)
4. Slayers (all)
Ebből 3 már majdnem 10 éve. Nem szokásom az aktuális divatnak/éppen nézett sorozatnak megelelően váltogatni.
Azért még tanulhatnak: belőle
Persze. A "hogyan: ne"-t
Bár mangába megelőzi a naruto meg a death note is
Jelenleg a Monte Cristo Grófja. Most olvasom a könyvet. Az is nagyon érdekes, de azért látom h elég sokat ferdítettek az eredetiből.
Nembaj! Azért még kedvenc (jelenleg...)
Igen valóban 1 dolgot takar a "kedvenc" szó. Hiába nem tudok kiválasztani (vagy csak nagyon ritkán) csak egyet. Ezért írtam le amiket szeretek. De a TOP10 én szerintem is hülyeség. (de ez csak vélemény!! Légyszi ne írjatok olyanokat h "szerintem nem hülyeség stb."
Köszi!
És még valami: az én sorrendem nem TOP10 hanem emlékezési sorrend xD
Vissza szoktam olvasgatni így topikon belül, hogy ki mit szeret, és csak halkan jegyzem meg, hogy nekem soha az életben nem jutott eszembe TOP 10-et felállítani. És ha jól tudok olvasni, Azzi azon elven él, hogy a "kedvenc" kifejezés az 1 dolgot takar. Nos ebben szerintem igaza van
Aztán láttam még egy Devil May Cry fant is. Nos véleményem szerint (ne vedd sértésnek) de a játékhoz képest egy nagy semmi.
Azért még tanulhatnak: belőle