Legutóbb kommentezett topikok
Dangan Ronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei
Eladnék!/Vennék!
10 anime/manga, ami nem tetszett?
Love*Com
Darker Than Black
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Dangan Ronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei
Eladnék!/Vennék!
10 anime/manga, ami nem tetszett?
Love*Com
Darker Than Black
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

RéKA: TARSOLY LEVENTE: kifogyott, nincs készlet
TARSOLY LEVENTE: miért nincsen az összes naruto rész a képregény plusz-on?
RATKU ARANKA: Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ.
SOUPER: Elnézést, a rendelést már nem kell küldeni, mert már az új helyről rendeltünk. Azonosító: 2022/59512
CSABA: Igen, minden már leadott rendelést teljesítünk természetesen. Az átállás miatt kis türelmet kell kérnem, de jövő héten szállítva lesz.
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
beküldve: 2008-06-08 15:05:52
(#2) Az OVA-t sajna nem láttam, de a mangát most olvasom. Én személy szerint szeretem.
Főleg a fehér-herés szójátékot szeretem. LOL
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-06-08 14:31:12
(#1) Ilyen témát nem találtam
Ez egy tabut feldolgozó Manga amelyből egy kb 45 perces OVA is készült, bár az OVA másképp ér véget elvileg mint a manga de mindkettő élvezhető akármelyikkel találkozik az ember először.
A történet egy ikerpárról szól. A fiú neve Yori a lányé Iku. Kiskoruk óta szertték egymást mint testvérek, elválaszthatatlanok voltak, de ahogy kezdtek felnőni Yori ráébredt hogy nem testvérként szereti Ikut hanem egyenesen szerelmes a hugába. A történet folyamán Iku is belenyugszik testvére érzelmeibe. Itt kezdődnek a "bonyodalmak". Nem akarom teleírni spoilerrel a bemutatót és remélem ennyivel nem mondtam el a történetet
.
Én személyszerint imádom az OVA-t, a mangát még nem olvastam. Már többször is megnéztem és a végén (szégyen nem szégyen )elsírtam magam mindig
.
aki látta vagy olvasta az írjon
Ez egy tabut feldolgozó Manga amelyből egy kb 45 perces OVA is készült, bár az OVA másképp ér véget elvileg mint a manga de mindkettő élvezhető akármelyikkel találkozik az ember először.
A történet egy ikerpárról szól. A fiú neve Yori a lányé Iku. Kiskoruk óta szertték egymást mint testvérek, elválaszthatatlanok voltak, de ahogy kezdtek felnőni Yori ráébredt hogy nem testvérként szereti Ikut hanem egyenesen szerelmes a hugába. A történet folyamán Iku is belenyugszik testvére érzelmeibe. Itt kezdődnek a "bonyodalmak". Nem akarom teleírni spoilerrel a bemutatót és remélem ennyivel nem mondtam el a történetet

Én személyszerint imádom az OVA-t, a mangát még nem olvastam. Már többször is megnéztem és a végén (szégyen nem szégyen )elsírtam magam mindig

aki látta vagy olvasta az írjon

Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??