Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
beküldve: 2011-09-21 08:23:09
(#17) Jajj de régen is láttam ezt az animét. Nagyon beteges de jó anime egy kicsit felkellet dolgoznom nekem is miket nézek.De végül is a végén megtetszett csak ugye 4 része van és a vége hogy is mondjam "rossz" de am elmegy.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2009-03-20 22:23:20
(#16) hááát. hol is kezdjem...
Nekem első nézetre sokkoló hatású volt!
Kicsit túl "elfajzottnak" találtam.
Második nézetre egyre inkább érdekelni kezdett. Aztán amikor megnéztem harmadszorra is akkor meg már kifejezetten tetszett
azigaz h kell hozzá egy kis idő mire megemészted h mi történik, de utána nagyon tetszeni fog!!!
És a barátnőmet is sikerült evvel megfertőzni!!!
Nekem első nézetre sokkoló hatású volt!

Második nézetre egyre inkább érdekelni kezdett. Aztán amikor megnéztem harmadszorra is akkor meg már kifejezetten tetszett

És a barátnőmet is sikerült evvel megfertőzni!!!

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-01-06 18:24:16
(#15) Újabban egyre jobban tetszenek ezek a morális kérdéseket felvető animék, bár ezt még régen láttam. Jól volt megcsinálva szerintem.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-07-04 14:10:44
(#14) engem nagyon magával ragadott, csakis ajánlani tudom mindenkinek!! És én is majdnem sírtam rajta...

"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
Akkor mindenképpen sort kerítek rá.
Köszi.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:04:03
Én véletlenül találtam rá a YouTube-on és egy rakat AMW-t néztem meg, ami ebből az OVA-ból készült. Magát a filmet nem néztem meg, de az AMW-k kedvet csináltak hozzá.
Nagyon szép a karkterdizájn. Nagyon szép anime-nek tűnik.

És MILLYEN GYÖNYÖRŰŰŰ zenéi vannak!!!!!!!!!!!!!! Nézd meg mielőbb!

Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-06-11 17:03:02
(#11) Ez gyors volt
Arigatou!

Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:03:32
beküldve: 2008-06-11 15:50:08
(#9) Sikerült meggyőznöm valakit
haladás.
Te hol olvasod a mangát, neten? Esetleg egy linket tudsz küldeni (ha nem is a topicba linkelve de e-mailban esetleg? )
Vagy hogy/ hol keressek rá ?

Te hol olvasod a mangát, neten? Esetleg egy linket tudsz küldeni (ha nem is a topicba linkelve de e-mailban esetleg? )
Vagy hogy/ hol keressek rá ?
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
én a topic hatására elkezdtem mangát, de még csak az elején járok. Egész jó

Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:03:12
beküldve: 2008-06-10 21:52:13
(#7) Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-06-10 21:53:06
Óóóó, bakter!!!
2x is. De ciki.
Áááh.

Hát gondolhatod hogy nem azért írtam így, mert nem tudom hogy kell.
De kösz. 

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:02:36
beküldve: 2008-06-09 22:30:41
(#5) Fumihiko-nak:
Amúgy csak ajánlani tudom az animét mert szerintem nagyonjó
. És tényleg bocs
nem kötözködés de az AMV-t sima és nem dupla V-vel kell írni, mivel az Anime Music Video rövidítése, és bocsi de a V és W betűkért néha harapok

Amúgy csak ajánlani tudom az animét mert szerintem nagyonjó

Szerk: stefyy 2008-06-09 22:36:34
beküldve: 2008-06-09 20:01:09
(#4) Mind az OVA-t, mind a live actiont szeretem, mindkettő nagyon jó, bár azt elismerem, hogy a Yorit alakító színész valamivel több beleélést is tanúsíthatott volna, ugyanakkor ez a "kissé unott, vagy inkább belefáradt" megoldás is nagyon tetszett, érdekes színezetet kapott tőle a movie.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-06-09 19:33:55
(#3) Én véletlenül találtam rá a YouTube-on és egy rakat AMW-t néztem meg, ami ebből az OVA-ból készült. Magát a filmet nem néztem meg, de az AMW-k kedvet csináltak hozzá.
Nagyon szép a karkterdizájn. Nagyon szép anime-nek tűnik.