Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-27 16:42:26
(#794) Váh, fórumtaliról sikeresen lemaradtam, de leglább mindent meg tudtam venni, amit szerettem volna. Valaki este after?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-27 15:46:36
(#792) Én most értem haza conról...
Irtózat cudar világ van ott, ezért nem bírtam tovább maradni... Olyan sokan vannak h már nem lehetett Death Note-ot kapni (se egyet se kettőt) És zacsit se.... (már három hellsinges tasival nyomom) Ráadásul - nekem legalábbis ezt mondták - már holnap se lehet majd (habár én ebben még egy kicsit reménykedem).
Tényleg nagyon nagyon sokan vannak és szerintem azért fogytak el a dolgok ilyen hamar (2 óra alatt a Death Note), mert nem számítottak rá h ennyien lesznek...
Remélem holnap már elvislehetőbb lesz a helyzet (már jó korán ott leszek ).
Irtózat cudar világ van ott, ezért nem bírtam tovább maradni... Olyan sokan vannak h már nem lehetett Death Note-ot kapni (se egyet se kettőt) És zacsit se.... (már három hellsinges tasival nyomom) Ráadásul - nekem legalábbis ezt mondták - már holnap se lehet majd (habár én ebben még egy kicsit reménykedem).
Tényleg nagyon nagyon sokan vannak és szerintem azért fogytak el a dolgok ilyen hamar (2 óra alatt a Death Note), mert nem számítottak rá h ennyien lesznek...
Remélem holnap már elvislehetőbb lesz a helyzet (már jó korán ott leszek ).
beküldve: 2008-09-27 13:21:12
(#791) Itthon is vagyok :)
Vasárnapi jegy átvéve.
Nem tudtam szerezni ingyen mozijegyet, de haverom vett a corvinban a mai 19:15-ös előadásra. 490 forint igazából nem oszt nem szoroz, mikor egyesek több tízezreket költenek el Conon.
Szóval nekem igazából holnap kezdődik majd a Con. Bár lehet, hogy nem megyek akkor se, mert haverom mondta, hogy hallotta, hogy sokan 6-10ezer forintért is képesek lennének jegyet venni. Akik lemaradtak. Ha találok egy ilyen eszementet, akkor eladom neki a jegyem
Vasárnapi jegy átvéve.
Nem tudtam szerezni ingyen mozijegyet, de haverom vett a corvinban a mai 19:15-ös előadásra. 490 forint igazából nem oszt nem szoroz, mikor egyesek több tízezreket költenek el Conon.
Szóval nekem igazából holnap kezdődik majd a Con. Bár lehet, hogy nem megyek akkor se, mert haverom mondta, hogy hallotta, hogy sokan 6-10ezer forintért is képesek lennének jegyet venni. Akik lemaradtak. Ha találok egy ilyen eszementet, akkor eladom neki a jegyem
Mindenkinek jó szórakozást én 10perc múlva indulok a vonathoz^^
Én most keltem fel
11re ott leszek a fórumtalin.
beküldve: 2008-09-27 06:39:05
(#789) Mindenkinek jó szórakozást én 10perc múlva indulok a vonathoz^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-26 22:17:03
(#788) Akit esetleg érdekel van egy feles vasárnapi jegyem. Ha valakinek kell írjon.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nagy kérés lenne az anime társaságtól 1 Csongrád megyei con???
Ha egy csongrádi klub sikeres pályázatot nyújt be és elnyerik a rendezés jogát, elvileg semmi akadálya.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Kaminaga : Este MSN!! XD Fontos!
én vagyok...mármint msn-en fönt...lépj rám, ha vagy!
Fontos!!! Nincs a mobilomon pénz, szal senkit nem tudok felhívni, se megcsörgetni! Aki meg akar keresni, az hívjon/írjon smst!! Köszii!!
Am. hnap reggel kapom meg a parókámat (Nana ) a conon
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nagy kérés lenne az anime társaságtól 1 Csongrád megyei con???
Hmm... olyat én is szeretnék... De mindegy, nekem jó bp-n is. Már nagyon várom, vasárnap megyünk kocsival+2 osztálytársammal, már vagy 3 hete örjöngünk a suliban Már nagyon kiváncsi vagyok a con-ra, az Akatsuki jelmezem megvan, indulás megbeszélve az osztáytársaimmal, már csak ki kell bírnom vasárnapig...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-09-26 19:40:03
(#784) Fórumtalálkozó: szombat, 11 óra, a PeCsa előtti padok
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-26 19:34:31
(#783) Nagy kérés lenne az anime társaságtól 1 Csongrád megyei con???
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-26 19:30:07
(#782)
Szerk: Akiriakiri 2008-09-26 19:30:22
beküldve: 2008-09-26 19:26:27
(#781) Rukia cosplay lefújva T_T De helyette Oshare Keis cuccban fogok virítani xD Bár nem lesz valami nagy szám. Szóval ha egy gatyárafelvettszoknyás csajt lát valaki ''Narutonak 1,9 vagy 10 farka van?'' papírrral az én vok
beküldve: 2008-09-26 18:50:05
(#780) ooh én nemtudom megnézni a Death Note mozit im so jealous.... (majd megvárom míg eljut az egri mozikba ) habár a szombati nappal ki vagyok békitve ...
HIHETETLEN EZ AZ AKCIÓ NAGYON ÖRÜLÖK NEKI!!xD
HIHETETLEN EZ AZ AKCIÓ NAGYON ÖRÜLÖK NEKI!!xD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)