Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-09-27 22:05:22
(#808) Eh, remélem a szervezők a pokol egy különleges bugyrába kerülnek majd, közvetlenül a gyerekmolesztálók és a színházban beszélgetők alá. Már másfél éve is kinőtte a Con a PeCsát - nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem lehetett volna találni valami megoldást.
Az meg, hogy elfogyott a Death Note 2... Ez már zsinórban a második con, amire úgy mentem, hogy "veszek DN mangát" és erre nincs. Úgy vélem ebből nem kellene hagyományt vagy gyakorlatot csinálni.
A fórumtalálkozó jó volt.
Az meg, hogy elfogyott a Death Note 2... Ez már zsinórban a második con, amire úgy mentem, hogy "veszek DN mangát" és erre nincs. Úgy vélem ebből nem kellene hagyományt vagy gyakorlatot csinálni.
A fórumtalálkozó jó volt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Természetesen át lehet venni. Nyugi, nem lesz semmi gond.
Huh, megnyugodtam Köszi!
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-09-27 20:54:08
(#805) öö... lenne egy kérdésem, lehet hogy nagon idióta kérdés de én még nem voltam con-on: Ha vasárnapi jegyet rendeltünk akkor ugye vasárnap is át lehet venni nem csak szombaton?(ha szombaton át lehet venni egyáltalán )
Tényleg bocsi hogy ilyen buta kérdést teszek fel, de ideges vagyok...
Tényleg bocsi hogy ilyen buta kérdést teszek fel, de ideges vagyok...
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
3-4 alkalom óta nem volt alkalmam széken élvezni a con délutánját, lehet ez sokkolólag hatott rám...
A nap elején tényleg nyomorogtunk, de az amv verseny végére már szépen lehetett közlekedni a folyosón is.
A rendezvény már tényleg üvölt egy új helyszínért. Párommal beszélgettünk róla, hogy lehetne 2 pavilonban a BNV területén. AZ egyikbe mennének a vetítések/CP/amv (szóval a nagytermes dolgok), a másikban meg minden más. A bejutás mondjuk katasztrófa. Miért nem lehetett ezt több ajtón...:S
A nap elején tényleg nyomorogtunk, de az amv verseny végére már szépen lehetett közlekedni a folyosón is.
A rendezvény már tényleg üvölt egy új helyszínért. Párommal beszélgettünk róla, hogy lehetne 2 pavilonban a BNV területén. AZ egyikbe mennének a vetítések/CP/amv (szóval a nagytermes dolgok), a másikban meg minden más. A bejutás mondjuk katasztrófa. Miért nem lehetett ezt több ajtón...:S
Szerk: Rudymester 2008-09-27 20:58:02
beküldve: 2008-09-27 20:26:37
(#803) Ugyanott voltunk? Nem lehetett mozdulni a levegőt pedig vágni lehetett... a székeken ezt biztos nem lehetett érezni.
beküldve: 2008-09-27 20:20:51
(#802) Az első nap egész jó volt. Lement az amv-m (egy jó pont), jókl voltak a cp-sek. NEm volt azért akkora tömeg mint eddig. Mondjuk most galád módon elfoglaltuk az üres székeket, amiken táskák voltak. Szépen felpakoltuk a talált cuccokat egy székre, mi meg nyugiban végignéztük a cp és amv versenyt. Legalább egy ember lett volna ott, aki foglalta. De nem volt, így nagyon kényelmes volt a délután. Kezdésnek megvettük azokat a kiadványokat, amik kellettek, egy doboz pocky és már jók is voltunk. Viszont az amv verseny után rögtön eljöttünk, mert Chikának felment a láza megint.
Kíváncsi leszek, hogy a holnapi cp performance milyen lesz... Előre félek.
Kíváncsi leszek, hogy a holnapi cp performance milyen lesz... Előre félek.
Pecsát már a tavaszin kinőtte. Ismét a klubhelységbe rakni az árusok zömét? Úristen... Aztán a folyosó egyik kkanyarjába rakni ismét az egyik árust? Remélem 2009-re találnak valami olyan helyet ahol végre ormálisan elfér egy bő 4000-4500 fős tömeg...
nah igen ez viszont télleg jó lenne borzasztó ,ha valaki valahova el akar jutni kemény erőlét szükségeltetik...Ez az egy amitől kiakadok a Conon és nagyon lefáraszt.... Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Pecsát már a tavaszin kinőtte. Ismét a klubhelységbe rakni az árusok zömét? Úristen... Aztán a folyosó egyik kkanyarjába rakni ismét az egyik árust? Remélem 2009-re találnak valami olyan helyet ahol végre ormálisan elfér egy bő 4000-4500 fős tömeg...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
de még a pálcikádat haha ez nagy volt végülis, nembaj a kasza majd legközelebb..xD nah iggen mellettem ,még itt csücsül a pockY meg a mocsi ami elég furi izű de megeszem mert made in Japan xD ,
dE jó ma 7 mangát vettem nagyon boldog vagyok, az emberkék(mangafan) mindenki nagyon aranyos és tök jó fej,wááá nagyon jó volt hajrá a többieknek mert holnap is van nap!!!!!xP
dE jó ma 7 mangát vettem nagyon boldog vagyok, az emberkék(mangafan) mindenki nagyon aranyos és tök jó fej,wááá nagyon jó volt hajrá a többieknek mert holnap is van nap!!!!!xP
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-09-27 20:09:04
beküldve: 2008-09-27 20:06:03
(#798) Nekem ez életem legrosszab conja volt.....
imádom h azok akik 600 éve animéznek, nem jutnak oda a pultokhoz az idei sikítozós csirkék miatt, és imádom, hogy hatalmas akciót hirdetnek, de ami kéne az elfogy mire átverexem magam... a fehér papírzacsi a ráadás volt.. alig vártam h hazajöjjek, és ha jövőre is a pecsában lesz, akkor sztem kihagyom. 3500 fő túl sok
imádom h azok akik 600 éve animéznek, nem jutnak oda a pultokhoz az idei sikítozós csirkék miatt, és imádom, hogy hatalmas akciót hirdetnek, de ami kéne az elfogy mire átverexem magam... a fehér papírzacsi a ráadás volt.. alig vártam h hazajöjjek, és ha jövőre is a pecsában lesz, akkor sztem kihagyom. 3500 fő túl sok
beküldve: 2008-09-27 17:42:26
(#797) Én még ilyen jó Conon nem voltam!
Az utazás nem volt zicceres, simán ment minden. Az elején meglepődtem, mert a bejutásnál 2x kellett sorban állni, egyszer az elővételnél, utána a bejáratnál. Persze, elővételben bevetettük a titkos fegyvert. Kaminaga is meglett, nem is kellett sokat keresni. Feltettük neki a parókát, és belevágtunk hát a nagy kalandba. Persze anyuékat a sorban hagytuk, és mi mendegéltünk, fotóztattuk magunkat. Mindenki kérdezte, melyik animéből vagyok, Én mondottam h Freestyles vagyok, mire ők: azt az animét nem ismerik Volt 1-2 aranyos emberke x)
Bejutásnál a biztonsági őrök a szokás szerint hozták a bunkó-hegylakó stílust, de ezt vártuk. Leadtam a pálcikámat, bent voltunk végre. Kaminagával elköltöttük a pénzünk nagy részét. Megvettem a félretetetett ReflectionS artbookot, utána próbáltam tőle minél gyorsabban megszabadulni, de nem jött össze.. Így jártam
Végignéztük a rajzokat, most éppen az eredményen izgulok, hátha nyertem valamit. AMV-ből a top 20-ba nem jutottam be, de ez várható volt.
11felé kisiettünk az előtérbe, kerestük a fórumosokat. A Padoknál, egy viszonylag tág fogalom volt, jártunk is fel-alá egy darabig, míg végül Bene-kunra bukkantunk. Vagy éppen Ő bukkant ránk. Végülis meglettek a többiek is, a nagy találkozás pillanata eljött hát. Olyan jó volt látni benneteket^^! Ennyi jófej embert egy helyre^^
Végülis 4-en folytattuk tovább az utunkat, és egy kis Pocky után beültünk Cosplay-t nézni XD Találtunk helyet XD
Háth egyenlőre ennyit XD A többit majd később mesélem
Az utazás nem volt zicceres, simán ment minden. Az elején meglepődtem, mert a bejutásnál 2x kellett sorban állni, egyszer az elővételnél, utána a bejáratnál. Persze, elővételben bevetettük a titkos fegyvert. Kaminaga is meglett, nem is kellett sokat keresni. Feltettük neki a parókát, és belevágtunk hát a nagy kalandba. Persze anyuékat a sorban hagytuk, és mi mendegéltünk, fotóztattuk magunkat. Mindenki kérdezte, melyik animéből vagyok, Én mondottam h Freestyles vagyok, mire ők: azt az animét nem ismerik Volt 1-2 aranyos emberke x)
Bejutásnál a biztonsági őrök a szokás szerint hozták a bunkó-hegylakó stílust, de ezt vártuk. Leadtam a pálcikámat, bent voltunk végre. Kaminagával elköltöttük a pénzünk nagy részét. Megvettem a félretetetett ReflectionS artbookot, utána próbáltam tőle minél gyorsabban megszabadulni, de nem jött össze.. Így jártam
Végignéztük a rajzokat, most éppen az eredményen izgulok, hátha nyertem valamit. AMV-ből a top 20-ba nem jutottam be, de ez várható volt.
11felé kisiettünk az előtérbe, kerestük a fórumosokat. A Padoknál, egy viszonylag tág fogalom volt, jártunk is fel-alá egy darabig, míg végül Bene-kunra bukkantunk. Vagy éppen Ő bukkant ránk. Végülis meglettek a többiek is, a nagy találkozás pillanata eljött hát. Olyan jó volt látni benneteket^^! Ennyi jófej embert egy helyre^^
Végülis 4-en folytattuk tovább az utunkat, és egy kis Pocky után beültünk Cosplay-t nézni XD Találtunk helyet XD
Háth egyenlőre ennyit XD A többit majd később mesélem
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-27 17:06:50
(#796) Nem tudjátok, hogy ki nyerte az AMV versenyt dráma kategóriában?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Váh, fórumtaliról sikeresen lemaradtam, de leglább mindent meg tudtam venni, amit szerettem volna. Valaki este after?
Este mozi inkább