Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Slayers
beküldve: 2008-07-10 21:13:32
(#11) egyébkén Slayers,Slayers Next,Slayars Try és a Slayers Evulation
ebőll az evulationból 1-2 esetleg 3 rész van felirattal de úgy nagyon nemtom a www.animeaddicts.hu-n lehet érdeklődni (de már látom irtatok róla azért hoztam fel )
ebőll az evulationból 1-2 esetleg 3 rész van felirattal de úgy nagyon nemtom a www.animeaddicts.hu-n lehet érdeklődni (de már látom irtatok róla azért hoztam fel )
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-07-10 21:15:07
beküldve: 2008-07-10 20:15:26
(#10) Nekem az abszolút favorit Valgav(f) (nemtudomhogyírják >.<)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-10 20:07:54
(#9) Eddig olyan 4-5 részt láttam belőle, azt is össze-vissza (hol az elejét, közepét, végét.), és már kb. milliószor elterveztem, hogy végignézem, de sehova nem jutottam vele. Kedvencem belőle Lina, Zelgadis, Rezo, Xellos és Zangulus (erőfölényben a gonoszság.).
A magyaron adták belőle az első három sorozatot, ami 3X26 rész volt. (Slayers, Slayers next, és a Slayers Try)
Nekem is tetszett minden rész, bár a harmadik sorozat,
már egy új történetet dolgoz fel, aminek az lett a vége,
hogy Gaurry a fénykardját is elveszitette, vagy is odaadta az "isteneknek", mert nem ebből a világból való volt, és így nem illet ide...
Egyébként most indul Japánban a 4. sorozat, ami azzal kezdődik, hogy Lina és Gaurry új kardot keresnek, miközben kalózokat "ölnek", mert a banditák, már elfogytak.
Linát pedig letartóztatni szeretnék, de nem jön össze. Eközben toppan be Amélia és Zellgadisz...
hogy Gaurry a fénykardját is elveszitette, vagy is odaadta az "isteneknek", mert nem ebből a világból való volt, és így nem illet ide...
Egyébként most indul Japánban a 4. sorozat, ami azzal kezdődik, hogy Lina és Gaurry új kardot keresnek, miközben kalózokat "ölnek", mert a banditák, már elfogytak.
Linát pedig letartóztatni szeretnék, de nem jön össze. Eközben toppan be Amélia és Zellgadisz...
Igen, a Slyaers revoltuion eddig 2 részt adtak le belőle.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nekem tetszett az egész sorozat.Magyarul adták az utolsó részt? És melyik volt az?
Az uccsó részben amit láttam Lina épp egy főellenséget győz le, és valami fehér ruhás alakká változik
Ez nem az utolsó rész volt, szerintem te arra gondolsz, amikor a Rémálmok Urává változik, és ő lesz az aranytestű herceg, aki végül legyőzi a káoszt, és megmenti a világot a pusztulástól.
Ez a Slayers Next vége, igaz ez az első sorozat közvetlen folytatása volt.
asszem amikor egy kisfiúnak álcázza magát a főellenség
)Igen, igen!
Ő volt Fibrizzo, a Pokil Szolgája.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Nekem tetszett az egész sorozat.Magyarul adták az utolsó részt? És melyik volt az?
Az uccsó részben amit láttam Lina épp egy főellenséget győz le, és valami fehér ruhás alakká változik
Ez nem az utolsó rész volt, szerintem te arra gondolsz, amikor a Rémálmok Urává változik, és ő lesz az aranytestű herceg, aki végül legyőzi a káoszt, és megmenti a világot a pusztulástól.
asszem amikor egy kisfiúnak álcázza magát a főellenség
)Nekem tetszett az egész sorozat.Magyarul adták az utolsó részt? És melyik volt az?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-07-10 15:01:39
(#4) A magyaron adták belőle az első három sorozatot, ami 3X26 rész volt. (Slayers, Slayers next, és a Slayers Try)
Hogy tetszett nektek a Slayers és ki(k) a kedvenc szereplőtök a Slayersből?
Kedvenc szereplő? Egyértelműen Zellgadisz!!!
beküldve: 2008-07-10 13:11:51
(#2) Nekem tetszett az egész sorozat.Magyarul adták az utolsó részt? És melyik volt az?
beküldve: 2008-07-10 12:09:25
(#1) Hogy tetszett nektek a Slayers és ki(k) a kedvenc szereplőtök a Slayersből?
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,