Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Slayers
én imádom az egész Slayerst úgy ahogy van!!!! Ez volt életem 3dik animéje és elég nagy hatást gyakorrolt rám...
Hát nekem nem nagyon tetszett az 1 évad...
De mondom nekem csak akkor tetszett mikor már
teljes lett a csapat addig nem nagyon.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-27 17:57:12
beküldve: 2008-11-27 17:40:15
(#25) én imádom az egész Slayerst úgy ahogy van!!!! Ez volt életem 3dik animéje és elég nagy hatást gyakorrolt rám...
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-11-27 17:37:56
(#24) A Slayers-el semmi bajom bár az első pár rész nem nagyon
tetszett...(SZERINTEM) Akkor induld be a sorozat (rendesen)
mikor teljes lett a csapat...
tetszett...(SZERINTEM) Akkor induld be a sorozat (rendesen)
mikor teljes lett a csapat...
,,Hitler fején ugrálok!"
A Revolution tényleg elég gyengén muzsikált, valahol a második OVA sorozat szintjén mozog szvsz, csak jobb grafikával.
A duplapostoktól viszont, ha lehet tartózkodjunk, van erre a cálra egy nagyszerű kis szerkesztés gomb.
A duplapostoktól viszont, ha lehet tartózkodjunk, van erre a cálra egy nagyszerű kis szerkesztés gomb.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Mégsem bennem van a hiba!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-10-15 18:20:16
(#22) A Revolution tényleg elég gyengén muzsikált, valahol a második OVA sorozat szintjén mozog szvsz, csak jobb grafikával.
A duplapostoktól viszont, ha lehet tartózkodjunk, van erre a célra egy nagyszerű kis szerkeszt gomb.
A duplapostoktól viszont, ha lehet tartózkodjunk, van erre a célra egy nagyszerű kis szerkeszt gomb.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-15 18:21:33
beküldve: 2008-10-15 18:17:48
(#21) Amúgy nekem az első két sorozat tetszett a legjobban.
A Slayers Next már nem annyira, ez a legújabb sem igazán jön be, még annyira sem, mint a Next.
De az egész sorozatban az a jó, hogy tele van humorral, és fejlődnek a szereplők jellemileg, meg ügyesség terén is...igaz, csak egy kicsit.
Zellgadisz a nagy kedvencem.
A Slayers Next már nem annyira, ez a legújabb sem igazán jön be, még annyira sem, mint a Next.
De az egész sorozatban az a jó, hogy tele van humorral, és fejlődnek a szereplők jellemileg, meg ügyesség terén is...igaz, csak egy kicsit.
Zellgadisz a nagy kedvencem.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
(jah és egyébkén nem leírtás hanem leírták)
Én ezzel tökéletesen egyetértek.
Én a sorozatból csak 1-2 részt láttam, azok sem tetszettek. Valamint a grafika nem a legjobb, de jó (MAGÁNVÉLEMÉNY!) sorozatoknál ez elhanyagolható.
Ez azért van, mert már régiek az első sorozatok, de nézz meg egy Revolotion grafikát...tökéletes! Határozott körvonalak, élénk színek, szép hátterek...ez igen!
(Bár maga -ez a 4. történet- nem jön be, egy kicsit uncsi.)
beküldve: 2008-08-13 13:00:50
(#19) én láttam pár részt a slayersből és nekem tetszett láttam már rosszabbat is ennél bár mindenki saját döntése kinek mi tetszik, szerintem ez azért jobb mint a pokemon
miskolci egyetemista
(jah és egyébkén nem leírtás hanem leírták)
Én ezzel tökéletesen egyetértek.
Én a sorozatból csak 1-2 részt láttam, azok sem tetszettek. Valamint a grafika nem a legjobb, de jó (MAGÁNVÉLEMÉNY!) sorozatoknál ez elhanyagolható.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-12 13:35:22
ez a revulation (vagy mi)
Előtted már sokszor leírtás helyesen, annyi lenne a dolgod, hogy kijelölöd, nyomsz egy Ctrl+C-t, aztán bemásolod, a Ctrl+V-vel.
(khm nem mindegy???????????????????????? ez a téma nem arról szól(szerintem ezt egy privátba kellet volna küldeni(jah és egyébkén nem leírtás hanem leírták)
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
ez a revulation (vagy mi)
Előtted már sokszor leírták helyesen, annyi lenne a dolgod, hogy kijelölöd, nyomsz egy Ctrl+C-t, aztán bemásolod, a Ctrl+V-vel.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-12 13:28:00
beküldve: 2008-07-12 12:24:47
(#15) nekem egyébként a slayers try meg most ez a revulation (vagy mi) tetszik csak meg még a nextből vannak olyan jelenetek amik tetszenek jah és a kedven szereplők ( ) : Lina: azért mert mindig vicces Gourry: mert egy zseléagyú vagyis egy tökfej Zelgadis: nem is tom mért........ jah megvan mert jó a stílusa Amelia: nemtom mért mert olyan kemény azt mégis milyen kicsi Xellos: az a nézés ááááá az király Gaav: nemistom már hogy benne mi tetszik ő csak egy jó karakter
beküldve: 2008-07-11 09:23:47
(#14) Én éppen most nézem a Revolutiont, abból még eddig két rész jött ki. Nem mondom magam olyan "hű, de veszett" Slayers-rajongónak, de az új széria eddig még hozza a formáját rendesen, tehát ha más miatt nem is, de a poénok okán nagyon tetszik. Megvannak a beszólások, a régi szereplők közül a legtöbbel ismét találkozhatunk és Lina sem lett értelmesebb. Meg ugye itt van a Pokémonból exportált izé is,
Tehát minden megvan ahhoz, hogy ebből egy jó sorozat legyen, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle.
Amúgy jó, hogy a karakterdizájn, a zenék stílusa és úgy egyébként a hangulat nem sokat változott.
akivel Lina a második részben már össze is csapott, nagy beszólogatások közepette, leamortizálva ezzel a környék nagy részét.
Tehát minden megvan ahhoz, hogy ebből egy jó sorozat legyen, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle.
Amúgy jó, hogy a karakterdizájn, a zenék stílusa és úgy egyébként a hangulat nem sokat változott.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
egyébkén Slayers,Slayers Next,Slayars Try és a Slayers Evulation
ebőll az evulationból 1-2 esetleg 3 rész van felirattal de úgy nagyon nemtom a www.animeaddicts.hu-n lehet érdeklődni (de már látom irtatok róla azért hoztam fel )
ebőll az evulationból 1-2 esetleg 3 rész van felirattal de úgy nagyon nemtom a www.animeaddicts.hu-n lehet érdeklődni (de már látom irtatok róla azért hoztam fel )
Hogy mi???? Evulation? o.O (én ez előbb félre is olvastam...khm...)
Az slayers revolution
jah persze akkor bocsi már kutyulom őket bocsi mégegyszer
egyébkén Slayers,Slayers Next,Slayars Try és a Slayers Evulation
Hogy mi???? Evulation? o.O (én ez előbb félre is olvastam...khm...)
Az slayers revolution
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-07-10 21:17:50