• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Slayers
Oldalak: 1 2 3 <<>>
beküldve: 2008-11-27 17:56:57
(#26) Válasz kesu (#25) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
én imádom az egész Slayerst úgy ahogy van!!!! Ez volt életem 3dik animéje és elég nagy hatást gyakorrolt rám...

Hát nekem nem nagyon tetszett az 1 évad...
De mondom nekem csak akkor tetszett mikor már
teljes lett a csapat addig nem nagyon.

,,Hitler fején ugrálok!"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Aizen 2008-11-27 17:57:12
beküldve: 2008-11-27 17:40:15
(#25)
kesu
kesu
[ Rászokóban ]
én imádom az egész Slayerst úgy ahogy van!!!! Ez volt életem 3dik animéje és elég nagy hatást gyakorrolt rám...

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-11-27 17:37:56
(#24)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
A Slayers-el semmi bajom bár az első pár rész nem nagyon
tetszett...(SZERINTEM) Akkor induld be a sorozat (rendesen)
mikor teljes lett a csapat...

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-15 18:22:09
(#23) Válasz Mariko (#22) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
A Revolution tényleg elég gyengén muzsikált, valahol a második OVA sorozat szintjén mozog szvsz, csak jobb grafikával.

A duplapostoktól viszont, ha lehet tartózkodjunk, van erre a cálra egy nagyszerű kis szerkesztés gomb.

Akkor nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Mégsem bennem van a hiba!

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-10-15 18:20:16
(#22)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
A Revolution tényleg elég gyengén muzsikált, valahol a második OVA sorozat szintjén mozog szvsz, csak jobb grafikával.

A duplapostoktól viszont, ha lehet tartózkodjunk, van erre a célra egy nagyszerű kis szerkeszt gomb.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-15 18:21:33
beküldve: 2008-10-15 18:17:48
(#21)
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Amúgy nekem az első két sorozat tetszett a legjobban.
A Slayers Next már nem annyira, ez a legújabb sem igazán jön be, még annyira sem, mint a Next.

De az egész sorozatban az a jó, hogy tele van humorral, és fejlődnek a szereplők jellemileg, meg ügyesség terén is...igaz, csak egy kicsit.

Zellgadisz a nagy kedvencem.

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-10-15 18:12:03
(#20) Válasz Sakamoto Riku (#18) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
(jah és egyébkén nem leírtás hanem leírták)

Én ezzel tökéletesen egyetértek.

Én a sorozatból csak 1-2 részt láttam, azok sem tetszettek. Valamint a grafika nem a legjobb, de jó (MAGÁNVÉLEMÉNY!) sorozatoknál ez elhanyagolható.

Ez azért van, mert már régiek az első sorozatok, de nézz meg egy Revolotion grafikát...tökéletes! Határozott körvonalak, élénk színek, szép hátterek...ez igen!
(Bár maga -ez a 4. történet- nem jön be, egy kicsit uncsi.)

beküldve: 2008-08-13 13:00:50
(#19)
MorTisha
MorTisha
[ Gyalog ]
én láttam pár részt a slayersből és nekem tetszett láttam már rosszabbat is ennél bár mindenki saját döntése kinek mi tetszik, szerintem ez azért jobb mint a pokemon

miskolci egyetemista
beküldve: 2008-07-12 13:29:12
(#18) Válasz Ichigo (#17) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
(jah és egyébkén nem leírtás hanem leírták)

Én ezzel tökéletesen egyetértek.

Én a sorozatból csak 1-2 részt láttam, azok sem tetszettek. Valamint a grafika nem a legjobb, de jó (MAGÁNVÉLEMÉNY!) sorozatoknál ez elhanyagolható.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-12 13:35:22
beküldve: 2008-07-12 12:33:31
(#17) Válasz Sakamoto Riku (#16) üzenetére
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]
ez a revulation (vagy mi)

Előtted már sokszor leírtás helyesen, annyi lenne a dolgod, hogy kijelölöd, nyomsz egy Ctrl+C-t, aztán bemásolod, a Ctrl+V-vel.

(khm nem mindegy???????????????????????? ez a téma nem arról szól(szerintem ezt egy privátba kellet volna küldeni(jah és egyébkén nem leírtás hanem leírták)

"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-07-12 12:29:30
(#16) Válasz Ichigo (#15) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
ez a revulation (vagy mi)

Előtted már sokszor leírták helyesen, annyi lenne a dolgod, hogy kijelölöd, nyomsz egy Ctrl+C-t, aztán bemásolod, a Ctrl+V-vel.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-12 13:28:00
beküldve: 2008-07-12 12:24:47
(#15)
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]
nekem egyébként a slayers try meg most ez a revulation (vagy mi) tetszik csak meg még a nextből vannak olyan jelenetek amik tetszenek jah és a kedven szereplők ( ) : Lina: azért mert mindig vicces Gourry: mert egy zseléagyú vagyis egy tökfej Zelgadis: nem is tom mért........ jah megvan mert jó a stílusa Amelia: nemtom mért mert olyan kemény azt mégis milyen kicsi Xellos: az a nézés ááááá az király Gaav: nemistom már hogy benne mi tetszik ő csak egy jó karakter

beküldve: 2008-07-11 09:23:47
(#14)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Én éppen most nézem a Revolutiont, abból még eddig két rész jött ki. Nem mondom magam olyan "hű, de veszett" Slayers-rajongónak, de az új széria eddig még hozza a formáját rendesen, tehát ha más miatt nem is, de a poénok okán nagyon tetszik. Megvannak a beszólások, a régi szereplők közül a legtöbbel ismét találkozhatunk és Lina sem lett értelmesebb. Meg ugye itt van a Pokémonból exportált izé is,
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
akivel Lina a második részben már össze is csapott, nagy beszólogatások közepette, leamortizálva ezzel a környék nagy részét.

Tehát minden megvan ahhoz, hogy ebből egy jó sorozat legyen, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle.
Amúgy jó, hogy a karakterdizájn, a zenék stílusa és úgy egyébként a hangulat nem sokat változott.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-10 21:19:37
(#13) Válasz idk pls delete (#12) üzenetére
Ichigo
Ichigo
[ Gyalog ]
egyébkén Slayers,Slayers Next,Slayars Try és a Slayers Evulation
ebőll az evulationból 1-2 esetleg 3 rész van felirattal de úgy nagyon nemtom a www.animeaddicts.hu-n lehet érdeklődni (de már látom irtatok róla azért hoztam fel )

Hogy mi???? Evulation? o.O (én ez előbb félre is olvastam...khm...)

Az slayers revolution

jah persze akkor bocsi már kutyulom őket bocsi mégegyszer

beküldve: 2008-07-10 21:17:37
(#12) Válasz Ichigo (#11) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
egyébkén Slayers,Slayers Next,Slayars Try és a Slayers Evulation
ebőll az evulationból 1-2 esetleg 3 rész van felirattal de úgy nagyon nemtom a www.animeaddicts.hu-n lehet érdeklődni (de már látom irtatok róla azért hoztam fel )

Hogy mi???? Evulation? o.O (én ez előbb félre is olvastam...khm...)

Az slayers revolution

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-07-10 21:17:50
Oldalak: 1 2 3 <<>>