Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vad Virágok Könyvműhely
Még nem vettem egy "Annyira Király vagy!" kötetet sem. Megérné beruházni rá? :) Jól tudom, hogy összesen 6 kötetes lesz?
igen, 6 kötetes, szerintem olvass bele az 1. kötetbe, és meglátod, tetszik-e :)
A világ csak addig érdekes, amíg a csodát reméljük.
beküldve: 2010-10-20 18:03:48
(#88) Még nem vettem egy "Annyira Király vagy!" kötetet sem. Megérné beruházni rá? :) Jól tudom, hogy összesen 6 kötetes lesz?
Egyébként a kedvenc Vad Virágos sorozatom, mindig a Borsmenta fog maradni, de ha ezt egyszer túlszárnyalja a könyvműhely, akkor annak nagyon fogok örülni, mert akkor az még szuperebb lesz
Egyébként a kedvenc Vad Virágos sorozatom, mindig a Borsmenta fog maradni, de ha ezt egyszer túlszárnyalja a könyvműhely, akkor annak nagyon fogok örülni, mert akkor az még szuperebb lesz
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-09-30 15:21:02
(#87) Én tőlük az Usagi Yojimbo-t veszem amikor lehetséges, mert nagyon bejön. Hihetetlen hogy a gyerekes grafika mögött mi lapul Bár nem manga de végül is japán történelmi korban játszódik és szamurájokról szól és jól kidolgozott karakterekkel dolgozik, nem véletlenül olyan híres nyugaton. Kellemes olvasmány csak ajánlani tudom.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-09-30 15:22:07
beküldve: 2010-08-23 14:04:28
(#86) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az sajnos már biztos, hogy nem manhwa és nem is manga lesz az új sorozat.
Pedig koreai lesz az új kiadvány - legalábbis az van betervezve, csak még nem tudni, mi is lesz pontosan
Hanem képregény?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Moderátor 2009-12-10 23:24:43
beküldve: 2009-12-10 21:20:32
(#80) Uszagi a legnagyobb királyság(ok egyike), és nekem a Lidérfölde gótikus-steampunkos világa is nagyon tetszett.
Na, majd holnap kiderül, hogy nekem mennyire fognak tetszeni.
Én is kiváncsi lennék, hogy mik lesznek az új sorozatok.
beküldve: 2009-12-10 15:46:46
(#78) a Lidércfölde és az Usagi Yojimbo 1.
Uszagi a legnagyobb királyság(ok egyike), és nekem a Lidérfölde gótikus-steampunkos világa is nagyon tetszett.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-10 09:35:08
(#76) Én nagyon szeretem a Vad Virágok kiadványait, legalábbis ami az "ázsiai" képregényeket illeti. A Borsmentát már végigolvastam, a A vízisten menyasszonyának eddig csak az 1. és 2. kötetét olvastam, de nagyon tetszik. És most fejeztem be az Annyira király vagy! 1. kötetét. Jól meglepett, nem hittem, hogy ennyire jó. Nanut nagyon megszerettem, olyan kis szerencsétlen.
A napokban meglesz a Lidércfölde és az Usagi Yojimbo 1. is, remélem azok is tetszenek majd.
A napokban meglesz a Lidércfölde és az Usagi Yojimbo 1. is, remélem azok is tetszenek majd.
Szerk: Szederinda 2009-12-10 09:36:38
beküldve: 2009-10-30 09:40:06
(#75) Nekem a Vad Virágoktól eddig csak a Borsmenta van meg, de szemet vetettem az Annyira király vagy!-ra is. :)
A Borsmentából egy nap alatt elolvastam az utolsó 3 kötetet, félig bosszankodás végett, félig unalmamban. xD
Am... De az Annyira király vagy!-nak nem az 5. kötete fog tavasszal megjelenni?? Legalábbis én úgy láttam, hogy a 4. novemberben jelenik meg.. Vagy az is lehet, hogy ez csak külföldre igaz... :S xD
A Borsmentából egy nap alatt elolvastam az utolsó 3 kötetet, félig bosszankodás végett, félig unalmamban. xD
Am... De az Annyira király vagy!-nak nem az 5. kötete fog tavasszal megjelenni?? Legalábbis én úgy láttam, hogy a 4. novemberben jelenik meg.. Vagy az is lehet, hogy ez csak külföldre igaz... :S xD
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."