Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Trigun
Az eredeti kiadás három kötetes, az a verzió, amiből a magyar kiadás készült, két kötetes (ugyanaz az anyag, csak máshogy darabolták), a Maximum tizennégy kötetes.
Btw, a Google a barátod
Ui.: Travis meg gyorsabb volt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-10-12 23:10:26
3 (2 Bunkoban). A Maximum pedig 14.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-12 20:59:12
(#67) Valaki meg tudná nekem mondani , hogy hány kötetes?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2009-07-31 10:27:40
(#66) Nehogy azt hidd. Én attól függetlenül hogy elolvastam angolul, még ugyanúgy várom a magyar megjelenését is a mangának.
Ugyanígy vagyok a Hellsingel is. Azt is online elolvastam angolul, de arra is ugyanúgy (ha nem jobban) várok mint a Trigun-Maximumra.
Ugyanígy vagyok a Hellsingel is. Azt is online elolvastam angolul, de arra is ugyanúgy (ha nem jobban) várok mint a Trigun-Maximumra.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Akkor így már tök értelmetlen olvasni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-30 10:14:05
(#64) Hát onnan, hogy online elolvastam angolul. Innen tudom hogy mi a vége!
Trükkös mi? XD
Trükkös mi? XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Akkor honnan tudod mi lesz a vége?
vadooc: Az anime is jó az is bejövős... Én is néztem Animaxon de ott össze-vissza adták szóval csöppet sötét maradt a story...
vadooc: Az anime is jó az is bejövős... Én is néztem Animaxon de ott össze-vissza adták szóval csöppet sötét maradt a story...
Szerk: Morduk 2009-07-30 09:30:56
beküldve: 2009-07-30 08:16:20
(#62) Tudom hogy nem jött még ki.
Olvastad az angol verziót mert magyarban még a Maxmimum sem jött ki!
beküldve: 2009-07-29 12:46:25
(#60) Ha az anime tetszett, akkor a mangáért egyenesen oda lennél meg vissza szerintem XD
Sokkal több mindenre fény derül benne, és a végső találkozás Vash és Knives között, nem holmi szimpla durrogatásból áll mint az anime végén (amit szerintem elég befejezetlenül hagytak abba), hanem egy konkrét háború van benne.
Sokkal több mindenre fény derül benne, és a végső találkozás Vash és Knives között, nem holmi szimpla durrogatásból áll mint az anime végén (amit szerintem elég befejezetlenül hagytak abba), hanem egy konkrét háború van benne.
én majd most akarom elkezdeni az animét nézni, abból láttam már részletet és az nagyon bejött. :)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-07-29 12:17:17
(#58) Hát azért remélem, hogy ha most nem is, de azért majd valamikor a közeljövőben ki fogják adni a Trigun Maximumot is magyarul.
Engem megfogott az egész... Aki át élt ilyeneket annak biztosan jó olvasmány lesz, de aki még nem az minden képpen olvasson bele mert biztosan megéri!
úgy néz ki, nem adják ki a Maximumot. Forrás: [Link]
remélem ezt Azzi is olvasni fogja és így rájön hogy miért is írtam a DV topicba azt hogy nincs nagy esély rá...
nem csak nagy cím, de még jó árban is volt. bár ettől függetlenül nem olvastam végig az első kötetet sem, mert nem tetszett....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-07-28 22:26:10
beküldve: 2009-07-28 21:04:19
(#55) Mivel a két Trigun kötet iránt nem volt valami nagy érdeklődés, úgy néz ki, nem adják ki a Maximumot. Forrás: [Link]
(Furcsa, pedig azért ez elég nagy cím...)
(Furcsa, pedig azért ez elég nagy cím...)
Szerk: A mordályos nyul 2009-07-28 21:05:59