Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Trigun
Leginkább az a bajom az "asszonyom"-mal, hogy úgy jön le, mintha Meryl Milly főnöke lenne, holott nem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-28 19:19:16
Sikerült megkaparintanom a mangát. Már félig ki is olvastam.
Már olvastam korábban, úgyhogy a történet és a grafika nem okozott meglepetést.
A kötés tényleg nem lett a legjobb. Eddig még nem tört meg a gerince, remélem most már kibírja. És oldalszámozás sem ártott volna egy ilyen vaskos könyvnél.
Ami tényleg nem tetszett, hogy átvették azt a hülyeséget az animéből, hogy Milly "asszonyom"-nak szólítja Merylt. A "sempai" kifejezés tényleg lefordíthatatlan, de akkor csinálták volna azt mint az AS-ben, hogy a keresznevén szólítja, oszt kész.
Már olvastam korábban, úgyhogy a történet és a grafika nem okozott meglepetést.
A kötés tényleg nem lett a legjobb. Eddig még nem tört meg a gerince, remélem most már kibírja. És oldalszámozás sem ártott volna egy ilyen vaskos könyvnél.
Ami tényleg nem tetszett, hogy átvették azt a hülyeséget az animéből, hogy Milly "asszonyom"-nak szólítja Merylt. A "sempai" kifejezés tényleg lefordíthatatlan, de akkor csinálták volna azt mint az AS-ben, hogy a keresznevén szólítja, oszt kész.
Valószínűleg az eredeti kiadásban sem szerepel oldalszámozás. Amúgy is minek, én folyamatosan olvasom és létezik könyvjelző a világon.
Az asszonyomozás meg kell, mert így jön át, hogy nem tegezi Merilt Milly. A sempai helyett pont jó ez a kifejezés. Persze ízlések és pofonok..., de nekem bejön.
beküldve: 2008-07-28 18:20:47
(#36) Sikerült megkaparintanom a mangát. Már félig ki is olvastam.
Olvastam korábban, úgyhogy a történet és a grafika nem okozott meglepetést.
Olvastam korábban, úgyhogy a történet és a grafika nem okozott meglepetést.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-28 18:59:56
Nah mivel boltba még a mai napig nincs,ezért elmentem szépen a Trillianba és hoztam egyet... Nem is rossz...
A kötést egy ilyen vastag mangánál nem mindennapi feladat megoldani, tehát csittxD
Ez a borítóbehajtás nem tudommiért jó, lehet hogy könyvjelzőnek szánták, de ahhoz is túl vastag ez...
Egyelőre amennyit eddig olvastam egy jó 4est adnék rá
A kötést egy ilyen vastag mangánál nem mindennapi feladat megoldani, tehát csittxD
Ez a borítóbehajtás nem tudommiért jó, lehet hogy könyvjelzőnek szánták, de ahhoz is túl vastag ez...
A védőborító belsejében is szokott lenni plusz infó, de azt már gondolom nem akartak. Ez a megoldás teljesen jó, leglább biztos nem lesz szamárfüles a borító.
beküldve: 2008-07-25 11:14:25
(#34) Nah mivel boltba még a mai napig nincs,ezért elmentem szépen a Trillianba és hoztam egyet... Nem is rossz...
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-25 09:32:29
(#33) Nem olvastam, de gy pozitívumot tudok. Mégpedig az árát. De ezt Rudymester is leírta, elég lett volna visszaolvasni 7 postot.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-25 09:33:06
beküldve: 2008-07-24 22:06:22
(#32) valaki tud írni valami pozítiv dolgot a mangáról? jövő héten tervezem megvenni,de eddig nem sok jót olvastam róla...
Úgy tűnik a Tirgun egyfajta gentei* termék volt,mert csak azoknak van meg akik conon megvettékxD
*Japánban hívják így azokat a termékeket,melyeket csak rövidebb (1 két hétig) lehet venni...
*Japánban hívják így azokat a termékeket,melyeket csak rövidebb (1 két hétig) lehet venni...
Hát én nem voltam conon de megvan
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-07-24 21:10:52
(#30) Ma voltam barátoméknál, és mesélte, hogy ő sem tudta elolvasni a belső szöveget néhol a kölcsönkapott Trigunban. Én nem olvastam, nem is fogom, de azért kölcsönben jó lenne.
beküldve: 2008-07-24 20:59:43
(#29) kösz a gyors választ. mind1, akkoris megveszem ha ugyanaz mint az anime, mer az tetszett,kiváncsi vagyok így mangában milyen.
akinek megvan a manga, letudná írni,hogy miben különbözik az animetől?
Eddig semmiben, csak rövidebb (kevesebb benne az epizód). Bár a jelenlegi tempót tekintve nem fog a második kötetben elérni az anime végéig...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-24 20:38:09
(#27) beküldve: 2008-07-24 13:02:08
(#26) Úgy tűnik a Tirgun egyfajta gentei* termék volt,mert csak azoknak van meg akik conon megvettékxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-24 12:33:16
(#25) Megvettem és kb a negyedével végeztem eddig. Ár/érték arányban nagyon jó. A conon 2300 helyett 2000 volt és azért ez nagyon jó ár kb. 350 oldalért. A borító szép. a rajzok is jók, bár az akciókat nagyon meg kell nézni, mert kicsit összefolyik a sok kép (vagy csak én voltam reggel álmos
Egyenlőre tetszik és meg is fogom szépen venni őket.
Jah: a borító trükkös mert vissza van hajtva belülre, mintha védőborító lenne rajta.
Egyenlőre tetszik és meg is fogom szépen venni őket.
Jah: a borító trükkös mert vissza van hajtva belülre, mintha védőborító lenne rajta.
Én úgy tudom, hogy 2+14 kötet összvissz a Trigun.