Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tengen Toppa Gurren-Lagann
Oldalak:
1
beküldve: 2009-07-02 21:40:24
(#15) Eez...nekem is nagyon tetszett. Csak sajnos még én sem néztem végig...de csakazértis meg fogom nézni. :)
Bár a mangát is elkezdtem,az talán mégjobban tetszett,szóval lehet inkább azt fogom olvasni...^^
(lényeg az,h ígyisúgyis foglalkozni fogok vele,mert megéri )
Bár a mangát is elkezdtem,az talán mégjobban tetszett,szóval lehet inkább azt fogom olvasni...^^
(lényeg az,h ígyisúgyis foglalkozni fogok vele,mert megéri )
beküldve: 2009-07-02 10:51:23
(#14) Remélem is :)
Már cask be kéne szereznem valahonnan, mert eddig joutube-on néztem az első akárhány részét.
Már cask be kéne szereznem valahonnan, mert eddig joutube-on néztem az első akárhány részét.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
bár még csak az elején járok a sorozatnak, de eddig teccetős eléggé.
Ha már az elején tetszik a végére csak ülni fogsz a székben nézni hogy ha ezt kihagytad volna nem lenne teljes az életed
Then who was Denwa?
beküldve: 2009-06-30 22:41:24
(#12) Kezdetben a sorozatot csak a Yoko miatt (me is likeing boobs XD) kezdtem el nézni (remélem nem vagyok egyedül ezzel XD), bár még csak az elején járok a sorozatnak, de eddig teccetős eléggé.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-07-01 00:02:05
beküldve: 2009-06-30 11:29:07
(#11) no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-30 11:31:23
beküldve: 2009-05-03 11:44:22
(#10) Hogy vmi a topikba illő is legyen...
Elkezdtem nézni, de sajnos idő hiányában nem folytattam még (mint mostanában sok más sorozatot. ) Az első benyomás nagyon tetszett és mindenképpen tervezem végignézni. Ami még nagyon tetszett az az ending (Hikari... ha jól emlékszem a címére.)
Elkezdtem nézni, de sajnos idő hiányában nem folytattam még (mint mostanában sok más sorozatot. ) Az első benyomás nagyon tetszett és mindenképpen tervezem végignézni. Ami még nagyon tetszett az az ending (Hikari... ha jól emlékszem a címére.)
És egy Yokos figut mindenképp kell szerválnom.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-04-30 17:26:22
(#9) Szép mitne mondjak, 2007 legjobb animáje és a topic hallot, a magyar anime társadalom nagy része le van ragadva. Most összintén anyi jó Anime van de nem mindenki lemaradt annál amit eddig leadtak a TV-ben, neveket is mondok: Naruto, Death Note, Bleach stb..., nem azt akkarom mondani hogy szarok, de több 100 fantasztikus lultusz anime létezik amiért élnek halnak az Otakuk, tudod nem itt kérne sirni de kérem ez már szánalmas.
Then who was Denwa?
beküldve: 2008-08-06 22:03:31
(#8) Valamiért fogadni mernék ha az lenne a téma hogy "Milyen animés pizsidet csináltad össze?" vagy az örök kedvencem a "Nyaljuk,faljuk egymást de utállak ahol vagy" topikok azok persze kellenek! :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Úristen! Mi ez az új avatar? xD
Meglátjuk ez a topik az enyészeté lesz, vagy pörög szépen tovább. :)
Ha megnézet a Naruto és a Bleach szénné hype-olt sorozat topikokon kívűl nem nagyon pörögnek az önálló sorozat-témák. Az FMA is csak a Mangafanos megjelenés óta felkapott (mint topik). Ezért szerintem jogos Horsee javaslata, hogy ilyen szösszenetekkel inkább a kedvencek vagy a legutóbb látottak között jelentkezzünk. Btw oda írtam is, hogy nekem bejön.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-08-06 15:19:32
beküldve: 2008-08-06 14:58:53
(#5) Nem tudom, min vagytok felháborodva, kedves megszállottak. Ha jó egy anime, miért ne lehetne saját topikja? Akár még az is előfordulhat, hogy a fórum tele van Gurren Lagann-mániákusokkal. :P
Én félig láttam a sorozatot, tetszett, de majd inkább akkor véleményezem, ha már végignéztem.
Én félig láttam a sorozatot, tetszett, de majd inkább akkor véleményezem, ha már végignéztem.
500 hsz alatt be kéne tiltani az új topic létrehozását.
Ezt írtam is a kívánságládába, de egyenlőre semmi foganatja a dolognak, bár én a legalább addiktgyanús szintet javasoltam topiknyitó jogosultságnak. Talán egyszer felfigyelnek a sikoltozásainkra.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-06 12:52:37
(#2) Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk...
DE!!!
Kár volt új topicot ezért csinálni. Nem fogják az emberek jobban észrevenni attól, mert új topicot csináltál, hozzáteszem, teljesen feleslegesen. Először nézz körül.
Legközelebb ide írj:
Kedvenc Animéd
Legutóbb láttam
Kedvenc mangáim - és miért
DE!!!
Kár volt új topicot ezért csinálni. Nem fogják az emberek jobban észrevenni attól, mert új topicot csináltál, hozzáteszem, teljesen feleslegesen. Először nézz körül.
Legközelebb ide írj:
Kedvenc Animéd
Legutóbb láttam
Kedvenc mangáim - és miért
500 hsz alatt be kéne tiltani az új topic létrehozását.
beküldve: 2008-08-06 11:16:10
(#1) Eljöttem ide,erre a fórumra,hogy itt is hirdessem az igét.A TTGL igéjét. XD Legjobb anime a világon,szerintem,és bár szubjektív véleménye van mindenkinek,2007 legjobbja kétség kívül.Az anime a Gainax keze munkája,nagyon letisztult,a műveik legjobb tulajdonságait egyesítette ebben a mecha cuccban,ami kiparodizálja a műfajt és önmagát.A plotról bővebben: [Link] Csont nélkül 10/10.
Oldalak:
1