Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2016-05-16 09:01:50
(#1073) Hadashi no Gen első részét láttam a tegnapi nap folyamán és betekintést nyertem a Haroshimai atom támadás következményeibe nagyon megható és szomrú volt majd nem elsírtam magam .
Szerk: Maki99 2016-05-16 09:02:13
beküldve: 2016-03-13 23:43:08
(#1072) beküldve: 2016-03-06 09:23:06
(#1071) beküldve: 2016-01-24 12:22:20
(#1070) One Punch Man
Zseniális keveréke a shounen paródiának és a pörgős harcokkal teli shounennek, elég egyedi, de jó rajzolással, fárasztó poénokkal. Saitama karaktere meg valami rettenet ód pihent agyról tanúskodik.
Remélem lesz még mert 12 résznél jóval több van ebben.
Zseniális keveréke a shounen paródiának és a pörgős harcokkal teli shounennek, elég egyedi, de jó rajzolással, fárasztó poénokkal. Saitama karaktere meg valami rettenet ód pihent agyról tanúskodik.
Remélem lesz még mert 12 résznél jóval több van ebben.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2016-01-24 12:23:16
beküldve: 2015-08-31 20:59:35
(#1069) beküldve: 2015-08-28 11:52:31
(#1068) The Last: Naruto the Movie
A Naruto part 1-et szerettem. A shitpuddent viszont vagy 170 rész után dobtam. A mangát "követtem", de legtöbbször csak lapozgattam, annyira érdekelt Erre a mozifilmre kíváncsi voltam. A szerelmi szál is kapott szerepet, ami Narutóban ritka volt. A movie látványos volt, egy két jó jelenettel, de jónak nem nevezném... 6/10
Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos
Egy újabb shounen film, de a jobbik fajtából. FMA: Brotherhood nagy kedvenc, s szerencsére a film is elnyerte a tetszésemet. 8/10
Gintama Jump Festa 2005 special
Gintama 75. részénél tartok jelenleg. Ez az epizód a sorozat megjelenése előtt készítették, s előzetesként szolgál. 5/10
A Naruto part 1-et szerettem. A shitpuddent viszont vagy 170 rész után dobtam. A mangát "követtem", de legtöbbször csak lapozgattam, annyira érdekelt Erre a mozifilmre kíváncsi voltam. A szerelmi szál is kapott szerepet, ami Narutóban ritka volt. A movie látványos volt, egy két jó jelenettel, de jónak nem nevezném... 6/10
Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos
Egy újabb shounen film, de a jobbik fajtából. FMA: Brotherhood nagy kedvenc, s szerencsére a film is elnyerte a tetszésemet. 8/10
Gintama Jump Festa 2005 special
Gintama 75. részénél tartok jelenleg. Ez az epizód a sorozat megjelenése előtt készítették, s előzetesként szolgál. 5/10
beküldve: 2015-08-27 15:10:37
(#1067) Nemrég néztem a Rurouni Kenshin animéből pár részt és klassz volt. Főleg a vágás és zenei betétek szempontjából :)
Szerk: gabriella0807 2015-08-27 15:11:25
beküldve: 2015-08-21 21:10:55
(#1066) Shingeki no Kyojint néztem, avagy egy újabb felesleges hozzászólás a fórumon:
Shingeki no Kyojin: Chibi Special
Bugyuta, ismétlődő poénok chibi rajzolással. Fárasztó volt rossz értelemben. 2/10
Shingeki no Kyojin OVÁK
Ez a három rész szerencsére jobb volt, de ez sem volt kiemelkedő. 6/10
Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku
Levi múltját mutatja be. Hozta a sorozat színvonalát, sőt jobb is volt.
8/10
Shingeki no Kyojin: Chibi Special
Bugyuta, ismétlődő poénok chibi rajzolással. Fárasztó volt rossz értelemben. 2/10
Shingeki no Kyojin OVÁK
Ez a három rész szerencsére jobb volt, de ez sem volt kiemelkedő. 6/10
Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku
Levi múltját mutatja be. Hozta a sorozat színvonalát, sőt jobb is volt.
8/10
beküldve: 2015-08-07 19:56:33
(#1065) Az utóbbi időben ezeket láttam:
Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru 2
Egyértelműen jobb volt, mint az előző évad. Engem nem zavart az, hogy megváltozott kicsit a karakterek rajzolása; sokakkal ellentétben.
Annyira jó volt a sorozat, hogy majdnem bekerült a kedvencek közé. Az utolsó rész mondjuk idegtépő volt (és felesleges), de ennyi baj legyen. Hachiman hatalmas karakter, az ő belső monológjai, illetve a párbeszédek miatt volt kiemelkedő e mű. Remélem egy OVA keretében érkezni fog a befejezése, mert érdekel. A Light Novelből egy kötetet még nem dolgoztak fel. Erős 8/10
Kuroko no Basket 3
Ez volt a leggyengébb évad. Egyre több volt a Dragon Ball-os képesség. Az utolsó meccsnél már kiégtem. LOL. Akashi irritáló volt, ráadásul ő sokat szerepelt. Kedvenc szereplőm Midorima volt.
A harmadik szezon túlságosan kosárlabda centrikus volt, túlságosan komolyan vették a szereplők. Kevesebb volt a fordulat, mint a korábbi évadokban. Legjobban a Teikos visszaemlékezés (13-16.rész) tetszett.
Kár érte, pedig a korábbi sorozatok nagyon jók voltak szvsz. Nem volt ez rossz, csak többet vártam. 6/10
One Piece Glorius Island
Két 5 és fél perces részből álló special. nem nagy szám, de a szalmakalaposokat jó volt újra együtt látni. Nami fanservice miatt volt érdemes megnézni. 6/10
Kuroshitsuji: Book of Murder
Kuroshitsuji anime fejlődése: az első évad közepes, a második évad kicsivel jobb, a harmadik évad már egész jó volt. Ez a OVA pedig kedvenc lett. 10/10
KissxSis ova
Gyenge poénok, egydimenziós karakterek, unalmas történet, csak egy-két jó erotikus jelenet volt benne, de ez kevés. 4/10
Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru 2
Egyértelműen jobb volt, mint az előző évad. Engem nem zavart az, hogy megváltozott kicsit a karakterek rajzolása; sokakkal ellentétben.
Annyira jó volt a sorozat, hogy majdnem bekerült a kedvencek közé. Az utolsó rész mondjuk idegtépő volt (és felesleges), de ennyi baj legyen. Hachiman hatalmas karakter, az ő belső monológjai, illetve a párbeszédek miatt volt kiemelkedő e mű. Remélem egy OVA keretében érkezni fog a befejezése, mert érdekel. A Light Novelből egy kötetet még nem dolgoztak fel. Erős 8/10
Kuroko no Basket 3
Ez volt a leggyengébb évad. Egyre több volt a Dragon Ball-os képesség. Az utolsó meccsnél már kiégtem. LOL. Akashi irritáló volt, ráadásul ő sokat szerepelt. Kedvenc szereplőm Midorima volt.
Akashi elleni meccsen kár hogy nem lépett be a zónába.Az nem lepett meg, hogy Rakuzan győzött.
A harmadik szezon túlságosan kosárlabda centrikus volt, túlságosan komolyan vették a szereplők. Kevesebb volt a fordulat, mint a korábbi évadokban. Legjobban a Teikos visszaemlékezés (13-16.rész) tetszett.
Kár érte, pedig a korábbi sorozatok nagyon jók voltak szvsz. Nem volt ez rossz, csak többet vártam. 6/10
One Piece Glorius Island
Két 5 és fél perces részből álló special. nem nagy szám, de a szalmakalaposokat jó volt újra együtt látni. Nami fanservice miatt volt érdemes megnézni. 6/10
Kuroshitsuji: Book of Murder
Kuroshitsuji anime fejlődése: az első évad közepes, a második évad kicsivel jobb, a harmadik évad már egész jó volt. Ez a OVA pedig kedvenc lett. 10/10
KissxSis ova
Gyenge poénok, egydimenziós karakterek, unalmas történet, csak egy-két jó erotikus jelenet volt benne, de ez kevés. 4/10
Szerk: baniaa3 2015-08-07 19:58:04
beküldve: 2013-09-13 09:44:48
(#1064)
Szerk: Dávid29 2013-09-13 09:46:39
beküldve: 2013-09-12 21:31:31
(#1063) Huu, én legutóbb a Dusk Maiden of Amnesiát néztem végig...
Nekem nagyon tetszett ez az anime, bár kissé keveslem. Lehetett volna több, rejtélyesebb sztorit belerakni, esetleg kicsit horrorosabbra csinálni - ha már egyszer horror kategóriába van sorolva.
Ennek ellenére nincs bajom vele. Vicces volt, néhol izgalmas, a grafika és a zene gyönyörűek voltak.
Lehet, hogy belenézek a mangába is.^^
A Kuroko no Basket-tal már lassan egy hónapja szenvedek + ott a One Piece..
Nekem nagyon tetszett ez az anime, bár kissé keveslem. Lehetett volna több, rejtélyesebb sztorit belerakni, esetleg kicsit horrorosabbra csinálni - ha már egyszer horror kategóriába van sorolva.
Ennek ellenére nincs bajom vele. Vicces volt, néhol izgalmas, a grafika és a zene gyönyörűek voltak.
Lehet, hogy belenézek a mangába is.^^
Bár Yuuko múltja kissé hasonlított Enma Ai múltjára a Jigoku Shoujoból.
beküldve: 2013-09-12 17:45:05
(#1062) Montanába harem animekat fogom ki,mert kapatos vagyok az ilyen művekre. Legutóbb Brother Conflict néztem meg,de még hiányzik belőle néhány rész. Vagy említhetem még a Makai Oujit. Az is nagyon tetszik. Mintha összekeverték volna a Kuroshistujit és a Pandora Harts-t
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-07-28 14:47:17
(#1061) beküldve: 2013-07-28 13:59:20
(#1060) Highschool Dxd
Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek. Hamar meg lehet nézni ezt a 12 részt. Voltak benne jó harcok, ecchi, meg minden ami kell.
10/10
Kuroshitsujit és Nurarihyon no Mago-t nézek mostanában. Mindkettő nagyon jó.
Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek. Hamar meg lehet nézni ezt a 12 részt. Voltak benne jó harcok, ecchi, meg minden ami kell.
10/10
Kuroshitsujit és Nurarihyon no Mago-t nézek mostanában. Mindkettő nagyon jó.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-07-28 14:01:06
Bleach Hell chapter
Azta ***************** jó volt!!!!
Egyetértek veled. Nem rég volt egy apró pokol szindrómám ,s ilyenkor mindig előveszek egy amw-ét ami erre készült el. Egyébként a 3-és a 4. movie a legjobb.Azta ***************** jó volt!!!!
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2013-07-27 19:43:02