BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
BAMPAIA: Meg szeretném kérdezni, mikor jönnek ki könyvesboltba a karácsonyi mangák (Death Note 12., Vampire Knight 3.), mert azt ígérték januárban, utánna változtatva lett február elejére, és az én türelmem fogytában...
AMUCHAN: hétvégéig*
AMUCHAN: >< én is azt szeretnék.. q.q de inkább megrendeltem. Nem szeretek várni. Most is már vagy 6x kiolvastam a héten az első 2 kötetet... és ez folytatódik a hédvégéig ( akkor jön meg ) * depi *
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2012-02-01 12:16:12
(#938) Sziasztok!
Lehet meglepő lesz, de én tegnap láttam életemben először animében a Vampire Knight-ot. Mostanában nem igazán volt időm a manga/anime világával foglalkozni, viszont a Vampire Knight mangával már régóta szemeztem, miszerint megveszem magamnak.
Nos tegnap mikor megláttam, azt kell hogy mondjam nekem egyáltalán nem tetszett. Ugye gépeztem, mert épp a Dragon Ball GT után még itt ültem a számítógépnél így odafigyeltem arra az animére is. A grafikával természetesen nincs bajom, és igazából nem is kéne hogy meglepjen, hiszen nem vagyok vámpír rajongó. Tudom hogy a Twilight és az ehhez hasonló dolgok mennyire hódítanak
Bár nem tudom, hogy mangában milyen ez a történet, de így legalább nem történt meg az, hogy feleslegesen adtam ki pénzt olyanért ami nem a stílusom
Lehet meglepő lesz, de én tegnap láttam életemben először animében a Vampire Knight-ot. Mostanában nem igazán volt időm a manga/anime világával foglalkozni, viszont a Vampire Knight mangával már régóta szemeztem, miszerint megveszem magamnak.
Nos tegnap mikor megláttam, azt kell hogy mondjam nekem egyáltalán nem tetszett. Ugye gépeztem, mert épp a Dragon Ball GT után még itt ültem a számítógépnél így odafigyeltem arra az animére is. A grafikával természetesen nincs bajom, és igazából nem is kéne hogy meglepjen, hiszen nem vagyok vámpír rajongó. Tudom hogy a Twilight és az ehhez hasonló dolgok mennyire hódítanak
Bár nem tudom, hogy mangában milyen ez a történet, de így legalább nem történt meg az, hogy feleslegesen adtam ki pénzt olyanért ami nem a stílusom
Amit én legutóbb láttam az a Ouran High School volt. Nagyon viccesXDXDXD és gyorsan halad, két nap alatt végig lehet nézni
Azt én is nemrég láttam!
Az egyik ismerősöm ajánlotta ^^ Addig erőszakoskodott, míg meg nem néztem * depi * Én most fejeztem be a Ikoku Meiro no Croisee The Animation. Nagyon kawaii az az anime! *-*
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
beküldve: 2012-01-30 14:55:25
(#936) Amit én legutóbb láttam az a Ouran High School volt. Nagyon viccesXDXDXD és gyorsan halad, két nap alatt végig lehet nézni
lala-chan
beküldve: 2012-01-30 11:26:05
(#935) Mostanában rákaptam a Naruto Shippuden-re. Tegnap néztem a 110-től 125-ig és kezdenek beindulni a dolgok. Nagyon bejön. Bár szerintem kevesebben vannak azok akik még nem nézték meg az animét, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Én imádom...
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
beküldve: 2012-01-18 14:46:11
(#934) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( 2011 legjobbjai szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Még1szer ilyet keresek:
-verekedős
-ahol a főhős sokat edz hogy erőssé váljon
-ha lehetséges humoros
(-a szerelmi szál nem olyan lényeges, de azért jöhet :)
Animefanok, help!
Nagy kedvencem a Flame of Recca, bár ott is inkább a manga. Imádom, egyszerűen tökéletes.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem egészen verekedős, de érdemes megnézni szerintem (még ha nem kicsit régi is): Berserk.
A Márk!
Belenzétem az animébe de nem igazán tetszett, mangában tényleg jobb. Azért köszi. Esetleg valami más?
Mangekyo022!
A Kenichit már kivégeztem sajnos, de ahhoz hasonlót keresek, mert nagyon tetszett.
Tudsz valami hasonlót?
Még1szer ilyet keresek:
-verekedős
-ahol a főhős sokat edz hogy erőssé váljon
-ha lehetséges humoros
Animefanok, help!
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Yukino 2011-12-15 20:04:14
beküldve: 2011-12-14 08:56:35
(#930) Én tegnap este néztem meg a Naruto eggyik SPECIÁL részét. A címe: Kétségbe esett küzdelem rejtett vízesés faluért. Én vagyok a hős. Én nagyon szeretek mindent ami Naruto, de ez most nem ilyan volt mint amit vártam. Nagyon rövid volt, hamar vége lett. Nem igazán tetszett.
Az animét szerintme nem érdemes megnézni, akkor már inkább a manga.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-13 18:03:10
(#928) Yukino: Ajánlom a Kenichi-t!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Nem egészen verekedős, de érdemes megnézni szerintem (még ha nem kicsit régi is): Berserk.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-12-09 21:35:21
(#926) Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
-verekedős
-ahol a főhős kbz. nehézségeken megy keresztül
-ha lehetséges humoros
Szóval?
Nem találok magamnak semmi érdekeset, és jön a karácsonyi szünet...
Aki tud írjon! Nagy segítség lenne.
Köszi
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
-verekedős
-ahol a főhős kbz. nehézségeken megy keresztül
-ha lehetséges humoros
Szóval?
Nem találok magamnak semmi érdekeset, és jön a karácsonyi szünet...
Aki tud írjon! Nagy segítség lenne.
Köszi
ui.:támponként, olyasmire gondolok mint pl. Kenichi
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Yukino 2011-12-09 21:35:53
beküldve: 2011-12-04 20:12:30
(#925) Anime Bemutatók (jók - rosszak, viccesek - komolyak vegyesen):
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2011-11-23 00:27:11
(#924) Most néztem meg a Ghibli egy újjabb remekművét, a Karigurashi no Arrietty-t. És nagyon, de nagyon tettszett. Mindenkinek ajánlom. Nagyon aranyos kis anime. Hű a Ghibli stílusához. Én imádom!!!!!