Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Ruróni Kensin
Társalgó
GAME
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Ruróni Kensin
Társalgó
GAME
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZOINBERG: Megnéztem, de nem találtam:|
ZOINBERG: Mirai Nikki :3 Rendben, megnézem.^^
KANDA YUU: Amazonon még nem próbáltam. Nézd meg, hátha van Bookline-on is, ott talán olcsóbb. Am melyik manga?
ZOINBERG: Viszont találtam egy másik mangát, amit már nagyon szerettem volna. Valaki segítene nekem légyszives?:) Most rendelnék először amazon.com-ról. Kérem, segítsen valaki!><
ZOINBERG: Izumi, körülnéztem de nemtaláltam:\
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2013-05-31 15:24:37
(#1037) Kotonoha no Niwa ~The Garden of Words~
Shinkai mester ismét nagyot alkotott
45perces műsoridőtől nem várhattam egy teljesen eredeti, világmegváltó sztorit, de amit előadott az úgy ahogy van tökéletes. Lényegében egy nagyon egyszerű szerelmi történetről van szó, amelyben a két főszereplő nem igazán találja a helyét a saját társadalmi közegében, éppen ezért egymás támogatására szorulnak, később elszakadnak egymástól és akad egy kisebb magánéleti bonyodalom is, majd következik egy felettébb hangulatos lezárás.
Az esőben lezavart nagy drámai 'veszekedés' és összeborulás elég hollywoodira sikeredett, de ettől függetlenül igazán megindító volt, és még az elválásuk ellenére is pozitív/optimista a film végkicsengése, ami Shinkaitól nem épp általános megoldás
A rajzolásról és az animációról is csak elismerően tudok írni. Az elejétől a végéig elképesztően gyönyörű és részletesen megrajzolt, természetbeli és városi képeket láthatunk. Élénk zöld környezet, szemetelő vagy épp szakadó eső, a tavak vizének fodrozódása a rengeteg esőcsepp hatására, máskor a felhők vagy az épületek közül kibukkanó erős napsütés, mindezek egy lehengerlően szép látványt nyújtottak.
Most először éreztem úgy, hogy utálok feliratot olvasni, mikor a mutatott képnek minden egyes részletében van valami érdekesség. Ezért a feliratos megtekintés után megnéztem még egyszer anélkül, majd magam is kiültem a szakadó esőben a lugas alá egy csokival a kézben (sörhöz még korán van).
A zenei aláfestés szintén jól sikerült, hol vidám hol melankolikus hangulatot teremtve, míg máskor pont a zene hiánya és csak a zuhogó eső hangja (vagy épp a teljes csend) vált az adott jelenet javára. Nem ez a film meghatározó része, de egyszer sem éreztem úgy, hogy az adott hangzás nem illik oda
Már így is kétszer láttam, de még egy jó párszor újra fogom nézni, ha egy hangulatos románcra vágyom. Barátnőkkel, anyukákkal szigorúan meg kell nézetni
9/10
Előzetes

One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Most néztem meg a Shingeki no Kyojin első részét. Elég komoly volt. Biztos, hogy folytatom. Mindenkinek ajánlom az animét.
Én is most nézem, és énis ajánlom mindenkinek!:)
beküldve: 2013-05-29 21:53:37
(#1034) Most néztem meg a Shingeki no Kyojin első részét. Elég komoly volt. Biztos, hogy folytatom. Mindenkinek ajánlom az animét.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-05-12 22:31:11
(#1033) Most végeztem a Fairy Tail-lel.
Nekem iszonyatosan tetszett, jó történet, szereplők, és minden. Mondjuk nekem volt néhány nem annyira logikus jelenet, de sebaj:)
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb folytatódni fog. A Yu Yu Hakusho a kedvenc animém eddig, de ez becsúszott mellé.
A 175.rész vége szerintem rohadtul izgalmas, és tényleg alig várom már a következő részeket, mégha több évet is kell rá várni.
Mindenkinek nagyon ajánlom ezt az animét, aki eddig nem látta.
Nálam 10-ből 11-et ér.^^
Nekem iszonyatosan tetszett, jó történet, szereplők, és minden. Mondjuk nekem volt néhány nem annyira logikus jelenet, de sebaj:)
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb folytatódni fog. A Yu Yu Hakusho a kedvenc animém eddig, de ez becsúszott mellé.
A 175.rész vége szerintem rohadtul izgalmas, és tényleg alig várom már a következő részeket, mégha több évet is kell rá várni.
Mindenkinek nagyon ajánlom ezt az animét, aki eddig nem látta.
Nálam 10-ből 11-et ér.^^
beküldve: 2013-04-27 14:26:56
(#1032) Csak az írásaimba teszem bele a testvér szerelmet,amúgy kissé ferde szemel néznék a másikra ha bárkiről kiderülne valami hasonló. Amúgy sosem fejlődik ki teljesen az írásomba,csak egy egyoldalas érzés némi kegyetlenséggel átitatva.
Asako
Szerk: Asako 2013-04-27 14:28:36
beküldve: 2013-04-27 11:36:52
(#1031) Való életben én sem. Fikcióban elviselem, de ott sem pártolom különösebben
Szerk: -OJ- 2013-04-27 11:45:12
Testvérszerelem
Lehet, hogy én vagyok túl begyöpesedett és régimódi, de az ilyet nagyon nem szeretem.
Some People Say, That I'm Crazy, But They Never Try To Understand Me, Some Others Say, That I'm Lazy, But No Matter Thats The Way I Am
Romantikus Dráma/Tragédia
ef - a tale of memories és melodies(2.évad)
Kimi ga Nozomu Eien
Myself;Yourself
5 centimeters per second (film)
Iriya no Sora, UFO no Natsu
Hotarubi no Mori e (film)
Angel Beats
sola
H2O: Footprints in the Sand
Winter Sonata
Air
Nana
Időutazás és romantika
Steins;Gate
The Girl Who Leap Through Time (film)
Zetsuen no Tempest
Hoshi no Koe
Tiltott/ Testvérszerelem (utolsó kettő)
Toaru Hikuushi e no Tsuioku (film)
Kyoukai Senjou no Horizon
Romeo x Juliet
Basilisk
Yosuga no Sora
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
ef - a tale of memories és melodies(2.évad)
Kimi ga Nozomu Eien
Myself;Yourself
5 centimeters per second (film)
Iriya no Sora, UFO no Natsu
Hotarubi no Mori e (film)
Angel Beats
sola
H2O: Footprints in the Sand
Winter Sonata
Air
Nana
Időutazás és romantika
Steins;Gate
The Girl Who Leap Through Time (film)
Zetsuen no Tempest
Hoshi no Koe
Tiltott/ Testvérszerelem (utolsó kettő)
Toaru Hikuushi e no Tsuioku (film)
Kyoukai Senjou no Horizon
Romeo x Juliet
Basilisk
Yosuga no Sora
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
tudnál ajánlani olyan animét amiben szintén tiltott szerelem, elszakított pár, esetleg újjászületés, időutazás van?
Szerk: -OJ- 2013-04-27 11:39:17
beküldve: 2013-04-27 08:46:49
(#1028) Bunny Drop
Jópofa történet Daikichiről, aki agglegényként éli mindennapjait, mígnem hírt kap arról, hogy meghalt a nagyapja. A temetésén ismerkedik meg Rinnel, aki a nagyapának volt, a mindenki elől eltitkolt lánya. Rin még csak hat éves, és szülők nélkül maradt, mivel az anya is szőrén-szálán eltűnt még a születése után. A rokonok már azon gondolkoznak, hogy intézetbe adják, de Daikichi inkább magához veszi. Kettejük mindennapjairól szól ez a (sajnos) csak 11+5 részes sorozat. A történet valójában sokkal többet rejt magában ennél. Az emberi kapcsolatokról, illetve arról szól, hogy kinek mi/ki fontos igazán, és mit képes feláldozni érte.
Nekem nagyon tetszett, minden percét élveztem. A grafikája szép, a szereplők szerethetőek. Amiért nem tudok rá maximális pontszámot adni, az a rövidsége. Sajnos túlságosan hamar véget ért, és egy kicsit befejezetlenül hagyták abba.
Nálam a Bunny Drop 9/10.
Black Rock Shooter
Kuroi Mato egy átlagos, hétköznapi iskolás lány életét éli. Egészen addig a pillanatig, míg meg nem ismeri Takanashi Yomit, aki egy csendes, visszahúzódó lány. Mato úgy dönt hogy összebarátkozik vele mindenképp, de ekkor kezdődnek csak a bonyodalmak, főleg, mikor Mato álmában megjelenik egy rejtélyes lány, aki szinte a kiköpött mása. Ő Black Rock Shooter, aki ebben az álomvilágban harcol mások alteregójával.
Jó kis sorozat volt ez is! A harcok iszonyat látványosak, a zenéi jók, és a sztori is lebilincselő volt. Negatívumként többek között itt is a sorozat rövidségét (8 rész+1 független OVA) tudom felhozni, illetve hogy a való életben történt események egy idő után kicsit szappanoperásakká váltak. A történet, a sorozat felétől kicsit érthetetlenné megy át, de szerencsére a végére összeáll a kép, és kiderül, hogy mi miért volt.
A Black Rock Shooter nálam 8.5/10 ponton teljesített.
Jópofa történet Daikichiről, aki agglegényként éli mindennapjait, mígnem hírt kap arról, hogy meghalt a nagyapja. A temetésén ismerkedik meg Rinnel, aki a nagyapának volt, a mindenki elől eltitkolt lánya. Rin még csak hat éves, és szülők nélkül maradt, mivel az anya is szőrén-szálán eltűnt még a születése után. A rokonok már azon gondolkoznak, hogy intézetbe adják, de Daikichi inkább magához veszi. Kettejük mindennapjairól szól ez a (sajnos) csak 11+5 részes sorozat. A történet valójában sokkal többet rejt magában ennél. Az emberi kapcsolatokról, illetve arról szól, hogy kinek mi/ki fontos igazán, és mit képes feláldozni érte.
Nekem nagyon tetszett, minden percét élveztem. A grafikája szép, a szereplők szerethetőek. Amiért nem tudok rá maximális pontszámot adni, az a rövidsége. Sajnos túlságosan hamar véget ért, és egy kicsit befejezetlenül hagyták abba.
Nálam a Bunny Drop 9/10.
Black Rock Shooter
Kuroi Mato egy átlagos, hétköznapi iskolás lány életét éli. Egészen addig a pillanatig, míg meg nem ismeri Takanashi Yomit, aki egy csendes, visszahúzódó lány. Mato úgy dönt hogy összebarátkozik vele mindenképp, de ekkor kezdődnek csak a bonyodalmak, főleg, mikor Mato álmában megjelenik egy rejtélyes lány, aki szinte a kiköpött mása. Ő Black Rock Shooter, aki ebben az álomvilágban harcol mások alteregójával.
Jó kis sorozat volt ez is! A harcok iszonyat látványosak, a zenéi jók, és a sztori is lebilincselő volt. Negatívumként többek között itt is a sorozat rövidségét (8 rész+1 független OVA) tudom felhozni, illetve hogy a való életben történt események egy idő után kicsit szappanoperásakká váltak. A történet, a sorozat felétől kicsit érthetetlenné megy át, de szerencsére a végére összeáll a kép, és kiderül, hogy mi miért volt.
A Black Rock Shooter nálam 8.5/10 ponton teljesített.
You and me baby ain't nothin' but mammals, so let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Szerk: A Márk 2013-04-27 08:47:01
OJ: tudnál ajánlani olyan animét amiben szintén tiltott szerelem, elszakított pár, esetleg újjászületés, időutazás van?
Annyira tetszett a történet, de teljesen háttérbe szorult, csak a végén kapott nagyobb szerepet, de így nem volt teljes a lezárás.
És csináltak egy vacak 13.részt.
Jhaj annyira idegesít hogy így elbarmolták ezt a szuper alapstoryt!!!
X(
Főleg az a bevezétés sikerült nagyon jól ami az op után van: 02:09-től [Link]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-26 23:30:46
(#1026) Btooom!
A történet egész jó bár a vége nagyon a levegőben lóg(Várható a 2. évad)! a grafikája nagyon jó és a zene is tetszett! A legjobban Sakamoto jellemváltozása tetszett! Az OP nagyon tetszett az ED nem annyira. A harcok néhány kivételével (pl.: Sakamoto vs Kira, vagy Sakamoto vs Oda) nincsenek kidolgozva pedig ki lehetett volna belőlük hozni még jobbat is! Összességében 10/7-et adok neki mert a negatívumai ellenére egy élvezhető anime volt!
A történet egész jó bár a vége nagyon a levegőben lóg(Várható a 2. évad)! a grafikája nagyon jó és a zene is tetszett! A legjobban Sakamoto jellemváltozása tetszett! Az OP nagyon tetszett az ED nem annyira. A harcok néhány kivételével (pl.: Sakamoto vs Kira, vagy Sakamoto vs Oda) nincsenek kidolgozva pedig ki lehetett volna belőlük hozni még jobbat is! Összességében 10/7-et adok neki mert a negatívumai ellenére egy élvezhető anime volt!
"A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken..."
Devil May Cry
A történet érdekes, Dante karaktere tetszett. A harcok érdekesek, és tele vannak vérrel.
Az Opening tetszett, és az endingre sincs panaszom. Tetszett, hogy Dante a végén csak nehézségek árán győzte le a gonoszt, mert eddig mindenkit elintézett max 5 lövéssel. Nagyon jó kis anime, bár azt bánom, hogy csak 12 rész lett.
A grafikája is tetszett. Adok neki egy erős 10/8,5-öt, mert nagyon jó. Bátran ajánlom mindenkinek.
(Főleg, hogy még DVD-n is beszerezhető az egész anime)
A történet érdekes, Dante karaktere tetszett. A harcok érdekesek, és tele vannak vérrel.
Az Opening tetszett, és az endingre sincs panaszom. Tetszett, hogy Dante a végén csak nehézségek árán győzte le a gonoszt, mert eddig mindenkit elintézett max 5 lövéssel. Nagyon jó kis anime, bár azt bánom, hogy csak 12 rész lett.
A grafikája is tetszett. Adok neki egy erős 10/8,5-öt, mert nagyon jó. Bátran ajánlom mindenkinek.
(Főleg, hogy még DVD-n is beszerezhető az egész anime)Szerintem a története nem valami nagy szám, bár Dante karaktere nekem is tetszett! A harcok nem voltak túlságosan kidolgozva! Az OP És az ED nekem nem jött be! A zenéje viszont egész tűrhető a sorozatnak! A grafikája is kimondottan szép! Én adok neki egy 10/6-ot!
"A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken..."
beküldve: 2013-04-26 19:52:48
(#1024) Mostanában Uta No Prince-sama: Maji Love 1 évadát néztem végig kétszer is. Mikor meglátom a 2.évad endingét,akkor odatapadt a szeme a monitorhoz. Aki látta tudja miért. Ahogy az egyik fórumon olvastam biztos orvérzés.
Asako
Milyen sz@r befejezés.
De a 13. Részben
Midorival kellett volna maradni, nem azon pattognia hogy úgy sem sikrül megváltoztatni a sorsunkat, vagy utána menni valahogy a jövőbe.
Àhh inkább hagyta volna megpurcanni yuusuket, amekkora bunkó volt.
Àhh inkább hagyta volna megpurcanni yuusuket, amekkora bunkó volt.
De a 13. Részben
valahogy visszajön Midori, azt hogy csinàlja?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!