Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2013-04-27 08:46:49
(#1028) Bunny Drop
Jópofa történet Daikichiről, aki agglegényként éli mindennapjait, mígnem hírt kap arról, hogy meghalt a nagyapja. A temetésén ismerkedik meg Rinnel, aki a nagyapának volt, a mindenki elől eltitkolt lánya. Rin még csak hat éves, és szülők nélkül maradt, mivel az anya is szőrén-szálán eltűnt még a születése után. A rokonok már azon gondolkoznak, hogy intézetbe adják, de Daikichi inkább magához veszi. Kettejük mindennapjairól szól ez a (sajnos) csak 11+5 részes sorozat. A történet valójában sokkal többet rejt magában ennél. Az emberi kapcsolatokról, illetve arról szól, hogy kinek mi/ki fontos igazán, és mit képes feláldozni érte.
Nekem nagyon tetszett, minden percét élveztem. A grafikája szép, a szereplők szerethetőek. Amiért nem tudok rá maximális pontszámot adni, az a rövidsége. Sajnos túlságosan hamar véget ért, és egy kicsit befejezetlenül hagyták abba.
Nálam a Bunny Drop 9/10.
Black Rock Shooter
Kuroi Mato egy átlagos, hétköznapi iskolás lány életét éli. Egészen addig a pillanatig, míg meg nem ismeri Takanashi Yomit, aki egy csendes, visszahúzódó lány. Mato úgy dönt hogy összebarátkozik vele mindenképp, de ekkor kezdődnek csak a bonyodalmak, főleg, mikor Mato álmában megjelenik egy rejtélyes lány, aki szinte a kiköpött mása. Ő Black Rock Shooter, aki ebben az álomvilágban harcol mások alteregójával.
Jó kis sorozat volt ez is! A harcok iszonyat látványosak, a zenéi jók, és a sztori is lebilincselő volt. Negatívumként többek között itt is a sorozat rövidségét (8 rész+1 független OVA) tudom felhozni, illetve hogy a való életben történt események egy idő után kicsit szappanoperásakká váltak. A történet, a sorozat felétől kicsit érthetetlenné megy át, de szerencsére a végére összeáll a kép, és kiderül, hogy mi miért volt.
A Black Rock Shooter nálam 8.5/10 ponton teljesített.
Jópofa történet Daikichiről, aki agglegényként éli mindennapjait, mígnem hírt kap arról, hogy meghalt a nagyapja. A temetésén ismerkedik meg Rinnel, aki a nagyapának volt, a mindenki elől eltitkolt lánya. Rin még csak hat éves, és szülők nélkül maradt, mivel az anya is szőrén-szálán eltűnt még a születése után. A rokonok már azon gondolkoznak, hogy intézetbe adják, de Daikichi inkább magához veszi. Kettejük mindennapjairól szól ez a (sajnos) csak 11+5 részes sorozat. A történet valójában sokkal többet rejt magában ennél. Az emberi kapcsolatokról, illetve arról szól, hogy kinek mi/ki fontos igazán, és mit képes feláldozni érte.
Nekem nagyon tetszett, minden percét élveztem. A grafikája szép, a szereplők szerethetőek. Amiért nem tudok rá maximális pontszámot adni, az a rövidsége. Sajnos túlságosan hamar véget ért, és egy kicsit befejezetlenül hagyták abba.
Nálam a Bunny Drop 9/10.
Black Rock Shooter
Kuroi Mato egy átlagos, hétköznapi iskolás lány életét éli. Egészen addig a pillanatig, míg meg nem ismeri Takanashi Yomit, aki egy csendes, visszahúzódó lány. Mato úgy dönt hogy összebarátkozik vele mindenképp, de ekkor kezdődnek csak a bonyodalmak, főleg, mikor Mato álmában megjelenik egy rejtélyes lány, aki szinte a kiköpött mása. Ő Black Rock Shooter, aki ebben az álomvilágban harcol mások alteregójával.
Jó kis sorozat volt ez is! A harcok iszonyat látványosak, a zenéi jók, és a sztori is lebilincselő volt. Negatívumként többek között itt is a sorozat rövidségét (8 rész+1 független OVA) tudom felhozni, illetve hogy a való életben történt események egy idő után kicsit szappanoperásakká váltak. A történet, a sorozat felétől kicsit érthetetlenné megy át, de szerencsére a végére összeáll a kép, és kiderül, hogy mi miért volt.
A Black Rock Shooter nálam 8.5/10 ponton teljesített.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-04-27 08:47:01
OJ: tudnál ajánlani olyan animét amiben szintén tiltott szerelem, elszakított pár, esetleg újjászületés, időutazás van?
Annyira tetszett a történet, de teljesen háttérbe szorult, csak a végén kapott nagyobb szerepet, de így nem volt teljes a lezárás. És csináltak egy vacak 13.részt.
Jhaj annyira idegesít hogy így elbarmolták ezt a szuper alapstoryt!!!
X(
Főleg az a bevezétés sikerült nagyon jól ami az op után van: 02:09-től [Link]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-26 23:30:46
(#1026) Btooom!
A történet egész jó bár a vége nagyon a levegőben lóg(Várható a 2. évad)! a grafikája nagyon jó és a zene is tetszett! A legjobban Sakamoto jellemváltozása tetszett! Az OP nagyon tetszett az ED nem annyira. A harcok néhány kivételével (pl.: Sakamoto vs Kira, vagy Sakamoto vs Oda) nincsenek kidolgozva pedig ki lehetett volna belőlük hozni még jobbat is! Összességében 10/7-et adok neki mert a negatívumai ellenére egy élvezhető anime volt!
A történet egész jó bár a vége nagyon a levegőben lóg(Várható a 2. évad)! a grafikája nagyon jó és a zene is tetszett! A legjobban Sakamoto jellemváltozása tetszett! Az OP nagyon tetszett az ED nem annyira. A harcok néhány kivételével (pl.: Sakamoto vs Kira, vagy Sakamoto vs Oda) nincsenek kidolgozva pedig ki lehetett volna belőlük hozni még jobbat is! Összességében 10/7-et adok neki mert a negatívumai ellenére egy élvezhető anime volt!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Devil May Cry
A történet érdekes, Dante karaktere tetszett. A harcok érdekesek, és tele vannak vérrel. Az Opening tetszett, és az endingre sincs panaszom. Tetszett, hogy Dante a végén csak nehézségek árán győzte le a gonoszt, mert eddig mindenkit elintézett max 5 lövéssel. Nagyon jó kis anime, bár azt bánom, hogy csak 12 rész lett. A grafikája is tetszett. Adok neki egy erős 10/8,5-öt, mert nagyon jó. Bátran ajánlom mindenkinek. (Főleg, hogy még DVD-n is beszerezhető az egész anime)
A történet érdekes, Dante karaktere tetszett. A harcok érdekesek, és tele vannak vérrel. Az Opening tetszett, és az endingre sincs panaszom. Tetszett, hogy Dante a végén csak nehézségek árán győzte le a gonoszt, mert eddig mindenkit elintézett max 5 lövéssel. Nagyon jó kis anime, bár azt bánom, hogy csak 12 rész lett. A grafikája is tetszett. Adok neki egy erős 10/8,5-öt, mert nagyon jó. Bátran ajánlom mindenkinek. (Főleg, hogy még DVD-n is beszerezhető az egész anime)
Szerintem a története nem valami nagy szám, bár Dante karaktere nekem is tetszett! A harcok nem voltak túlságosan kidolgozva! Az OP És az ED nekem nem jött be! A zenéje viszont egész tűrhető a sorozatnak! A grafikája is kimondottan szép! Én adok neki egy 10/6-ot!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
beküldve: 2013-04-26 19:52:48
(#1024) Mostanában Uta No Prince-sama: Maji Love 1 évadát néztem végig kétszer is. Mikor meglátom a 2.évad endingét,akkor odatapadt a szeme a monitorhoz. Aki látta tudja miért. Ahogy az egyik fórumon olvastam biztos orvérzés.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Milyen sz@r befejezés.
De a 13. Részben
Midorival kellett volna maradni, nem azon pattognia hogy úgy sem sikrül megváltoztatni a sorsunkat, vagy utána menni valahogy a jövőbe.
Àhh inkább hagyta volna megpurcanni yuusuket, amekkora bunkó volt.
Àhh inkább hagyta volna megpurcanni yuusuket, amekkora bunkó volt.
De a 13. Részben
valahogy visszajön Midori, azt hogy csinàlja?
Úgy van.
Választ egy másik lányt és probléma megoldva
Valaki esetleg nem látta a plusz 13. részt, elvileg új befejzést kap vele a történet?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-04-25 12:29:57
(#1021) Green green
Most fejeztem be a 12 részes animét.
Az anime maga nagyon beteg, szétröhögi magát aki megnézi, vagy éppen lefejeli a billentyűzetet.
A történet lényege hogy egy fiú iskolába ami az erdő közepén a hegyek közt fekszik, érkezik egy csapat lány tanuló.És persze van 3 idióta akik minden percüket leskelődéssel, vagy sikertelen csajozási kisérletekkel töltik.És persze van a főszereplőnk Yuusuke, akinek az anime eljén a nyakába ugrik egy ismeretlen lány Midori, aki Yuusuke múltbéli szerelme, de mivel akkoriban tiltott volt szerelmük, megfogadták hogy újjá születnek és örökké boldogok lesznek.
De olyan
Most fejeztem be a 12 részes animét.
Az anime maga nagyon beteg, szétröhögi magát aki megnézi, vagy éppen lefejeli a billentyűzetet.
A történet lényege hogy egy fiú iskolába ami az erdő közepén a hegyek közt fekszik, érkezik egy csapat lány tanuló.És persze van 3 idióta akik minden percüket leskelődéssel, vagy sikertelen csajozási kisérletekkel töltik.És persze van a főszereplőnk Yuusuke, akinek az anime eljén a nyakába ugrik egy ismeretlen lány Midori, aki Yuusuke múltbéli szerelme, de mivel akkoriban tiltott volt szerelmük, megfogadták hogy újjá születnek és örökké boldogok lesznek.
De olyan
szomorú a vége
Valaki esetleg nem látta a plusz 13. részt, elvileg új befejzést kap vele a történet?
beküldve: 2013-04-21 12:03:05
(#1020) Devil May Cry
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-04-18 15:46:37
(#1019) Maburaho
Sikerült végignéznem, de sok érvet nem tudok felhozni a megtekintése mellett.
Az ecchi-hárem műfajon belül az átlagos szintet is alig érte el
Az alapgondolat nem lett volna rossz, de mágikus világ kidolgozottsága még a legegyszerűbb követelményeknek sem felelt meg. Az egész steril, bugyuta, és mérhetetlenül unalmas. Lényegében egy sima iskolás sorozat ez, amibe a mágia csak egyfajta ürügyként van bedobva, amire ráhúzhatnak minden egyes bonyodalmat, műdrámát és lehetetlen fordulatot. Így pár rész alatt feltűnik, hogy minden ami történik, annak lényegében semmi valóságalapja nincs, csak mondvacsinált probléma ami az épp tetszőlegesen alakított mágiából ered.
Szóval az érdekes, jól megírt vagy szórakoztató eseményeket el lehet felejteni, a nagyrészt epizodikus történetek csak a bejáratott sablonokra épülnek, a karakterekbe pedig még 24rész alatt sem szorult minimális eredetiség sem. A sorozat közepén és végén van egy két nagy, irgalmatlanul erőltetett mágikus műdráma, könnyen kiszámítható végkifejlettel.
A sztori gyengeségeit el lehetett volna nézni, ha legalább a humor minőségi lenne a sorozatban, de az ugyancsak egy hatalmas csalódás. Jobbára két humorforrás van az egész sorozatban, és azt ismételgetik agyvérzésig: az egyik a teljesen tyúkeszű női főszereplő, Yuna állandó féltékenykedése, aki már attól vérszemet kap és dühöngeni kezd ha a srác köszön egy másik lánynak. Mondanom sem kell, rengeteget levon a sorozat élvezhetőségéből, ha egy állandó szereplő ennyire irritáló és kiállhatatlan. A másik humorforrás a nem kevésbé idegesítő, egyenesen gyűlölendő osztálytársak, akik az állandó tahóságukkal próbálnak viccesek lenni, szintén kevés sikerrel.
Az ecchi miatt pedig megintcsak nem érdemes megnézni a sorozatot, hiszen az kimerül az alsóneműre vetkőzésben és a mély dekoltázsokban. És bár a karakterrajzok kellemesek, sokat nem segít a sablon karaktereken, ha minden második epizódban levetkőznek, mert az is pillanatok alatt unalmassá válik
A többséggel ellentétben nekem tetszett az anime-originál befejezés (mert az LNben teljesen más a mellékhatás), emelt is a végső osztályzaton egy fél pontot :p Végre nem az történt, mint minden háremben, hogy a végén minden marad a régiben, hanem ismét a mágikus JollyJokerre hagyatkozva elérték, hogy mindenki boldog lehessen - ha a kiállhatatlan Yuna nem tenné tönkre ezt is
4.5/10, de csak mert nekem tetszett a befejezés, ellenkező esetben 3.5/10 lenne!
Szép rajzolás de gyenge animáció, unalmas cselekmény, kidolgozatlan sablon karakterek, fárasztó humor és fantáziátlan ecchi jellemzi ezt a sorozatot. Személy szerint senkinek nem ajánlom, csak ha már minden mást látott a műfajban
Egyetértek,nekem sem vált a kedvencemé peddig szeretm a hárem animekat.
Amnesia
Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára egy ennyire rossz anime sorozatot.
Mindössze két érdeme van az egésznek, a viszonylag szép rajzolás és a kellemes Opening. Minden más kritikán aluli benne.
Kezdjük ott, hogy a történetnek nemcsak az elején nincs értelme, de a végén is úgy próbálják megmagyarázni a dolgokat, hogy annak se fül se farka. Aztán jön az isteni közbeavatkozás, amit a Lány az ostobaságával érdemelt ki.
A másik mélypont a karakterek, elsősorban a rémesen ostoba és bamba főszereplő Lány (nevet nem kap, mindenki csak úgy szólítja: Hé, te! ), akit megölni sem kell. Állandó pátyolgatás nélkül akárhol/akármibe képes lenne belehalni. Alig tud összerakni egy értelmes mondatot, és azt is olyan halkan mondja, hogy alig hallani. A szerencsétlenség magasfoka, akinek inkább a haláláért érdemes szurkolni, mert jobb lenne úgy neki
Nem mintha a srácok jobbak lennének. Mindegyik egy bárgyú bishi, szép pofikával de egyébként a legminimálisabb karakterrajz nélkül. Mindegyikük története egy tőmondatban foglalható össze, és nem is ismerjük meg őket jobban a velük töltött egy v két epizód alatt. Komolyan mondom, ezeknél még az utolsó tucat háremben is komplexebb karakterekkel lehet találkozni
De visszatérve a történetre, az valójában csak három epizódból áll: az elsőben és az utolsó kettőben van a lényeg, hogy mi-miért (persze az is egy nagy marhaság), a négy bishire szánt kilenc epizód pedig akár nyugodtan ki is hagyható filler, mert semmi nem derül ki belőlük, még róluk se, és a srácoknak sincs már szerepük a végjátékban, miután az ő sztorijukat (ha lehet annak nevezni, bár szerintem ez sértés a normális múlttal és jellemmel rendelkező karakterekre nézve) befejezte a Lány. A nyitott befejezés pedig egy légbőlkapott marhaság, amiért kár volt végigSzenvedni a 12epizódot
2/10
Még csak az év elején járunk, de számomra (egyelőre) máris megvan az Év Legrosszabb Animeje cím várományosa. Tavaly még az Arcana Famiglia se volt ennyire unalmas és értelmetlen.
Messziről kerülendő!
Bishiket is elég csak a képeken nézegetni, többet az anime megnézése után sem tudunk meg róluk
Amnesia
Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára egy ennyire rossz anime sorozatot.
Mindössze két érdeme van az egésznek, a viszonylag szép rajzolás és a kellemes Opening. Minden más kritikán aluli benne.
Kezdjük ott, hogy a történetnek nemcsak az elején nincs értelme, de a végén is úgy próbálják megmagyarázni a dolgokat, hogy annak se fül se farka. Aztán jön az isteni közbeavatkozás, amit a Lány az ostobaságával érdemelt ki.
A másik mélypont a karakterek, elsősorban a rémesen ostoba és bamba főszereplő Lány (nevet nem kap, mindenki csak úgy szólítja: Hé, te! ), akit megölni sem kell. Állandó pátyolgatás nélkül akárhol/akármibe képes lenne belehalni. Alig tud összerakni egy értelmes mondatot, és azt is olyan halkan mondja, hogy alig hallani. A szerencsétlenség magasfoka, akinek inkább a haláláért érdemes szurkolni, mert jobb lenne úgy neki
Nem mintha a srácok jobbak lennének. Mindegyik egy bárgyú bishi, szép pofikával de egyébként a legminimálisabb karakterrajz nélkül. Mindegyikük története egy tőmondatban foglalható össze, és nem is ismerjük meg őket jobban a velük töltött egy v két epizód alatt. Komolyan mondom, ezeknél még az utolsó tucat háremben is komplexebb karakterekkel lehet találkozni
De visszatérve a történetre, az valójában csak három epizódból áll: az elsőben és az utolsó kettőben van a lényeg, hogy mi-miért (persze az is egy nagy marhaság), a négy bishire szánt kilenc epizód pedig akár nyugodtan ki is hagyható filler, mert semmi nem derül ki belőlük, még róluk se, és a srácoknak sincs már szerepük a végjátékban, miután az ő sztorijukat (ha lehet annak nevezni, bár szerintem ez sértés a normális múlttal és jellemmel rendelkező karakterekre nézve) befejezte a Lány. A nyitott befejezés pedig egy légbőlkapott marhaság, amiért kár volt végigSzenvedni a 12epizódot
2/10
Még csak az év elején járunk, de számomra (egyelőre) máris megvan az Év Legrosszabb Animeje cím várományosa. Tavaly még az Arcana Famiglia se volt ennyire unalmas és értelmetlen.
Messziről kerülendő!
Bishiket is elég csak a képeken nézegetni, többet az anime megnézése után sem tudunk meg róluk
beküldve: 2013-04-14 15:44:46
(#1017) Egyetértek,nekem se vált a kedvencemé,pedig szeretm a harem animekat.
beküldve: 2013-04-14 15:40:42
(#1016) Mostanában néztem: Hakkenden és a Sword art online ,Suki-tte-Ii-Na yo animekat. Szeretnék bele kezdeni a Utano prince-sama-ba.
Szerk: Asako 2013-04-14 15:41:08
beküldve: 2013-03-29 19:21:22
(#1015) GJ-bu
Végtelenül egyszerű slice-of-life sorozat. Nem akarja megváltani a világot, elkápráztatni vagy emlékezetest alkotni, de bőven hozza azt ami, ettől a műfajtól elvárható, és ezért végig szórakoztató tud maradni.
A lányok mind aranyosak voltak (bár számomra Mao nagyon határeset), Kyolo pedig a tipikus szenvedő alany, akivel egyszerűen muszáj kitolni ahol lehet. A humor többnyire rendben volt, de azért akadtak üresjáratok és unalmas, elnyújott jelenetek.
Egy 7/10 kijár neki. Több ilyet
A kishúgik GJ Klubja is megérdemelne egy évadot
beküldve: 2013-03-28 22:26:16
(#1014) Zetsuen no Tempest
Ha röviden kellene jellemeznem a sorozatot, azt mondanám hogy ennek is maximum hangulata van, míg a történetről jobb nem is beszélni.
Az egész olyan volt, mint egy színi előadás, ahol a karakterek szépen/unottan eljátszották a nekik szánt szerepeket, majd különösebb bonyodalom vagy érzelmi katarzis nélkül véget ért a darab, és mindannyian hazamentek. Egyszerűen képtelenség volt komolyan venni az egész szituációt, akár egy pillanatra is - amit sikeresen tovább romboltak a WTF? arcokkal, a hibbant teóriákkal, és a langyos befejezéssel
A négy főszereplőt leszámítva minden karakter az elejétől a végig jellegtelen, unalmas, vagy egyszerűen feleslegesnek bizonyult, a történetből pedig hiányoztak a tényleges Események! Ez jól látszik azon, hogy a két srácnak csak az első részekben kell harcolnia, aztán végigdumálják az egész sorozatot, miközben alig kell tenniük valami. Pedig elvileg a világot mentik meg, de ez egyáltalán nem érződik rajtuk.
Az pedig szerintem mindent elmond, hogy a cselekmény legérdekesebb és legfontosabb karaktere csak visszaemlékezésekben szerepel, de tényleges szerepe alig van az eseményekben
A rajzolás, animáció és a zene az, amire nincs egy rossz szavam sem. Valamennyire sikerült is feledtetniük velem az amúgy hatalmas történeti hiányosságokat.
5.5/10, de nagy jóindulattal kerítem 6/10-re
Egy erősebb forgatókönyvvel 12részben is elő lehetett volna adni ugyanezt, és akkor nem lett volna olyan sok felesleges duma és üresjárat.