Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2012-03-15 11:46:47
(#949) ja,a Fairy tail ovák ténleg jók :) én most néztem meg a Steins;gatet szerintem nagyon jó anime.
beküldve: 2012-03-15 10:52:59
(#948) Én tegnap nézem meg a Fairy Tail OVA-kat.
Hát nekem nagyon bejöttek..xd Annyit lehet rajtuk nevetni. Feldobták a kedvemet. Ajánlom a Fairy Tail fanoknak!
Hát nekem nagyon bejöttek..xd Annyit lehet rajtuk nevetni. Feldobták a kedvemet. Ajánlom a Fairy Tail fanoknak!
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2012-03-13 20:37:08
(#947) Most néztem meg a Bleach 364. részét. Hát, nem okozott csalódást... Byakuya ügyi volt
beküldve: 2012-03-13 14:14:44
(#946) Én tegnap fejeztem be a "Suzuka" nézését, és még mindig nem tértem magamhoz teljesen...
A "Nana" óta nem láttam olyan anime sorozatot, ami ennyire visszaadta volna a fiatalok érzelmi vívódásait...
Mindenkinek ajánlom!
(De vigyázat! 100-as csomag zsepi szükségeltetik! )
A "Nana" óta nem láttam olyan anime sorozatot, ami ennyire visszaadta volna a fiatalok érzelmi vívódásait...
Mindenkinek ajánlom!
(De vigyázat! 100-as csomag zsepi szükségeltetik! )
beküldve: 2012-03-12 21:58:07
(#945) Most néztem végig egy uj sorozatot. Ezt: Tengen Toppa Gurren Lagann.
Nem bántam meg, iszonyat jó. 26 résznyi tömény izgalom.
Nem bántam meg, iszonyat jó. 26 résznyi tömény izgalom.
Izgalmas de mégis szomorú lessz a vége (pedig HappyEnd)
Nézzétek meg. Mindenképp. Az élet szar. Vagyis ha élvezed, valamit rosszul csinálsz.
Szerk: Happpy 2012-03-12 21:59:33
beküldve: 2012-03-08 14:15:22
(#944) Én most a Claymore-t nézem újra. Nekem még mindig az egyik kedvenc... Az az egyetlen baj vele hogy eléggé befejezetlen és eddig még nem találtam folytatást
-
beküldve: 2012-03-04 21:51:16
(#943) Szóval. Van egy kissé nyomasztó kérdésem: Hogy lehet az, hogy amikor a nemrégiben a csapattal kint voltunk olaszországban, sikerült elmennünk a városba, ez egy aranyos kisváros Imperia a tengerparton, na szóval sétálgattunk a sikátorokban és betévedtem egy kis papírbolt szerű üzletbe. Teljesen zsúfolt kis bolt volt semmi extra, de mikor hátra mentem szemben találtam magam másfél polcnyi mangával, ott volt a Fullmetal Alchemist Testvériség minden része, a Bleach, Soul Eater, Narutonak már a 52. kötete is ott volt és még mennyi más csak ugyebár olaszul. Akkor tehát a kérdés:Magyarországon miért nincs ekkora választék?? Annyi mindent megvennék! A Fullmetal Alchemist és a Soul eater jöhetne dögivel!
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-03-04 02:01:08
(#942) Ma néztem meg a Naruto shippuuden 123-tól, 126-ig.. Vasárnap folyt.köv.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
...
...
ui.:támponként, olyasmire gondolok mint pl. Kenichi
A BEELZEBUB -ot nézd meg. Ha ez nem elégíti ki verekedős vágyaid akkor semmi.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Az élet szar. Vagyis ha élvezed, valamit rosszul csinálsz.
Szerk: Moderátor 2012-10-21 01:34:23
beküldve: 2012-02-23 17:03:20
(#940) Tegnap néztem meg a Bleach 361. részét
Jó újra látni Renjit, és a többieket
Jó újra látni Renjit, és a többieket
beküldve: 2012-02-23 00:42:47
(#939) Ma néztem meg a Zipang-ot. Japán legmodernebb hadihajója a Mirai. Első utján viharba kerül, és vissza megy a multba, a II világháborúba. És ott felveszi a harcot az amcsik ellen. A legjobb a 21-dik rész ( 1, 40 ellen ). Nagyon komoly. Full eredeti japán hangon néztem meg. Mindenkinek ajánlom..... Nekem nagyon bejött...
Szerk: Angel eyes 2012-02-23 00:44:44
beküldve: 2012-02-01 12:16:12
(#938) Sziasztok!
Lehet meglepő lesz, de én tegnap láttam életemben először animében a Vampire Knight-ot. Mostanában nem igazán volt időm a manga/anime világával foglalkozni, viszont a Vampire Knight mangával már régóta szemeztem, miszerint megveszem magamnak.
Nos tegnap mikor megláttam, azt kell hogy mondjam nekem egyáltalán nem tetszett. Ugye gépeztem, mert épp a Dragon Ball GT után még itt ültem a számítógépnél így odafigyeltem arra az animére is. A grafikával természetesen nincs bajom, és igazából nem is kéne hogy meglepjen, hiszen nem vagyok vámpír rajongó. Tudom hogy a Twilight és az ehhez hasonló dolgok mennyire hódítanak Bár nem tudom, hogy mangában milyen ez a történet, de így legalább nem történt meg az, hogy feleslegesen adtam ki pénzt olyanért ami nem a stílusom
Lehet meglepő lesz, de én tegnap láttam életemben először animében a Vampire Knight-ot. Mostanában nem igazán volt időm a manga/anime világával foglalkozni, viszont a Vampire Knight mangával már régóta szemeztem, miszerint megveszem magamnak.
Nos tegnap mikor megláttam, azt kell hogy mondjam nekem egyáltalán nem tetszett. Ugye gépeztem, mert épp a Dragon Ball GT után még itt ültem a számítógépnél így odafigyeltem arra az animére is. A grafikával természetesen nincs bajom, és igazából nem is kéne hogy meglepjen, hiszen nem vagyok vámpír rajongó. Tudom hogy a Twilight és az ehhez hasonló dolgok mennyire hódítanak Bár nem tudom, hogy mangában milyen ez a történet, de így legalább nem történt meg az, hogy feleslegesen adtam ki pénzt olyanért ami nem a stílusom
Azt én is nemrég láttam! Az egyik ismerősöm ajánlotta ^^ Addig erőszakoskodott, míg meg nem néztem * depi *
Én most fejeztem be a Ikoku Meiro no Croisee The Animation. Nagyon kawaii az az anime! *-*
Én most fejeztem be a Ikoku Meiro no Croisee The Animation. Nagyon kawaii az az anime! *-*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
Szerk: Moderátor 2012-10-21 01:34:58
beküldve: 2012-01-30 14:55:25
(#936) Amit én legutóbb láttam az a Ouran High School volt. Nagyon viccesXDXDXD és gyorsan halad, két nap alatt végig lehet nézni
lala-chan
beküldve: 2012-01-30 11:26:05
(#935) Mostanában rákaptam a Naruto Shippuden-re. Tegnap néztem a 110-től 125-ig és kezdenek beindulni a dolgok. Nagyon bejön. Bár szerintem kevesebben vannak azok akik még nem nézték meg az animét, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Én imádom...