Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Bezony, óóóóh akkor még hátra van jópár ütős poén
ok,néha én is várok amíg felgyűlik egy nagyobb adag az aktuálisból...
ok,néha én is várok amíg felgyűlik egy nagyobb adag az aktuálisból...
beküldve: 2011-11-01 13:50:55
(#918) Jaaaj, ő már 20 évvel idősebb? O.o azt hittem ő is csak 10 évvel idősebb XD mondjuk még nagyon az elején járok, valahol a 20.-ik rész környékén ^^ barátnőmtől hallottam, hogy lesz benne ilyen, hogy mindenki megöregszik, és plusz 10 évvel idősebbek lesznek, de az lesz a legpoénabb, mikor csecsemők lesznek XD
Ajánlhatsz párat ^^ mondjuk most elvagyok eléggé a Reborn!-nal is ^^ meg a mostani szezonból néztem ki párat, de én ki szoktam várni, hogy végig kijöjjön ^^
Ajánlhatsz párat ^^ mondjuk most elvagyok eléggé a Reborn!-nal is ^^ meg a mostani szezonból néztem ki párat, de én ki szoktam várni, hogy végig kijöjjön ^^
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Nem inkább a húsz évvel késöbbi ?
Bár fiúként én nem tudhatom, de szerintem sokkal menőbben nézki
Most tanulok de küldhetek pár címet amiket érdemes nézni
(a baráti társaságomat is én szoktam ellátni ajánlásokkal csak elküldtek szabira mert pár hónapni animét zuditottam a nyakukba )
A Claymore jó
Szerk: Beelzenef 2011-11-01 13:26:50
beküldve: 2011-11-01 11:19:34
(#916) Meg mikor elkezd énekelgetni: "Kimi wa dare da? Boku wa Lambo!" Tiszta aranyos ilyenkor XDD És lányként az is feltűnt, hogy a 10 évvel későbbi énje tök helyes *_*
Igen azt olvastam a Mondoban is, így elég fura, hogy csak úgy maguktól begyulladnak a dinamitok O.o
Én NANA-t pont nem néztem XD jobban szeretném magyar felirattal, mint szinkronnal, de felirattal sehol se találom O.o
Hát azért ezek közül amiket néztem nem volt mindegyik olyan jó... sajna... csupa új anime és manapság a színvonal sokszor csak a grafikába merül ki O.o
A Tegami Bachi eleinte jó volt, aztán befillerezték az évad végét és húzott rajta sokat...
A No. 6-nak jó története volt, de szokásosan hülyeséget csináltak a végéből, vagyis volt egy olyan fordulat, ami khm... nem akarok spoilert, de az FMA-ban ez simán szabály megszegés lenne... a halottak nem élednek föl, seholse!
Uta no Prince-sama... hmmm... jó, szerettem a poénokat, de ennyi... a végén lévő fordulat meg olyan egyszerűen meg lett oldva O.o
A Starry Sky meg csak egy bemutató volt a játékhoz ^^" sajna a játékot nem tudtam elindítani angolul O.o
Juuuj, hentelős anime O.o a Claymore-t de szerettem *_* pont az volt benne jó, hogy a főhősnek is potyogtak a végtagjai és nem volt szent és sérthetetlen, mint a legtöbb animében ^^"
Nah jó elküldöm most már, túl sokat írtam XDD
Igen azt olvastam a Mondoban is, így elég fura, hogy csak úgy maguktól begyulladnak a dinamitok O.o
Én NANA-t pont nem néztem XD jobban szeretném magyar felirattal, mint szinkronnal, de felirattal sehol se találom O.o
Hát azért ezek közül amiket néztem nem volt mindegyik olyan jó... sajna... csupa új anime és manapság a színvonal sokszor csak a grafikába merül ki O.o
A Tegami Bachi eleinte jó volt, aztán befillerezték az évad végét és húzott rajta sokat...
A No. 6-nak jó története volt, de szokásosan hülyeséget csináltak a végéből, vagyis volt egy olyan fordulat, ami khm... nem akarok spoilert, de az FMA-ban ez simán szabály megszegés lenne... a halottak nem élednek föl, seholse!
Uta no Prince-sama... hmmm... jó, szerettem a poénokat, de ennyi... a végén lévő fordulat meg olyan egyszerűen meg lett oldva O.o
A Starry Sky meg csak egy bemutató volt a játékhoz ^^" sajna a játékot nem tudtam elindítani angolul O.o
Juuuj, hentelős anime O.o a Claymore-t de szerettem *_* pont az volt benne jó, hogy a főhősnek is potyogtak a végtagjai és nem volt szent és sérthetetlen, mint a legtöbb animében ^^"
Nah jó elküldöm most már, túl sokat írtam XDD
Pont az a aranyos benne amikor szipogva mondja hogy nem fog sírni de akkora idióta hogy muszáj szeretni. Gukudera az animében kicsit más, nem bagózik .... de anékül is üt csak a dinamitott a cigivel szokta begyújtanyi ...
Az hogy lányos animék na bumm, ha jó a történet a rajzolás akkor nincs semmi gond. Én nyugot szívvel nézek Nana-t meg egyéb csajos animét is ha tetszik, néha nem rossz a sok hentelős horror után
Az hogy lányos animék na bumm, ha jó a történet a rajzolás akkor nincs semmi gond. Én nyugot szívvel nézek Nana-t meg egyéb csajos animét is ha tetszik, néha nem rossz a sok hentelős horror után
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 02:25:09
beküldve: 2011-10-31 16:38:32
(#914) Jaaaaj, Lambo a kedvencem XDD annyit nevetek azon a sírógörcsös tehénen XDD Gokudera is nagy arc XDD főleg mikor hasmenése lesz, mert meglátja a nővérét XDD
Amúgy amit mostanában láttam:
Tegami Bachi, No. 6, Uta no Prince-sama, Starry Sky ^^ csupa lányos anime XDD
Amúgy amit mostanában láttam:
Tegami Bachi, No. 6, Uta no Prince-sama, Starry Sky ^^ csupa lányos anime XDD
Szerk: Shikaichi-chan 2011-10-31 16:40:11
beküldve: 2011-10-31 12:30:47
(#913) Kaibutsu Oujo
Bakuman.
Bakemonogatari
ezekkel végeztem, egy rakat folyamatban
A KHR jó kis anime (bár a manga jobb néhol...+ tovább megy mint az anime) Lambo haláli végig ,de Levi-s harc az
Bakuman.
Bakemonogatari
ezekkel végeztem, egy rakat folyamatban
A KHR jó kis anime (bár a manga jobb néhol...+ tovább megy mint az anime) Lambo haláli végig ,de Levi-s harc az
Szerk: Beelzenef 2011-10-31 12:31:02
beküldve: 2011-10-31 11:23:36
(#912) úgy látszik...
de akkor leírom, hogy én mit nézek most ^^ a Katekyo Hitman Reborn!-t és mindenkinek csak ajánlani tudom ^^ nagyon kattant anime XDD
de akkor leírom, hogy én mit nézek most ^^ a Katekyo Hitman Reborn!-t és mindenkinek csak ajánlani tudom ^^ nagyon kattant anime XDD
beküldve: 2011-09-28 21:33:47
(#910) Most fejeztem be a naruto shippuudent (animét) a mangát msot kezdem nekem nagyon bejött a másod fele nagyon jól meg van rajzolva. Nekem azért tetszett nagyon mert nagyon emberi nem úgy mint pl a bleach-ben hogy mindig csak a roszfiú hal meg hanem most nem akarom lelőni a poént azok elött akik még nem ládták.
(És ha estleg valaki tudna valami iesmi animét azt megköszönném)
(És ha estleg valaki tudna valami iesmi animét azt megköszönném)
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-09-03 18:05:57
(#909) Most néztem meg a Ghost in the shell Innocence-t. Kicsit vontatottnak találtam. Nem olyan pörgős, mint amihez szoktam a SAC- nél. De a vége elég jól sikerült. Hiányoltam az Őrnagyot. Sajna csak a végén jelent meg. Ettől függetlenül ajánlom. Legalább egyszer nézzétek meg... A látvány és a zene nagyon jó...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2011-09-03 18:06:33
beküldve: 2011-08-30 21:51:29
(#908) Nah akkor én is leírom, hogy mit láttam ezen a nyáron:
Yumekui Merry: érdekes történet volt, bár nekem eléggé egyszer nézhető ^^"
C: tetszett az alaptörténet, meg a szitu, imádtam az opening zenéjét (a mai napig csengőhangom ^^). A vége mondjuk nekem nem volt teljesen egyértelmű, de hátha lesz folytatása ^^
Valkyria Chronicles: még több játék alapján készült animet *_* nagyon korrekt kis történet volt ^^ a karakterek sokkal emberibbek, mint átlagosan szoktak lenni az animekben, és ez nagyon bejött ^^ az opening, endinget még sokadjára se untam, mindig végignéztem ^^ szóval az egyik legjobb volt, amit ebben a nyári szünetben néztem ^^
To Aru no Majutsu no Index: belekezdtem, mert a Railgun egyik openingje nagyon megtetszett, de maga a sorozat nem kötött le annyira, hogy megnézzem az ezen kívül lévő másik két évadját is...
Sengoku Basara: mindkét évadot ledaráltam pár nap alatt XD Az első nagyon tetszett, pörgős volt, és jó volt, hogy nem vették olyan komolyra a figurát, csomó vicces jelent is volt a nagy harcok közt ^^ aztán a második széria már borongósabb volt, és kicsit vesztett a régi fényéből... a zene nagyon tetszik ebben is, főleg az első opening, meg az egyik boss theme ^^
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu: előre úgy készültem, hogy ez egy furcsa anime lesz, hisz nem sorrendbe adták le a részeket. Neten megtaláltam a rendes sorrendet, de gondoltam inkább maradok annál, amilyen sorrendbe leadták, és ha nem lesz egyértelmű így, akkor megnézem időrendben is a részeket ^^ de nem volt rá szükség, összeállt a kép a végére, és minden rész elejénél néztem, hogy kb mikorra tehető a történetben ^^ így összegezve nagyon tetszett, és szerintem így jó összekavarva, mert rendesen csak egy átlagos anime lenne O.o a 2009 már eléggé csalódás volt... az Endless Eight-nél föladtam az egészet, és a többit már nem néztem meg... szerencsére a film kicsit javított a dolgon, mert az tetszett ^^
Yumekui Merry: érdekes történet volt, bár nekem eléggé egyszer nézhető ^^"
C: tetszett az alaptörténet, meg a szitu, imádtam az opening zenéjét (a mai napig csengőhangom ^^). A vége mondjuk nekem nem volt teljesen egyértelmű, de hátha lesz folytatása ^^
Valkyria Chronicles: még több játék alapján készült animet *_* nagyon korrekt kis történet volt ^^ a karakterek sokkal emberibbek, mint átlagosan szoktak lenni az animekben, és ez nagyon bejött ^^ az opening, endinget még sokadjára se untam, mindig végignéztem ^^ szóval az egyik legjobb volt, amit ebben a nyári szünetben néztem ^^
To Aru no Majutsu no Index: belekezdtem, mert a Railgun egyik openingje nagyon megtetszett, de maga a sorozat nem kötött le annyira, hogy megnézzem az ezen kívül lévő másik két évadját is...
Sengoku Basara: mindkét évadot ledaráltam pár nap alatt XD Az első nagyon tetszett, pörgős volt, és jó volt, hogy nem vették olyan komolyra a figurát, csomó vicces jelent is volt a nagy harcok közt ^^ aztán a második széria már borongósabb volt, és kicsit vesztett a régi fényéből... a zene nagyon tetszik ebben is, főleg az első opening, meg az egyik boss theme ^^
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu: előre úgy készültem, hogy ez egy furcsa anime lesz, hisz nem sorrendbe adták le a részeket. Neten megtaláltam a rendes sorrendet, de gondoltam inkább maradok annál, amilyen sorrendbe leadták, és ha nem lesz egyértelmű így, akkor megnézem időrendben is a részeket ^^ de nem volt rá szükség, összeállt a kép a végére, és minden rész elejénél néztem, hogy kb mikorra tehető a történetben ^^ így összegezve nagyon tetszett, és szerintem így jó összekavarva, mert rendesen csak egy átlagos anime lenne O.o a 2009 már eléggé csalódás volt... az Endless Eight-nél föladtam az egészet, és a többit már nem néztem meg... szerencsére a film kicsit javított a dolgon, mert az tetszett ^^
beküldve: 2011-08-30 21:22:16
(#907) régjártam erre ... sokmindent láttam : D
először is higurashi no naku koro ni (kai,rei,nekogoroshi-hen): egyik kedvencem : D. a történet nagyon érdekes volt és az is tetszett hogy kicsit bonyolultabb. a karakterek nagyon jól ki lettek találva. igazából nem tudom mit írhatnék ... tetszett : D
shugo chara: aranyos :3. bár a huszonakárhányadik résznél már kezdtem megunni azta sok átváltozós szöveget meg a zeneis brrr: S. de tervezem megnézni a többi évadot is. hátha beindul és izgalmasab(?) lesz.
highg school of the dead ova: nemsok köze volt a sorozathoz... naés sok ecchi .nemjöttbe:/.
suzumiya haruhi no yuuutsu: imádom érdekes meg nemtom xd. már el is kezdtem a 2009-eset : D.
excel saga: hát barominagyhülyeség, de imádom excel : D. annyit nevettem rajta : D. meg hyatt is . bár néha kibírhatatlan volt a vége nagyon jó lett.
vampire knight guilty: csalódtam.:/ azt mondták h tök jó meg minden izgalmasabb... amikor
lucky star ova: olyan hétköznapi : D. aranyos, imádom konatat *-*
háát... sosem írtam jó kritikákat... én mindent beleadok
először is higurashi no naku koro ni (kai,rei,nekogoroshi-hen): egyik kedvencem : D. a történet nagyon érdekes volt és az is tetszett hogy kicsit bonyolultabb. a karakterek nagyon jól ki lettek találva. igazából nem tudom mit írhatnék ... tetszett : D
shugo chara: aranyos :3. bár a huszonakárhányadik résznél már kezdtem megunni azta sok átváltozós szöveget meg a zeneis brrr: S. de tervezem megnézni a többi évadot is. hátha beindul és izgalmasab(?) lesz.
highg school of the dead ova: nemsok köze volt a sorozathoz... naés sok ecchi .nemjöttbe:/.
suzumiya haruhi no yuuutsu: imádom érdekes meg nemtom xd. már el is kezdtem a 2009-eset : D.
excel saga: hát barominagyhülyeség, de imádom excel : D. annyit nevettem rajta : D. meg hyatt is . bár néha kibírhatatlan volt a vége nagyon jó lett.
vampire knight guilty: csalódtam.:/ azt mondták h tök jó meg minden izgalmasabb... amikor
yuki átváltozott
onnantól már biztos voltam benne h nekem nemkell. szegény zero :( . utálom kanamet .lucky star ova: olyan hétköznapi : D. aranyos, imádom konatat *-*
háát... sosem írtam jó kritikákat... én mindent beleadok
Szerk: misszi 2011-08-30 21:23:11
beküldve: 2011-08-30 11:54:50
(#906) Igen énis tegnap láttam és szerintem jobb mint a 3. movie pedig azis nagyon jó volt már egy hónapja folyamatosan nézegettem hogy mikor jön kis és most vééégre...
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
beküldve: 2011-08-30 10:24:50
(#905) Tegnap este néztem meg a Bleach movie 4-et. És azt kell mondanom, hogy nagyon, de nagyon jó volt. Eklépesztő részek, és nagyon pörgős is. Mindenkinek ajánlom. Nézzétek meg....
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
^^
Nem is lehet gonosznak tartani :) Sőőt...
Amúgy nekem ő a fav a sorozatban, bár Ciel is cuki *.*, de akkor is Seby a kedvenc, a macska bolondságával az élen XD
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-08-22 20:09:09