• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Legutóbb láttam
Oldalak: ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... <<>>
beküldve: 2011-06-09 15:45:49
(#858) Válasz C-san (#857) üzenetére
Balus
Balus
[ Rászokóban ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Oban csillagfutam...

Ezt hol lehet megnézni? Csak mert én is szeretném egy ideje látni.
AnimeAddicts-on fenn van az egész sorozat

Tegnap nagy álmom vált valóra azzal, hogy végre meg tudtam nézni a Ghost in the Shellt (és szerencsésnek is mondhatom magamat, az Odeon moziban az utolsó példányok egyikét sikerült megkaparintanom). Igazából annyi mindent hallottam már erről a filmről, úgyhogy elég magasak voltak az elvárásaim. De meglepő módon hozta az elvárt szintet, és még annál többet is. Végig lekötött a történet, a karakterek és a különleges cyberpunk világ nagyszerűen voltak kidolgozva, és a filozófiai háttér sem sikkadt el az akciójelenetek között. Nem véletlenül vált kultuszfilmmé az évek során és ihletett meg más művészeket (többek között a Wachowski testvéreket is, a Mátrixon nagyon látszik a GitS hatása).
Ez bizony egy 10/10-es élmény volt, ajánlom mindenkinek.

"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Balus 2011-06-09 15:47:25
beküldve: 2011-06-09 15:12:04
(#857) Válasz Maryke (#856) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Oban csillagfutam...

Ezt hol lehet megnézni? Csak mert én is szeretném egy ideje látni.

A twilightról meg: Nem igaz h mindenki túlértékeli, igenis vannak olyanok is sokan akik meg mindig szidják. Viszont olyan nem sok van aki azt mondaná, h ez egy teljesen átlagos könyv/film nem a legjobb, de nem is a legrosszabb és totál felesleges az egész hűhó ami csapnak körülötte.

-
Szerk: C-san 2011-06-09 15:12:59
beküldve: 2011-06-09 13:43:55
(#856) Válasz Erza (#855) üzenetére
Maryke
Maryke
[ Megszállott ]

és a twilight...

Hát nekem az író stílusa tetszik a történet meg...hát...nemtom

Legutóbb mit néztem?
Asszem az Obant és utána A vadon hercegnőjté...vagy fordítva...Na mindegy.
Oban csillagfutam... Másodszorra néztem meg mert szinkronos animét akartam nézni amit már láttam, hogy közben tudjam csinálni a dolgaim. Rég láttam hát rá esett a választás. Basszus mennyi mindenre nem emlékztem...o.O Nekem tetszik, de a vége! N, de nem spoilerezek hátha valaki lesz egyszer olyan elvetemült és megnézi. És Jordan sokkal jobb!!
A vadon hercegnője Igazi Ghibli...A természet és az ember háborúja. Környezetünk megbecsülésének fontosságát mutatja be. Aranyos bár rám nem tett olyan nagy benyomást, mint a többi .Mondjuk lehet, hogy közrejátszott az, hogy nem egybe néztem hanem pár napos kihagyással részletekben. Azért senki ne ijedjen meg a várt színvonalat hozza.

meh....
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:12:26
beküldve: 2011-06-09 13:35:55
(#855)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Végre valaki aki nem csak dicséri.

és a twilight ugyan ez a kategoria agyon dicsérik közben egy kalap *** egy csomó alap dolgot nem magyaréztank meg benne

*Hiányzó OFF pótolva. Szalonképtelenségek gyomlálva.
A moderátor*

A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:11:39
beküldve: 2011-06-09 13:09:37
(#854) Válasz Katerina (#851) üzenetére
Maryke
Maryke
[ Megszállott ]

Hogy ne legyen teljesen off..
Végig néztem a Count and Fairy-t..... hát nálam az egyszer nézős kategóriába tartozik... Ahhoz képest ahogy indult (az első rész tetszett..), elég unalmasra sikerültek a részek, a történet is elég lapos... + befejezetlen is, követelne egy második évadot, mondjuk azt nem hinném, hogy megnézném...

Dettó...Végig untam gondoltam a végén lesz valami akció vagy ha nem legalább a szerelmi életük felpörög, de mégcsak az sem. Szerintem is kéne neki még valami mert ez így elég semmijen. Mondjuk a mangáig még nem jutottam el, de valószínüleg nem is fogok...:P

Erza: 3. Na látod ez egy jó kérdés. Az első részt a feléig bírtam...Aztán meguntam és abbahagyjtam. Nekem sem igazán jött be. Lehet hogy kezd vámpírfóbiám kialakulni? Nálam a Twájlájt is egyszerolvasható kategória a filmeket meg messze elkerülöm...

meh....
beküldve: 2011-06-09 12:41:13
(#853)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Mi tart vissza ettől?

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-08 22:11:01
(#851) Válasz Erza (#850) üzenetére
Katerina
Katerina
[ Rászokóban ]

1.Az ecchi jelentése ha jól tudom konkrétan azt jelenti, hogy perverz (de lehet tévedek). Lényegében enyhe szexuális jelenetekkel teli anime. Nem vagyok jó fogalom magyarázó keress rá a neten
2.FT manga persze, hogy van magyarul^^ [Link] minden szombaton vagy vasárnap (főleg ha nem csúszik) van új rész általában először csak angolul
3.Hát nem igazán tudnám elmagyarázni, mi jó a Vk-ban De nekem az egyik kedvencem.. Bár ott is inkább a mangát szeretem Igazából a célközönsége inkább a lányok, szóval tele van bishounen-ekkel, meg inkább romantikus sztori, megfűszerezve egy kis "vérfertőzéssel", vámpírokkal...stb Én legfőképp a története miatt (az anime-t meg a grafikája miatt) szeretem

Hogy ne legyen teljesen off..
Végig néztem a Count and Fairy-t..... hát nálam az egyszer nézős kategóriába tartozik... Ahhoz képest ahogy indult (az első rész tetszett..), elég unalmasra sikerültek a részek, a történet is elég lapos... + befejezetlen is, követelne egy második évadot, mondjuk azt nem hinném, hogy megnézném...

"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-08 22:44:22
beküldve: 2011-06-08 21:52:24
(#850)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
1. mi az az ecchi??
2. van az ft manga magyarul vagy angolul valahol ha van ls link
3. belenéztem a vampire knight-be mindenki agyon dicséri hogy az mien jó meg hogy alap de nekem valahogy egyáltalán nem jött be.mi ojan jó abban???????

A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-06-08 21:13:59
(#849)
Katerina
Katerina
[ Rászokóban ]
Erza: hihihi Nm Bár nagyon nem említhető egy napon az FT-vel XD Mondjuk max az ecchi miatt... Az Ft mangában is van egy csipet ecchi (bár nem sok) XD (mondjuk én nem nagyon szeretem az FT animéjét... a manga sztem jobb :) )

misszi: Nem tudom, hogy a HotD anime meddig dolgozta fel a mangát (még nem olvastam, majd egyszer..XD), de szerintem második évadért kiállt Mert így tényleg nagyon befejezetlen... :S
Amit Tokyo magnitude 8.0. animéről írtál, nagyon felkeltette az érdeklődésem Sztem az lesz a kövi anime, amit megnézek^^

"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-06-08 20:09:46
(#848)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
hátasszemmostírok ^^

Hihetetlen véletlen , de énis nemrég néztem végig a H.O.T.D-t és tetszett (a kritikaírás sosem ment^^). Nem nevezném a legjobb animének amit életemben láttam ,mert nekem befejezetlen volt, de ajánlom mindenkinek (bírtam volna még nézni : P).ennyiterről
A második anime aminek a végére értem az Dokuro-chan volt. NemtetszettO_O. Nemvolt benne semmi ami tovább vitte volna a történetet . Szerintem jobblenne ha egy többrészes sorozat lenne aminek van valami "cselekménye" amin futhat a történet. Sakura-kun karaktere sem jött be:S. Eztleszámítva rengeteget röhögtem rajta(hogylegyenvalamipozitívis : D). Jelenleg Gosick-ot nézek ami viszont pont az esetem : ). Victorique cuki , olyan nyomozós és régen játszódik , megminden . Az utolsó amiről be akarok számolni az a Tokyo magnitude 8.0 . Érdekesvolt. Szerintem a grafika is szép és a történetis . Az utolsó résznél már 5 másodpercenként kapcsolgattam ki ,mert nembírtamki:S(csakmert ténylegmegható) . Természetesen elis sírtam magam ...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Tökre bedőltem, hogy a kisfiú még él és elégnagy "sokk" volt amikor kiderült, hogy a lány álma igaz volt és végigcsak odaképzelte . Mondjuk simán kilehetett volna találni mivel a kölök mindig eltűnt amikor a lány beszélt valakivel...

Szerk: misszi 2011-06-08 20:18:24
beküldve: 2011-06-08 19:39:42
(#847)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
köszi a Highschool of the Dead-et nagyon tetszik
a mostanában látot egyik legjobb anime a fairy tail után

Szerk: Erza 2011-06-08 19:43:55
beküldve: 2011-06-08 12:07:12
(#846) Válasz C-san (#844) üzenetére
Katerina
Katerina
[ Rászokóban ]
Tök egyszerű okból.... Nem figyeltem XD Meg ezt dobta a google XD
Amúgy meg gondoltam, hogy az elejétől érdemes elkezdeni... Nem is terveztem másként...

beküldve: 2011-06-08 11:28:10
(#845)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Hát köszi a death note-t már láttam és abban az tetszett hol a végére teljesen beleórül

beküldve: 2011-06-08 03:09:19
(#844)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Hát a Death Note, ha úgy vesszük. (Elvégre Light gyilkolászni kezd, és a végén már olyanokat is megöl, aki nem bűnöző csak útban van neki.)
De igaz minden csupán a felfogáson múlik, és h melyik oldal elveivel szimpatizálsz.
Am még gondolkodom, h láttam-e olyat ahol a gonosz a főszereplő.

Katerina: Nem tudom miért a folytatáshoz tettél be linket. Ha még nem láttátok a Hell Girlt, akkor nem ártana az elejéről kezdeni. Itt az elejéhez az ismertető.

-
Szerk: C-san 2011-06-08 03:55:07
beküldve: 2011-06-08 01:35:24
(#843) Válasz Erza (#842) üzenetére
Katerina
Katerina
[ Rászokóban ]
Hm... Háát én "brutális" animékből nem láttam túl sokat, de talán annak nevezhető a Highschool of the Dead, a Shiki, a Blood+, de igazából egyik sem az... meg alap művek is, szóval sztem már mindhármat láttad Ha esetleg nem, hát érdemes megnézni^^ Mindhárom a kedvenceim között van, én csak ajánlani tudom. Horror animékhez sorolják még a Jigoku Shoujo - Hell girl -t, de még nem láttam, csak tervezem, hogy a közeljövőben megnézem.... Ha esetleg még nem láttad akkor itt egy ismertető --> [Link]
Olyan animével pedig még én sem találkoztam, ahol a főhős a negatív oldalon tecceleg. Bár ez nézőpont kérdése.... Mind1 ha valaki tud ilyet szóljon!

Szerk: Katerina 2011-06-08 01:49:32
Oldalak: ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... <<>>