Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ezt hol lehet megnézni? Csak mert én is szeretném egy ideje látni.
Tegnap nagy álmom vált valóra azzal, hogy végre meg tudtam nézni a Ghost in the Shellt (és szerencsésnek is mondhatom magamat, az Odeon moziban az utolsó példányok egyikét sikerült megkaparintanom). Igazából annyi mindent hallottam már erről a filmről, úgyhogy elég magasak voltak az elvárásaim. De meglepő módon hozta az elvárt szintet, és még annál többet is. Végig lekötött a történet, a karakterek és a különleges cyberpunk világ nagyszerűen voltak kidolgozva, és a filozófiai háttér sem sikkadt el az akciójelenetek között. Nem véletlenül vált kultuszfilmmé az évek során és ihletett meg más művészeket (többek között a Wachowski testvéreket is, a Mátrixon nagyon látszik a GitS hatása).
Ez bizony egy 10/10-es élmény volt, ajánlom mindenkinek.
Ezt hol lehet megnézni? Csak mert én is szeretném egy ideje látni.
A twilightról meg: Nem igaz h mindenki túlértékeli, igenis vannak olyanok is sokan akik meg mindig szidják. Viszont olyan nem sok van aki azt mondaná, h ez egy teljesen átlagos könyv/film nem a legjobb, de nem is a legrosszabb és totál felesleges az egész hűhó ami csapnak körülötte.
és a twilight...
Hát nekem az író stílusa tetszik a történet meg...hát...nemtom
Legutóbb mit néztem?
Asszem az Obant és utána A vadon hercegnőjté...vagy fordítva...Na mindegy.
Oban csillagfutam... Másodszorra néztem meg mert szinkronos animét akartam nézni amit már láttam, hogy közben tudjam csinálni a dolgaim. Rég láttam hát rá esett a választás. Basszus mennyi mindenre nem emlékztem...o.O Nekem tetszik, de a vége! N, de nem spoilerezek hátha valaki lesz egyszer olyan elvetemült és megnézi. És Jordan sokkal jobb!!
A vadon hercegnője Igazi Ghibli...A természet és az ember háborúja. Környezetünk megbecsülésének fontosságát mutatja be. Aranyos bár rám nem tett olyan nagy benyomást, mint a többi .Mondjuk lehet, hogy közrejátszott az, hogy nem egybe néztem hanem pár napos kihagyással részletekben. Azért senki ne ijedjen meg a várt színvonalat hozza.
és a twilight ugyan ez a kategoria agyon dicsérik közben egy kalap *** egy csomó alap dolgot nem magyaréztank meg benne
*Hiányzó OFF pótolva. Szalonképtelenségek gyomlálva.
A moderátor*
Hogy ne legyen teljesen off..
Végig néztem a Count and Fairy-t..... hát nálam az egyszer nézős kategóriába tartozik... Ahhoz képest ahogy indult (az első rész tetszett..), elég unalmasra sikerültek a részek, a történet is elég lapos... + befejezetlen is, követelne egy második évadot, mondjuk azt nem hinném, hogy megnézném...
Dettó...Végig untam gondoltam a végén lesz valami akció vagy ha nem legalább a szerelmi életük felpörög, de mégcsak az sem. Szerintem is kéne neki még valami mert ez így elég semmijen. Mondjuk a mangáig még nem jutottam el, de valószínüleg nem is fogok...:P
Erza: 3. Na látod ez egy jó kérdés. Az első részt a feléig bírtam...Aztán meguntam és abbahagyjtam. Nekem sem igazán jött be. Lehet hogy kezd vámpírfóbiám kialakulni? Nálam a Twájlájt is egyszerolvasható kategória a filmeket meg messze elkerülöm...
1.Az ecchi jelentése ha jól tudom konkrétan azt jelenti, hogy perverz (de lehet tévedek). Lényegében enyhe szexuális jelenetekkel teli anime. Nem vagyok jó fogalom magyarázó keress rá a neten
2.FT manga persze, hogy van magyarul^^ [Link] minden szombaton vagy vasárnap (főleg ha nem csúszik) van új rész általában először csak angolul
3.Hát nem igazán tudnám elmagyarázni, mi jó a Vk-ban De nekem az egyik kedvencem.. Bár ott is inkább a mangát szeretem Igazából a célközönsége inkább a lányok, szóval tele van bishounen-ekkel, meg inkább romantikus sztori, megfűszerezve egy kis "vérfertőzéssel", vámpírokkal...stb Én legfőképp a története miatt (az anime-t meg a grafikája miatt) szeretem
Hogy ne legyen teljesen off..
Végig néztem a Count and Fairy-t..... hát nálam az egyszer nézős kategóriába tartozik... Ahhoz képest ahogy indult (az első rész tetszett..), elég unalmasra sikerültek a részek, a történet is elég lapos... + befejezetlen is, követelne egy második évadot, mondjuk azt nem hinném, hogy megnézném...
2. van az ft manga magyarul vagy angolul valahol ha van ls link
3. belenéztem a vampire knight-be mindenki agyon dicséri hogy az mien jó meg hogy alap de nekem valahogy egyáltalán nem jött be.mi ojan jó abban???????
misszi: Nem tudom, hogy a HotD anime meddig dolgozta fel a mangát (még nem olvastam, majd egyszer..XD), de szerintem második évadért kiállt Mert így tényleg nagyon befejezetlen... :S
Amit Tokyo magnitude 8.0. animéről írtál, nagyon felkeltette az érdeklődésem Sztem az lesz a kövi anime, amit megnézek^^
Hihetetlen véletlen , de énis nemrég néztem végig a H.O.T.D-t és tetszett (a kritikaírás sosem ment^^). Nem nevezném a legjobb animének amit életemben láttam ,mert nekem befejezetlen volt, de ajánlom mindenkinek (bírtam volna még nézni : P).ennyiterről
A második anime aminek a végére értem az Dokuro-chan volt. NemtetszettO_O. Nemvolt benne semmi ami tovább vitte volna a történetet . Szerintem jobblenne ha egy többrészes sorozat lenne aminek van valami "cselekménye" amin futhat a történet. Sakura-kun karaktere sem jött be:S. Eztleszámítva rengeteget röhögtem rajta(hogylegyenvalamipozitívis : D). Jelenleg Gosick-ot nézek ami viszont pont az esetem : ). Victorique cuki , olyan nyomozós és régen játszódik , megminden . Az utolsó amiről be akarok számolni az a Tokyo magnitude 8.0 . Érdekesvolt. Szerintem a grafika is szép és a történetis . Az utolsó résznél már 5 másodpercenként kapcsolgattam ki ,mert nembírtamki:S(csakmert ténylegmegható) . Természetesen elis sírtam magam ...
a mostanában látot egyik legjobb anime a fairy tail után
Amúgy meg gondoltam, hogy az elejétől érdemes elkezdeni... Nem is terveztem másként...
De igaz minden csupán a felfogáson múlik, és h melyik oldal elveivel szimpatizálsz.
Am még gondolkodom, h láttam-e olyat ahol a gonosz a főszereplő.
Katerina: Nem tudom miért a folytatáshoz tettél be linket. Ha még nem láttátok a Hell Girlt, akkor nem ártana az elejéről kezdeni. Itt az elejéhez az ismertető.
Olyan animével pedig még én sem találkoztam, ahol a főhős a negatív oldalon tecceleg. Bár ez nézőpont kérdése.... Mind1 ha valaki tud ilyet szóljon!