Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Bár ahogy nézem, eléggé megváltoztatták a kinézetét.
Jaja... Új designet kapott.:P Mikor legutóbb olyan 5 óra körül néztem még a régi volt o.O
Hogy ne csak offoljak:
Most nézem újra a Chrno crusadet,mert annó sok rész kimaradt és ha már az egyik kedvenc animém (mondjuk inkább a manga a kedvenc:P) illene teljesen végignéznem :P
meh....
Ott van a helyén.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-23 16:33:58
(#871) Hmm... Tudom, hogy nem az a topic címe, hogy "Hova lett az anime addicts?" De mégis, hova lett az animeaddicts? :S
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2011-06-23 08:59:18
(#870) Ooo imádlak hol lehet beszerezni a mangát????
Feltétlenül meg kell szereznem (mostanában nagyon rákattantam)
Feltétlenül meg kell szereznem (mostanában nagyon rákattantam)
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Lucy jön vissza, mert a mangában ő van ott.
Ebből gondolom, hogy az eredeti céljuk az volt hogy az anime-t is folytatják, de aztán állítólag nem lett akkora sikere, mint amekkorát vártak tőle, ezért elmaradt a folytatás.
De a manga története tovább folytatódik, amiből kiderül, hogy Lucy áll az ajtóban.
Ebből gondolom, hogy az eredeti céljuk az volt hogy az anime-t is folytatják, de aztán állítólag nem lett akkora sikere, mint amekkorát vártak tőle, ezért elmaradt a folytatás.
De a manga története tovább folytatódik, amiből kiderül, hogy Lucy áll az ajtóban.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-22 16:05:18
(#868) Mégegyszer megnéztem az elfen ied et de még indig nem vagyok benne biztos hogy a végén a lucy jön visza ha valakinek egyértelmű elmondaná???
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Köszönöm. Örülök, h neked is teszik. Nos igen, van még mit csinálni rajta...
A mangákkal meg valójában én se vagyok, annyira képben azért is nem írtam még oda semmit. Az ismertetőkkel meg őszintén bevallom, h sokat más olalakról szedtem, én max. átfogalmaztam v még azt se... a cél az volt, h össze gyűjtsem ezeket amennyire lehet.
A mangákkal meg valójában én se vagyok, annyira képben azért is nem írtam még oda semmit. Az ismertetőkkel meg őszintén bevallom, h sokat más olalakról szedtem, én max. átfogalmaztam v még azt se... a cél az volt, h össze gyűjtsem ezeket amennyire lehet.
-
Szerk: C-san 2011-06-12 15:04:18
beküldve: 2011-06-12 13:34:44
(#866) Tegnap nyögve nyelősen, de végig néztem a Kaichou wa Maid-sama -t, hááát mit ne mondjak elég rossz egy anime... Igazából nem tudtam arra sem rájönni, hogy mi a történet célja...
Sütiszörny: Én is megnéztem a blogod, sőt szavaztam is^^ Sztem is nagyon jó lesz, csak így tovább A Yuri manga ajánlód várom :) Az animék közül meg van egy-kettő, amit még nem láttam, de felkeltette az érdeklődésem az ismertetőd
Erza: fogalmam sincs XD Pedig tegnap is az animax ment háttérzajként... de ha esetleg tudod hány óra körül volt, akkor valahogy bogozd ki innen --> [Link]
Mert az elején még nyilvánvaló volt, hogy a részek a körül forognak, hogy Misaki a Maid Latte-ban dolgozik és hogy ezt titokban szeretné tartani... (ez később is szerepet játszott, de eléggé háttérbe szorult...) A történet haladtával, ahogy az várható volt, bele szeretett a szőke hercegbe és a történet love story-vá vált....
Körülbelül az első 5 rész után a történet befagyott... Az epizódok nem igen vitték előre a cselekményt és a két főszereplő sem került közelebb egymáshoz... Talán a végén az utolsó 3 rész produkálta azt a színvonalat, amit mind a 26 résznek kellett volna... A poénok pedig az elején még viccesek voltak, de késöbb unalmassá váltak.. :S A grafika önmagában nem rossz, a szereplők is elég jól meg voltak valósítva, viszont a háttérben mozgó fehér szellemszerű izék nagyon idegesítettek... Egy szóval nem tetszett.... (most persze meg lehet kérdezni, hogy miért néztem végig... csupán azért, mert nem szokásom félbe hagyni egy animet sem + így legalább teljes a véleményem..)Sütiszörny: Én is megnéztem a blogod, sőt szavaztam is^^ Sztem is nagyon jó lesz, csak így tovább A Yuri manga ajánlód várom :) Az animék közül meg van egy-kettő, amit még nem láttam, de felkeltette az érdeklődésem az ismertetőd
Erza: fogalmam sincs XD Pedig tegnap is az animax ment háttérzajként... de ha esetleg tudod hány óra körül volt, akkor valahogy bogozd ki innen --> [Link]
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-12 13:40:36
És am jó az oldal cari-san már meg is néztem néhány animét ameiknek tetszet a leírása.
Nagyon szépen köszönöm. Végre valaki mond róla valamit, én meg már ketségek között voltam, h azért nem ír senki semmi kommentet róla, mert olyan béna... Na mindegy, szóval örülök, h tetszik
-
beküldve: 2011-06-11 22:51:06
(#864) bocsi hogy így írok de valamiért nem lehet szerkezteni
A multkor animax-on ládtam egy animét az egész ilyen sötét volt és nemládtam belőle csak néhány pilantást de volt egy férfi aki megakart kapni egy csajt aki azt mondta hogy csak akor veheti feleségül a megöl valami másik scajt és egy magas ház erkélyén voltak.
Ez elég pontatlan de ha valakinek beugrik róla valami létszi szóljon mert érdekelne
A multkor animax-on ládtam egy animét az egész ilyen sötét volt és nemládtam belőle csak néhány pilantást de volt egy férfi aki megakart kapni egy csajt aki azt mondta hogy csak akor veheti feleségül a megöl valami másik scajt és egy magas ház erkélyén voltak.
Ez elég pontatlan de ha valakinek beugrik róla valami létszi szóljon mert érdekelne
beküldve: 2011-06-11 20:10:36
(#863) Most felyeztem be a hell girl-t szerintem egyáltalán nem horrorisztikus egyáltalán nem jöt be. de persz ez csak az én véleményem.
És am jó az oldal cari-san már meg is néztem néhány animét ameiknek tetszet a leírása.
Szerk: Erza 2011-06-11 20:11:20
Oban csillagfutam...
Ezt hol lehet megnézni? Csak mert én is szeretném egy ideje látni.
Én utoljára a Rose of Versailles-t láttam és most a Revolutionary Girl Utena-t kezdtem el nézni... tudom eléggé régiek, de ettól függetlenül érdekesek is.
-
Nem lehet, hogy te a sorozatra, a Stand Alone Complex-re gondolsz? Azt nem is érdemes a filmhez viszonyítani, mert nem a folytatása/előzménye annak, hanem egy teljesen különálló történet, csak a főszereplők ugyanazok. Majd ha túl leszek az érettségin, akkor az is sorra kerül.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Tapasztalatom alapján tipikusan elejétől-végéig sorozat. Én is sok jót hallottam/olvastam róla, de csak néhány részt láttam és így nem volt annyira élvezhető, mert gyakorlatilag semmit nem értettem a történetből. Talán egyszer eljutok addig és megnézem.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:13:08