![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Legutóbb láttam
beküldve: 2011-06-07 23:31:53
(#842) én most néztem végig az elfen lied-et
nekem nagyon bejött főleg mert néha kicsit brutális valaki tudna ajánlani valami hasonlót csak legyen durva és ojan szomorú emlékek stb..
jah és tud nekem valaki ojan animét amiben a főhős nyiltana gonoszok oldalán áll én még nemláttam
nekem nagyon bejött főleg mert néha kicsit brutális valaki tudna ajánlani valami hasonlót csak legyen durva és ojan szomorú emlékek stb..
jah és tud nekem valaki ojan animét amiben a főhős nyiltana gonoszok oldalán áll én még nemláttam
![](/var/images/emotions/01.png)
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-06-07 23:47:24
beküldve: 2011-06-03 15:05:08
(#841) Én tegnap néztem meg a Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru utolsó részét :) Érdekes a történet engem nagyon megfogott :) 1000%, hogy a mangáját is el fogom olvasni a nyáron :)
Luka-chan: Sztem a grafikája miatt mondják azt, hogy hasonlít a Vampire Knight-ra... Nagyon hasonló gyönyörű grafikájuk van :)
Illetve pár napja kezdtem el a Hakushaku to Yousei -t (Count and Fairy), csupán 12 részes aranyos ki anime nekem eddig tetszik:)
A sok szerelmes meg bishounen-es anime után kéne valami véreset néznem XD Valaki esetleg tudna ajánlani valami jó horroros, véres, akciós animet?![](/var/images/emotions/12.png)
Luka-chan: Sztem a grafikája miatt mondják azt, hogy hasonlít a Vampire Knight-ra... Nagyon hasonló gyönyörű grafikájuk van :)
Illetve pár napja kezdtem el a Hakushaku to Yousei -t (Count and Fairy), csupán 12 részes aranyos ki anime nekem eddig tetszik:)
A sok szerelmes meg bishounen-es anime után kéne valami véreset néznem XD Valaki esetleg tudna ajánlani valami jó horroros, véres, akciós animet?
![](/var/images/emotions/12.png)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-30 16:33:44
(#840) Én most a bakumatsu kikansetsu irohanihoheto c. animét fejeztem be aki szereti a régi edo korban játszodo animéket azoknak csak ajánlani tudom nekem nagyon tetszet jó grafika hangulatos opening és ending bár a sztori több szálon fut de még igyis jó ![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2011-05-30 10:22:04
(#839) Én most hétvégén fejeztem be az Uragiri wa Boku no Namae o Shitteirut.
Nagyon jó anime, ajánlom mindenkinek. Sokan mondják, hogy nagyban hasonlít a Vampire Knight-ra. Pedig nem!!! Semmiben nem hasnlít, még az alapja se ugyanaz..nem értem miért mondják.
A lényeg: ez egy nagyon jó anime. A rajzolása nagyon jó, sőt az openingek/endingek is nagyon elvannak találva:))
Nekem benne van a TOP5-ben
Nagyon jó anime, ajánlom mindenkinek. Sokan mondják, hogy nagyban hasonlít a Vampire Knight-ra. Pedig nem!!! Semmiben nem hasnlít, még az alapja se ugyanaz..nem értem miért mondják.
A lényeg: ez egy nagyon jó anime. A rajzolása nagyon jó, sőt az openingek/endingek is nagyon elvannak találva:))
Nekem benne van a TOP5-ben
![](/var/images/emotions/19.png)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-05-30 05:01:32
(#838) Most Ghibli studiós dolgokat kezdtem el nézni. pl.: Könyvek hercege, Kiki a boszorkányfutár... stb.
-
Szerk: C-san 2011-05-30 05:02:34
Szerintem mindenképp nézd tovább. Egyáltalán nem sablonos történet és a twilight-hoz csak a szerelmi háromszög miatt hasonlítható, de amúgy minden mozzanatában eltér tőle. Nekem az egyik kedvenc animem/mangám, szóval csak ajánlani tudom. :) Nagyon nem egy átlagos vámpírsztori.
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-28 13:24:11
(#836) vampire knight-ot tegnap kezdtem el nézni, és hát... nem volt rossz, csak szerintem a sztori kicsit twilight szagú és ettől nekem némileg sablonosnak tűnik. Bár a grafika jó és hát maga az anime sem rossz, lehet h tovább nézem.(meglátjuk)
beküldve: 2011-05-27 17:48:41
(#835) Többek között én most a Pretty Cure-t kezdtem el nézni, de valszag lehet h hamar abbahagyom...
-
beküldve: 2011-05-27 10:58:55
(#834) Mint kiderült, a 17., 18. és 19. Mai-HiME rész hibás volt. Amíg töltöttem, megnéztem a Kappa no Kuu Natsuyasumi-t. Gyönyörű volt és tragikus, vidám és melankolikus. A háttér fényes, élethű, a karakterek rajzolása egyszerű, de emberi.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-05-27 04:50:14
(#833)
Szerk: C-san 2011-05-27 05:22:26
Chrno crusade 1-24-ig 24 nagyonnagyon szomorú(titanic 2 -azon is sírtam-.-)
![](/var/images/emotions/10.png)
Egyik kedvenc.Amúgy elolvastam angolul a mangát és mit ne mondjak...igen megváltoztatták... De mindkét végét szeretem
...csak a manga kevésbé szomorú
Amúgy most néztem az Otome youkai Zakurot. Kettős érzelmekkel váltam meg tőle. A grafika nekem nagyon bejön.A történet: még gondolkozok... Egyik pillanatban gyilkolásszák a démonokat a másikban meg már szégyenlősen néznek egymásra, mint a kisiskolások...
meh....
Szerk: Maryke 2011-05-26 18:52:07
beküldve: 2011-05-26 17:51:35
(#831) Én is nézem az AnoHanat bár nálam eddig minden rész kiverte a biztosítékot ... Most a Kuroshitsuji II. OVAit fejezetem be ... Ma jött ki az utolsó és mondjuk nem mindent értettem tisztán de elég meglepő volt ...
„Az idő elfeledett, te pedig elvesztetted önmagad"
beküldve: 2011-05-26 15:39:58
(#830) Párhuzamosan nézem az Ano Hanát (hetente egy rész), és, hogy közben ne őrüljek meg, a Mai-HiMÉt.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-04-21 20:55:31
(#829) nekem sunako a favorit *-* őt akarom lerajzolni csak sosincs kedvem xD
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-21 20:44:35
(#828) egy második évadnak énis örülnék *-* hamár a kedvencek akkor megumi mert az elején egy tök ari lány volt aztán meg bedurvult(mostanában állandóan őt rajzolgatom xD) >.<
meg azaz ozaki doki : )
meg azaz ozaki doki : )
Szerk: misszi 2011-04-21 20:46:36