• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Legutóbb láttam
Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... <<>>
beküldve: 2011-06-07 23:31:53
(#842)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
én most néztem végig az elfen lied-et
nekem nagyon bejött főleg mert néha kicsit brutális valaki tudna ajánlani valami hasonlót csak legyen durva és ojan szomorú emlékek stb..
jah és tud nekem valaki ojan animét amiben a főhős nyiltana gonoszok oldalán áll én még nemláttam

A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Erza 2011-06-07 23:47:24
beküldve: 2011-06-03 15:05:08
(#841)
Katerina
Katerina
[ Rászokóban ]
Én tegnap néztem meg a Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru utolsó részét :) Érdekes a történet engem nagyon megfogott :) 1000%, hogy a mangáját is el fogom olvasni a nyáron :)
Luka-chan: Sztem a grafikája miatt mondják azt, hogy hasonlít a Vampire Knight-ra... Nagyon hasonló gyönyörű grafikájuk van :)
Illetve pár napja kezdtem el a Hakushaku to Yousei -t (Count and Fairy), csupán 12 részes aranyos ki anime nekem eddig tetszik:)
A sok szerelmes meg bishounen-es anime után kéne valami véreset néznem XD Valaki esetleg tudna ajánlani valami jó horroros, véres, akciós animet?

"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-30 16:33:44
(#840)
Kenshin
Kenshin
[ Gyalog ]
Én most a bakumatsu kikansetsu irohanihoheto c. animét fejeztem be aki szereti a régi edo korban játszodo animéket azoknak csak ajánlani tudom nekem nagyon tetszet jó grafika hangulatos opening és ending bár a sztori több szálon fut de még igyis jó

"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2011-05-30 10:22:04
(#839)
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Én most hétvégén fejeztem be az Uragiri wa Boku no Namae o Shitteirut.
Nagyon jó anime, ajánlom mindenkinek. Sokan mondják, hogy nagyban hasonlít a Vampire Knight-ra. Pedig nem!!! Semmiben nem hasnlít, még az alapja se ugyanaz..nem értem miért mondják.
A lényeg: ez egy nagyon jó anime. A rajzolása nagyon jó, sőt az openingek/endingek is nagyon elvannak találva:))
Nekem benne van a TOP5-ben

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-05-30 05:01:32
(#838)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Most Ghibli studiós dolgokat kezdtem el nézni. pl.: Könyvek hercege, Kiki a boszorkányfutár... stb.

-
Szerk: C-san 2011-05-30 05:02:34
beküldve: 2011-05-28 13:36:31
(#837) Válasz stephen (#836) üzenetére
Katerina
Katerina
[ Rászokóban ]
Szerintem mindenképp nézd tovább. Egyáltalán nem sablonos történet és a twilight-hoz csak a szerelmi háromszög miatt hasonlítható, de amúgy minden mozzanatában eltér tőle. Nekem az egyik kedvenc animem/mangám, szóval csak ajánlani tudom. :) Nagyon nem egy átlagos vámpírsztori.

"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-28 13:24:11
(#836)
stephen
stephen
[ Új arc ]
vampire knight-ot tegnap kezdtem el nézni, és hát... nem volt rossz, csak szerintem a sztori kicsit twilight szagú és ettől nekem némileg sablonosnak tűnik. Bár a grafika jó és hát maga az anime sem rossz, lehet h tovább nézem.(meglátjuk)

beküldve: 2011-05-27 17:48:41
(#835)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Többek között én most a Pretty Cure-t kezdtem el nézni, de valszag lehet h hamar abbahagyom...

-
beküldve: 2011-05-27 10:58:55
(#834)
Gilraen
Gilraen
[ Addiktgyanús ]
Mint kiderült, a 17., 18. és 19. Mai-HiME rész hibás volt. Amíg töltöttem, megnéztem a Kappa no Kuu Natsuyasumi-t. Gyönyörű volt és tragikus, vidám és melankolikus. A háttér fényes, élethű, a karakterek rajzolása egyszerű, de emberi.

"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-05-27 04:50:14
(#833)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Én legutóbb az Ice-t láttam.

-
Szerk: C-san 2011-05-27 05:22:26
beküldve: 2011-05-26 18:47:48
(#832) Válasz 19Sakura97 (#824) üzenetére
Maryke
Maryke
[ Megszállott ]
Chrno crusade 1-24-ig 24 nagyonnagyon szomorú(titanic 2 -azon is sírtam-.-)

Egyik kedvenc.Amúgy elolvastam angolul a mangát és mit ne mondjak...igen megváltoztatták... De mindkét végét szeretem
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
...csak a manga kevésbé szomorú

Amúgy most néztem az Otome youkai Zakurot. Kettős érzelmekkel váltam meg tőle. A grafika nekem nagyon bejön.A történet: még gondolkozok... Egyik pillanatban gyilkolásszák a démonokat a másikban meg már szégyenlősen néznek egymásra, mint a kisiskolások...

meh....
Szerk: Maryke 2011-05-26 18:52:07
beküldve: 2011-05-26 17:51:35
(#831)
Kuroyuki
Kuroyuki
[ Új arc ]
Én is nézem az AnoHanat bár nálam eddig minden rész kiverte a biztosítékot ... Most a Kuroshitsuji II. OVAit fejezetem be ... Ma jött ki az utolsó és mondjuk nem mindent értettem tisztán de elég meglepő volt ...

„Az idő elfeledett, te pedig elvesztetted önmagad"
beküldve: 2011-05-26 15:39:58
(#830)
Gilraen
Gilraen
[ Addiktgyanús ]
Párhuzamosan nézem az Ano Hanát (hetente egy rész), és, hogy közben ne őrüljek meg, a Mai-HiMÉt.

"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-04-21 20:55:31
(#829)
Miya^^Neko-chan^^
Miya^^Neko-chan^^
[ Rászokóban ]
nekem sunako a favorit *-* őt akarom lerajzolni csak sosincs kedvem xD

Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-21 20:44:35
(#828)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
egy második évadnak énis örülnék *-* hamár a kedvencek akkor megumi mert az elején egy tök ari lány volt aztán meg bedurvult(mostanában állandóan őt rajzolgatom xD) >.<
meg azaz ozaki doki : )

Szerk: misszi 2011-04-21 20:46:36
Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... <<>>