Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2011-03-12 16:30:02
(#797) LOL
Annó pár éve én is néztem valami Bondage elnevezésű Hentai animét.Alapból dúrva,meg maradandó,főleg agykárosodást okozhat azoknak,akik nincsennek felkészülve,mi is fogyadja majd őket,ha megnézik.
Mingyá megkeresem a pontos címét.
szerk: ajaj,pont ugyanez a "Bondage Game - Shinsou no Reijoutachi",aki teheti kerülje messziről,én szóltam.
Bár lehet újra kéne néznem.
Annó pár éve én is néztem valami Bondage elnevezésű Hentai animét.Alapból dúrva,meg maradandó,főleg agykárosodást okozhat azoknak,akik nincsennek felkészülve,mi is fogyadja majd őket,ha megnézik.
Mingyá megkeresem a pontos címét.
szerk: ajaj,pont ugyanez a "Bondage Game - Shinsou no Reijoutachi",aki teheti kerülje messziről,én szóltam.
Bár lehet újra kéne néznem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-03-12 16:33:42
Örűlök h ilyen érdklődést felkeltőt tudtam írni.^^
---
Bondage Game - Shinsou no Reijoutachi
Most néztem meg az 1. részét, a 2.-at már el se kezdtem. Ez eddig a lgdurvább anime amit láttam. Ez télleg +18-as.
(De lehet h ezt inkább a Hentaihoz kellett volna írnom )
---
Bondage Game - Shinsou no Reijoutachi
Most néztem meg az 1. részét, a 2.-at már el se kezdtem. Ez eddig a lgdurvább anime amit láttam. Ez télleg +18-as.
(De lehet h ezt inkább a Hentaihoz kellett volna írnom )
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:10:37
Én nem ismerem, de amit "Kire gondoltam" játékban írtál róla, felkeltette az érdeklődésemet. Amikor találtam belőle képeket és ismertetőt, még jobban Nem is számítok értelmesre, csak egy nagy őrültségre, de arra nagyon
Sztem a Kämpfer tökéletes arra ha téleg valami pihent agyú hülyeséget akarsz nézni. Nekem csak az utolsó, 12. résszel volt bajom (ahol az volt h plüssök testet cseréltek a gazdáikkal). Addig ugyanis még volt legalább valami story-féle az egészben, de az az utolsó semmihez sem kapcsolódott, és az már inkább csak fárasztó volt.
-
Szerk: C-san 2011-03-12 00:03:56
Tegnap néztem a Szellemvadászokat. Hát az elsö(1-2-3) részekböl még jóformán semmit nem lehetett érteni, de utána(4-töl) már egészen jól beindult a történet.
Én a Durarával voltam így.
Most h végeztem vele a Kämpfer-t kezdtem el nézni... hát ez naon poén egy anime. xD
jaj nekem a Kampfer valami hatalmas nagy csalódás volt...=D azt hittem értelmes lesz ,de hihetetlen hogy 2 rész alatt ,hogy el lehet rontani valamit ˇˇ"
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-03-11 23:27:59
(#791) nem olyan rég néztem végig a Haibane Renmei-t , egész jó volt =D nincs benne semmi különösebb izgalom de kikapcsolódásnak tökéletes =) viszonylag régi ,nem mai darab ,de nem is őskövület. A 8. és utolsó 2 rész pedig különösen jó volt -^^-
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Én a Durarával voltam így.
Most h végeztem vele a Kämpfer-t kezdtem el nézni... hát ez naon poén egy anime. xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:09:51
beküldve: 2011-03-07 07:06:19
(#789) Tegnap néztem a Szellemvadászokat. Hát az elsö(1-2-3) részekböl még jóformán semmit nem lehetett érteni, de utána(4-töl) már egészen jól beindult a történet.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Tegnap megnéztem az első részt..Hát abból még nem igazán lehet semmit mondani...:P Amúgy nekem nincs sok bajom a magyar fordítással... Persze lehet,hogy csak túl igénytelen vagyok ezen a téren...
És ezt csak az első rész után jelented ki? Meglátod, sajnos nem lesz minden olyan szép és jó... (felirat)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2011-03-07 05:29:47
beküldve: 2011-03-06 23:45:01
(#787) A Durarara egy nagyon jó anime. A hangulata utánozhatatlan és vannak benne érdekes fordulatok. Nagyon nagy kedvenc
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
A Durararat én is elkezdtem nézni. A 12. részt néztem utoljára, eddig egész jó sztem.
-
Durarara!! ? Mindenképpen tegyél vele egy próbát. Én imádom
Még van 10részem. Eddig csak 1csapat készített hozzá végig magyar feliratot, elég gány munka... Tehát akinek az angol nem probléma, inkább azzal nézze
Még van 10részem. Eddig csak 1csapat készített hozzá végig magyar feliratot, elég gány munka... Tehát akinek az angol nem probléma, inkább azzal nézze
Tegnap megnéztem az első részt..Hát abból még nem igazán lehet semmit mondani...:P Amúgy nekem nincs sok bajom a magyar fordítással... Persze lehet,hogy csak túl igénytelen vagyok ezen a téren...
meh....
Én a Nanát kb. a 20. részig láttam. Addig tetszett... nem is értem miért nem néztem tovább.
Akkor később még jobban tetszene, innentől jöttek nekem a kedvenc részeim. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-03-01 15:42:40
(#783) Durarara!! ? Mindenképpen tegyél vele egy próbát. Én imádom
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2011-03-01 15:43:05
Én mondjuk az új Berserk anime-re leszek kíváncsi.
Érdekel hogy vajon tovább fogják e vinni a történetet, mint az eredeti sorozatban.
Érdekel hogy vajon tovább fogják e vinni a történetet, mint az eredeti sorozatban.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar