Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
én a shikit láttam : D nekem nagyontetszett bár nemnagyon vagyok oda a horrortörténetekért de ez kivételesen teszett : D
én a shikit imádtam *w* elején még unalmasnak tűnt de aztán már nagyon tépte az idegeim hogy mi lesz.és asunako a kedvencem*.*meg megumi.szerintem kéne 2.évad>.<
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-21 14:11:18
(#826) Én legutóbb a Murder Princess-t láttam. Naon teccett, mert kellőkép izgalmas volt ugyanakkor poénos is. De sajna csak hat rész volt az egész :/
A Shiki nekem is tetszett, de én alapból szeretem az ilyen enyhén horrorosokat.
A Shiki nekem is tetszett, de én alapból szeretem az ilyen enyhén horrorosokat.
-
Szerk: C-san 2011-04-21 14:13:10
beküldve: 2011-04-21 13:32:25
(#825) én a shikit láttam : D nekem nagyontetszett bár nemnagyon vagyok oda a horrortörténetekért de ez kivételesen teszett : D
beküldve: 2011-04-21 12:39:37
(#824) Chrno crusade 1-24-ig 24 nagyonnagyon szomorú(titanic 2 -azon is sírtam-.-)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Nehezen érthető ezzel eggyet tudok érteni. Én azt többek között ezért is nem néztem végig.
-
beküldve: 2011-04-10 09:39:56
(#822) hát már régóta szerettem volna megnézni a black rock shooter-t , és megis néztem xD hát.... a grafika nagyon tetszett , a történet ... mondjuk úgy h átlagos , nemnagydurranás és nekem kicsit nehezen érthető is volt elsőre . nekem hiányzik a vége , de ezeket leszámítva tetszett .
beküldve: 2011-04-09 22:26:15
(#821) Én legutoljára a Gintama-t láttam, mindenkinek ajánlom! Igazából nagyon sok fajta stílus keveredik benne. Shonen, sci-fi, paródia...
beküldve: 2011-04-09 21:42:53
(#820) Én a Sayonara Zetsubou Senseit a 6.részig bírtam utána továbbá kösz nem-et mondtam.De hát ízlések és pofonok Nekem nem jött be,de leginkább azért mert olyan volt az egész,hogy azt sem értettem miről van szó oO
Tegnap végeztem a Kore wa zombie desu ka-val,én csak azt tudom hozzátenni hogy beteg,és ganajtúró xDD(aki látta érti).Folyamatosan röhögtem rajta,bár a vége felé komolyabb,és nagyon szép az egyik ost-je is :) (lehet hogy a többi is,én csak egyet hallgattam).Mindent összevetve,szerintem egy próbát megér^^Hülyeségnek hülyeség,és jó vicces :P
Tegnap végeztem a Kore wa zombie desu ka-val,én csak azt tudom hozzátenni hogy beteg,és ganajtúró xDD(aki látta érti).Folyamatosan röhögtem rajta,bár a vége felé komolyabb,és nagyon szép az egyik ost-je is :) (lehet hogy a többi is,én csak egyet hallgattam).Mindent összevetve,szerintem egy próbát megér^^Hülyeségnek hülyeség,és jó vicces :P
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-09 21:22:31
(#819) én legutóbb a Sayonara Zetsubou Sensei-t láttam...tipikus olyan amit csak erős idegzetűek bírják... rózsaszín felügyelő :3
nem vagyok bolond...a hangok is megmondták >.<
Most néztem meg én is. Könnyed kis darab, egy "kis" fanservice-szel. Az utolsó részről nem is beszélve.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-04-05 19:54:11
(#817) Én most kaptam egy anime tippet, megnéztem és naggyon jóóóó!!
A címe: Kore wa Zombie desuka?
Annyira tetszik Ajánlani tudom mindenkinek
Jó humorú egy picit véres
DE ettől függetlenül jó szórakozás (Y)
A címe: Kore wa Zombie desuka?
Annyira tetszik Ajánlani tudom mindenkinek
Jó humorú egy picit véres
DE ettől függetlenül jó szórakozás (Y)
"Dattebayo"
beküldve: 2011-04-05 19:47:29
(#816) Újra néztem: Loveely Complex. Már el is felejtettem milyen jó. Otani és Koizumi a "Defekt Duó" igazán aranyos együtt meg poénosak is... A lényeg h jó volt újra látni.
-
beküldve: 2011-04-02 23:15:14
(#815) mostnéztem végig az angel beats-t éshát elképeztő *-* . olyan pontnekemvaló (kivéveavégét xD) egy kicsit akciósabb , meg maga ez a halálos dolog , a rajzolásais , ritka az ilyen anime . a zene is nagyontetszett. a vége meg rosszvolt mint minden animének általában xD rengetegetsírtamezenis , nomeg ismét aza köszönetmondás . nagyon ajánlom mindenkinek : D
rossztudni ha egy anime végén mindennek vége szakad : S itt pl az h nemlátjákmár egymást mert haláluk után is meghaltak ... szomorú
...szerintem megnézem ... a Miyori no Mori-t.
Az engem is érdekel.
Legutóbb a Hakushaku to Yousei-t láttam. Hátt... Az történet nem rossz, de nekem nem tetszett,hogy annyira nyitva hagyja a végén. A rajzolás sem az igazi, sok helyen nagyon elnagyolt.
Most a Nyakigláb apó/Hosszúlábú apu-t nézem. Még nagyon az elején tartok, de nagyon tetszik. A könyvet már olvastam és az is tetszett. Tetszik ahogy megoldották,hogy az amúgy levelekből álló regényt megcsinálták. Lányoknak ajánlom a könyvet és az animét egyaránt.
Ja meg elkezdtem az Arakawa Under the Bridge-t, de akkora baromsaág, hogy 4 részt tudtam egy ültőben megnézni. A többit majd ha az első 4-et kihevertem. MAúgy nagyon tetszik.
meh....
Szerk: Maryke 2011-04-02 18:10:28
beküldve: 2011-04-02 16:06:17
(#813) rozen maiden: nagyon tetszett (főleg a traumend) a stílusa a történet és minden : D az ova-t még nem néztem meg de tervezem. kicsit zavart h ezsem teljesen befejezett : S lehet h megveszem a mangát : D