Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Szerk: Maryke 2011-03-01 13:12:45
Az első részig jutottam vele...Nem tetszett...
Ez is csak egy példa a szóban forgó animéket illetően. Az érzelmi vonulatra utalva. De míg az egy szerelmi 3 szög, előbbi kettő sokkal összetettebb.
Ha belenézel Gungrave, vagy Berserk-be ne ítélj első pár rész után, mert in medias res-t használ, és később tér rá a lényegre, hogy fajultak odáig a dolgok. Nem csaplak be, a történttel velejár a durvulás, olyan fele fele arányban, de egy próbát megér 12-13 rész után már ellehet dönteni ezeknél mennyire tetszik.
nekem első komoly animém a Berserk volt, és megalapozta az animéktől elvárt sémáimat. Bár eltérő a tálalása, de kár, hogy a magyar kiadású manga stagnál, és van egy olyan érzésem már nem is folytatódik.
beküldve: 2011-02-28 20:21:34
(#779) Egyébként én most a Kuroshitsuji-t kezdtem el meginnt. Na erre télleg azt mondom h kedvenc. Naon bejövős, legalábbis nekem. Sebastian pedig... egyszerűen nem írható le szavakkal annyira király.
-
Szerk: C-san 2011-02-28 20:26:50
Akkor egy Gungrave vélemény.
A zombik csak később jönnek a képbe. Talán 5 rész a 26-ból. Az nekem se jött be, mert nem odaillőnk gondoltam.
A lényeg a barátságon és a baráti hűségen van, meg hogy a szerelemért mit megtesz az ember. Hiba lenne besorolni egy zombis lövöldözős maffia történetnek.
Az csak körítés mint ahogy a Sopranos sem csak egy maffia sztori.
A zombik csak később jönnek a képbe. Talán 5 rész a 26-ból. Az nekem se jött be, mert nem odaillőnk gondoltam.
A lényeg a barátságon és a baráti hűségen van, meg hogy a szerelemért mit megtesz az ember. Hiba lenne besorolni egy zombis lövöldözős maffia történetnek.
Akkor ha lesz időm belenézek. Vagy a Berserkbe...
A Vampire Knight-ban sem a vámpírokon van a hangsúly, de ahhoz nem hasonlítom ezt a kettőt mert ezeknél nehezebb kivenni a lényeget.
Az első részig jutottam vele...Nem tetszett...Durarara:1 pro 1 kontra...:S
meh....
beküldve: 2011-02-28 19:38:02
(#777) én örültem vna hogyha addig jutok csak... az animének csak úgy "hirtelen" lett vége.. de a manga folytatódik : DDD éstutimegveszem
persze nemakarlakelijesztenitőle . neértsdfélre . amúgy tetszett xD
persze nemakarlakelijesztenitőle . neértsdfélre . amúgy tetszett xD
Szerk: misszi 2011-02-28 19:39:11
Én a Nanát kb. a 20. részig láttam. Addig tetszett... nem is értem miért nem néztem tovább.
-
beküldve: 2011-02-28 16:57:41
(#775) mostnéztemvégig a nanát .... vagyis a 47.részig és mértvanaz h minden anime végén vagy csalódok vagy elmegy mindentől a kedvem? xD ennyit tudok mondani róla . am a 48.résztől még hány rész van? és hol lehet megnézni feliratosan? ha valaki tudja...
Hát azt hiszem a zombi-mutáns-szörny ölős animéket inkább kihagynám...
Akkor egy Gungrave vélemény.
Ajánlom előbb a Berserk-et, az ugyanez az elv. Csak lovagkor, szörnyek körítéssel. A Vampire Knight-ban sem a vámpírokon van a hangsúly, de ahhoz nem hasonlítom ezt a kettőt mert ezeknél nehezebb kivenni a lényeget.
Akkor eddig egy kontra a Duraranak...
énvolnék aki most nézi a durararát (:
nekem eddig tetszik, bár a történet még annyira nincs a csúcson, de még csak a 8.résznélvagyok XD
általában megérzés szerint választok, és eddig ez egészjónaktűnik ^^ egszer érdemes megpróbálni (:
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
beküldve: 2011-02-26 21:15:21
(#772) A Highschool of death-ról már sokan mondták,hogy jó...Lehet, hogy megpróbálom
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-26 21:16:24
beküldve: 2011-02-26 21:06:56
(#771) A zombi-ölős kategóriából eddig a Highschool of Death-hez és a Zombie Loan-hoz volt szerencsém, ezek közül sajna egyik re se mondanám h a kedvencem. De azért lehet h adok majd egy eséjt a Gungrave-nek.
-
Szerk: C-san 2011-02-26 21:16:56
Akkor eddig egy kontra a Duraranak...
meh....
A Gungrave egyik kedvencem,bár igaz,2 éve néztem utoljára,pedig terveztem egy 3. végignézést pár hónapja.
Jóféle kis gengsztersztori,adott pár fiatal,akik bekerülnek a Milleniumba,majd árulás,stb,stb,utána zombi mutáns szörnyek,darálás,stb,stb.Tets zett is,meg nem is.A zombiirtós részt nagyon elrontották,jobbanmondva felesleges volt bele,most miért kellett a Playstation 2-es gémet alapul venni? Harry-ben meg nagyot csalódtam,bár a vége tényleg jó lett
A Durarara meg valamiért nem jön be.Pedig bírom benne Izaya-t,meg ahogy telefonokat tapos,röhög xD Na majd egyszer hátha ezt is végignézem.
Jóféle kis gengsztersztori,adott pár fiatal,akik bekerülnek a Milleniumba,majd árulás,stb,stb,utána zombi mutáns szörnyek,darálás,stb,stb.Tets zett is,meg nem is.A zombiirtós részt nagyon elrontották,jobbanmondva felesleges volt bele,most miért kellett a Playstation 2-es gémet alapul venni? Harry-ben meg nagyot csalódtam,bár a vége tényleg jó lett
A Durarara meg valamiért nem jön be.Pedig bírom benne Izaya-t,meg ahogy telefonokat tapos,röhög xD Na majd egyszer hátha ezt is végignézem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-02-26 15:30:23
(#767) Durarát nézi innen egy lány, majd szólok neki írja le a véleményét róla
Addig nézd meg a Gungrave-et. Hasonló lelki témákat feszeget mint a Berserk. Ha nem ismerős egyik sem, akkor írok róla beszámolót
Addig nézd meg a Gungrave-et. Hasonló lelki témákat feszeget mint a Berserk. Ha nem ismerős egyik sem, akkor írok róla beszámolót