Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2011-02-18 22:23:01
(#736) Lovely Complexet láttam és még mindig nagyon jóóó és nagyon imááádom^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-02-18 21:49:06
(#735) Öhm.... asszem uccsónak a Vampire Knihgt-ot vagy az Ouran High School Host Club-ot láttam *.*
Sanako
A K-On az nagyonjóóó.
A Durarara felirathoz meg keressgélj az animeaddicts.hu óódalon.Elvileg van felirat hozzá.
A Durarara felirathoz meg keressgélj az animeaddicts.hu óódalon.Elvileg van felirat hozzá.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-02-15 10:51:08
(#733) beküldve: 2011-02-05 23:43:04
(#732) Meg tudja valaki mondani, hol tudnám a legkönnyebben megnézni a Durarara részeit magyar felirattal? Ill. tud valaki berakni linket? Előre is köszönöm.
-
Szerk: C-san 2011-02-05 23:47:44
beküldve: 2011-02-05 19:27:09
(#731) ezeket néztem meg nemrég: Working!! ,Candy boy ,Eve no jikan és még 2 Makoto Shinkai movei-t ^^
(a Candy boy valami rettenet volt -_-" a Working!! a vége felé pedig már élvezhető is volt,bár nem kedvelem a kis "pedofilokat"...)
(a Candy boy valami rettenet volt -_-" a Working!! a vége felé pedig már élvezhető is volt,bár nem kedvelem a kis "pedofilokat"...)
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-02-05 18:41:42
(#730) Trigun-Badlands rumble
Nem volt rossz film, csak kicsit összecsapott volt, és kiszámítható. Volt egy pár dolog, ami nem derült ki a történet folyamán, ami kicsit zavaró volt, de magát a filmet egyszer meg lehetett nézni.
Nem volt rossz film, csak kicsit összecsapott volt, és kiszámítható. Volt egy pár dolog, ami nem derült ki a történet folyamán, ami kicsit zavaró volt, de magát a filmet egyszer meg lehetett nézni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-04 11:55:20
(#729) beküldve: 2011-02-03 17:13:46
(#728) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-01-24 16:06:46
(#727) Fairy Tail. Új kedvenc.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-01-24 16:11:13
beküldve: 2011-01-24 15:40:22
(#726) az elfen lied anime eltér a mangától ?
mert én azt láttam mangában h kouta meghal vagy tévedek ? : /
beküldve: 2011-01-24 10:53:14
(#725) Most néztem meg az Azumanga Daioht. Hihetetlenül vicces anime, nagyon szórakoztató.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-01-23 13:28:37
(#724) most értem a death note végére (anime) és ... huh hát én aza meghatódó típus vagyok de annyira sokkolt h még aztse tudtam : S nagyon szomorú a vége ... ésaztán még aztsetom mitszolnak hozzá az emberek meg misa ... sztem egy szép történet volt :' (
Az nekem is tetszett, bár az utolsó része, amit a Production I.G. (Ghost in the Shell 1-2, Skycrawlers...) produkált, nekem a legkevésbé sem jött be :S
Pedig a fent említett két film szerintem lenyűgöző (még ha a Skycrawlers-nek kicsit fura a története, még akkor is XD).
De az, hogy Dante egy négy ajtós szekrény lett, és így konkrétan kocka alakja lett (olyan széles, amilyen magas) nagyot esett a stúdió színvonala a szememben.
Voltak sokkal, sokkal jobb videók a Dante's infernoban, de hogy PONT az egyik kedvenc stúdióm, ilyet alkosson :P
Pedig a fent említett két film szerintem lenyűgöző (még ha a Skycrawlers-nek kicsit fura a története, még akkor is XD).
De az, hogy Dante egy négy ajtós szekrény lett, és így konkrétan kocka alakja lett (olyan széles, amilyen magas) nagyot esett a stúdió színvonala a szememben.
Voltak sokkal, sokkal jobb videók a Dante's infernoban, de hogy PONT az egyik kedvenc stúdióm, ilyet alkosson :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-22 22:12:27
(#722) Legutoljára a Dante pokla anime változatát láttam... és az előítéleteim ellenére egész jó volt:) ajánlom mindenkinek!
<('-' <) <( '-' )> (>'-')> Dance Kurby Dance!