Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Azt olvastam, a Honey and Clover rendezője dolgozik rajta. Ami megmagyaráz egy-két dolgot. Pl a színezés stílusát, vagy az erősen romantikus hatást. Ott is hasonló volt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-10-04 13:54:42
JMeg a színezés.
Lehet, hogy az csak a manga után szokatlan, nem? Nekem is kellett egy kis idő, amíg megszoktam, hogy színesben látom, de a néhány lapnyi színes manga után nálam nem tűnt föl, hogy gond lenne a színezéssel. Na igen, a zenék engem sem nyűgöztek le annyira, bár annyira nem is rosszak, csak az op. olyan romantikus shoujo-s anime benyomását kelti, de ugye nem az, viszont ez legyen a legkevesebb. Bár mondom, én maximálisan elégedett vagyok az első résszel.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Jobban örültem volna, ha a Super Hero Legend OP az igazi opening, ami utána jött az egy kicsit gyenge volt és olcsó megoldásnak tűnt. Ahogy az ending is. Meg a színezés. Erősen kétlem, hogy a manga közelébe fog jutni, de nézhető.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-04 11:24:00
(#673) Bakuman 1. rész
Végre kijött az első rész, és határozottan tetszett. Sikerült itt is, mint a Death Note-ban megtartani Obata és Ohba stílusát, aminek szívből örülök, ugyanis nagyon bírom mindkettőjüket. A J.C. Staff amúgy is jó stúdió, tehát a minőségért nem aggódtam, a karakterrajzok és az animáció is nagyon jól sikerült. Bár egy kicsit másmilyennek képzeltem Akitot és Moritakát személyiségét a manga alapján. Akito kinézetben hasonlít kicsit Lightra, amit már a mangában is észrevettem, de nekem az animében még jobban átjött ez. :lol: Nagyon várom már a többi szereplő felbukkanását is. Amúgy Miho nagyon aranyos lett animálva, ez azért is furcsa, mert a mangában nem hatott meg különösebben a személye. Annak ellenére, hogy nem túl ismert seiyuuk játszanak, minőségi munkát végezetek az első részben. Igaz, Akitohoz egy kicsit idősnek érzem a hangot. Kicsit meglepődtem az első képsorokon, ugyanis azt hittem, hogy az már az opening.
A részt elnézve nem fogják elsietni, ami nem is nagy baj, hiszen legjobb információim szerint még mindig nem tudni, mikorra ér véget a manga, bár gondolom nem túl soká, lassan két éve lesz, hogy kezdődött. Amúgy sem nagyon szeretem az alternatív befejezéseket, kár lenne elrontani vele ezt a jó sztorit. Szóval már most várom a következő részt, de legalább lesz miért visszaszámolni a napokat.
Bocs, ha túl elfogult vagyok, de nálam nagy kedvenc, így kicsit hajlamos vagyok agyondícsérni. Legszívesebben már most az idei év legjobbjának mondanám, de azért még várok, hátha lesz valami rossz meglepetés, de akkor vér fog folyni a J.C. Staff-nél.
Sz'al bátran kezdjen bele mindenki, akár az animébe, akár a mangába. Utóbbi kiadásába is.
Végre kijött az első rész, és határozottan tetszett. Sikerült itt is, mint a Death Note-ban megtartani Obata és Ohba stílusát, aminek szívből örülök, ugyanis nagyon bírom mindkettőjüket. A J.C. Staff amúgy is jó stúdió, tehát a minőségért nem aggódtam, a karakterrajzok és az animáció is nagyon jól sikerült. Bár egy kicsit másmilyennek képzeltem Akitot és Moritakát személyiségét a manga alapján. Akito kinézetben hasonlít kicsit Lightra, amit már a mangában is észrevettem, de nekem az animében még jobban átjött ez. :lol: Nagyon várom már a többi szereplő felbukkanását is. Amúgy Miho nagyon aranyos lett animálva, ez azért is furcsa, mert a mangában nem hatott meg különösebben a személye. Annak ellenére, hogy nem túl ismert seiyuuk játszanak, minőségi munkát végezetek az első részben. Igaz, Akitohoz egy kicsit idősnek érzem a hangot. Kicsit meglepődtem az első képsorokon, ugyanis azt hittem, hogy az már az opening.
A részt elnézve nem fogják elsietni, ami nem is nagy baj, hiszen legjobb információim szerint még mindig nem tudni, mikorra ér véget a manga, bár gondolom nem túl soká, lassan két éve lesz, hogy kezdődött. Amúgy sem nagyon szeretem az alternatív befejezéseket, kár lenne elrontani vele ezt a jó sztorit. Szóval már most várom a következő részt, de legalább lesz miért visszaszámolni a napokat.
Bocs, ha túl elfogult vagyok, de nálam nagy kedvenc, így kicsit hajlamos vagyok agyondícsérni. Legszívesebben már most az idei év legjobbjának mondanám, de azért még várok, hátha lesz valami rossz meglepetés, de akkor vér fog folyni a J.C. Staff-nél.
Sz'al bátran kezdjen bele mindenki, akár az animébe, akár a mangába. Utóbbi kiadásába is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
*mélyen egyetért*
A viszont nálam plusz pont volt, hogy az animében utaltak egy Saeko-Takashi vonalra, míg a mangában még mindig abszolút nem történik semmi, csak mészárlásmészárlásmészár lás (ami persze nem rossz). Jahh, megugye most a bevásárlóközpont előtt lett vége. Legy egy OVA később.
Rainbow viszont nem annyira lenyűgöző, sőt, szerintem meglehetősen átlagos klisétenger. Talán 5-10 évvel ezelőtt nagyobb sikere lett volna.
Ejj, Bakuman. Még 10-11 nap.
A viszont nálam plusz pont volt, hogy az animében utaltak egy Saeko-Takashi vonalra, míg a mangában még mindig abszolút nem történik semmi, csak mészárlásmészárlásmészár lás (ami persze nem rossz). Jahh, megugye most a bevásárlóközpont előtt lett vége. Legy egy OVA később.
Rainbow viszont nem annyira lenyűgöző, sőt, szerintem meglehetősen átlagos klisétenger. Talán 5-10 évvel ezelőtt nagyobb sikere lett volna.
Ejj, Bakuman. Még 10-11 nap.
beküldve: 2010-09-22 18:23:45
(#670) Legutóbb most is azt nézem:))
NANA!!! Teljesen oda vagyok érte:))
NANA!!! Teljesen oda vagyok érte:))
"Dattebayo"
High School of the Dead:
Úgyhogy engem a fanservice nem nagyon fogott meg, szóval nálam nem lesz az év sorozata, pláne egy Shiki, Rainbow, meg Bakuman mellett.
Nekem tetszett a sori, de a fanservice-t nem tudom élvezni úgy, ha a következő mp-ben zombik agyát csapkodják szét. Úgyhogy engem a fanservice nem nagyon fogott meg, szóval nálam nem lesz az év sorozata, pláne egy Shiki, Rainbow, meg Bakuman mellett.
beküldve: 2010-09-22 09:37:54
(#668) High School of the Dead:
Véget ért ez az agyrohasztás. Bár sokan istenítik, nekem vegyes benyomásom van. Először egy eltúlzott, tartalom nélküli ecchiparádé volt, egy ideig dobni is akartam. A történetet kb. már millió amerikai filmben láthattuk, a karakterdizájn sem lett a legminőségibb (bár ez ízlés dolga). Az utolsó részekben jobban ott volt az apokaliptikus érzés, de sajnos ez csak az utolsó kb. 3 részre korlátozódott. És nagyon lezáratlan maradt.
Úgyhogy engem a fanservice nem nagyon fogott meg, szóval nálam nem lesz az év sorozata, pláne egy Shiki, Rainbow, meg Bakuman mellett.
Véget ért ez az agyrohasztás. Bár sokan istenítik, nekem vegyes benyomásom van. Először egy eltúlzott, tartalom nélküli ecchiparádé volt, egy ideig dobni is akartam. A történetet kb. már millió amerikai filmben láthattuk, a karakterdizájn sem lett a legminőségibb (bár ez ízlés dolga). Az utolsó részekben jobban ott volt az apokaliptikus érzés, de sajnos ez csak az utolsó kb. 3 részre korlátozódott. És nagyon lezáratlan maradt.
Szerk: Dark-san 2010-09-22 09:38:32
Tegnap láttam a Dogs anime verzióját. Nem voltam tőle elájulva
Akkor ezzel nem vagyok egyedül.10 percet néztem belőle,oszt jóccakát.A manga jobb.Meg nem akarom elspoilerezni magamnak a sztorit az animével,ami csak 4 részes,a manga meg apródonként,de legalább folytatódik...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A Switch OVA folytatásról nem tudok, a mangát gondolom egy darabig fordították a manga.hu-n, de kétlem, hogy végig meglenne magyarul. Angolul viszont szinte bármelyik mangás online oldalon elérhető. (Milyen hasznos angolul tanulni... )
beküldve: 2010-09-17 16:51:37
(#665)
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:32:30
beküldve: 2010-09-14 18:29:07
(#664) legutóbb a kaptár 4-et láttam
naon jó de sokkal inkább akció mint horror
történet megy előre rendesen
naon jó de sokkal inkább akció mint horror
történet megy előre rendesen
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-09-14 14:39:42
(#663) Nodame Cantabile: Paris-hen
Nem tetszett annyira, mint az első sorozat, mert sok jó szereplő ebben már nem szerepelt, az újak pedig meg sem közelítették az első sorozat csapatát. Stresemanból is kevés volt. Nodame és Chiaki sem változott túl sokat, eleinte idegesített, hogy Nodame nem nagyon akarta kihasználni, hogy Párizsban tanulhat, meg úgy alapból semmi jellemfejlődést nem mutatott, de később végre megjött az esze.
Szóval egyszer megnézhető, de szvsz nyugodtan ki is hagyható.
Nem tetszett annyira, mint az első sorozat, mert sok jó szereplő ebben már nem szerepelt, az újak pedig meg sem közelítették az első sorozat csapatát. Stresemanból is kevés volt. Nodame és Chiaki sem változott túl sokat, eleinte idegesített, hogy Nodame nem nagyon akarta kihasználni, hogy Párizsban tanulhat, meg úgy alapból semmi jellemfejlődést nem mutatott, de később végre megjött az esze.
És végre közelebb is kerültek egymáshoz Chiakival.
Szóval egyszer megnézhető, de szvsz nyugodtan ki is hagyható.
én láttam a nana filmet vagyis ait hányás nélkül megbírtam nézni. mert SZAR ne nézzétek meg semmiképp. koppintás az egész. a Blast koncertek is röhejesek egyszerüen GAGYI. mer az animében és mangában megvolt az a szépség hogy gyönyörű utcák és stb.. abban semmi .
Kedvesem!Erre mondják,hogy ízlések és pofonok...Egyet értek Neckroiddal.ÉRVEKET,MEGFIGYELÉ SEKET kérünk nem bunkó sértő és módfelett illetlen kifejezésekkel elmondott kritikát melyből nem igazán derül ki a bajod...A másik amiben egyetértek az előttem szólóval,hogy a mangában én sem bírom a háttereket(az animében nem rosszak). és anyám!Egy élő szereplős FILMBEN(!!!!) honnan a csudából szerezzenek gyönyörű,tiszta utcákat amelyek olyanok mintha ember nem járt volna még rajtuk, mert zsírújak???
Lenne még egy kérdésem. Mit koppintottak??
meh....
Szerk: Maryke 2010-09-14 11:37:16
beküldve: 2010-09-14 10:52:45
(#661) Tegnap láttam a Dogs anime verzióját. Nem voltam tőle elájulva, bár sikerült mind a 4 rész végignéznem bealvás nélkül, ami nagy szám mostanság.
NANA élőszereplős filmváltozatáról én eddig jókat hallottam csak, majd valamikor meg is nézem.
Korábban belekezdtem a Spice&Wolf-ba, nem nyűgözött le. Valaki aki látta, meg tudná mondani, hogy végig ilyen nyálas/megható, avagy később tényleg indokolttá válik a 16-os karika?
NANA élőszereplős filmváltozatáról én eddig jókat hallottam csak, majd valamikor meg is nézem.
Korábban belekezdtem a Spice&Wolf-ba, nem nyűgözött le. Valaki aki látta, meg tudná mondani, hogy végig ilyen nyálas/megható, avagy később tényleg indokolttá válik a 16-os karika?