Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2010-12-30 09:55:01
(#706) Hghschool of the dead.
Imádtam.
Jó karakterek, érdekes cselekmény. Csak ajánlani tudom.
Imádtam.
Jó karakterek, érdekes cselekmény. Csak ajánlani tudom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-30 09:54:43
(#705) Highschool of the Deadot láttam<3
Szerintem nagyon jó anime.
Szerintem nagyon jó anime.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-30 08:48:49
(#704) beküldve: 2010-12-26 21:13:50
(#703) The legend of the legendary heroes
Szerintem egy nagyon jó anime, sajnálom, hogy nincs második évad ennek ellenére nagyon élvezhető szerintem. Vicces, ötletes, szép a megrajzolása és nagyon érdekesek a karakterek
Szerintem egy nagyon jó anime, sajnálom, hogy nincs második évad ennek ellenére nagyon élvezhető szerintem. Vicces, ötletes, szép a megrajzolása és nagyon érdekesek a karakterek
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
[Link]
Ez a "Narancs Tetves és Dugó" Retekegér című része (sajnos csak három rész készült az egészből :P)
Ez a "Narancs Tetves és Dugó" Retekegér című része (sajnos csak három rész készült az egészből :P)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-24 09:40:54
(#701) Legutóbb a VK 2. évadját néztem végig.
Most pedig a Black Rock Shootert kezdtem el.
Most pedig a Black Rock Shootert kezdtem el.
-
És azon majdnem besz@rtam, mikor mondták, hogy a riksás faszi elnevezte őket Narancsnak, és Dugónak, és hogy legközelebb hozzá magukkal Tetvest is.
Az nagyon kész volt! Majdnem leestem az ágyról.
Imádom a Narancs, Tetves, és Dugót! XD
Az a macskás sorozat, nem? :)
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2010-12-23 21:06:06
(#699) Én most a Lovely Comlex-et néztem meg interneten.
Az a véleményem, hogy a magasságok néhány helyen...furcsák( 16 cm különbség és a melléig ér, vagy 15 cm különbség és a homlokáig...), azis furi volt hogy az utolsó rész nincsen lefordítva...bár tudok angolul
De ezek nem nagy gondok!!! Nagyon jó felépítésű anime, tetszik a története, az új szereplők beugrása és úgy midnen, arról nem is beszélve hogy nagy hatással volt rám, tehát Nekem nagyon pozitív a véleményem Róla.
Kíváncsi vagyok mostmár a mangára is^^
Az a véleményem, hogy a magasságok néhány helyen...furcsák( 16 cm különbség és a melléig ér, vagy 15 cm különbség és a homlokáig...), azis furi volt hogy az utolsó rész nincsen lefordítva...bár tudok angolul
De ezek nem nagy gondok!!! Nagyon jó felépítésű anime, tetszik a története, az új szereplők beugrása és úgy midnen, arról nem is beszélve hogy nagy hatással volt rám, tehát Nekem nagyon pozitív a véleményem Róla.
Kíváncsi vagyok mostmár a mangára is^^
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Legutóbb Shikit és Nodame Cantabilét láttam.
Mindkettő nagyon jó volt, örültem, hogy kb. fél év kihagyás után sikerült ilyen jó alkotásokat kifognom.
Mindkettő nagyon jó volt, örültem, hogy kb. fél év kihagyás után sikerült ilyen jó alkotásokat kifognom.
Jujjj mindkettőt láttam már én is Nekem nagyon tetszettek! A Nodame Cantabile eszméletlenül poénos, és a karakterek is nagyon bejönnek. Olyan jókat röhögök rajtuk Pláne Noda és Chiaki - remélem jól írtam a nevét - kapcsolatán =D
Ami a Shikit illeti a közepét kicsit unalmasnak találtam, de később rájöttem, hogy minden rész egy alap tégla a továbbiakhoz =)
És, hogy a vámpírokat meg a vérfarkasokat láthattuk ilyen szempontból, ez főleg nagyon tetszett!
Összességében ez egy olyan anime amit bármikor megnéznék ^^
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-12-21 10:52:46
(#697) Én legutóbb a Love.com-ot néztem az animexen, amikor elmentek kirándulni valahova.
(nem szoktam nézni, csak kíváncsiságból, gondoltam adok neki egy esélyt XD).
És azon majdnem besz@rtam, mikor mondták, hogy a riksás faszi elnevezte őket Narancsnak, és Dugónak, és hogy legközelebb hozzá magukkal Tetvest is.
(nem szoktam nézni, csak kíváncsiságból, gondoltam adok neki egy esélyt XD).
Dante's Inferno nekem nagyon bejött és a japánokhoz hűen nem volt happyend.
Kafa egy film,én is nemrég láttam...gyenge idegzetűeknek nem ajánlott...Nincs szükségem drogokra.Egy manga is elég lesz.
beküldve: 2010-12-20 15:30:16
(#695) Tegnap végeztem a Yami to Bōshi to Hon no Tabibito-val. Ez egy viszonylag jó anime, de csak annak akinek nincs baja a yurival.
-
Szerk: C-san 2010-12-20 15:30:51
beküldve: 2010-12-16 20:36:46
(#694) Must see!
Yaven: Nodame Cantabile,helyes,én is rákattantam nagyon erre az animére,hasonló,mint a Honey and Clover,csakhát itt a zenén van a hangsúly xD
Legutóbb láttam,a Bleach 230. részét,nó spoiler.
Plusz az Ikki Tousen (Battle Vixens,valaki?) című anime csodával barátkoztam össze ismét,egy kis ecchi,fájt,no meg Hakufu.
Mi kell még? Sok csajszi,meg cici,meg még több fájt.Azért jóval többről van itten szó,4 évad,hát hajrá,egy darabig nem unatkozom,mire végzek vele.
Yaven: Nodame Cantabile,helyes,én is rákattantam nagyon erre az animére,hasonló,mint a Honey and Clover,csakhát itt a zenén van a hangsúly xD
Legutóbb láttam,a Bleach 230. részét,nó spoiler.
Plusz az Ikki Tousen (Battle Vixens,valaki?) című anime csodával barátkoztam össze ismét,egy kis ecchi,fájt,no meg Hakufu.
Mi kell még? Sok csajszi,meg cici,meg még több fájt.Azért jóval többről van itten szó,4 évad,hát hajrá,egy darabig nem unatkozom,mire végzek vele.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-16 17:23:51
(#692)