Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2011-01-22 09:46:45
(#721) Végig néztem a Hetalia összes elérhető részét, még mindig azt mondom h naon jó... legalábbis nekem naon bejöttek poénok.^^
De még mindig kiváncsi lennék arra az 1.5-ös részre. Ha valaki tud róla valamit, h hol lehet megnézni, megköszönném ha írna.
De még mindig kiváncsi lennék arra az 1.5-ös részre. Ha valaki tud róla valamit, h hol lehet megnézni, megköszönném ha írna.
-
Szerk: C-san 2011-01-22 09:47:51
beküldve: 2011-01-21 18:39:55
(#720) Én a Soul Eatert láttam utoljára*-*
egyszerűen imádom és nem lehet megunni
egyszerűen imádom és nem lehet megunni
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-21 18:04:59
(#719) Hát én sajna nemtom...
Viszont nemrég néztem meg a Kurozuka utolsó részét...összességében nagyon teccett, mivel én szeretem az elvontabb, véres, elgondolkodtató animéket...de azt azér nem mondom hogy mindent megértettem belőle...az utolsó előtti részekben már úgy nagyjából minden világos volt, aztán a legutolsó rész végén megintcsak azt kérdeztem, hogy "akkor most mivan?" XD
De ez lehet, hogy csak az én hiányosságom...ha látta valaki rajtam kívül, akkor írja már meg, hogy ő hogy volt ezzel
Viszont nemrég néztem meg a Kurozuka utolsó részét...összességében nagyon teccett, mivel én szeretem az elvontabb, véres, elgondolkodtató animéket...de azt azér nem mondom hogy mindent megértettem belőle...az utolsó előtti részekben már úgy nagyjából minden világos volt, aztán a legutolsó rész végén megintcsak azt kérdeztem, hogy "akkor most mivan?" XD
De ez lehet, hogy csak az én hiányosságom...ha látta valaki rajtam kívül, akkor írja már meg, hogy ő hogy volt ezzel
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-21 18:06:59
beküldve: 2011-01-20 21:20:30
(#718) Viszont nem tudjátok hol lehet a Hetalia 2. évadjának a 1.5-ös részét ([Link]) megnézni angol, német v ami a legjobb lenne magyar felirattal?
-
Szerk: C-san 2011-01-20 21:30:35
most fejeztem be a Hetalia mindkét évadját...
jajj, szörnyűű mennyi hülyeséget összeszednek xD
de én azért szeretem az ilyeneket... (:
Én most kezdtem el nézni... eddig nekem is naon bejött^^ (mint ahogy ez látszik azon is h már meginnt avatárt és nevet cseréltem...)
-
Szerk: C-san 2011-01-20 20:35:10
beküldve: 2011-01-20 13:53:09
(#716) most fejeztem be a Hetalia mindkét évadját...
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
beküldve: 2011-01-19 23:47:48
(#715) most fejeztem be pár perce a Golden Boyt
elég elmebeteg alkotás, kellemes életérzést sugároz
de vannak benne k#rvabeteg dolgok. pl a motorral maszturbáló lány , vagy a srác "úristenitthugyozottazelő bbacsajnyalogatomawcdeszkát&quo t; fétise
meg nem értem, hogy a végén mér nem pakolta halomba a nőket, akikért az előtte lévő 5 részben úgy oda volt
elég elmebeteg alkotás, kellemes életérzést sugároz
de vannak benne k#rvabeteg dolgok. pl a motorral maszturbáló lány , vagy a srác "úristenitthugyozottazelő bbacsajnyalogatomawcdeszkát&quo t; fétise
meg nem értem, hogy a végén mér nem pakolta halomba a nőket, akikért az előtte lévő 5 részben úgy oda volt
-
Teljesen egyetértek a vége így kellet, h legyen.
De Yomit én is sajnáltam főleg, h nekem ő volt az egészből a kedvenc karim. Mondjuk én kicsit azt a fehér hajú csajt is sajnáltam (nem jut eszembe a neve) akit Yomi kinyírt.
De Yomit én is sajnáltam főleg, h nekem ő volt az egészből a kedvenc karim. Mondjuk én kicsit azt a fehér hajú csajt is sajnáltam (nem jut eszembe a neve) akit Yomi kinyírt.
-
Szerk: C-san 2011-01-09 10:07:59
Yomi-t azért sajnáltam,asszem ő járt a legrosszabbul.És ekkor jött részemről a sok "miért"? Miért Yomi? Miért történt minden így? Stb,stb...
Bár az anime így lett korrekt,ha a készítők másképp csinálják a dolgokat,akkor pocsék vége is lehetett volna
Bár az anime így lett korrekt,ha a készítők másképp csinálják a dolgokat,akkor pocsék vége is lehetett volna
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ga-rei-zero.
Nagyon klassz kis szörnyirtós anime,az első két rész megtekintése után én másra számítottam,elkezdtem
temetni a sorozatot,de szerencsére a készítők bevetettek mindet,így jobb lett a hátralevő 10 rész a kezdésnél.Szomorú,h csak 12 részes...Lássuk csak kedvenc szereplők: passz.Mindenki egyedi volt,szal ezt látni kell.
Nagyon klassz kis szörnyirtós anime,az első két rész megtekintése után én másra számítottam,elkezdtem
temetni a sorozatot,de szerencsére a készítők bevetettek mindet,így jobb lett a hátralevő 10 rész a kezdésnél.Szomorú,h csak 12 részes...Lássuk csak kedvenc szereplők: passz.Mindenki egyedi volt,szal ezt látni kell.
Ezt én is láttam, és nekem is naon bejött^^
-
beküldve: 2011-01-09 09:47:26
(#711) Ga-rei-zero.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-02 12:57:15
(#710) 2. forduló!
Többre is lehet szavazni!!!! Akinek mind tetszik az akár az összeset bejelölheti.
Vajon melyik könyv, anime, vagy premier lesz 2010 legjobbja?
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Hghschool of the dead.
Imádtam.
Jó karakterek, érdekes cselekmény. Csak ajánlani tudom.
Imádtam.
Igen az*-*
Egyszerűen nem lehet megunni
Egyetértek.Tudtátok hogy februárban jön egy "bónusz epizód" ?Már nagyon várom *.*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-02 10:55:14
(#708) Hghschool of the dead.
Imádtam.
Imádtam.
Igen az*-*
Egyszerűen nem lehet megunni
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."