Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Legutóbb láttam
beküldve: 2010-11-05 13:15:11
(#691) Bobobo-Bo Bo-Bobo.

10/10.

10/10.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-11-05 13:11:30
(#690) beküldve: 2010-11-05 13:06:46
(#689) Legutóbb Shikit és Nodame Cantabilét láttam.
Mindkettő nagyon jó volt, örültem, hogy kb. fél év kihagyás után sikerült ilyen jó alkotásokat kifognom.
Mindkettő nagyon jó volt, örültem, hogy kb. fél év kihagyás után sikerült ilyen jó alkotásokat kifognom.

beküldve: 2010-10-26 21:46:06
(#688) Visszatérve az otaku életszínvonalhoz, amit legutóbb láttam, az a Kaichou wa Maid-sama volt.
Hát ez az anime kész felüdülés volt. : D
Móka, kacagás, csepp szerelem.. nekem tetszett. : )
Hát ez az anime kész felüdülés volt. : D
Móka, kacagás, csepp szerelem.. nekem tetszett. : )
beküldve: 2010-10-26 21:41:31
(#687) Én az Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteirut néztem legutoljára. Meg persze a heti Hetalia adagomat :)

„Örökké akarok élni. Eddig sikerült.”
beküldve: 2010-10-26 18:28:59
(#686) Épp most végeztem ki a Trigunt, de azt hiszem bele is kezdek egy újba, nehogy unatkozzak!

....me wo mite...
beküldve: 2010-10-23 00:44:20
(#685) Legutóbb A könyvek hercegét, a Vándorló palotát és a Wonderful days-t néztem meg. Bár az utolsó nem Japán, hanem koreai nekem nagyon bejött.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-10-12 20:58:10
(#684) Dante's Inferno nekem nagyon bejött és a japánokhoz hűen nem volt happyend.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-10-12 10:35:10
(#683) Shinrei Tantei Yakumo 1. rész
Amolyan Ghost Stories és Ghost Hunt összegyúrva, kiegészítve egy kis Code Geass-el. Annyira nem volt izgalmas az első rész, pedig már ezt is nagyon vártam. Yakumo, a főhős srác kissé visszahúzódó, meg közönséges, nem finomkodik senkivel, szóval láttunk már máshol ilyen karaktereket. Az animáció és a karakterdizájn tetszett, az eleje olyan Death Note-os szürkeséggel indult. Mondom, az első ügy nem volt különösebben bonyolult, vagy izgalmas, így várakozó állásponton vagyok, de mivel a Ghost Huntot már láttam, így valami egyénit is várok (várnék
) a sorozattól.
Amolyan Ghost Stories és Ghost Hunt összegyúrva, kiegészítve egy kis Code Geass-el. Annyira nem volt izgalmas az első rész, pedig már ezt is nagyon vártam. Yakumo, a főhős srác kissé visszahúzódó, meg közönséges, nem finomkodik senkivel, szóval láttunk már máshol ilyen karaktereket. Az animáció és a karakterdizájn tetszett, az eleje olyan Death Note-os szürkeséggel indult. Mondom, az első ügy nem volt különösebben bonyolult, vagy izgalmas, így várakozó állásponton vagyok, de mivel a Ghost Huntot már láttam, így valami egyénit is várok (várnék

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-10 00:01:10
(#682) Tegnap néztem meg a Vissza a gyermekkorba, és a Tenger zúgása...
Szerintem mind a kettő nagyon aranyos anime...
Szerintem mind a kettő nagyon aranyos anime...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-10-06 19:00:34
(#681) Legutóbb a Sailor Moon Stalor Stars 3. részét (ami tulajdonképpen a teljes sorozat 169. része)
Ahhoz képest hogy amilyen régi anime nekem nagyon tetszik^^ Szeretnék majd belőle egy mangát is, na meg nagyon örülnék egy Sailor Moon Remake-nek. Az sem lenne baj ha olyan lenne mint a Dragon Ball Kai
Ahhoz képest hogy amilyen régi anime nekem nagyon tetszik^^ Szeretnék majd belőle egy mangát is, na meg nagyon örülnék egy Sailor Moon Remake-nek. Az sem lenne baj ha olyan lenne mint a Dragon Ball Kai
Gwendal rulz

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-04 18:41:48
(#679) HM..utoljára Kyou Kara Maou-t néztem meg a 44.részig.
Nem csalódtam benne ,bár kissé Inuyasha,meg Bleach fillinge van neki. De attól még a kedvencemé vált.
Nem csalódtam benne ,bár kissé Inuyasha,meg Bleach fillinge van neki. De attól még a kedvencemé vált.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Sőt, egy stúdió csinálta mind a kettőt, így a hasonlóság csak még erősebb lesz. De nem bánom, elég műanyag hatású cucc van már, a HC is azért tetszett, mert a dizájn nem majmolta a mainstreamet (voltak rengetegen, akiknek nem is tetszett). Amúgy kíváncsi leszek, mennyire jönnek elő a DN-os hasonlítgatások, meg rinyálások a szerzőpáros azonossága miatt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-04 14:32:11
(#677) én a black cat-et léttam legutób és nagyon teccett . a harcok kicsit furák voltak de történet jó meg minden kicsit a színhasználat fura a sok bleach és naruto shippuden után de összegezve király anime bárcsak adná az animax
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.