Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Legutóbb láttam
beküldve: 2010-08-06 08:22:01
(#630) Én a Miyazaki-animék közül a Nauszikát láttam legutóbb. Ki látta még, kinek tetszett?

beküldve: 2010-06-29 19:00:04
(#629) Üdvözlet fórumtársak!
Lehet h nem jo helyen keresgélek kérem nézzétek el nekem de keresek egy két anime filmet és égen földön nem találom!
Ezek nagyon régi még a VHS korszakban kb 15 éve látott filmek voltak tipikus anime filmek és űrhajós űrlényes témájú egész estés filmek voltak és emlékszem h rajongtam érte szeretném ha az utodaim is látnának hasonlot! Ha esetleg valakinek van ötlete h mik lehettek ezek nagyon hálás lennék érte
Lehet h nem jo helyen keresgélek kérem nézzétek el nekem de keresek egy két anime filmet és égen földön nem találom!
Ezek nagyon régi még a VHS korszakban kb 15 éve látott filmek voltak tipikus anime filmek és űrhajós űrlényes témájú egész estés filmek voltak és emlékszem h rajongtam érte szeretném ha az utodaim is látnának hasonlot! Ha esetleg valakinek van ötlete h mik lehettek ezek nagyon hálás lennék érte
a fate stay night cimű animét ha esetleg valaki kihagyta, néze meg!!!
Hát nekem pl nagyon nem tetszett.

Amúgy én is nem rég néztem végig a HXH-t. És én is imádtam.
Szerk: baniaa3 2010-06-24 19:00:45
beküldve: 2010-06-24 17:52:55
(#627) Most végeztem a Hunter x Hunter első sorozatával..dehogy ez a végére hogy beindult nagyon bejött a story és még nincs vége folytatásban jön 3 OVA csak sajna nem mostanában lesz hozzá felirat

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-24 17:28:03
(#626) a fate stay night cimű animét ha esetleg valaki kihagyta, néze meg!!!
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-06-16 02:17:09
(#625) Shamanic Princess
A barátnőm ajánlotta, és nekem (a kissé retrósabb grafika és a rövidségből fakadó nem túl bonyolult történet ellenére) nagyon tetszett. A harcok és a mágia megoldása különösen tetszett. Kedvenc szereplőm Japolo (pedig a beszélő állatka segédek általában irritálnak).
A barátnőm ajánlotta, és nekem (a kissé retrósabb grafika és a rövidségből fakadó nem túl bonyolult történet ellenére) nagyon tetszett. A harcok és a mágia megoldása különösen tetszett. Kedvenc szereplőm Japolo (pedig a beszélő állatka segédek általában irritálnak).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Toradorát ismerem valamennyire,de még nem mertem elkezdeni,viszont a leírtak alapján már megint kihagytam egy jó sorozatot.
Egyébként japán nyelvű Toradora mangát várok-kapok a jövőhéten
Egyébként japán nyelvű Toradora mangát várok-kapok a jövőhéten

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-22 18:54:34
(#623) Toradora: először nem értettem ezt a hype-ot (a főszereplő srác feje simán kretén kategória), de most belekezdtem, és mit mondjak, nagyszerű vígjáték, bár a karatrerdizájn nem éppen a kedvencem. Tíz részt nyomtam le egyszerre és minden részben röhögtem egy jó sort, szóval csak így tovább. Tipikusan az az anime, amibe egy ismertető után nem nagyon kezdenék bele, de elég nagy hiba kihagyni a vígjátékok és a slice of life kedvelőinek. A főbb szereplők nagyon jók, főleg a lányok.
Aoi Bungaku series: végre egy komolyabb téma! 19. és 20. századi japán novellák és regények "meganimésítése".
Az első négy részen vagyok túl és tetszik, bár a hangulata elég sötét és időnként vontatott a mű, viszont Obata Takeshi keze munkáját dícséri a gráf, ami csak jó lehet.
Rermélem a többi sztori is legalább ilyen érdekes lesz, mindenesetre a témáját tekintve nagyban kiemelkedik ez a sorozat.

Aoi Bungaku series: végre egy komolyabb téma! 19. és 20. századi japán novellák és regények "meganimésítése".

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-05-18 18:34:16
(#622) Én most kezdtem el a TTGL-t, és iszonyt jó*-* Azt hiszem kedvenceim közé fog tartozni. Igaz még csak 4 részt néztem, de nagyon megfogott.
beküldve: 2010-05-18 15:55:38
(#621) beküldve: 2010-05-18 13:13:50
(#620) Legutóbb az Ouran High School Host Club-ot néztem meg, és annyit tudok mondani, hogy eszméletlenül tetszett!!
Én mindenkinek tudom ajánlani
Én mindenkinek tudom ajánlani

....me wo mite...
beküldve: 2010-05-17 21:09:16
(#619) Angel Beats! 6.rész x'D és DRRR!! 16. rész *o*
oszt újra tervezem nézni a FLCLt mert az über fasza és 7végén végig nyomom végre az Excelt :P

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
hát nekem barátom lespoilerezte az egészet... és az úgy kaki h
ugye kamina meghal a 8.ban TT__TT mivel ő a favom...

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-05-22 18:57:44
aki tudja az tudja aki nem az nem
tegnap voltam 8asnál. kicsit szar volt, vagy nagyon?. de ma már 17nél járok és már jó-
Szerk: ∂z 2010-03-31 21:44:03