Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2009-12-30 18:18:41
(#570) Ha az animét pihenteted is,a mangával azért nyugodtan tehetsz egy próbát
A helyzet nem lesz jobb,mindig jön egy újabb feladat,leölnek X ellenfelet,aztán hazamennek,majd pár nap elteltével kezdődik újra.Szinte ez megy 26 részen keresztül.Na meg jönnek új arcok a régi megszokott csapatba.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Kösz az ajánlást
Az nekem is lejött, hogy itt az ölj, v. téged ölnek meg lesz az alapgondolat, habár azért én ezt az egészet nem tartom annyira valósághűnek. Mármint persze az emberek önzőek, de éles helyzetben tudnak önzetlenül is cselekedni, ha veszik rá a fáradtságot.
Engem két dolog zavart:
Még nem tudom, hogy fogom-e folytatni, mert olyan kilátástalanul gonosz majdnem mindeki, hogy az tényleg nyomaszt. Egyáltalán lesz ez jobb?
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha ezt pihentetem most. Úgyis van még másik 10 anime, amit elkezdtem nézni.^^"
Az nekem is lejött, hogy itt az ölj, v. téged ölnek meg lesz az alapgondolat, habár azért én ezt az egészet nem tartom annyira valósághűnek. Mármint persze az emberek önzőek, de éles helyzetben tudnak önzetlenül is cselekedni, ha veszik rá a fáradtságot.
Engem két dolog zavart:
a csaj megerőszakolási kísérletei (főleg a kutya :S:S:S), meg a hagyma-lény kínzása
Még nem tudom, hogy fogom-e folytatni, mert olyan kilátástalanul gonosz majdnem mindeki, hogy az tényleg nyomaszt. Egyáltalán lesz ez jobb?
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha ezt pihentetem most. Úgyis van még másik 10 anime, amit elkezdtem nézni.^^"
Tegnap kezdtem el nézni a Gantz c. animét és 2 epizód után abba is hagytam. Iszonyat jó az egész (rajzolás, karakterek, történet); végig feszülten figyeltem az eseményeket, csakhogy roppant nyomasztó volt.
A Light-szerű főszereplő-féleség már kezdettől fogva irritált, de ezt pozitív dolognak tekintettem; sosem árt, ha egy szereplő erős érzelmeket vált ki a nézőből.
Na de hogy egy embert kivéve mindenki nemtörődöm és a velejéig romlott, az már kicsit sok volt. Az elején például a metrós jelenetnél kifejezetten tetszett, hogy mindenki valósághűen gyáva és öntelt volt, de aztán a készítők eltúlozták a dolgokat; sokszor öncélúan (ill. gondolom ez tetszik a kiszemelt felnőtt férfi célközönségnek) raktak bele erőszakot minden jelenetbe.
Összességében ez egy nagyon jó alkotás, csak kérdés, hogy van-e értelme nézni, mert azon túl, hogy a világ brutális oldalát mutatja; nem sok mindenről szól. Valaki aki már látta végig tudna esetleg hozzászólni?
Lelki egyensúlyom helyreállítása végett aztán tegnap éjszaka még megnéztem 12 résznyi Lovely Complexet is. Kellemesen könnyed, vicces anime, ami csigalassúságban halad, mégis élvezthető. A kedvencem ugyan sosem lesz, de az unalom elűzésére tökéletesen alkalmas.
A Light-szerű főszereplő-féleség már kezdettől fogva irritált, de ezt pozitív dolognak tekintettem; sosem árt, ha egy szereplő erős érzelmeket vált ki a nézőből.
Na de hogy egy embert kivéve mindenki nemtörődöm és a velejéig romlott, az már kicsit sok volt. Az elején például a metrós jelenetnél kifejezetten tetszett, hogy mindenki valósághűen gyáva és öntelt volt, de aztán a készítők eltúlozták a dolgokat; sokszor öncélúan (ill. gondolom ez tetszik a kiszemelt felnőtt férfi célközönségnek) raktak bele erőszakot minden jelenetbe.
Összességében ez egy nagyon jó alkotás, csak kérdés, hogy van-e értelme nézni, mert azon túl, hogy a világ brutális oldalát mutatja; nem sok mindenről szól. Valaki aki már látta végig tudna esetleg hozzászólni?
Lelki egyensúlyom helyreállítása végett aztán tegnap éjszaka még megnéztem 12 résznyi Lovely Complexet is. Kellemesen könnyed, vicces anime, ami csigalassúságban halad, mégis élvezthető. A kedvencem ugyan sosem lesz, de az unalom elűzésére tökéletesen alkalmas.
A Gantz-ról érdemes tudni: az anime és manga verzió között van,na meg lesz is eltérés.Ha teheted,akkor a mangát is olvassad az anime részeivel haladva.
Nekem kifejezetten tetszik benne a karakterek stílusa,mindenki önző,túl akarja élni ezt a "játékot" és ez végett képesek bármire (és itt speciel nem a metróra váró emberekre céloztam).Am meg a valóságot próbálja a készítő a nézőknek bemutatni,az emberek milyenek is valójában.Belerúgnak a másikba,lenézőek,beképzeltek ,sokak számára nem is létezi kilyen,hogy kűlvilág,elvannak a saját kis univerzimukban-
Most gondolj bele,ha előtted vki beesne a sínek közé,Te beugranál,hogy megmentsd az életét? Még én sem tudom,hogy mit tennék...talán igen,talán nem.
Kei Kurono hűvös,Kato Masaru pedig ilyen kis béna karakternek tűnik,de a valóságban majdnem fordított a helyzet (ők ugyebár a "főhősök").
Ha elkezdted,akkor egy megnézést már megér sztem,tipikus felnőtt alkotás,lesznek benne "nyugisabb" részek is.Na meg az első 2 rész alapján éppenhogy az alap szituációról tudunk meg vmit.A jó részek csak ezután kezdődnek.Tulajdonképpen egy "játékról" fog szólni az egész,ahol vagy te ölsz,vagy téged ölnek le.
Az anime kapott egy csapnivaló befejezést,bár annyira vészesnek nem nevezném.
A manga pedig játszik egyszerre a főhőssel,meg közben a nézővel is.Hullanak az emberek ész nélkül,de közben a játék teljesítésével vissza lehet az életbe hozni bárkit,aki a Gantzban életét vesztette.Érdekes,ez miért csak a mangában derül ki? Másik kérdés,hogy az animét ha már ilyen jól megcsinálták,akkor miért nem követi rendesen a manga cselekményét? 26 rész kevés volt,nyugodtan át lehetett volna a manga sztoriját ültetni az animébe.Aztán a Gantz fokozatosan bedurvul (mármint a gömb,ami a szobában van).Egyszerűen zseniális,ezt olvasni kell,az animét meg látni
A manga pedig játszik egyszerre a főhőssel,meg közben a nézővel is.Hullanak az emberek ész nélkül,de közben a játék teljesítésével vissza lehet az életbe hozni bárkit,aki a Gantzban életét vesztette.Érdekes,ez miért csak a mangában derül ki? Másik kérdés,hogy az animét ha már ilyen jól megcsinálták,akkor miért nem követi rendesen a manga cselekményét? 26 rész kevés volt,nyugodtan át lehetett volna a manga sztoriját ültetni az animébe.Aztán a Gantz fokozatosan bedurvul (mármint a gömb,ami a szobában van).Egyszerűen zseniális,ezt olvasni kell,az animét meg látni
beküldve: 2009-12-30 12:06:42
(#567) Tegnap kezdtem el nézni a Gantz c. animét és 2 epizód után abba is hagytam. Iszonyat jó az egész (rajzolás, karakterek, történet); végig feszülten figyeltem az eseményeket, csakhogy roppant nyomasztó volt.
beküldve: 2009-12-22 13:40:46
(#566) Ma délelőtt néztem meg az Air utolsó 3 részét,és nagyon tetszett a befejezése.Nem egy vidám anime,pedig az első pár rész alapján annak tűnt...
beküldve: 2009-12-11 22:55:23
(#565) Én ,,legutóbb láttam" a bejelentését a Bakuman animének.
Szóval egy anime lesz egy manga alapján ami mangakákról szól. Huh.
Szóval egy anime lesz egy manga alapján ami mangakákról szól. Huh.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Egyik lényege, hogy kiskorúak. Az, hogy yaoi már csak körítés. De ahogy említettem, megvan ennek is a célközönsége, azok a bizonyosok, akik kifejezetten a ferde kisfiúkra buknak. Nekik nem lenne jó a loli×shota téma.
De loli×shota szinte nem is létezik, egyszerűen nincs kinek gyártani. Valószínűleg a heteroszexuális pedofil férfiak nem akarnak kisfiú kukit látni, sokkal inkább bele tudják élni magukat a helyzetbe, ha a főhős ugyanúgy felnőtt férfi mint ők.
Szóval így jártam. :/
De loli×shota szinte nem is létezik, egyszerűen nincs kinek gyártani. Valószínűleg a heteroszexuális pedofil férfiak nem akarnak kisfiú kukit látni, sokkal inkább bele tudják élni magukat a helyzetbe, ha a főhős ugyanúgy felnőtt férfi mint ők.
Szóval így jártam. :/
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem, én azt akartam gondolni hogy lány. Mennyivel szebb lenne az egész.
Ó, értem... de hát akkor hova lenne a yaoi? Meg a shoták? Nem az a lényeg?
lumana.wordpress.com
És ha Picoról gondoltad azt hogy lány akkor Coco rettenetesen fog zavarni, hiszen még a kiskölkk is azt gondolták róla hogy lányka.
Nem, én azt akartam gondolni hogy lány. Mennyivel szebb lenne az egész.
Am a PicoxChico-ban engem a nővérke kifejezetten idegsített, ahelyett h keresett volna magának egy pasit aki rendesen helyreteszi inkább arra élvez el, hogy az öccsét kukkolja ahogy az egy másik sráccal és egy csómó felnőtt játékkal szórakozik...
Hát ha én választhatnék...~
NOT.
Még nem nézted meg a Pico×Chico×Coco-t? Pedig ez alapdarab! XD
Komolyan, szinte halálra röhögtem magam rajta.
És ha Picoról gondoltad azt hogy lány akkor Coco rettenetesen fog zavarni, hiszen még a kiskölkk is azt gondolták róla hogy lányka.
Am a PicoxChico-ban engem a nővérke kifejezetten idegsített, ahelyett h keresett volna magának egy pasit aki rendesen helyreteszi inkább arra élvez el, hogy az öccsét kukkolja ahogy az egy másik sráccal és egy csómó felnőtt játékkal szórakozik...
Komolyan, szinte halálra röhögtem magam rajta.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2009-10-15 16:11:45
(#560) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Neemrég keztem el nézni a 07-Ghost-ot.
Nagyon jó.
Nagyon jó.
Igen, azt én is most kezdtem el. De mondd már el, hogy mi azon josei/shoujo (2 különböző oldalon is ezt a két besorolást láttam hozzá)
Én a Lovely complexel jártam ugyan így.Videoplayeren néztem meg olyan oldalakon ahol videoplayerre hivatkozik és rohadt idegesítő,hogy a felénél vagy a végeelőtt 5 percel mindeig megakad...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-10-04 16:30:19
beküldve: 2009-09-28 16:25:47
(#557) Én most a Monte cristo grófját kezdtem el nézni de sajnos ennyiben is maradtam. (sorry ha eltérek a témától) Videoplayeren és jwplayeren próbáltam megnézni, de mindkettőnél vannnak olyan részek amikből max három percet játszik aztán szevasz. Épp ezért ha valaki tud akkor segítsen nekem abban, hogy küld egy linket, amiről letölthető magyar szinkronnal vagy felirattal a sorozat.
Előre is kössz!
Előre is kössz!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-25 19:29:49
(#556) Pico×Chico
Ahhahaha...
Nem, ez férfiaknak van, pont emiatt nem néztem meg eddig, de ma valahogy elgyengültem (halálos unalom?). Nem is tudtam komolyan venni. Végig azt mantráztam magamban, hogy Pico amúgy lány - úgy valahogy elviselhetőbb lenne - a szinkronja is nő, lányos ruhákat hord, hosszú haja van, csak véletlen egy kukija is nőtt neki.
Nadehogy a 3. ovában (Pico×Chico×Coco, itt pihen a gépen, de még nem mertem megnézni) a harmadik kisgyerek is fiú; ez olyan önző. Értem én, hogy a szűk célközönséget (homoszexuális pedofil férfiak?) valószínűleg lelombozná a női nemi szerv látványa (?) de az már a harmadik, igazán jó lett volna egy kis változatosság.
Ahhahaha...
Nem, ez férfiaknak van, pont emiatt nem néztem meg eddig, de ma valahogy elgyengültem (halálos unalom?). Nem is tudtam komolyan venni. Végig azt mantráztam magamban, hogy Pico amúgy lány - úgy valahogy elviselhetőbb lenne - a szinkronja is nő, lányos ruhákat hord, hosszú haja van, csak véletlen egy kukija is nőtt neki.
Nadehogy a 3. ovában (Pico×Chico×Coco, itt pihen a gépen, de még nem mertem megnézni) a harmadik kisgyerek is fiú; ez olyan önző. Értem én, hogy a szűk célközönséget (homoszexuális pedofil férfiak?) valószínűleg lelombozná a női nemi szerv látványa (?) de az már a harmadik, igazán jó lett volna egy kis változatosság.