Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
És nem is ide kellett volna beírnod...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-13 22:56:12
(#509) Sziasztok egy fontos kérdést szeretnék tőletek megkérdezni? Gondolom el fogtok jönni a Sakuracon-ra és azt szeretném megkérdezni hogy van-e kedvetek beöltözni, mert tudjátok én nem rég lettem animés, és van egy csapatom is és az-az igaszság hogy kevesen vagyunk és nem tudom. Az emailomat szerintem látod a profilomnál ha rá kattintasz de ha nem akkor itt van: spyagi@gmail.com.
Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de remélem elfogatható, és érthető.:)
Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de remélem elfogatható, és érthető.:)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-04-13 12:53:34
(#508) Legutóbb láttam a Vampire Knight 2. részét...
Egész jó!
Egész jó!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Uhh...A Resident evil-t én is láttam!Játszottam is az 5. részével amit csak xbox-ra meg ps3-ra adtak ki...megkell hagyni,nagyon nehéz és jó játék!
Legjobb karakter a gameben Wesker. :)
Vélemény a téli szezonos animékről amiket néztem és szavazás
[Link]
The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk vélemény
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-26 19:51:32
(#506) Enzai
Mint jelképes shotacon, illett megnéznem (már elég régóta halogatom). Az egész a CG-set nézegetésével kezdődött (és sikeresen le is lőttem magamnak pár endinget), aztán gondoltam ma gyoran lenyomom azt a két részt.
Hát mit ne mondjak, szerintem sikeresen kiválasztották a legérdektelenebb endinget mind a 11 közül. Emellett ott van még a színvonalon aluli grafika - a játék nézegetése után kicsit jobbat vártam, rossz szexjelenetek, és mindezek tetejében ráadásul cenzúrázott is. Egyedül a zene tetszett valamennyire, a legelső kicsit rockosabb szám nagyon jó volt.
Egyértelmű, hogy Enzaial inkább játszani érdemes, mintsem nézni. Talán majd egyszer nekifutok, kíváncsi vagyok Shionra, és szívesen nézegetnék még szebben kidolgozott képeket Myucáról. :]
6,7/10
Mint jelképes shotacon, illett megnéznem (már elég régóta halogatom). Az egész a CG-set nézegetésével kezdődött (és sikeresen le is lőttem magamnak pár endinget), aztán gondoltam ma gyoran lenyomom azt a két részt.
Hát mit ne mondjak, szerintem sikeresen kiválasztották a legérdektelenebb endinget mind a 11 közül. Emellett ott van még a színvonalon aluli grafika - a játék nézegetése után kicsit jobbat vártam, rossz szexjelenetek, és mindezek tetejében ráadásul cenzúrázott is. Egyedül a zene tetszett valamennyire, a legelső kicsit rockosabb szám nagyon jó volt.
Egyértelmű, hogy Enzaial inkább játszani érdemes, mintsem nézni. Talán majd egyszer nekifutok, kíváncsi vagyok Shionra, és szívesen nézegetnék még szebben kidolgozott képeket Myucáról. :]
6,7/10
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-25 12:26:41
(#505) Most fejeztem be az Elfen Liedet... be kell vallanom, hozzá képest a Hellsing egy mókás sztori. Ez volt életem legbrutálisabb filmje és animéje egyben! (ez már az első 5 percben kiderült mondjuk)
Nem csak a rengeteg vér meg szétszaggatott ember, hanem hogy mindezt egy rózsaszín hajú csaj műveli, nagy szemekkel és cicafülre emlékeztető szarvakkal! És a lélaktani háttér még durvább, mint az öldöklések.
Nem csak a rengeteg vér meg szétszaggatott ember, hanem hogy mindezt egy rózsaszín hajú csaj műveli, nagy szemekkel és cicafülre emlékeztető szarvakkal! És a lélaktani háttér még durvább, mint az öldöklések.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-23 16:15:41
(#504) Uhh...A Resident evil-t én is láttam!Játszottam is az 5. részével amit csak xbox-ra meg ps3-ra adtak ki...megkell hagyni,nagyon nehéz és jó játék!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-20 14:14:48
(#503) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-09 18:21:00
(#502) Most Ouran Koukou Host Club-ot nézek és annyira, de annyira jó, könnyesre röhögöm magam rajta. hacsak nem szúrják el nagyon a végét, akkor ebből kedvenc lesz!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-07 18:53:53
(#501)
Szerk: Saya_13 2009-03-07 18:54:25
beküldve: 2009-03-07 18:21:44
(#500) InuYasha - A vörösen lángoló Haurai sziget
Azon kívül, hogy a látványvilága szép, valamint az egyik főmonszta hasonlított egy dark elf corsair-hez nem sok mindent tud felmutatni. Igazából nem is tudom, mivel ment el a 88 perc.
Sherlock Holmes, a mesterkopó
Erre a Miyazaki rendezte japán-olasz sorozatra tiszta véletlenül akadtam rá. A már ismert 80-as évek beli mesét kell elképzelni. Öltönyös, pipázó nyomozó kutya pedig mindig menő. Az egyetlen bajom vele, hogy egy lemezre csak 3 részt tettek, a teljes sorozat pedig, ha jól tudom 25-30 rész körül van. Elsőre megérte a 950-et, csak adják ki a többi részt is.
Azon kívül, hogy a látványvilága szép, valamint az egyik főmonszta hasonlított egy dark elf corsair-hez nem sok mindent tud felmutatni. Igazából nem is tudom, mivel ment el a 88 perc.
Sherlock Holmes, a mesterkopó
Erre a Miyazaki rendezte japán-olasz sorozatra tiszta véletlenül akadtam rá. A már ismert 80-as évek beli mesét kell elképzelni. Öltönyös, pipázó nyomozó kutya pedig mindig menő. Az egyetlen bajom vele, hogy egy lemezre csak 3 részt tettek, a teljes sorozat pedig, ha jól tudom 25-30 rész körül van. Elsőre megérte a 950-et, csak adják ki a többi részt is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-07 18:28:24
beküldve: 2009-03-01 17:02:04
(#499) Amit most legutoljára láttam az a Vampire Knight és a Vampire Knight Guilty.
Nagyon nagyon tetszett!!
Ajánlom mindenkinek aki még nem látta!
Egyik kedvencem lett.
Nagyon nagyon tetszett!!
Ajánlom mindenkinek aki még nem látta!
Egyik kedvencem lett.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ez most valami vicc, hogy egy rész alapján ítéled meg?
Igen, csak egy vicc.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-01 16:35:23
(#496) デビル メイ クライ
Devil Mar Cry
[Link]
Egy részt láttam, de eddig tetszett. Csak az első részről tudok véleményt mondani.
Történet: 10/8.
Zene: 10/10.
Grafika: 10/10.
Karakterek: 10/8.
Az egész: 10/9.
A történet már csak azért is nem tetszik, mert a főszereplőnek egy lányra kell vigyáznia.
A zenével meg voltam elégedve.
A grafikával nincs bajom.
A karakterek már más téma. A karakteri szakaszra azért adtam 10/8-at, mert van benne az a lány, akire vigyázni kell (hirtelen nem ugrik be a neve). Nem tudom miért, de nekem ezért vesztett pontot a karakteri szakasz.
Kérdés: Tetszett-e?
Válasz: Igen.
Csak amit mondtam, hogy a karakterek választása lett gáz.
Devil Mar Cry
[Link]
Egy részt láttam, de eddig tetszett. Csak az első részről tudok véleményt mondani.
Történet: 10/8.
Zene: 10/10.
Grafika: 10/10.
Karakterek: 10/8.
Az egész: 10/9.
A történet már csak azért is nem tetszik, mert a főszereplőnek egy lányra kell vigyáznia.
A zenével meg voltam elégedve.
A grafikával nincs bajom.
A karakterek már más téma. A karakteri szakaszra azért adtam 10/8-at, mert van benne az a lány, akire vigyázni kell (hirtelen nem ugrik be a neve). Nem tudom miért, de nekem ezért vesztett pontot a karakteri szakasz.
Kérdés: Tetszett-e?
Válasz: Igen.
Csak amit mondtam, hogy a karakterek választása lett gáz.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-01 16:43:57