• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Legutóbb láttam
Oldalak: ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... <<>>
beküldve: 2009-04-13 23:08:33
(#510) Válasz L.Lawliet (#509) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

És nem is ide kellett volna beírnod...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-04-13 22:56:12
(#509)
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Sziasztok egy fontos kérdést szeretnék tőletek megkérdezni? Gondolom el fogtok jönni a Sakuracon-ra és azt szeretném megkérdezni hogy van-e kedvetek beöltözni, mert tudjátok én nem rég lettem animés, és van egy csapatom is és az-az igaszság hogy kevesen vagyunk és nem tudom. Az emailomat szerintem látod a profilomnál ha rá kattintasz de ha nem akkor itt van: spyagi@gmail.com.
Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de remélem elfogatható, és érthető.:)

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-04-13 12:53:34
(#508)
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Legutóbb láttam a Vampire Knight 2. részét...

Egész jó!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-13 12:46:48
(#507) Válasz Kaoru-dono (#504) üzenetére
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Uhh...A Resident evil-t én is láttam!Játszottam is az 5. részével amit csak xbox-ra meg ps3-ra adtak ki...megkell hagyni,nagyon nehéz és jó játék!

Legjobb karakter a gameben Wesker. :)

Vélemény a téli szezonos animékről amiket néztem és szavazás

[Link]

The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk vélemény

[Link]

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-26 19:51:32
(#506)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Enzai

Mint jelképes shotacon, illett megnéznem (már elég régóta halogatom). Az egész a CG-set nézegetésével kezdődött (és sikeresen le is lőttem magamnak pár endinget), aztán gondoltam ma gyoran lenyomom azt a két részt.
Hát mit ne mondjak, szerintem sikeresen kiválasztották a legérdektelenebb endinget mind a 11 közül. Emellett ott van még a színvonalon aluli grafika - a játék nézegetése után kicsit jobbat vártam, rossz szexjelenetek, és mindezek tetejében ráadásul cenzúrázott is. Egyedül a zene tetszett valamennyire, a legelső kicsit rockosabb szám nagyon jó volt.
Egyértelmű, hogy Enzaial inkább játszani érdemes, mintsem nézni. Talán majd egyszer nekifutok, kíváncsi vagyok Shionra, és szívesen nézegetnék még szebben kidolgozott képeket Myucáról. :]
6,7/10

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-25 12:26:41
(#505)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Most fejeztem be az Elfen Liedet... be kell vallanom, hozzá képest a Hellsing egy mókás sztori. Ez volt életem legbrutálisabb filmje és animéje egyben! (ez már az első 5 percben kiderült mondjuk)
Nem csak a rengeteg vér meg szétszaggatott ember, hanem hogy mindezt egy rózsaszín hajú csaj műveli, nagy szemekkel és cicafülre emlékeztető szarvakkal! És a lélaktani háttér még durvább, mint az öldöklések.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-23 16:15:41
(#504)
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]
Uhh...A Resident evil-t én is láttam!Játszottam is az 5. részével amit csak xbox-ra meg ps3-ra adtak ki...megkell hagyni,nagyon nehéz és jó játék!

"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-20 14:14:48
(#503)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Vampire Knight

[Link]

Resi

[Link]

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-09 18:21:00
(#502)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Most Ouran Koukou Host Club-ot nézek és annyira, de annyira jó, könnyesre röhögöm magam rajta. hacsak nem szúrják el nagyon a végét, akkor ebből kedvenc lesz!

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-07 18:53:53
(#501)
Saya_13
Saya_13
[ Új arc ]
most jelenleg a fate/ stay night-ot nézem és ez előtt pedig code geass R2

Szerk: Saya_13 2009-03-07 18:54:25
beküldve: 2009-03-07 18:21:44
(#500)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
InuYasha - A vörösen lángoló Haurai sziget

Azon kívül, hogy a látványvilága szép, valamint az egyik főmonszta hasonlított egy dark elf corsair-hez nem sok mindent tud felmutatni. Igazából nem is tudom, mivel ment el a 88 perc.

Sherlock Holmes, a mesterkopó

Erre a Miyazaki rendezte japán-olasz sorozatra tiszta véletlenül akadtam rá. A már ismert 80-as évek beli mesét kell elképzelni. Öltönyös, pipázó nyomozó kutya pedig mindig menő. Az egyetlen bajom vele, hogy egy lemezre csak 3 részt tettek, a teljes sorozat pedig, ha jól tudom 25-30 rész körül van. Elsőre megérte a 950-et, csak adják ki a többi részt is.

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-07 18:28:24
beküldve: 2009-03-01 17:02:04
(#499)
Yume Tsuki
Yume Tsuki
[ Rászokóban ]
Amit most legutoljára láttam az a Vampire Knight és a Vampire Knight Guilty.
Nagyon nagyon tetszett!!
Ajánlom mindenkinek aki még nem látta!
Egyik kedvencem lett.

愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-01 16:41:49
(#498) Válasz .., (#497) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Ez most valami vicc, hogy egy rész alapján ítéled meg?

Igen, csak egy vicc.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-01 16:39:34
(#497) Válasz Aizen (#496) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Ez most valami vicc, hogy egy rész alapján ítéled meg?

beküldve: 2009-03-01 16:35:23
(#496)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
デビル メイ クライ
Devil Mar Cry

[Link]

Egy részt láttam, de eddig tetszett. Csak az első részről tudok véleményt mondani.

Történet: 10/8.
Zene: 10/10.
Grafika: 10/10.
Karakterek: 10/8.

Az egész: 10/9.

A történet már csak azért is nem tetszik, mert a főszereplőnek egy lányra kell vigyáznia.

A zenével meg voltam elégedve.

A grafikával nincs bajom.

A karakterek már más téma. A karakteri szakaszra azért adtam 10/8-at, mert van benne az a lány, akire vigyázni kell (hirtelen nem ugrik be a neve). Nem tudom miért, de nekem ezért vesztett pontot a karakteri szakasz.

Kérdés: Tetszett-e?

Válasz: Igen.

Csak amit mondtam, hogy a karakterek választása lett gáz.

,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-01 16:43:57
Oldalak: ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... <<>>