Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2009-01-11 23:52:00
(#450) A Traveller's diary
6 részes, pár perces részekből álló szürrealista agymenés.
A grafika teljes egészében kézzel rajzolt, és ez sajátos hangulatot ad neki. Meg a /számomra/ Yann Tiersen-hatású zenék is. Akinek mond valamit Michael Ende neve, ahhoz tudnám hasonlítani. Nincs benne semmi vér vagy brutalitás, erőszak, mégis azt mondom hogy 16+. Egyszerűen túl elvont.
Nekem mondjuk pont ezért tetszett
6 részes, pár perces részekből álló szürrealista agymenés.
A grafika teljes egészében kézzel rajzolt, és ez sajátos hangulatot ad neki. Meg a /számomra/ Yann Tiersen-hatású zenék is. Akinek mond valamit Michael Ende neve, ahhoz tudnám hasonlítani. Nincs benne semmi vér vagy brutalitás, erőszak, mégis azt mondom hogy 16+. Egyszerűen túl elvont.
Nekem mondjuk pont ezért tetszett
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Pedig Ayase nagyon távol áll a shotától. Én örülök, hogy van benne egy szebben kidolgozott karakter.
Egyébként nem értem a sok kis yaoi fangirlt, ahogy ódzkodnak a shotáktól és szidják mint a rossz pénzt. De igaz ez már más téma. Nem mondhatjuk, hogy kötelességük lenne elfogadni, elvégre a shotacon nincs egyenes kapcsolatban a yaoival (bár legtöbbször így ábrázolják).
Egyébként nem értem a sok kis yaoi fangirlt, ahogy ódzkodnak a shotáktól és szidják mint a rossz pénzt. De igaz ez már más téma. Nem mondhatjuk, hogy kötelességük lenne elfogadni, elvégre a shotacon nincs egyenes kapcsolatban a yaoival (bár legtöbbször így ábrázolják).
Bevallom egy kicsit rosszul fejeztem ki magam, de akkor most átfogalmazom: azt akartam kifejezni, hogy sokan azért nem szeretik az OgN-t, mert Ayase és Kanou között hatalmas nagy különbség van alkatilag, pl. sokszor annyira ''félre van rajzolva'' egy panel, hogy Kanou tenyere nagyobbnak tűnik, mint Ayase feje...
A shotát nagyon sok yaoi fan nem szereti - ezt bevallom, hogy képtelen vagyok megérteni. Ugyanúgy a képzelet szüleménye, mint egy adott yaoi... Na mindegy, ezt sem most fogom megfejteni. :)
9/28 NEVER FORGET
A manga sokkal jobb, az animét meg szvsz Jun Jun miatt érdemes a leginkább megnézni. (Jun Jun!! <3) Mellesleg a története / grafikája (Ayase enyhén nem tűnik annyinak, mint amennyi) miatt sok yaoi fan sem szereti.
Ayase nálam úgy általánosságban is egy kedvenc karakter.
A manga mellett még a a Locked in Heaven artbookot ajánlanám a kíváncsiabbaknak, nagyon szép.
Pedig Ayase nagyon távol áll a shotától. Én örülök, hogy van benne egy szebben kidolgozott karakter.
A Locked in Heaven artbookot be is szereztem, tényleg gyönyörű.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-01-11 19:09:20
(#447) Aishiteruze Baby
Általában nem szoktak nekem bejönni az ilyen lájtos shoujók, de ez most nagyon tetszett. Kb. annyira bonyolult, mint egy ötéves gyerek lelkivilága, de nagyon aranyos és szívet melengető. Kár, hogy nincs rendesen befejezve, úgyhogy ha az ember a történet végére kíváncsi, akkor a mangát kell elővennie.
Általában nem szoktak nekem bejönni az ilyen lájtos shoujók, de ez most nagyon tetszett. Kb. annyira bonyolult, mint egy ötéves gyerek lelkivilága, de nagyon aranyos és szívet melengető. Kár, hogy nincs rendesen befejezve, úgyhogy ha az ember a történet végére kíváncsi, akkor a mangát kell elővennie.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
még enm, de pont ezért nem szóltam még le
viszont a CC-t leszedtem pspre, meg van FF:VII emu psxről szal lenyomom mind2őt ;)
viszont a CC-t leszedtem pspre, meg van FF:VII emu psxről szal lenyomom mind2őt ;)
Áhá, szóval le akartad szólni..
Zenéje nagyon jó - főleg a játék után ( a legutolsó bossfight-ot az Advent Children beli verziójával nyomtam le - nagyon odab*szott ), amúgy szerintem egy kicsit kár volt erőltetni... az egész stílusa olyan lett mintha az FFVII és VIII keverékét nézném...
Persze a game az igazi, csak hát nem ez "compilation" széria...
beküldve: 2009-01-08 21:34:10
(#445) még enm, de pont ezért nem szóltam még le
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Dokurochan télleg 1 f*s, de a FFról ugy alkoss csak véleményt ha a játékkal is jáccottál.
Jól szóltál elvtárs.
De remélem te is játszottál vele...
beküldve: 2009-01-08 20:19:26
(#443) Nagyon régen láttam már, de a végét tényleg elkapkodták. Ha jól emlékszem, kb az 5-6. epizódig voltam vele úgy, hogy ''hű, ez nagyon jó!'' - aztán nagyon mélyre zuhant...
Egyszer nézhető, de ha kimaradt volna, azt sem bánnám.
Egyszer nézhető, de ha kimaradt volna, azt sem bánnám.
9/28 NEVER FORGET
Jyu Oh Sei, rövid de nem rossz anime:)
Jól indult, de utána... Sőt, inkább úgy mondanám, hogy kifejezetten ígéretes volt az eleje.
Viszont az avád tetszik. :)
thx, igen jól indult de a végén kicsit drámai fordulatot vett mondjuk én hiányoltam zagit a végéről hogy mi lett vele:(
de amúgy nem rossz darab nekem attól függetlenül hogy kicsit elkapkodták tetszett csakhát zagi+tiz hát tizt ki lehet találni de zagi?_?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Okane Ga Nai
A manga sokkal jobb, az animét meg szvsz Jun Jun miatt érdemes a leginkább megnézni. (Jun Jun!! <3) Mellesleg a története / grafikája (Ayase enyhén nem tűnik annyinak, mint amennyi) miatt sok yaoi fan sem szereti.
A manga mellett még a a Locked in Heaven artbookot ajánlanám a kíváncsiabbaknak, nagyon szép.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-08 17:59:31
Nincs az a seiyuu akinek a kedvéért én yaoit nézzek, még Takehitóért se. Na jó, csak őérte esetleg egy lájtosabb BL-t.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-07 19:30:28
(#439) Okane Ga Nai
Nem nem, még mindig nem vagyok yaoi fangirl. Csak mikor Tobita Nobuo adatlapját böngésztem megakadta a szemem a yaoi szerepein. Mindenképp hallani akartam Majort egy ilyen helyzetben, szóval a legszimpatikusabbnak tűnő műnek nekifutottam (igaz ebben speciel sem seme sem uke szerepet nem tölt be, de a részvét a fontos).
Összességében nem volt rossz. A yakuza nagyon furcsa mostanság. x) A kis uke látványa külön felüdülést nyújtott a többi karakter mellett. A sztori - már amennyi belefért ebbe a négy részbe - sem volt túl rossz, persze nem kiemelkedő. Legyen 7,8, nem, 8/10.
Nem nem, még mindig nem vagyok yaoi fangirl. Csak mikor Tobita Nobuo adatlapját böngésztem megakadta a szemem a yaoi szerepein. Mindenképp hallani akartam Majort egy ilyen helyzetben, szóval a legszimpatikusabbnak tűnő műnek nekifutottam (igaz ebben speciel sem seme sem uke szerepet nem tölt be, de a részvét a fontos).
Összességében nem volt rossz. A yakuza nagyon furcsa mostanság. x) A kis uke látványa külön felüdülést nyújtott a többi karakter mellett. A sztori - már amennyi belefért ebbe a négy részbe - sem volt túl rossz, persze nem kiemelkedő. Legyen 7,8, nem, 8/10.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jyu Oh Sei, rövid de nem rossz anime:)
Jól indult, de utána... Sőt, inkább úgy mondanám, hogy kifejezetten ígéretes volt az eleje.
Viszont az avád tetszik. :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-07 18:52:34
beküldve: 2009-01-07 18:28:00
(#437) Jyu Oh Sei, rövid de nem rossz anime:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-01-07 18:33:27
beküldve: 2009-01-07 18:20:16
(#436) Zero no Tsukaima ~ Princesses no Rondo OVA. Bővebben: [Link]
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.