Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
D.Gray-man 46.rész
Naruto shippuden 81.rész
Ez a rész jó volt csak kár hogy semi esélyük sincs hogy megtalálják a tábornokot
Naruto shippuden 81.rész
Ööö... figyu, sztem nem kellene epizódonként bejelentgetned, hogy épp mit nézel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-28 09:51:00
(#389) D.Gray-man 46.rész
Naruto shippuden 81.rész
Ez a rész jó volt csak kár hogy semi esélyük sincs hogy megtalálják a tábornokot
Naruto shippuden 81.rész
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Szerk: superanimefan 2008-10-28 09:51:24
No és elégedett vagy a befejezéssel?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-26 15:06:55
(#387) Death Note - végre valahára sikerült befejeznem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-26 07:38:22
(#386) Legutóbb láttam: Higurashi no Naku Koro ni (első évad):
hát...khmmm
hát...khmmm
Mostmár nagyjából világos az egész, de az utolsó részben még mindig van pár dolog, amit nem fogtam fel...
főleg az a jó, h úgy néztem legelőször, amikor AMVt csináltam belőle, és még nem láttam, h néha belenéztem az izgisebb részekbe, pl. mikor Shionnak le kell szednie a körmeit stb. és csak most néztem meg az egészet elejétől a végéig, és ezért volt pár olyan rész, amit már láttam...mind1, hnaptól nézem a 2. évadot, a Kai-t, és most (vagy már előbb, nemtom, csak én most hallottam róla) jelentették be a HNNKN Rei-t, a 3. évadot...jahh, és még a spec. részt is meg kell néznem jó szüneti időtöltés lesz
De azért még erről el kell mondanom h nagyon tetszett, izgalmas volt, olyannyira h amikor anyám felszólt tegnap h vacsi, nem bírtam lemenni, mert már az uccsó előtti résznél tartottam XD
Hiába, ez egy nagyon jó anime
főleg az a jó, h úgy néztem legelőször, amikor AMVt csináltam belőle, és még nem láttam, h néha belenéztem az izgisebb részekbe, pl. mikor Shionnak le kell szednie a körmeit stb. és csak most néztem meg az egészet elejétől a végéig, és ezért volt pár olyan rész, amit már láttam...mind1, hnaptól nézem a 2. évadot, a Kai-t, és most (vagy már előbb, nemtom, csak én most hallottam róla) jelentették be a HNNKN Rei-t, a 3. évadot...jahh, és még a spec. részt is meg kell néznem jó szüneti időtöltés lesz
De azért még erről el kell mondanom h nagyon tetszett, izgalmas volt, olyannyira h amikor anyám felszólt tegnap h vacsi, nem bírtam lemenni, mert már az uccsó előtti résznél tartottam XD
Hiába, ez egy nagyon jó anime
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-24 14:33:50
(#385) Láttam:
Vampire Kinght 1-4.rész
tervezem:
D.Gray-man 46.rész
Vampire Kinght 1-4.rész
tervezem:
D.Gray-man 46.rész
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-23 14:23:03
(#384) Soul Eatert néztem a 25. részig. Nagyon nagy anime, szerintem nálam belekerült az első 10-be. Sőt, rögtön a 2. helyre, az Ouran Kokou Host Club után
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2008-10-23 13:52:40
(#383) d.gray man 45.rész Jó volt.
beküldve: 2008-10-22 13:38:47
(#382) Slayers Revolution
Sajnos csak 13 részes lett, így sok történeti szál lezáratlan maradt, de legalább van miért várni a folytatást. Kezdés eléggé gyenge volt, de aztán beindultak az események, filler nem is volt. Nem csalódtam ebben a sorozatban sem, de még mindig a Try a legjobb. 8. pont
Natsume Yuujinchou
Nyári szezon legjobb sorozata. Nem vártam tőle sokat, így pozítívan csalódtam benne. Sorozatnak talán csak az eleje volt gyengébb, de végig a szeretet, békesség volt rá jellemző, így könnyű megszeretni. Kedvenc szereplőm Nyanko sensei, a duci cica nagyon vicces és aranyos, így már miatta is érdemes megnézni a sorozatot. Anime nálam bekerült a legjobb 10 közé. 9 pont.
Sajnos csak 13 részes lett, így sok történeti szál lezáratlan maradt, de legalább van miért várni a folytatást. Kezdés eléggé gyenge volt, de aztán beindultak az események, filler nem is volt. Nem csalódtam ebben a sorozatban sem, de még mindig a Try a legjobb. 8. pont
Natsume Yuujinchou
Nyári szezon legjobb sorozata. Nem vártam tőle sokat, így pozítívan csalódtam benne. Sorozatnak talán csak az eleje volt gyengébb, de végig a szeretet, békesség volt rá jellemző, így könnyű megszeretni. Kedvenc szereplőm Nyanko sensei, a duci cica nagyon vicces és aranyos, így már miatta is érdemes megnézni a sorozatot. Anime nálam bekerült a legjobb 10 közé. 9 pont.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-10-22 10:33:35
(#381) Én látam:
-Soul Eater 13.rész
-D.Gray-man 42.rész
-Soul Eater 13.rész
-D.Gray-man 42.rész
beküldve: 2008-10-21 11:09:50
(#380) A Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t néztem meg (igaz, csak úgy nagy vonalakban). Nagyon szeretem ezt a mangát, az animevel viszont sokáig úgy voltam, hogy vajon nekiálljak-e. Láttam előzőleg belőle pár képet... azokon nagyon nem tetszett, ahogy pl. a srácokat megvalósították (konkrétan a szájuk nagyon zavaró, meg szegény Yuki.) De azt kell, hogy mondjam, kellemesen csalódtam; nagyon jó! Azt, ami nem jött be előzőleg kb. az első részben megszoktam és onnantól csak a poénáradat van. (Yuki is úgy jó, ahogy van elvégre
őt amúgy is mindig lánynak nézik, nem lehetett volna fiúsabbra rajzolni.
Tetszett, remélem folytatják, bár még a mangának se látszik a vége...Vagy? Még csak a 63. fejezetnél vagyok, szóval nem tudom biztosan.^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-10-20 19:14:54
(#379) Red Garden+OVA
Az anime érdekes kombinációja volt a szörnyhentelős akciónak és a slice-of-life drámának. Leginkább a karakterek fogtak meg benne, mindegyikük reális egyéniség volt és hitelesen reagáltak az egyes szituációkra, pl: az első harcok leginkább csak a menekülésről és sikoltozásról szóltak. A befejezést sajna eltolták, örültem volna, ha válaszokat is kapok, nem csak kérdéseket, de sajnos ilyesmi nem történt. Úgy tűnt, mintha hosszabbra terezték volna a sorozatot és azokra az epizódokra, amikben a válaszok lettek volna, már nem jutott volna pénz. Ráadásul a lezárás sem az én szájízem szerint történt.
Az anime másik érdekessége volt, amire szerencsére már előre felkészültem, hogy az első epizódokban a szereplők csak úgy random énekelgetni kezdtek… hamisan… feltételezem szándékosan, mert a női seiyuuk azért valamilyen szintem általában tudnak énekelni (Takehitót most inkább hagyjuk ki, mert őt nem bántjuk ).
Összességben tetszett a sorozat, a történeti hiányosságok ellenére is, mert a karakterek számomra elvitték a hátukon, de a lezárást még most is emésztem.
Az OVA-nak viszont szerintem nem sok értelme volt, gyakorlatilag semmit se tett hozzá a sztorihoz és válaszokat ugyanúgy nem kaptam a kérdéseimre. Egyetlen említésre méltó dolog benne a terhes mecha , mert az eléggé WTF volt.
Az anime érdekes kombinációja volt a szörnyhentelős akciónak és a slice-of-life drámának. Leginkább a karakterek fogtak meg benne, mindegyikük reális egyéniség volt és hitelesen reagáltak az egyes szituációkra, pl: az első harcok leginkább csak a menekülésről és sikoltozásról szóltak. A befejezést sajna eltolták, örültem volna, ha válaszokat is kapok, nem csak kérdéseket, de sajnos ilyesmi nem történt. Úgy tűnt, mintha hosszabbra terezték volna a sorozatot és azokra az epizódokra, amikben a válaszok lettek volna, már nem jutott volna pénz. Ráadásul a lezárás sem az én szájízem szerint történt.
Vagy lett volna happy vagy lett volna tragikus, de ne ez! A lányok túlélték ugyan a harcot, de elveszítették az összes eddigi emléküket, ezzel gyakorlatilag semmissé téve azt a karakterfejlődést, amin átmentek.
A karakterdizájn egyedi volt, de nem lett volna problémám vele, ha nem lettek volna azok az orrok (amiktől még az Utena szereplői is sírva menekülnének), de egy idő után egészen megszokta őket a szemem.Az anime másik érdekessége volt, amire szerencsére már előre felkészültem, hogy az első epizódokban a szereplők csak úgy random énekelgetni kezdtek… hamisan… feltételezem szándékosan, mert a női seiyuuk azért valamilyen szintem általában tudnak énekelni (Takehitót most inkább hagyjuk ki, mert őt nem bántjuk ).
Összességben tetszett a sorozat, a történeti hiányosságok ellenére is, mert a karakterek számomra elvitték a hátukon, de a lezárást még most is emésztem.
Az OVA-nak viszont szerintem nem sok értelme volt, gyakorlatilag semmit se tett hozzá a sztorihoz és válaszokat ugyanúgy nem kaptam a kérdéseimre. Egyetlen említésre méltó dolog benne a terhes mecha , mert az eléggé WTF volt.
Szerk: Mariko 2008-10-20 19:15:06
beküldve: 2008-10-17 21:20:11
(#378) Hümm Bleach? Állítólag jó. Nee? De nekem nincs idegem egy újabb végtelen történethez. xD Amúgy legutóóóbb... Jaigen
Jigoku Shoujo. Most Futakomorit nézem. :P Kellemes csalódás mind a kettő.
Jigoku Shoujo. Most Futakomorit nézem. :P Kellemes csalódás mind a kettő.
"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."
Á, ez fájt xD Viszont nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, nem gondoljátok?
De. Legutóbb láttam Black Lagoon 2. sorozatát. Kicsit talán még az elsőnél is jobb.
én meg hellsing ultimate ova1-et és bleach 184.rész
Én a Hellsing animét láttam...POCSÉK!
A Bleach tetszett, bár kicsit nehezen bírom, hogy kb. a 170-es résztől átváltottak egy másik szálra, de még így is jó.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Á, ez fájt xD Viszont nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, nem gondoljátok?
De. Legutóbb láttam Black Lagoon 2. sorozatát. Kicsit talán még az elsőnél is jobb.
én meg hellsing ultimate ova1-et és bleach 184.rész
The life already only so.