Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Á, ez fájt xD Viszont nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, nem gondoljátok?
De. Legutóbb láttam Black Lagoon 2. sorozatát. Kicsit talán még az elsőnél is jobb.
no pussy, just the dicks
Á, ez fájt xD Viszont nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, nem gondoljátok?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: SötétOldal 2008-10-13 22:27:39
beküldve: 2008-10-13 22:21:41
(#371) Rossz fiú alatt a nem szobatisztákat értitek?
no pussy, just the dicks
Good girls love bad boys.
ccc megvan XD
A jófiúk unalmasak ennyi XD
MIANEVED?!
Detto.
Én mindenben a "romlott" karaktereket kedvelem, de hogy miért....
Én mindenben a "romlott" karaktereket kedvelem, de hogy miért....
MIANEVED?!
Shirosaki szintén a kedvenceim közé tartozik, mind szinkron, mind karakter jellem tekintetében... Nem tom, engem valahogy vonzanak az ilyen velejükig romlott fazonok... Mondjuk Grimmjow-t csak a "pályafutása" vége felé szerettem meg. Igaz, nem is pontosan értem, mire fel...
Paku Romi az a koreai nő, aki Toshirou meg Ed Elric? Vagy keverem?
Remélm nem baj, h én válaszolom :)
Igen ő az
Ichigo seiyuu-ját én is szeretem^^
Meg Byakuya... Hátborzongatóan "nyugodt" hang...
Na és persze Grimmjow és Shirosaki
A nevetésük~~ hátborzongatóak azok is XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-13 21:46:51
Nekem a nagy kedvencem Ichigo seyuuja, kár, hogy az ő nevéhez egyelőre -amennyire én tudom - csak ez az egy anime köthető, remélem, lassan lesz több is: ) Mondjuk az is igaz, hogy eleinte nem szerettem - talán, mert a magyarral kezdtem -, de most már egészen a szívemhez nőtt. A másik favorit Paku Romi
Paku Romi az a koreai nő, aki Toshirou meg Ed Elric? Vagy keverem?
no pussy, just the dicks
Nekem a nagy kedvencem Ichigo seyuuja, kár, hogy az ő nevéhez egyelőre -amennyire én tudom - csak ez az egy anime köthető, remélem, lassan lesz több is: ) Mondjuk az is igaz, hogy eleinte nem szerettem - talán, mert a magyarral kezdtem -, de most már egészen a szívemhez nőtt. A másik favorit Paku Romi
Tény, néhány seiyuuval én is így vagyok Igaz, a maga módján mindegyik elég jellegzetes, bár még így is akadt már egy-kettő, akiket összetévesztettem a hasonlóság miatt.
Akit még biztosan megismerek mindenhol az FMA-ból Envy seiyuu-ja.
KEDVENC seiyuu-m
MIANEVED?!
Tény, néhány seiyuuval én is így vagyok Igaz, a maga módján mindegyik elég jellegzetes, bár még így is akadt már egy-kettő, akiket összetévesztettem a hasonlóság miatt.