Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-10-08 18:42:47
(#345) Kicsit nehézkesen de sikerült a végére érnem a Slayers Revolutionnak. Az első subos verziót, amit letöltöttem az Istenért se akarta elvinni a gépem, csak a másodikat.
Egy picit érződött rajta, hogy sokadik rókabőr (mondjuk szerintem már a Premiumon is), a Next szintjét meg se közelítette, de még a Try-al szemben is alulmaradt. Ennek ellenére jó volt újra látni a régi szereplőket, bár örültem volna, ha a régi visszatérő poénok (Lina lelaposmellűzése, kricsni felrobbantása) kicsit többet jönnek elő. Azért viszont plusz pont jár, hogy mégha csak közvetlenül, de újra elővették Rezót (ő a kedvenc Slayers gonoszom ).
A sztori nem véleményezem, mert gyakorlatilag kettévágták.
Kuroshitsuji ep 1.
Már most látszik, hogy az anime nem fogja teljesen követni a mangát, kicsit darkosabbra vették a figurát, mondjuk én amúgy is szerettem a manga darkosabb pillanatait. Sebastian szinkronja nagyon jó lett és Ciel is cuki, ha nem lenne ilyen morcos és koravén valószínűleg nem is kedvelném. A kövi részben jönnek a maffiózók és Sebastian végre megmutatja mire is képes ő igazából!
Az ED tényleg cuki lett: Chibik!
Egy picit érződött rajta, hogy sokadik rókabőr (mondjuk szerintem már a Premiumon is), a Next szintjét meg se közelítette, de még a Try-al szemben is alulmaradt. Ennek ellenére jó volt újra látni a régi szereplőket, bár örültem volna, ha a régi visszatérő poénok (Lina lelaposmellűzése, kricsni felrobbantása) kicsit többet jönnek elő. Azért viszont plusz pont jár, hogy mégha csak közvetlenül, de újra elővették Rezót (ő a kedvenc Slayers gonoszom ).
A sztori nem véleményezem, mert gyakorlatilag kettévágták.
Kuroshitsuji ep 1.
Már most látszik, hogy az anime nem fogja teljesen követni a mangát, kicsit darkosabbra vették a figurát, mondjuk én amúgy is szerettem a manga darkosabb pillanatait. Sebastian szinkronja nagyon jó lett és Ciel is cuki, ha nem lenne ilyen morcos és koravén valószínűleg nem is kedvelném. A kövi részben jönnek a maffiózók és Sebastian végre megmutatja mire is képes ő igazából!
Az ED tényleg cuki lett: Chibik!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-07 23:01:58
(#344) 3 napja láttam a Vexille - 2077 Japan Isolation nevezetű scifi alkotást.
Jellemzése: élethű CGI /nem annyira mindenkisszellőtőlszállahajas zanaszét-stílus mint a FinalFantasyben /. Nagyon jó alapszituáció, kevésbé nagyon jó feldolgozás. Egész jó karakterek. Egyszer megéri megnézni, de másodjára már biztos nem akarom. Pedig nem áll mesze a jótól.
Egy hete meg a Pale Cocoonhoz volt szerencsém. 24 perces OVA, de a legsötétebb régi Galaktika novellákat idézi. 3 szereplő, 2 helyszín, és valami irgalmatlan súlyos. Csak aki a komoly scifit szereti /értsd: Lem és Philip K Dick szintűeket/ annak ajánlom. De annak nagyon.
Jellemzése: élethű CGI /nem annyira mindenkisszellőtőlszállahajas zanaszét-stílus mint a FinalFantasyben /. Nagyon jó alapszituáció, kevésbé nagyon jó feldolgozás. Egész jó karakterek. Egyszer megéri megnézni, de másodjára már biztos nem akarom. Pedig nem áll mesze a jótól.
Egy hete meg a Pale Cocoonhoz volt szerencsém. 24 perces OVA, de a legsötétebb régi Galaktika novellákat idézi. 3 szereplő, 2 helyszín, és valami irgalmatlan súlyos. Csak aki a komoly scifit szereti /értsd: Lem és Philip K Dick szintűeket/ annak ajánlom. De annak nagyon.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-10-07 22:20:06
(#343) maradjunk annyiban h Lelouch és Light messze állnak egymástól...nézd végig, utána te is ezt mondod
jah és a Code Geass veri a desznótot.
azért persze nem rossz ha képes vagy elrugaszkodni a valóságtól kicsit jobban, és szereted a mechákat.ha nem szereted, mostantól fogod ergó nézd meg
ja és ezerszer jobb vége van mint a DNnek (elsősorban ezért mondom h veri a CG, de persze másért is xD)
jah és a Code Geass veri a desznótot.
azért persze nem rossz ha képes vagy elrugaszkodni a valóságtól kicsit jobban, és szereted a mechákat.ha nem szereted, mostantól fogod ergó nézd meg
ja és ezerszer jobb vége van mint a DNnek (elsősorban ezért mondom h veri a CG, de persze másért is xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-10-07 22:21:46
Vér? Pörgettyűzés közben..? Nehezen tudom elképzelni
Hogy történt a ,,brütális" baleset?
Olyan brutális hangot adott ki a búgócsiga, hogy elpattant az ér az ember fülében.
beküldve: 2008-10-07 21:33:21
(#340) Én jelenleg a code geass-t nézem. A főszereplő jelleme hihetetlenül hasonlír light jellemére a death note-ból
A másik pedig a ranma 1/2. Eléggé elborult történet, de azért jó.
A másik pedig a ranma 1/2. Eléggé elborult történet, de azért jó.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Vér? Pörgettyűzés közben..? Nehezen tudom elképzelni
Edit: Akkormár bekommentelem, hogy jelenleg a Trigunt nézem, 7. epizódnál tartok, plusz nézem még a Dungeons and Dragons nevezetű, hetven-nyolcvanas évekbeli fantasy rajzfilmsorozatot (műfajilag nem anime, de azért mégis)
Edit: Akkormár bekommentelem, hogy jelenleg a Trigunt nézem, 7. epizódnál tartok, plusz nézem még a Dungeons and Dragons nevezetű, hetven-nyolcvanas évekbeli fantasy rajzfilmsorozatot (műfajilag nem anime, de azért mégis)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-10-07 21:00:48
beküldve: 2008-10-07 20:35:41
(#338) Kuroshitsuji episode 1.
Mikor először hallottam a címét egyből az ugrott be, hogy "nem valami eredeti..."
De 3 generációnyi Walter is van benne. Tényleg hasonlítanak. :'D
Szóval, egész érdekes. Azt hiszem itt is az lesz, mint a Lovelessnél. Először a shota érdekel, aztán mégis áttérek a shota idősebb haverjára. Ciel olyan kis antiszoc pofával járkál, egy shota legyen vidám.
Sebastian, na az. Az valami. Mást nem tudok még róla mondani, de eddig szépen teljesít mint fangirl-dream karakter. :'D Azt hiszem kezdem érteni, hogy miért fogyott el előbb a Sebi figura mint a Ciel.
Opening nem tetszik, általában nem szeretem a férfi vokált. Az ending viszont mind képileg mind maga a zene elnyerte a tetszésem már elsőre.
Mikor először hallottam a címét egyből az ugrott be, hogy "nem valami eredeti..."
De 3 generációnyi Walter is van benne. Tényleg hasonlítanak. :'D
Szóval, egész érdekes. Azt hiszem itt is az lesz, mint a Lovelessnél. Először a shota érdekel, aztán mégis áttérek a shota idősebb haverjára. Ciel olyan kis antiszoc pofával járkál, egy shota legyen vidám.
Sebastian, na az. Az valami. Mást nem tudok még róla mondani, de eddig szépen teljesít mint fangirl-dream karakter. :'D Azt hiszem kezdem érteni, hogy miért fogyott el előbb a Sebi figura mint a Ciel.
Opening nem tetszik, általában nem szeretem a férfi vokált. Az ending viszont mind képileg mind maga a zene elnyerte a tetszésem már elsőre.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-06 09:41:12
(#337) Animék közül most éppen a Shugo Chara! fut nálam... japánban még csak most lett vége... 51 részes, a 12. résznél járok... nekem nagyon tetszik... igazi kis kawaii-sorozat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-06 09:30:33
(#336) Nos, végre volt időm és befejeztem a Bakuuten Shoot Beyblade G-Revolutiont Nagyon jó volt, kicsit komolyabb témájú mint a V-Force vagy a sima. Az első fele kicsit könnyedebb, de a BEGA megjelenése után már igazi drámai hangulat uralkodik a sorozaton. Főleg amikor Kai harcol Broklynnal...
És igaza volt Sennek, a vége felé (pontosabban Kai és Tyson csatájától) Az egész harc annyira dragonball jellegű lesz (néha még a vér is folyik)
És igaza volt Sennek, a vége felé (pontosabban Kai és Tyson csatájától) Az egész harc annyira dragonball jellegű lesz (néha még a vér is folyik)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jelentem, hogy az R2-t is nézem, az is hozza a szinvonalat.
Hakushaku to yousei, Tales of the Abyss, To aru Majutsu no Index, 1. rész: mindegyik felkeltette az érdeklődésem, nagyon jó új sorozatokra lehet számítani. A grafika valamennyi esetben kiemelkedő, ajánlom mindenkinek őket. Eddig legjobban a To aru... tetszik.
Hakushaku to yousei, Tales of the Abyss, To aru Majutsu no Index, 1. rész: mindegyik felkeltette az érdeklődésem, nagyon jó új sorozatokra lehet számítani. A grafika valamennyi esetben kiemelkedő, ajánlom mindenkinek őket. Eddig legjobban a To aru... tetszik.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-10-05 20:00:52
(#334) Most a Code geass R2-t fejeztem be, mivel kijött az utolsó rész. Simán tudnék nézni még egy évadot belőle! All hail Lelouch!
A másik befejezett darab a Vampire Knight.
A Code geass bekerült a top 3-ba, mert marha jó a cselékménye. Imádom az ilyen csavaros történeteket, ahol sose tudni, hogy mi fog történni.
A Vampire Knight meg azért tetsztett mert vámpíros! És az alapból plusz pont. Meg az alapsztori is jó.
A másik befejezett darab a Vampire Knight.
A Code geass bekerült a top 3-ba, mert marha jó a cselékménye. Imádom az ilyen csavaros történeteket, ahol sose tudni, hogy mi fog történni.
A Vampire Knight meg azért tetsztett mert vámpíros! És az alapból plusz pont. Meg az alapsztori is jó.
beküldve: 2008-10-05 19:10:07
(#333) Dark-sannak + pont végre másvki is felfedezte eme mesterművet
remélem az R2t is láttad, mert ha nem akk sürgősen pótold
jaa legutóbb a Jyuu oh Sei volt terítéken jókis anime csak kevééés aza 11 rész...
remélem az R2t is láttad, mert ha nem akk sürgősen pótold
jaa legutóbb a Jyuu oh Sei volt terítéken jókis anime csak kevééés aza 11 rész...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-10-05 19:07:04
(#332) A végére értem a Narutónak, pontosabban a 135. résznél véget vetettem a sorozatnak. A fillerekből már köszönöm szépen nem kérek, volt néhányhoz szerencsém a 100. rész környékén és annyi bőven elég is volt belőlük. Igazából a sorozat semmi emlékezeteset sem tudott nyújtani nekem. Naruto és Sasuke (de irritált a gyerek ) rivalizálós barátsága valahogy nem tudott meghatni, azok a szereplők, akik meg érdekeltek volna, szinte alig szerepeltek.
A magam részéről a Shippudent már hanyagolom, és inkább megmaradok a Bleachnél.
Antique Bakery
Először, tartottam a sorozattól, mert sok helyen BL-ként tartják számon, de a bishik+sütik kombó elég vonzó volt ahhoz, hogy legyőzzem az ellenérzéseimet. Szerencsére szó sincs BL-ről (leszámítva egy-két részt, ahol Ono szerelmi élete a téma), inkább egy aranyos kis slice-of-life történet egy cukrászda dolgozóiról. A sok CGI kicsit bántotta a szememet, de idővel hozzászoktam (hogy minek egy drámába, azt sose fogom megérteni). Az OP viszont CGI ide vagy oda, nagyon jóra sikeredett, a Hachikuro OP-okat juttatta eszembe.
*most gyorsan fedezékbe húzódik, mielőtt még a Naruto fanok elolvassák ezt*
A magam részéről a Shippudent már hanyagolom, és inkább megmaradok a Bleachnél.
Antique Bakery
Először, tartottam a sorozattól, mert sok helyen BL-ként tartják számon, de a bishik+sütik kombó elég vonzó volt ahhoz, hogy legyőzzem az ellenérzéseimet. Szerencsére szó sincs BL-ről (leszámítva egy-két részt, ahol Ono szerelmi élete a téma), inkább egy aranyos kis slice-of-life történet egy cukrászda dolgozóiról. A sok CGI kicsit bántotta a szememet, de idővel hozzászoktam (hogy minek egy drámába, azt sose fogom megérteni). Az OP viszont CGI ide vagy oda, nagyon jóra sikeredett, a Hachikuro OP-okat juttatta eszembe.
*most gyorsan fedezékbe húzódik, mielőtt még a Naruto fanok elolvassák ezt*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-29 11:48:45
(#331) Tales Of Symphonia
Game a konzolban 10 pontot kapott és szerencsére az anime hűen követi a játék eseményeit, egyedül annyi a különbség, hogy az animében a helyszínek sokkal rövidebbek. De így is hozza az RPGs hangulatot , sztori is izgalmas, fordulatos és megható. Fantasy kedvelőknek mindenképp ajánlom mert nagyon jó.
Eddig az anime a game első felét dolgozza fel, de szerencsére a napokban jelentették be a folytatást, ami pont ott fog indítani ahol az anime abba maradt.
Címe Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter lesz.
Kedvencem Kratos volt, sajnos a sármos angol hangja után a Japán hangja eléggé öregíti.
Negatívum annyi, hogy egy nagyon hosszú játék első felét 4 részbe sűrítették össze, de így is top 10es lett.
9 pont
Game a konzolban 10 pontot kapott és szerencsére az anime hűen követi a játék eseményeit, egyedül annyi a különbség, hogy az animében a helyszínek sokkal rövidebbek. De így is hozza az RPGs hangulatot , sztori is izgalmas, fordulatos és megható. Fantasy kedvelőknek mindenképp ajánlom mert nagyon jó.
Eddig az anime a game első felét dolgozza fel, de szerencsére a napokban jelentették be a folytatást, ami pont ott fog indítani ahol az anime abba maradt.
Címe Tales of Symphonia: Tethe'alla Chapter lesz.
Kedvencem Kratos volt, sajnos a sármos angol hangja után a Japán hangja eléggé öregíti.
Negatívum annyi, hogy egy nagyon hosszú játék első felét 4 részbe sűrítették össze, de így is top 10es lett.
9 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym