Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Jé, most hogy mondod, tényleg... Bár, gyanítom, nekem csak azért nem tűnt fel, mert nem szeretem Byakuyát.
Én egyből megismertem, van egy jellegzetes hangja amit bármikor felismerek
MIANEVED?!
Jé, most hogy mondod, tényleg... Bár, gyanítom, nekem csak azért nem tűnt fel, mert nem szeretem Byakuyát.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ma "végeztem ki" a Romeo x Juliet című Gonzo alkotást,
Én a 17. résznél vagyok
Azt tudod, h Tybalt hangja = Bleach, Kuchiki Byakuya hangjával?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-12 18:14:25
(#357) Ma "végeztem ki" a Romeo x Juliet című Gonzo alkotást, és igen vegyes érzésekkel álltam fel a monitortól. Voltak benne olyan részek, amik nagyon tetszettek, de azért egy két csavarnak nem igazán örültem.
A vége, hát... nem győzött meg különösebben, számomra úgy tűnt, mintha egy kicsit elkapkodták volna a befejezést.
Például annak, hogy Tybaltot pont Romeo bátyjának szánták... ettől majdnem dobtam egy hátast... Ugyanakkor a Benvolio/Cordelia szál kifejezetten tetszett.
A vége, hát... nem győzött meg különösebben, számomra úgy tűnt, mintha egy kicsit elkapkodták volna a befejezést.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-10-12 17:48:08
(#356) Suzumiya Haruhi no Yuutsu
XD hát...elég sokmindent nem értettem...mentségemre legyen mondva h angol felirattal néztem meg (nah jó...ez nem mentség XDXD) pojénos volt..meg aranyos...de azért azt ajánlom h ha szigorúbbak a szüleid akkor ne előttük nézd meg...pl.:
XD hát...elég sokmindent nem értettem...mentségemre legyen mondva h angol felirattal néztem meg (nah jó...ez nem mentség XDXD) pojénos volt..meg aranyos...de azért azt ajánlom h ha szigorúbbak a szüleid akkor ne előttük nézd meg...pl.:
minden egyes alkalommal, amikor Mikurut átöltözteti Haruhi...
én a szüleim előtt néztem a nagytévén...hát...khmkhm...de végül nem sokat szóltak hozzá XD még szerencse "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-12 17:35:56
(#355) Ránézek majd de alapból nem vagyok nagyon oda sci-fi és mecha animékért. Mind1 most el is kezdem.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-12 17:13:49
(#354) amit Dark-san említett a Code Geassról az kérlek tényleg így van...a híresebb animéket már megnéztem többnyire (már ami érdekelt) és azok közül tényleg kimagaslik nálam, nem übereli semmi...én nem hagynám ki a hejedben Ha melesed ugy gondolom h te is azona véleményen leszel mint mi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-10-12 15:40:33
(#353) Hellsing OVA 1. és 2.
Hát, ez sokkal jobban tetszik, mint a sorozat, de mintha picit több vér lenne benne XD
Szerintem még ma megnézem a 3. és 4. ha minden jól megy.
Hát, ez sokkal jobban tetszik, mint a sorozat, de mintha picit több vér lenne benne XD
Szerintem még ma megnézem a 3. és 4. ha minden jól megy.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-12 14:42:36
(#352) Nálam is van sok olyan anime, ami nálam 10 pontos és sokkal jobbnak érzem mint más híres animéket. Pl Suikoden, SP, de a MAL listámon meglehet nézni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ott az aláírásban a MAL profilom, ott meg lehet nézni mennyi animét láttam eddig. Gondolom vannak tapasztaltabbak, de azért kezdőnek sem mondanám magam. Ha az FMP és CG tetszik akkor mi van?! Baj?!
Igen, mint azt a hozzászólásomból is láthattad HATALMAS, égető probléma. Mivel vasárnap van ezért nem tudtalak feljelenteni, de hétfőn délután kettőig ez mindenképpen meg fog történni! Aztán majd a fogdában, kihalgatás előtt lesz ám időd gondolkodni, hogy melyik anime is tetszen Neked!
FELELNI FOGSZ!
Amúgy Téged ki bántott? Csak megjegyeztem, hogy ha a FMP jobb annál, akkor legalább még 5-10 anime. Természetesen az Én értékrendem szerint
És csakazért sem nézem meg a MAL profilod
És csakazért sem nézem meg a MAL profilod
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 13:48:39
Ott az aláírásban a MAL profilom, ott meg lehet nézni mennyi animét láttam eddig. Gondolom vannak tapasztaltabbak, de azért kezdőnek sem mondanám magam. Ha az FMP és CG tetszik akkor mi van?! Baj?!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-12 13:20:00
Code Geass R2: röviden mestermű. Kicsit hosszabban: egyértelműen a legjobb az elmúlt évek animéi között. Nálam új kedvenc és csak az FMP vetekedhet vele.
Hm...csak a FMP? Kíváncsi vagyok mennyi és milyen animéket láttál eddig
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-12 11:18:59
(#348) Code Geass R2: röviden mestermű. Kicsit hosszabban: egyértelműen a legjobb az elmúlt évek animéi között. Nálam új kedvenc és csak az FMP vetekedhet vele.
Megnéztem a picture dramakat is, azokat egyszerűen látni (vagy inkább hallani) kell!!!
Megnéztem a picture dramakat is, azokat egyszerűen látni (vagy inkább hallani) kell!!!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-12 11:19:41
Sajnos a Yami no matsuei esetében a mangával se mész többre, mert kicsit továbbviszi ugyan a sztorit, de félbehagyta a mangaka. A hivatalos álláspont szerint csak függőben van, de már évek óta nem jött ki hozzá újabb fejezet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-09 19:16:14
(#346) Most fejeztem a Yami no matsuei-t.
Egész jó darab. Nekem tetszett mert alapból szeretem az olyan témát, ahol csak úgy ripsz-ropsz varázsolgatnak a jelenkorban. Meg persze azt ami bishounen!
A történet lényege az, hogy a természetfeletti lényeknek/jelenségeknek minisztériumának egyik munkacsoportja, hogyan oldja meg a kényes ügyeket. A főszereplők múltja eléggé rejtélyes, de e mellett mindegyikük igazi egyéniség.
(Zárójelben megjegyzendő: enyhén yaoi (inkább slash), habár magam nem rajongok érte, de itt még elviselhető).
Talán az lehet bosszantó, hogy a vége be is van fejezve, meg nem is. Ez is olyan tipikus, hogy ha tudni akar mindent az ember akkor el kell olvasni a mangát.
Egész jó darab. Nekem tetszett mert alapból szeretem az olyan témát, ahol csak úgy ripsz-ropsz varázsolgatnak a jelenkorban. Meg persze azt ami bishounen!
A történet lényege az, hogy a természetfeletti lényeknek/jelenségeknek minisztériumának egyik munkacsoportja, hogyan oldja meg a kényes ügyeket. A főszereplők múltja eléggé rejtélyes, de e mellett mindegyikük igazi egyéniség.
(Zárójelben megjegyzendő: enyhén yaoi (inkább slash), habár magam nem rajongok érte, de itt még elviselhető).
Talán az lehet bosszantó, hogy a vége be is van fejezve, meg nem is. Ez is olyan tipikus, hogy ha tudni akar mindent az ember akkor el kell olvasni a mangát.
Szerk: Dora-chan 2008-10-09 19:18:31