Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Túl vagyok az Air movie-n és most mindenhol ezt dícsérem. Nagyon jó volt, igazi mestermű ez az anime. Aki szereti a szomorkás szerelmi történeteket, azoknak kötelező darab. 10/10.
Ezt el sem olvastam. Szégyen, hogy valaki ilyet le mer írni.
No Magyar nyelv!
Ezt el sem olvastam. Szégyen, hogy valaki ilyet le mer írni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-19 23:43:20
(#314) Én a Rosario+vampire első évadját néztem végig és ma fejeztem be a Solát.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Totoro DVDn..
..hm...nekem tetszett, mondjuk személy szerint a Vándorló Palotát jobban szeretem, mint Hayao Miyazaki filmet, de ez is jó volt. Egy kicsit olyan "mesésebb" sztori, meg nem volt benne nagyon semmi kaland, meg fordulat. A húgommal néztem, neki is tetszett.
..hm...nekem tetszett, mondjuk személy szerint a Vándorló Palotát jobban szeretem, mint Hayao Miyazaki filmet, de ez is jó volt. Egy kicsit olyan "mesésebb" sztori, meg nem volt benne nagyon semmi kaland, meg fordulat. A húgommal néztem, neki is tetszett.
nekem nem tetszett a totoro de a vándorló palota viszont tetszet
nekem mind tetszik
Most fejeztem be a Death Note Specialt
Ezr már írtad. Milyen volt?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-19 16:35:55
(#311) beküldve: 2008-08-19 16:30:20
(#310) Legutóbb Full Metal Alchemist-et láttam az Animaxon. Volt pár rész ait kihígytam ezeket most pótolom
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-08-19 16:30:31
beküldve: 2008-08-19 16:20:36
(#309) Én legutóbb neten néztem a D.n.Angel-t. Annak is szép grafikája van és a történet is jó, csak szegény Dark-nak adhattak volna több szerepet, mert igy kicsit suta lett.
Hao-san
Totoro DVDn..
nekem nem tetszett a totoro de a vándorló palota viszont tetszet
beküldve: 2008-08-19 14:10:04
(#307) Totoro DVDn..
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-19 13:56:43
(#306) A Persona Trinity Soult nézem jelenleg. Nem rossz, bár eddig elég lassú volt a történet. /irónia/ Milyen "jó", hogy a fordítók azelőtt dobták a sorozatot, mikor már történne is valami. /irónia/ Egyébként még elég kusza történet, inkább várok a végéig a teljes értékeléssel. De elég jó, pláne az idei felhozatalhoz képest.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-17 18:35:01
(#305) Most olvastam a Death Note mangát + megnéztem a FMA Foumoffu összes részét
beküldve: 2008-08-16 15:28:40
(#304) Néhány napja láttam a Golden Boyt végig :) Eszméletlen jó volt, csak rettenet rövid :(
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hm... najó, meglesem. Már nagyon kivi vok rá
Köszi :)
A Preatart meg sztem egyenlőre mellőzöm, most nem vok olyan magical girl szériámban... de azért felírom a listára!
Köszi :)
A Preatart meg sztem egyenlőre mellőzöm, most nem vok olyan magical girl szériámban... de azért felírom a listára!
lumana.wordpress.com
Ma néztem meg a tévében a Kiki - A boszorkányfutárt. Nekem tetszett, hangulatos kis Miyazaki-film. Messze nincs a mester legjobb művei közt, de nem is az utolsó (azért még van mit bepótolnom Miyazaki-filmekből).
Azt én is láttam és jó volt. De nem tudtam, hogy lesz. Csak épp rákapcsoltam a magyar televízióra és pont az elejére.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-08-13 22:34:37
(#301)