Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2008-07-13 10:58:43
(#255) Higurashi no Naku Koro ni :
tegnap előtt kezdtem el nézni, és már majdnem befejeztem
ajánlom mindenkinek
tegnap előtt kezdtem el nézni, és már majdnem befejeztem
ajánlom mindenkinek
a legjobb benne, amikor a cuki lányok bevágják a horrorisztikus pofákat, olyan, mintha egyszer csak hidegvizet öntenének rád, kiábrándító
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-07 15:03:39
(#254) Befejeztem néhány sorozatot, így jöjjön a végleges ítélet :
Shigofumi: gyenge kezdés, annál jobb befejezés. Néhol már tényleg az Air-hoz közelített érzelem szempontjából. Leginkább a 10. rész volt megható, de Fumika sorsával foglalkozó részek nagyságrendekkel jobbak voltak, mint azok, amelyben shigofumit kézbesített. Tehát a gyenge kezdet után érdemes volt végignézni, a grafika is nagyszerű volt.
Rosario to vampire: ez éppen fordítva, amilyen jó volt a kezdet, annyira ellaposodott a későbbiekben. Pár rész után már nagyjából kivülről lehet fújni, hogy milyen lesz egy-egy rész felépítése. Mivel a harcokért sem vagyok annyira oda, ráadásul ebben az animében ez az egész két-három rész után rendkívül unalmassá vált, így a vége sem nyűgözött le. Amúgy a lányok, Mokán kívül mind idegesítőek és fontoskodók.
Vampire Knight: nem gyűgözött le túlságosan, lehet azért, mert nem vagyok lány, így a bishihegyek sem tettek rám hatást. A sokat kritizált grafika nekem végig tetszett, de azt elhiszem, hogy a manga jobb lehet az animénél. Nekem egyszer nézhető, de az opening nagyon jó, talán túl jó is ehhez a sorozathoz. Az őszi folytatás nem igazán érdekel.
Shigofumi: gyenge kezdés, annál jobb befejezés. Néhol már tényleg az Air-hoz közelített érzelem szempontjából. Leginkább a 10. rész volt megható, de Fumika sorsával foglalkozó részek nagyságrendekkel jobbak voltak, mint azok, amelyben shigofumit kézbesített. Tehát a gyenge kezdet után érdemes volt végignézni, a grafika is nagyszerű volt.
Rosario to vampire: ez éppen fordítva, amilyen jó volt a kezdet, annyira ellaposodott a későbbiekben. Pár rész után már nagyjából kivülről lehet fújni, hogy milyen lesz egy-egy rész felépítése. Mivel a harcokért sem vagyok annyira oda, ráadásul ebben az animében ez az egész két-három rész után rendkívül unalmassá vált, így a vége sem nyűgözött le. Amúgy a lányok, Mokán kívül mind idegesítőek és fontoskodók.
Tsukune meghurcolása
pedig no comment. Vampire Knight: nem gyűgözött le túlságosan, lehet azért, mert nem vagyok lány, így a bishihegyek sem tettek rám hatást. A sokat kritizált grafika nekem végig tetszett, de azt elhiszem, hogy a manga jobb lehet az animénél. Nekem egyszer nézhető, de az opening nagyon jó, talán túl jó is ehhez a sorozathoz. Az őszi folytatás nem igazán érdekel.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-03 21:39:18
(#253) és Nemesis postolt...borzalom XD
am eza gundam seed sztem nemnagy szám...6 részig jutottam nincs meg a lelkesedésem és a kitartásoma továbbnézéshez XD
seed destinít nem is fogom látni sztem...
viszont a 00 teccett, azt midnenképp fojtatom (az 1. részt láttam )
am eza gundam seed sztem nemnagy szám...6 részig jutottam nincs meg a lelkesedésem és a kitartásoma továbbnézéshez XD
seed destinít nem is fogom látni sztem...
viszont a 00 teccett, azt midnenképp fojtatom (az 1. részt láttam )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-07-03 21:21:17
(#252) Új ajánlatom: The Tower of Druaga. Nagyon poén, a többit mindenki tapasztalja meg saját maga. XD
beküldve: 2008-06-29 15:41:53
(#251) Chi`s sweet home: röviden róla- aranyos, nagyon aranyos semmi több. A grafikája eléggé elnagyolt (kissé "mesekönyvszerű") de ez itt nem zavaró hanem egy sajátos hangulatot ad és Chi cica zabálnivaló :) Pár perces kikapcsolódásnak bőven megfelel.
Moonlight Lady: nos khm kérem szépen... ez egy hentai ^^° bár nem a durvább fajtából. A grafikája pár screenshot alapján szépnek tűnt. Bővebben nem részletezném x)
Moonlight Lady: nos khm kérem szépen... ez egy hentai ^^° bár nem a durvább fajtából. A grafikája pár screenshot alapján szépnek tűnt. Bővebben nem részletezném x)
beküldve: 2008-06-29 14:26:58
(#250) Utawarerumono specialok( végre sikerült ezeket is megnézni.)
1, WCs rész volt a legviccesebb.
2, Ez a rész inkább a fiúknak kedvez a lányok meztelen fürdőzése miatt. Főleg, hogy a lányok majdnem megmutattak mindent.
3, Touka új kék ruhája tetszett. Vicces volt Hakurou szerencsétlenkedése a babával és Oboro megint pórult járt.
4, Fura volt Toukát ennyire gyerekesnek látni, de hát végülis mindenki megküzdene azért ami ennyire fontos neki.
Akinek tetszett a sorozat, szereti a fantasyt és akar egy jót nevetni azoknak a 4 specialt is látnia kell.
1, WCs rész volt a legviccesebb.
2, Ez a rész inkább a fiúknak kedvez a lányok meztelen fürdőzése miatt. Főleg, hogy a lányok majdnem megmutattak mindent.
3, Touka új kék ruhája tetszett. Vicces volt Hakurou szerencsétlenkedése a babával és Oboro megint pórult járt.
4, Fura volt Toukát ennyire gyerekesnek látni, de hát végülis mindenki megküzdene azért ami ennyire fontos neki.
Akinek tetszett a sorozat, szereti a fantasyt és akar egy jót nevetni azoknak a 4 specialt is látnia kell.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Beyblade sima sorozat és Beyblade V-force. Nekem mindkettő nagyon tetszett, igaz a V-Force sokkal jobb mint az első.
Beyblade, mikor kicsi voltam, élveztem, ma visszanéztem egykét részt és már nem jön be Egy rész van az alapsorozatban, ami viszont rohadtul jó: Amikor a metrón utaznak, aztán találnak egy ezüstérmét, meg jön a vérfarkas-pörgettyűharcos-tol vaj (LOL) aztán rárakja a pénzérmét a pörgettyűre, ezüst lesz a szörnye, és azzal győz. az jó volt.
Imádom az észjátékokat, ezért jó a Spirál, meg a Death Note.
Tud még valaki ilyeneket?
CODE GEASS!!!! sztem veri a DN-t...bár DN is nagy kedvenc szal nembiztos
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-06-29 09:21:26
(#248) Ha már az új animéknél tartok:
Shigofumi
Egy elég Pokoli lány hatású sztori, de eddig jobbnak gondoltam. Hát, mondjuk ebben a műfajban a Pokoli lánytól csak jobb lehet, de engem a Shigofumi is határozottan untat. Úgy vagyok vele, mint a Soul Eaterrel: kiesésre esélyes, mielőtt befejezném. *Nagy szégyen...* Bár ez legalább rövid sorozat.
Rosario to vampire
Na, egy ilyen sorozat kellett most nekem. Tipikusan a könnyeden szórakoztató kategória, amibe érdemes belevágni. Nem kevés ecchi + nagyon szimpatikus főszereplő lány és ehhez jön még némi háremes beütés. Sz'al nagyon ígéretes. Bár, a részek eddig még eléggé egy sémára épültek. *Semmi sem tökéletes *
Shigofumi
Egy elég Pokoli lány hatású sztori, de eddig jobbnak gondoltam. Hát, mondjuk ebben a műfajban a Pokoli lánytól csak jobb lehet, de engem a Shigofumi is határozottan untat. Úgy vagyok vele, mint a Soul Eaterrel: kiesésre esélyes, mielőtt befejezném. *Nagy szégyen...* Bár ez legalább rövid sorozat.
Rosario to vampire
Na, egy ilyen sorozat kellett most nekem. Tipikusan a könnyeden szórakoztató kategória, amibe érdemes belevágni. Nem kevés ecchi + nagyon szimpatikus főszereplő lány és ehhez jön még némi háremes beütés. Sz'al nagyon ígéretes. Bár, a részek eddig még eléggé egy sémára épültek. *Semmi sem tökéletes *
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Beyblade sima sorozat és Beyblade V-force. Nekem mindkettő nagyon tetszett, igaz a V-Force sokkal jobb mint az első.
Beyblade, mikor kicsi voltam, élveztem, ma visszanéztem egykét részt és már nem jön be Egy rész van az alapsorozatban, ami viszont rohadtul jó: Amikor a metrón utaznak, aztán találnak egy ezüstérmét, meg jön a vérfarkas-pörgettyűharcos-tol vaj (LOL) aztán rárakja a pénzérmét a pörgettyűre, ezüst lesz a szörnye, és azzal győz. az jó volt.
Imádom az észjátékokat, ezért jó a Spirál, meg a Death Note.
Tud még valaki ilyeneket?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-25 20:05:08
beküldve: 2008-06-25 19:08:58
(#246) Áááh itt is járok néha. XD Nah szóval én mostanában a Blassreitert nézem, viszonylag friss 2008-as kiadás. Biomecha monsta-k motorok stb.
beküldve: 2008-06-23 13:01:53
(#245) Beyblade sima sorozat és Beyblade V-force. Nekem mindkettő nagyon tetszett, igaz a V-Force sokkal jobb mint az első.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-23 11:06:26
(#244) Legutóbb a FMP!-ot néztem meg,nagyon tetszik a grafikája.
A Shining tears X Wind is jó de játékból készült így a történet nem nagy durranás,mégis tele van bishikkel.
A Sketchbook-full colors viszont tök poén.
A Shining tears X Wind is jó de játékból készült így a történet nem nagy durranás,mégis tele van bishikkel.
A Sketchbook-full colors viszont tök poén.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-06-20 23:43:48
(#243) Arisa
Mérföldekkel jobb, mint az alant említett Blood Royal, és ennyi nekem bőven elég x') Egyébként egészen korrekt kis sztorija van, grafika szép, talán egy lehelletnyivel részletesebb lehetett volna. Szóval úgy összességében egész jó, sőt. Csak a sablon-répet hagyhatták volna >) de ez lényegtelen, tetszett így is.
Mérföldekkel jobb, mint az alant említett Blood Royal, és ennyi nekem bőven elég x') Egyébként egészen korrekt kis sztorija van, grafika szép, talán egy lehelletnyivel részletesebb lehetett volna. Szóval úgy összességében egész jó, sőt. Csak a sablon-répet hagyhatták volna >) de ez lényegtelen, tetszett így is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Death Note alter bef? ÉLETET MENTETTÉL!!! Ugyanis nekem Death Note topikjában egészen, teljesen, félreérthetetlenül, tömören és rohadt POFÁTLANUL lespoilerezték a befejezést. Sosem bocsájtom meg nekik, hülye parasztok
Szal én ezzel a befejezéssel szeretném végignézni. Köszönöm szépen, ígymár végignézem az animét (Olyan dühös lettem a spoileres parasztokra, hogy letettem róla) így talán megmarad az anime élvezete...
Szal én ezzel a befejezéssel szeretném végignézni. Köszönöm szépen, ígymár végignézem az animét (Olyan dühös lettem a spoileres parasztokra, hogy letettem róla) így talán megmarad az anime élvezete...
Mi a bajod azokkal akik a spoiler funkciot hasznaljak?
ez lol:)
LEspoilerezni - lelőni a poént
BEspoilerezni - Spoilerjelzésbe rakni...
nekem éppen hogy LElőtték a befejezést...
De hogy ne offogjunk, én Golden Boy-t nézem, lehetőség szerint :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-20 19:19:36
Mi a bajod azokkal akik a spoiler funkciot hasznaljak?
Félreértések rulz. Azokkal van a gond, akik NEM használják. ^^