Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Legutóbb láttam		
Valaki látta a Junót? A filmet. Amikor a kamasz csaj terhes lesz. Na, a témában találtam egy igen fun mangát, az Akkan Baby-t. Ajánlom mindenkinek :P 
Most nézem h animéket kéne mondani, bocsi. Attólmég jó cucc az az Akkan Baby.
Én láttam a Junót és még tetszett is... Szóval Akkan Baby, léptem megnézni.

Jujj, az nagyon jó film, vagy 3szor megnéztem.
Én is meglesem a mangát

Valaki látta a Junót? A filmet. Amikor a kamasz csaj terhes lesz. Na, a témában találtam egy igen fun mangát, az Akkan Baby-t. Ajánlom mindenkinek :P 
Én láttam a Junót és még tetszett is... Szóval Akkan Baby, léptem megnézni.

Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-06 18:17:27
		(#208) 	én legutóbb chihiro-t láttam m2-őőn,, annyira bejött, h kiisvettem még1xer h megnézzem 

beküldve: 2008-05-06 17:36:26
		(#207) 	Valaki látta a Junót? A filmet. Amikor a kamasz csaj terhes lesz. Na, a témában találtam egy igen fun mangát, az Akkan Baby-t. Ajánlom mindenkinek :P 
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White

Szerk: Nagashi 2008-05-06 17:39:10

beküldve: 2008-05-06 16:59:28
		(#206) 	M2-n én is néztem a Totoro-t. Nem fogott meg annyira, de nem volt egy rossz darab. A legmegböbbentőbb az volt, hogy mire rendesen belemelegedtem volna a történetbe, addigra vége volt. Nagyon rövid lett. Ez a legmagyobb hibája. Azt hittem, az anyuka haza fog menni.  

beküldve: 2008-05-06 12:16:40
		(#205) 	Most épp XxxHolic Kei-t nézek! Imádom!  Zseniális ez az anime! Most néztem meg az 5. részt... wow
 Zseniális ez az anime! Most néztem meg az 5. részt... wow  Nagggyon jó volt... még többet akarok...
 Nagggyon jó volt... még többet akarok...
 Zseniális ez az anime! Most néztem meg az 5. részt... wow
 Zseniális ez az anime! Most néztem meg az 5. részt... wow  Nagggyon jó volt... még többet akarok...
 Nagggyon jó volt... még többet akarok... lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-04 16:32:47
		(#204) 	Én is akartam nézni a Tototrot de csak az elejét meg a végét sikerült elkapnom. Apám is nézte és azóta azt énekelgeti h "Tot-toro Tottooroo..".........hehehe
KEMAC^^
beküldve: 2008-05-04 15:13:14
		(#203) 	én hallgatok...*oldalra pillant..neki is..*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-04 15:07:25
		(#202) 	Tegnap este én is megnéztem a Totorot...és csodák csodája nekem is tetszett! 
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-04 15:05:18
		(#201) 	Tegnap este megnéztem az m2-n a Totorot.  Már láttam belőle részleteket és akkor úgy éreztem nem fog tetszeni, de Miyazaki mesterben ismét nem csalódtam!   Nagyon tetszett ez az anime a kedvességével és a zenéivel együtt.
 Nagyon tetszett ez az anime a kedvességével és a zenéivel együtt.  

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-05-04 15:04:59
		(#200) 	huhh én legutóbb az m2-n tegnap a totoro-t láttam. Ez az az 
anime,ami a 6 éves uncsitesómnak tetszett,de nekem NEM,ezért én inkább közben az animkioskon a régi kedvencemet, az Azumanga daiohot néztem! 

anime,ami a 6 éves uncsitesómnak tetszett,de nekem NEM,ezért én inkább közben az animkioskon a régi kedvencemet, az Azumanga daiohot néztem!

Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-05-03 16:50:27
		(#199) 	Én még mindig az Inukami!-t tolom... naon lol a sorozat, de rajtam kívül álló okok miatt az utóbbi időben elhanyagoltam szegényt... (hmmm.... jobb dolgom is akad mostanában...)  

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-02 22:25:01
		(#198) 	Nincs öt perce, hogy mengnéztem a Sword of the Stranger-t.
Mestermű, egy igazi szamurájos anime nekem nagyon tetszet. Alapból oda vagyok a szamurájos animékért/filmekért de ez mindegyiken túl tesz.
Remek történet az akkori időkről, a hatalom vágyról és persze a barátságról. A zenét is jól eltalálták.
A ki szereti a szamurájos történeteket vagy csak egy jó animét akar látni néze meg. 

Mestermű, egy igazi szamurájos anime nekem nagyon tetszet. Alapból oda vagyok a szamurájos animékért/filmekért de ez mindegyiken túl tesz.
Remek történet az akkori időkről, a hatalom vágyról és persze a barátságról. A zenét is jól eltalálták.
A ki szereti a szamurájos történeteket vagy csak egy jó animét akar látni néze meg.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-05-02 12:33:59
		(#197) 	Annyira legutóbb láttam, hogy a Vége-főcím zenéje még mindig itt dübörög.  Ez a Gőzfiú. Nem tudtam, mire számítsak, de tetszett. A grafikája ennek is profi volt, főleg az a sok gép. Nem mondhtanám, hogy nagyon elvarázsolt, mindenesetre megérte megnéznem. Az a gőzkastély ötlet szerintem a vándorló palota alapján született meg.
  Ez a Gőzfiú. Nem tudtam, mire számítsak, de tetszett. A grafikája ennek is profi volt, főleg az a sok gép. Nem mondhtanám, hogy nagyon elvarázsolt, mindenesetre megérte megnéznem. Az a gőzkastély ötlet szerintem a vándorló palota alapján született meg.
 Ez a Gőzfiú. Nem tudtam, mire számítsak, de tetszett. A grafikája ennek is profi volt, főleg az a sok gép. Nem mondhtanám, hogy nagyon elvarázsolt, mindenesetre megérte megnéznem. Az a gőzkastély ötlet szerintem a vándorló palota alapján született meg.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-02 12:37:30

beküldve: 2008-05-02 07:42:56
		(#196) 	Az Appleseed-et én Con-on néztem, de nem a programnak megfelelően volt vége, és nem láttam a végét. "Mentsd meg Hitomit!", hallottam, aztán rohantam ki az autóhoz.  Amit láttam belőle, szép volt, jó volt. Grafika is teljesen jó. Valamikor majd végignézem.
  Amit láttam belőle, szép volt, jó volt. Grafika is teljesen jó. Valamikor majd végignézem.  

Amit láttam belőle, szép volt, jó volt. Grafika is teljesen jó. Valamikor majd végignézem.