Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Valaki látta a Junót? A filmet. Amikor a kamasz csaj terhes lesz. Na, a témában találtam egy igen fun mangát, az Akkan Baby-t. Ajánlom mindenkinek :P
Most nézem h animéket kéne mondani, bocsi. Attólmég jó cucc az az Akkan Baby.
Én láttam a Junót és még tetszett is... Szóval Akkan Baby, léptem megnézni.
Jujj, az nagyon jó film, vagy 3szor megnéztem.
Én is meglesem a mangát
Valaki látta a Junót? A filmet. Amikor a kamasz csaj terhes lesz. Na, a témában találtam egy igen fun mangát, az Akkan Baby-t. Ajánlom mindenkinek :P
Én láttam a Junót és még tetszett is... Szóval Akkan Baby, léptem megnézni.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-06 18:17:27
(#208) én legutóbb chihiro-t láttam m2-őőn,, annyira bejött, h kiisvettem még1xer h megnézzem
beküldve: 2008-05-06 17:36:26
(#207) Valaki látta a Junót? A filmet. Amikor a kamasz csaj terhes lesz. Na, a témában találtam egy igen fun mangát, az Akkan Baby-t. Ajánlom mindenkinek :P
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-06 17:39:10
beküldve: 2008-05-06 16:59:28
(#206) M2-n én is néztem a Totoro-t. Nem fogott meg annyira, de nem volt egy rossz darab. A legmegböbbentőbb az volt, hogy mire rendesen belemelegedtem volna a történetbe, addigra vége volt. Nagyon rövid lett. Ez a legmagyobb hibája. Azt hittem, az anyuka haza fog menni.
beküldve: 2008-05-06 12:16:40
(#205) Most épp XxxHolic Kei-t nézek! Imádom! Zseniális ez az anime! Most néztem meg az 5. részt... wow Nagggyon jó volt... még többet akarok...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-04 16:32:47
(#204) Én is akartam nézni a Tototrot de csak az elejét meg a végét sikerült elkapnom. Apám is nézte és azóta azt énekelgeti h "Tot-toro Tottooroo..".........hehehe
KEMAC^^
beküldve: 2008-05-04 15:13:14
(#203) én hallgatok...*oldalra pillant..neki is..*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-04 15:07:25
(#202) Tegnap este én is megnéztem a Totorot...és csodák csodája nekem is tetszett!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-04 15:05:18
(#201) Tegnap este megnéztem az m2-n a Totorot. Már láttam belőle részleteket és akkor úgy éreztem nem fog tetszeni, de Miyazaki mesterben ismét nem csalódtam! Nagyon tetszett ez az anime a kedvességével és a zenéivel együtt.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-05-04 15:04:59
(#200) huhh én legutóbb az m2-n tegnap a totoro-t láttam. Ez az az
anime,ami a 6 éves uncsitesómnak tetszett,de nekem NEM,ezért én inkább közben az animkioskon a régi kedvencemet, az Azumanga daiohot néztem!
anime,ami a 6 éves uncsitesómnak tetszett,de nekem NEM,ezért én inkább közben az animkioskon a régi kedvencemet, az Azumanga daiohot néztem!
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-05-03 16:50:27
(#199) Én még mindig az Inukami!-t tolom... naon lol a sorozat, de rajtam kívül álló okok miatt az utóbbi időben elhanyagoltam szegényt... (hmmm.... jobb dolgom is akad mostanában...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-02 22:25:01
(#198) Nincs öt perce, hogy mengnéztem a Sword of the Stranger-t.
Mestermű, egy igazi szamurájos anime nekem nagyon tetszet. Alapból oda vagyok a szamurájos animékért/filmekért de ez mindegyiken túl tesz.
Remek történet az akkori időkről, a hatalom vágyról és persze a barátságról. A zenét is jól eltalálták.
A ki szereti a szamurájos történeteket vagy csak egy jó animét akar látni néze meg.
Mestermű, egy igazi szamurájos anime nekem nagyon tetszet. Alapból oda vagyok a szamurájos animékért/filmekért de ez mindegyiken túl tesz.
Remek történet az akkori időkről, a hatalom vágyról és persze a barátságról. A zenét is jól eltalálták.
A ki szereti a szamurájos történeteket vagy csak egy jó animét akar látni néze meg.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-05-02 12:33:59
(#197) Annyira legutóbb láttam, hogy a Vége-főcím zenéje még mindig itt dübörög. Ez a Gőzfiú. Nem tudtam, mire számítsak, de tetszett. A grafikája ennek is profi volt, főleg az a sok gép. Nem mondhtanám, hogy nagyon elvarázsolt, mindenesetre megérte megnéznem. Az a gőzkastély ötlet szerintem a vándorló palota alapján született meg.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-02 12:37:30
beküldve: 2008-05-02 07:42:56
(#196) Az Appleseed-et én Con-on néztem, de nem a programnak megfelelően volt vége, és nem láttam a végét. "Mentsd meg Hitomit!", hallottam, aztán rohantam ki az autóhoz. Amit láttam belőle, szép volt, jó volt. Grafika is teljesen jó. Valamikor majd végignézem.