Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
De ami mostanában a szívem csücskébe került, és végigzokogtam (szó szerint) az a Szentjánosbogarak sírja...
Hát ezzel én is így voltam. Többszöri nekifutásra sikerült magam összeszedni a végén. És még később is ha szóba került el-elcsuklott a hangom. Hugommal voltunk a vetítésen. Ő nem az a sírós fajta, inkább mély hallgatásba burkolózott. Mikor megjelent DVD-n, nem is volt kérdés hogy megvegyük-e?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
De ami mostanában a szívem csücskébe került, és végigzokogtam (szó szerint) az a Szentjánosbogarak sírja...
Az nagyon szívszorító történet. Nagyon kellett küzdenem, hogy ne könnyezzem meg a végét. Sokan "Schindler Listája" szintű háborús drámaként könyvelik el és nem véletlenül. Amikor valakli azt mondja, hogy az anime gyerekes mese, annak ezt mutatnám. Félelmetes, hogy a japánok mire képesek az animéikkel.
beküldve: 2008-03-25 17:49:39
(#163) Én most fejeztem be a Claymore c. sorozatot. Abszólúte begyere volt a dolog. Már régóta kerestem egy olyan fantasy jellegű animét ami legalább megközelíti a Berserk hangulatát. És végre megtaláltam...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Na, ma megnéztem a Black Jack-et. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam.
Ez az a film, ami nekem nagyon nem jött be. Nekem kiszámítható volt és - lehet pont ezért - baromi unalmas. A sztori meg banális! '96-ban azért már nagyobbat kellett volna dobbantani. Én nem eréztem benne a korszakalkotót...
Ízlések és pofonok... nekem spec tetszett... (és remélem, lanwellem elnézi nekem... ) ...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Na, ma megnéztem a Black Jack-et. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam.
Ez az a film, ami nekem nagyon nem jött be. Nekem kiszámítható volt és - lehet pont ezért - baromi unalmas. A sztori meg banális! '96-ban azért már nagyobbat kellett volna dobbantani. Én nem eréztem benne a korszakalkotót...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-24 23:58:22
(#160) Na, ma megnéztem a Black Jack-et. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam. Persze azért nem ez lesz az a film, amit rongyosra nézek, de nem volt rossz. A zene is jó. Az Invisible Love - az opening és az ending is - amit Yamane Mai ad elő, nagyon ott van. (Én főleg a Cowboy Bebop és a Mirage of Blaze kapcsán ismertem és szerettem meg a hangját.)
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-03-25 00:15:21
Küldtem neked egy meglepi emilt... remélem, megkaptad...
Igen, igen. Válaszoltam is, de azért itt is. NAGYON KÖSZI!!
beküldve: 2008-03-21 20:52:33
(#158) Hát én most kezdtem el a Death Note-ot. Nagyon imádom csak az a gond, hogy imágom Ryuzaki-t és Light-ot is , úgyhogy a vége biztos semmiképp sem fog tetszeni.
Neked is tetszett? A zenéje is gyönyörü,
A Devil May Cry-ban én is csalódtam. Ezerszer többet kihozhattak volna belöle a játék alapján >.< De így nem több egy lightos lövöldözös felejthető sorozatnál...
leakartam tölteni az egész albumot csak elvesztek a könyvjellzőim így most arra az oldalra vadászok (nem sok sikerrel...)
U.I: na meglett Nekem a legjobban Yuki Kajiura- The Main Theme of Petit Cosstte dal tetszik :). Olyan céép x) (Amúgy is szeretem Yuki Kajiura-t)
A Devil May Cry-ban én is csalódtam. Ezerszer többet kihozhattak volna belöle a játék alapján >.< De így nem több egy lightos lövöldözös felejthető sorozatnál...
Szerk: miyu 2008-03-21 14:26:07
Már rég letöltöttem csak sajna most volt időm megnézni a Cossette no Shouzou-t. Tetszett, jó kis darkos feeling, nem könnyü darab. Tipikusan olyan amit többször kell megnézni, hogy össze álljon a kép (és még akkor sem biztos ^^).
Nagyon helyes Egy kérdésem lenne: te is dúdolgattad egy ideig az endingjét, vagy csak rám volt ilyen hatással? x) Bár igaz más fórumon is olvasgattam már, hogy egyesek Houseki-függők lettek :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-20 21:23:17
(#154) Én ma végeztem a Devil May Cry animével, barátomnak hála. Japán hanggal és magyar felirattal néztem. Nem szükséges kozzá a játék ismerete. Nekem nagyon tetszett. Röviden összefoglalva: horroros, fantasys, lövöldözős, kardozós,démongyilkolós, vérfröcsögős, jóképű srácos főszereplős, 12 epizódos.
beküldve: 2008-03-19 22:45:04
(#153) én legutóbb a Fate/stay Night-ot láttam...de az sajna hatalmas csalódás volt, nagyon sokat vártam tőle...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-19 22:40:47
(#152) Már rég letöltöttem csak sajna most volt időm megnézni a Cossette no Shouzou-t. Tetszett, jó kis darkos feeling, nem könnyü darab. Tipikusan olyan amit többször kell megnézni, hogy össze álljon a kép (és még akkor sem biztos ^^).
A másik a Rozen Maiden. Ódzkodtam tőle, hogy majd valami gagyi magic-girl vacak, de szerencsére nem. Pozitiv csalódás:)
A másik a Rozen Maiden. Ódzkodtam tőle, hogy majd valami gagyi magic-girl vacak, de szerencsére nem. Pozitiv csalódás:)
Köszi. Sajna valamiért nem sikerült.
Egyébként a másik amit mostanában láttam és nagyon tetszett, A Könyvek Hercege. Abban is van egy jó kis dal. Attól a jelenettől meg mindíg jókedvem lesz.
Íme: [Link]
Küldtem neked egy meglepi emilt... remélem, megkaptad...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3