Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2007-08-17 19:17:05
(#105) hát, én mostanában a Devil may cry anime-t nézem, nekem teccik
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Reneszànsz
Hasonlo grafikàval készult mint az Appleseed, csak persze fekete fehér az egész, nagyon érdekes és kiemelkedo munka. A torténet is jo, azoknak ajànlom, akik szeretik a nyomozos filmeket, bàr ez annàl azért sokkal izgibb.
Hasonlo grafikàval készult mint az Appleseed, csak persze fekete fehér az egész, nagyon érdekes és kiemelkedo munka. A torténet is jo, azoknak ajànlom, akik szeretik a nyomozos filmeket, bàr ez annàl azért sokkal izgibb.
beküldve: 2007-08-12 16:11:55
(#103) Kigeki (Comedy)
Nem tudok sokat mondani róla, egyszerűen gyönyörű, a maga tömör formájában. Mindenkinek kötelező darab, csak 10 perc az egész, a kezdőknek egy jó kis történet, a haladók pedig végre jól elgondolkozhatnak valamin.
Nem tudok sokat mondani róla, egyszerűen gyönyörű, a maga tömör formájában. Mindenkinek kötelező darab, csak 10 perc az egész, a kezdőknek egy jó kis történet, a haladók pedig végre jól elgondolkozhatnak valamin.
A címe pedig szerintem a könyvre utal, amit a kis ír fruska adott a megmentőjének... eljött hozzá végre az a könyv, ami felvidítja az eddig komor, búslakodó és magányos emo harcost
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-11 16:44:41
(#102) Üdv.
Ma végeztem a Fruit Basket-el. Jó volt, bár a shoujo nem kimondottan az én műfajom inkább a komolyabb animéket szeretem de összeségibe én minden műfajú animét szivesen nézek. A lányoknak bátran ajánlom, fúknak hát............. kikapcsolódásra megfelelő.
Most két anime között filózok.
A Neon Genesis Evangelion és a Lodoss-tou Senki OVA.
Majd meglátom melyiket kezdem előbb.
Ma végeztem a Fruit Basket-el. Jó volt, bár a shoujo nem kimondottan az én műfajom inkább a komolyabb animéket szeretem de összeségibe én minden műfajú animét szivesen nézek. A lányoknak bátran ajánlom, fúknak hát............. kikapcsolódásra megfelelő.
Most két anime között filózok.
A Neon Genesis Evangelion és a Lodoss-tou Senki OVA.
Majd meglátom melyiket kezdem előbb.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-11 16:45:24
beküldve: 2007-08-08 20:30:28
(#101) Tegnap néztem meg másodszóra a Final Fantasy VII - Advent Children movie-t.
Hétfőn éppen a heti anime/manga gyűjtő utamon voltam és a Media Markt-ban futottam össze vele.
Nem volt rossz, sőt nagyon tetszet nem semmi a CGI grafika.
A játékot nem ismerem ezért néhány dologot még homály borít ezért muszály megszereznem.
De a történet az jó volt és a harcok is.
Múlt hét pénteken meg a Lupin Sansei: Cagliostro no Shiro-t
néztem meg, na az is jó volt, a grafikája régi de kit izgat, a történet jó volt, a szereplők is szimpatikusak a hangulat meg izgalmas, humoros, fórdulatos rövidenn krimihez méltó.
Megkatam azt ami Miyazaki Hayao animéiítől elvárható.
Most jelenleg a Fruits Basket nézem és mára még beütemezem a Hellsing OVA 2. részét.
Hétfőn éppen a heti anime/manga gyűjtő utamon voltam és a Media Markt-ban futottam össze vele.
Nem volt rossz, sőt nagyon tetszet nem semmi a CGI grafika.
A játékot nem ismerem ezért néhány dologot még homály borít ezért muszály megszereznem.
De a történet az jó volt és a harcok is.
Azt tetszet a legjobban amikor megjelentek a "barátok" és beszáltak a harcba a sárkány ellen.
A szereplők közül a lejobban Red XIII tetszet.
A szereplők közül a lejobban Red XIII tetszet.
Múlt hét pénteken meg a Lupin Sansei: Cagliostro no Shiro-t
néztem meg, na az is jó volt, a grafikája régi de kit izgat, a történet jó volt, a szereplők is szimpatikusak a hangulat meg izgalmas, humoros, fórdulatos rövidenn krimihez méltó.
Megkatam azt ami Miyazaki Hayao animéiítől elvárható.
Most jelenleg a Fruits Basket nézem és mára még beütemezem a Hellsing OVA 2. részét.
beküldve: 2007-07-24 09:34:45
(#100) Tegnap sikerült megkukkantani a Spriggan mozit... nagyon hangulatosra sikeredett, már régóta fentem rá a fogam és nem csalódtam. A manga sztorik egyik szeletét dolgozta fel a jégbe ágyazódott ereklyét, a filmben Noé bárkájaként emlegetik. Szóval szvsz nagyon ott volt, aki tudja nézze meg! Jó volt érezni rajta Otomo mester gondoskodását!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-23 09:03:22
(#99) Nemrég száguldottam végig a Lovelesst, és valami irdatlan szar volt... Eszem megáll, hogy lehet ilyet? Van egy nagyon szép manga, szép hosszú, szépen kifejti, erre meg itt egy 12 részes gyötrelem ami végig nem szól semmiről, csak úgy oda van csapva az alapsztori és tessék. Na akkor kritizáljunk:
Grafika: bűh, hát a háttér azt az érdekes összefolyt-festékfoltok hatást kelti ami semmilyen körülmények közt nem mutat jól. A karakterek hol kidolgozottak, hol nem, teljesen változó. Az animáció nagyon szép a harcoknál, a fülek mozgását viszont hiányolom, ha pl szól egy füles egyénhez valaki, akkor az a minimum, hogy a kis mimi megrezzen, vagy picit hátrafordul, elvégre cicafülekről beszélünk. A chibi alakok (volt kb 2 darab..) is rosszkor rossz helyen jönnek elő, borzasztó..
Zene: gyje, opening kissé nyávogós, ending elmegy, az különösen tetszik, hogy még az adott részben elindul a zenéje. Az ost-ktől viszont a falra tudok mászni, egyszerűen götrelmes. Nem csak az, hogy idegesítőek, még ráadásul rossz helyen rossz fajta szólal meg (ld.: harcoknál a hegedűs..)
Seiyuuk: Soubié nagyon el lett találva, fantasztikus *_* Ritsuka viszont hozza az anime színvonalát, egyszerűen gyötrelmes, hogy lehet ilyen hangja egy 12 éves kisfiúnak?!
Történet: a legrosszabb az egészben: van egy nagyon jó alapsztori, a la
Hacsak nem terveznek neki valami folytatást akkor ez kérem szépen, nagyon el lett cseszve. 10-ből kap egy... 5-öst, de csak és kizárólag az aranyos fülecskék miatt.
Grafika: bűh, hát a háttér azt az érdekes összefolyt-festékfoltok hatást kelti ami semmilyen körülmények közt nem mutat jól. A karakterek hol kidolgozottak, hol nem, teljesen változó. Az animáció nagyon szép a harcoknál, a fülek mozgását viszont hiányolom, ha pl szól egy füles egyénhez valaki, akkor az a minimum, hogy a kis mimi megrezzen, vagy picit hátrafordul, elvégre cicafülekről beszélünk. A chibi alakok (volt kb 2 darab..) is rosszkor rossz helyen jönnek elő, borzasztó..
Zene: gyje, opening kissé nyávogós, ending elmegy, az különösen tetszik, hogy még az adott részben elindul a zenéje. Az ost-ktől viszont a falra tudok mászni, egyszerűen götrelmes. Nem csak az, hogy idegesítőek, még ráadásul rossz helyen rossz fajta szólal meg (ld.: harcoknál a hegedűs..)
Seiyuuk: Soubié nagyon el lett találva, fantasztikus *_* Ritsuka viszont hozza az anime színvonalát, egyszerűen gyötrelmes, hogy lehet ilyen hangja egy 12 éves kisfiúnak?!
Történet: a legrosszabb az egészben: van egy nagyon jó alapsztori, a la
ki ölte meg Seimei-t?
A gond csupán az, hogy ez el lesz hanyagolva és az egész csak Ritsuka és Soubi kapcsolatára fókuszál, sehogyse viszi tovább, közben persze össze-vissza jelennek meg új szereplők, akikről alig tudunk meg valamit. Vagy én vagyok a hülye, vagy pedig tényleg alig derült ki valami Soubi senseiéről, és a Zerok alkotójáról.Hacsak nem terveznek neki valami folytatást akkor ez kérem szépen, nagyon el lett cseszve. 10-ből kap egy... 5-öst, de csak és kizárólag az aranyos fülecskék miatt.
Szerk: Hanon 2007-07-23 09:04:50
beküldve: 2007-07-22 15:18:34
(#98) Üdv.
Most fejeztem be a Tenkuu no Escaflowne-t.
Igen jó anime. Izgalamas és a története is jóra sikerült.
Régebbi anime de a grafikája szép. A zene is sokat segítet a hangultat kialakításában, főleg a csata jeleneteknél növelte az izgalmat. A Guymelef-ek igen jól néztek ki, különösen
Escaflowne. Néha olyan érzésem volt egyes csatáknál mint ha a Full Metal Panic gépeinek elődjét látnám.
Ajánlom a Fantasy/Misztikum, kaland, akció és a szerelem
műfajú animék kedvelőinek. (Mindenkinek)
Most fejeztem be a Tenkuu no Escaflowne-t.
Igen jó anime. Izgalamas és a története is jóra sikerült.
Régebbi anime de a grafikája szép. A zene is sokat segítet a hangultat kialakításában, főleg a csata jeleneteknél növelte az izgalmat. A Guymelef-ek igen jól néztek ki, különösen
Escaflowne. Néha olyan érzésem volt egyes csatáknál mint ha a Full Metal Panic gépeinek elődjét látnám.
Ajánlom a Fantasy/Misztikum, kaland, akció és a szerelem
műfajú animék kedvelőinek. (Mindenkinek)
Szerk: Bendzsi 2007-07-22 15:18:45
Nálam a mély ott kezdődik, hogy elsőre nem értem meg, hogy miről is szólt az anime. Tehát, az Angel's Egg például mély, csak aztán kiderülr, hogy mondanivalója az nemigazán van
Ott van még a Higurashi, amit háttérinfó nélkül nem lehet csak érteni [tehát én nem értem] de nem hinném hogy mély üzenettel rendelkene, elvégre a "barátság és a bizalom a legfontosabb" elég világosan benne van, nem pedig mélyen...
Najól elkalandoztam, off vége
Ott van még a Higurashi, amit háttérinfó nélkül nem lehet csak érteni [tehát én nem értem] de nem hinném hogy mély üzenettel rendelkene, elvégre a "barátság és a bizalom a legfontosabb" elég világosan benne van, nem pedig mélyen...
Najól elkalandoztam, off vége
beküldve: 2007-06-21 19:51:38
(#96) Hm... talán igazad van... tényleg nagyon szép volt, számomra egy igazi kis mestermű^^
Lassan kezdek belegondolni abba, hogy mit is nevezhetünk igazán "mély mondanivaló"-nak...
Lassan kezdek belegondolni abba, hogy mit is nevezhetünk igazán "mély mondanivaló"-nak...
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Küronóban mi volt mély mondanivaló? Ne értsd félre, én is szeretm a kis lilahajút
Nyányányá, Berserknél meg mindenhol a "mély mondanivaló"...bazze, ennyi erővel olyan mély mondanivalót találok a Parappa a Rapperben ááh
Nyányányá, Berserknél meg mindenhol a "mély mondanivaló"...bazze, ennyi erővel olyan mély mondanivalót találok a Parappa a Rapperben ááh
Személy szerint a Chrno Crusade nekem a 3. kedvenc animém, és igenis volt mondanivalója. Istenhez, a valláshoz való viszonyomat (egyáltalán nem hiszek benne) ingatta meg,
a vége pedig garantált sírás. Az, hogy a gonosz "győzött" benne, már csak egy plusz pont nálam
. Utána napokig igen furcsán éreztem magam:S
Hanon-chan, nem sértés, meg minden, de láttál már egyáltalán olyan animét, amelynek számodra mély mondanivalója volt?...^^"
Nem, mert én egyszerűen ezt a dolgot pl a Küronóban nem találtam mélynek. Szerintem tiszta világos volt. Lehet hogy csak a "mély mondanivaló" fogalmával lehet problémám de szerintem ez nem mély volt, hanem szép
És mi van, ha én most azzal nyaggatlak, hogy ne kínozd magad azzal az erőltetett fossal? Mindenki mondja, hogy "de nem a gyilkolásról szóól" hát jó, de azért nagyrészt ez van benne...
na nekem pont ez a véleményem az amv-k alapján...
lehet h mégiscsak tartózkodnom kellene tőle?
Ha azt akarod, hogy szeresselek akkor jó lenne...
akko majd csak a te kedvedért nem nézem meg oks?
(vagy csak titokban h ne tuggy róla, de ne mond el Hanonnak ok?)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Küronóban mi volt mély mondanivaló? Ne értsd félre, én is szeretm a kis lilahajút
Személy szerint a Chrno Crusade nekem a 3. kedvenc animém, és igenis volt mondanivalója. Istenhez, a valláshoz való viszonyomat (egyáltalán nem hiszek benne) ingatta meg,
a vége pedig garantált sírás. Az, hogy a gonosz "győzött" benne, már csak egy plusz pont nálam
. Utána napokig igen furcsán éreztem magam:S
Hanon-chan, nem sértés, meg minden, de láttál már egyáltalán olyan animét, amelynek számodra mély mondanivalója volt?...^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-06-20 17:26:33
És mi van, ha én most azzal nyaggatlak, hogy ne kínozd magad azzal az erőltetett fossal? Mindenki mondja, hogy "de nem a gyilkolásról szóól" hát jó, de azért nagyrészt ez van benne...
Jó, hogy valaki így van vele... nekem is mondták, hogy nézzem meg, mert milyen mondanivalója van - köszönöm, én nem kérek belőle. Néztem AMV-t, és undorodtam tőle Számomra a gyilkolászás túl sok benne, ha mondanivalót akarok, majd megnézem mégeccer a Chrno Crusadet, amit éppen most teszek is
Meg Venus Versus Virus első 2 részét néztem meg, bizonyára nyári szünetben végig is nézem. Enyhén Elfen Lied szaga van a dolognak (csajszi, aki ha megkapja azt az antiszérumot, feléled benne a gyilkológép), de azért mégsem olyan véres^^ Az openingjébe pedig beleszerettem*___*