Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Itten szinyel nálam a Gungrave két dvd-n, de még nem tudom, mikor lesz időm megnézni...
Tegnap-tegnap előtt volt...
Tetszett a sztori, a zene meg a karakterek, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy kellett bele a szuperhumán monszta hentelés*, és szvsz a végét nagyon elhúzták...
Az első résztől nem voltam különösebben lenyűgözve, aztán a második résztől, ahogy végre értelmet kapott, hogy mi merre hány lépés, egyre jobban magával ragadott a történet. Szóval jó kis anyag, olyan tízből nyolc, nyolc és fél.
Azért a végén a Szuperizáció már igazán fájt...
*: igen, tudom, hogy egy szuperhumán zombi hentelős játékból készült, és hogy ez bizonyos megkötéseket okozott (hé, az alapanyaghoz képest az alkotók csodát tettek!!!), de szvsz az egész Nekralizációs bizé úgy passzolt a gengszteres hangulathoz, mint tehénhez a gatya...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-08 10:03:38
beküldve: 2007-06-04 22:43:04
(#59) Itten szinyel nálam a Gungrave két dvd-n, de méf nem tudom, mikor lesz időm megnézni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-31 22:20:52
(#58) Én egyenlőre a Gunnm c. Battle Angel Alita OVA-t nézném ha jutna rá időm
Örülök ha a heti Bleach, Death Note és Gurren Lagann epizódokat nyugodtan megtudom nézni
Örülök ha a heti Bleach, Death Note és Gurren Lagann epizódokat nyugodtan megtudom nézni
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-31 22:18:20
(#57) Én most néztem meg az Excel Saga első 6 részét. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-05-31 22:11:42
(#56) Higurashi no Naku Koro ni
Najó,1. része...elég gánya félholt torrentet szúrtam ki,legalábbis nagyon úgy tűnik
Najó,1. része...elég gánya félholt torrentet szúrtam ki,legalábbis nagyon úgy tűnik
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-31 21:49:22
(#55) beküldve: 2007-05-31 21:42:59
(#54) beküldve: 2007-05-20 16:31:50
(#53) Ichigo 100% - szerintem nem érdmes megnézni... Egyetlen olyan része volt, amit felhőtlenül élveztem...
Tudom, sokan szeretik, de engem csak felhúzott...
Továbbá Blame! - ebből meg nem értettem semmit...
Azt hiszem, nem ártana elolvsni a mangát.
Tudom, sokan szeretik, de engem csak felhúzott...
Továbbá Blame! - ebből meg nem értettem semmit...
Azt hiszem, nem ártana elolvsni a mangát.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-05-20 15:39:28
(#52) FLCL! Csak 6 rész, de az egyik legstílusosabb anime amit láttam. Fantasztikus és elmebeteg grafikai megoldások, kissé kísérleti jellegű, amitől hihetetlenül újszerű élmény! A zenéje pedig nagyon bejövős...
Kötelező darab!
Kötelező darab!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Onegai my Melody ~Kuru Kuru Shuffle!-ből néztem meg néhány részt... Nagyon fájt! Mintha Batman és Chibiusa szerelemgyerekét összegyúrnánk egy rózsaszín plüssnyuszival. Khm Dokuro-chan óta nem vinnyogtam ennyit animén
(azért nem hiszem, hogy mind az 52 részt képes leszek végignézni)
A Gankutsuou-ba simán beleszerettem egy epizód után... mintha Klimt festményei kelnének életre. Az meg kiejezetten jót tett neki, hogy átírták az eredeti storyt, ez a legjobb változata a Monte Cristo-nak amivel eddig találkoztam, (az eredeti Dumas művet is beleértve.)
(azért nem hiszem, hogy mind az 52 részt képes leszek végignézni)A Gankutsuou-ba simán beleszerettem egy epizód után... mintha Klimt festményei kelnének életre. Az meg kiejezetten jót tett neki, hogy átírták az eredeti storyt, ez a legjobb változata a Monte Cristo-nak amivel eddig találkoztam, (az eredeti Dumas művet is beleértve.)
Gankutsuou - The Count Of Monte Cristo. Vizuálorgia plusz végig feszes történetvezetés... Nekem begyere volt a javából... :)
A Gankutsuou-t én is láttam! Tetszett, jó sokat kavartak benne a japánok. Ennyi erővel a Romeo x Juliet-nek happy lesz a vége vagy valahogy még drámaibb lesz a lényeg, hogy tuti nem olyan lesz, ahogy Shakespeare megírta.
Mindenki figyelmébe ajánlom a Bokuranot, egyelőre 4 részt láttam belőle, de nagyon drámai.
A Romeo x Juliet már az első öt részében is totál más, mint az eredeti... Momentán csak a főbb szereplők nevei stimmelnek, azt kifújt. Bár szerintem ettől függetlenül egy nagyon jó kis anime.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Gankutsuou - The Count Of Monte Cristo. Vizuálorgia plusz végig feszes történetvezetés... Nekem begyere volt a javából... :)
A Gankutsuou-t én is láttam! Tetszett, jó sokat kavartak benne a japánok. Ennyi erővel a Romeo x Juliet-nek happy lesz a vége vagy valahogy még drámaibb lesz a lényeg, hogy tuti nem olyan lesz, ahogy Shakespeare megírta.
Mindenki figyelmébe ajánlom a Bokuranot, egyelőre 4 részt láttam belőle, de nagyon drámai.
beküldve: 2007-05-20 11:39:44
(#48) Gankutsuou - The Count Of Monte Cristo. Vizuálorgia plusz végig feszes történetvezetés... Nekem begyere volt a javából... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-20 11:21:45
(#47) Hide & Seek, korábban már láttam, csak megnéztem még egyszer. Szerintm nagyon jó.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Szerk: Renma 2007-05-20 11:21:55
beküldve: 2007-05-09 14:49:26
(#46) Tenjho Tenge - nagyon tetszik!
Pedig hölgyemény lennék...
Pedig hölgyemény lennék...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-05-09 14:49:50