Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Itten szinyel nálam a Gungrave két dvd-n, de még nem tudom, mikor lesz időm megnézni...
Tegnap-tegnap előtt volt...
Tetszett a sztori, a zene meg a karakterek, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy kellett bele a szuperhumán monszta hentelés*, és szvsz a végét nagyon elhúzták...
Az első résztől nem voltam különösebben lenyűgözve, aztán a második résztől, ahogy végre értelmet kapott, hogy mi merre hány lépés, egyre jobban magával ragadott a történet. Szóval jó kis anyag, olyan tízből nyolc, nyolc és fél.
Azért a végén a Szuperizáció már igazán fájt...
*: igen, tudom, hogy egy szuperhumán zombi hentelős játékból készült, és hogy ez bizonyos megkötéseket okozott (hé, az alapanyaghoz képest az alkotók csodát tettek!!!), de szvsz az egész Nekralizációs bizé úgy passzolt a gengszteres hangulathoz, mint tehénhez a gatya...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-08 10:03:38
beküldve: 2007-06-04 22:43:04
(#59) Itten szinyel nálam a Gungrave két dvd-n, de méf nem tudom, mikor lesz időm megnézni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-31 22:20:52
(#58) Én egyenlőre a Gunnm c. Battle Angel Alita OVA-t nézném ha jutna rá időm Örülök ha a heti Bleach, Death Note és Gurren Lagann epizódokat nyugodtan megtudom nézni
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-31 22:18:20
(#57) Én most néztem meg az Excel Saga első 6 részét. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-05-31 22:11:42
(#56) Higurashi no Naku Koro ni Najó,1. része...elég gánya félholt torrentet szúrtam ki,legalábbis nagyon úgy tűnik
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-31 21:49:22
(#55) beküldve: 2007-05-31 21:42:59
(#54) beküldve: 2007-05-20 16:31:50
(#53) Ichigo 100% - szerintem nem érdmes megnézni... Egyetlen olyan része volt, amit felhőtlenül élveztem...
Tudom, sokan szeretik, de engem csak felhúzott...
Továbbá Blame! - ebből meg nem értettem semmit... Azt hiszem, nem ártana elolvsni a mangát.
Tudom, sokan szeretik, de engem csak felhúzott...
Továbbá Blame! - ebből meg nem értettem semmit... Azt hiszem, nem ártana elolvsni a mangát.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-05-20 15:39:28
(#52) FLCL! Csak 6 rész, de az egyik legstílusosabb anime amit láttam. Fantasztikus és elmebeteg grafikai megoldások, kissé kísérleti jellegű, amitől hihetetlenül újszerű élmény! A zenéje pedig nagyon bejövős...
Kötelező darab!
Kötelező darab!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Onegai my Melody ~Kuru Kuru Shuffle!-ből néztem meg néhány részt... Nagyon fájt! Mintha Batman és Chibiusa szerelemgyerekét összegyúrnánk egy rózsaszín plüssnyuszival. Khm Dokuro-chan óta nem vinnyogtam ennyit animén (azért nem hiszem, hogy mind az 52 részt képes leszek végignézni)
A Gankutsuou-ba simán beleszerettem egy epizód után... mintha Klimt festményei kelnének életre. Az meg kiejezetten jót tett neki, hogy átírták az eredeti storyt, ez a legjobb változata a Monte Cristo-nak amivel eddig találkoztam, (az eredeti Dumas művet is beleértve.)
A Gankutsuou-ba simán beleszerettem egy epizód után... mintha Klimt festményei kelnének életre. Az meg kiejezetten jót tett neki, hogy átírták az eredeti storyt, ez a legjobb változata a Monte Cristo-nak amivel eddig találkoztam, (az eredeti Dumas művet is beleértve.)
Gankutsuou - The Count Of Monte Cristo. Vizuálorgia plusz végig feszes történetvezetés... Nekem begyere volt a javából... :)
A Gankutsuou-t én is láttam! Tetszett, jó sokat kavartak benne a japánok. Ennyi erővel a Romeo x Juliet-nek happy lesz a vége vagy valahogy még drámaibb lesz a lényeg, hogy tuti nem olyan lesz, ahogy Shakespeare megírta.
Mindenki figyelmébe ajánlom a Bokuranot, egyelőre 4 részt láttam belőle, de nagyon drámai.
A Romeo x Juliet már az első öt részében is totál más, mint az eredeti... Momentán csak a főbb szereplők nevei stimmelnek, azt kifújt. Bár szerintem ettől függetlenül egy nagyon jó kis anime.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Gankutsuou - The Count Of Monte Cristo. Vizuálorgia plusz végig feszes történetvezetés... Nekem begyere volt a javából... :)
A Gankutsuou-t én is láttam! Tetszett, jó sokat kavartak benne a japánok. Ennyi erővel a Romeo x Juliet-nek happy lesz a vége vagy valahogy még drámaibb lesz a lényeg, hogy tuti nem olyan lesz, ahogy Shakespeare megírta.
Mindenki figyelmébe ajánlom a Bokuranot, egyelőre 4 részt láttam belőle, de nagyon drámai.
beküldve: 2007-05-20 11:39:44
(#48) Gankutsuou - The Count Of Monte Cristo. Vizuálorgia plusz végig feszes történetvezetés... Nekem begyere volt a javából... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-20 11:21:45
(#47) Hide & Seek, korábban már láttam, csak megnéztem még egyszer. Szerintm nagyon jó.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Szerk: Renma 2007-05-20 11:21:55
beküldve: 2007-05-09 14:49:26
(#46) Tenjho Tenge - nagyon tetszik! Pedig hölgyemény lennék...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-05-09 14:49:50